PDA

Переглянути повну версію : Хто повинен робити перший крок до зустрічання?

Roxie
12.12.2006, 00:23:21
Це моє ще одне соцопитування... Так от... Хто? Хлопець? Як? Сказати "Люблю! Будь моєю!" Чи дівчина? Також як? Скільки дівчина має чекати на перший крок... І взагалі.... Може маєте якісь історії з власного життя?

Rocker
12.12.2006, 07:16:28
Скільки дівчина має чекати на перший крок...

ну якщо хлоп хоче бути з нею, то він це скаже скоро, а якщо просто переспати, то ще швидше

Словотворець
12.12.2006, 10:50:28
Що ти маєш на увазі під "крок".. письмову заяву чи усне звернення?
Я практикував різні варіанти, але як на мене то самий кращий то без тих тупих заяв.. якщо люди відчувають один одного то і без слів розуміють що і як..

Roxie, не знаю що ти хочеш тут почути, але воно все на інтуітивному рівні і в кожному випадку порізному.

Fry
12.12.2006, 12:01:55
І взагалі
Мені тут подумалось, жінки так борються за рівноправ'я, може треба їм його дати у всіх галузях, в т.ч. сабжі? :-))) А то вони президентами бути хочуть, а сказати "Люблю! Будь моїм!" встидаються..;-|

fuxx
12.12.2006, 13:34:30
Хто? Хлопець? ......Чи дівчина? .......Скільки дівчина має чекати на перший крок...
Часи коли дівчатам залишалось тільки чекати на крок хлопців вже минули, такщо без різниці.

cyxob_05
12.12.2006, 16:25:34
Гадаю різниці немає. Якщо це потрібно обом, якщо обоє відчувають потребу один в одному, хтось обов`язково це скаже... І різниці тут взагалі ніякої немає. Якщо ж хтось не сказав, а лише чекав від другого... і нічого врешті решт не вийшло... Значить так і мало бути.... Життя.

SOLARIS
12.12.2006, 18:26:57
Якщо це потрібно обом, якщо обоє відчувають потребу один в одному, хтось обов`язково це скаже...
яку потребу??? перепихнутись?

ну якщо хлоп хоче бути з нею, то він це скаже скоро, а якщо просто переспати, то ще швидше
+1

Мені тут подумалось, жінки так борються за рівноправ'я, може треба їм його дати у всіх галузях, в т.ч. сабжі? А то вони президентами бути хочуть, а сказати "Люблю! Будь моїм!" встидаються..
+1

класно коли дівчина робить перший крок, але коли її пропозицію не приймають то важко уявити як вона себе почуває :-|

Roxie
12.12.2006, 23:42:15
що таке "крок"? Це я якраз вас і питаю... Кожен це розуміє по-різному... мені цікава ваша думка!! Що може бути кроком - жести? слова? погляди?

vovka
13.12.2006, 01:15:42
Це точно.. Має бути інтуїтивно зрозуміло, коли і кому треба зробити перший крок .

Думаю хлопцеві легше пережити відмову, коли він зробив "перший крок" і нічого не вийшло, чим коли дівчина зробить "перший крок" і натрапить на "давай залишимося друзями".. Хотя всяке буває.. Думаю тут нема готових рецептів.

Словотворець
13.12.2006, 07:12:06
Дружба кручє чим зустрічання, так що думайе перед тим як лепетати щось про кроки.. http://center.lviv.ua/showthread.php?p=11278#post11278

Rocker
13.12.2006, 07:26:58
і що тобі завжди буде досить тільки дружби??? Як не як людині треба вдовольняти свої потреби, а секс це є великою потребою. Це як в прислівї -- "любоф любофю, а кушат хочется всегда". Так само і тут -- дружба дружбою, а без сексу в такому віці - це тєжко

vedeney
13.12.2006, 09:35:30
Якщо хлопець тилЄ... ну то бери його на повідок і тяни на побачення! ;)

SOLARIS
13.12.2006, 15:44:37
Якщо хлопець тилЄ... ну то бери його на повідок і тяни на побачення! ;)
то точно, але якшо трохи толковий то як ти його сама потянеш то може себе потім нести ніби він пуп землі...

saddy
15.12.2006, 18:19:19
Що ти маєш на увазі під "крок".. письмову заяву чи усне звернення?
Я практикував різні варіанти, але як на мене то самий кращий то без тих тупих заяв.. якщо люди відчувають один одного то і без слів розуміють що і як..
Підтримую Ростика.Іноді слова непотрібні.Але багато людей чекають щось банальне,типу-давай зустрічатись(то ж перший клас(я так думав,поки мені не попалась одна дівчинка 19 років))Насправді ті всі заяви настільки банальні,що просто.Якщо ви любите друг друга,то ти сама відчуєш його почуття,і якщо потрібноо буде сама зробиш перший крок!

Словотворець
15.12.2006, 18:42:02
Якщо ви любите друг друга,то ти сама відчуєш його почуття,і якщо потрібноо буде сама зробиш перший крок!
Зустрічатись взагалі-то я думаю починають без любові... любов то діло пріхадяще і ухадяще..

Rocker
15.12.2006, 20:50:17
Зустрічатись взагалі-то я думаю починають без любові... любов то діло пріхадяще і ухадяще..

Ну чому, є випадки, коли хлопець добивається дівчини, в яку шалено закоханий

Julijka
15.12.2006, 21:02:08
то точно, але якшо трохи толковий то як ти його сама потянеш то може себе потім нести ніби він пуп землі...
не згодна! то таке є якщо троха нетолковий :)... пихатість вважаю негативною рисою! і недостойною розумної людини!
класно коли дівчина робить перший крок, але коли її пропозицію не приймають то важко уявити як вона себе почуває
а що?? хлопцеві хіба менше болить?.. не думаю...
а щодо кроку... ніколи не розуміла ЩО саме є кроком?? мені як хтось каже тремтячим голосом "а давай зустрічатись.." то перша реакція... одним словом я раз навіть розсміялась (дуже за те соромно:'-| ), але.. ну смішна та заявка якась! і дивна... слова то таке, головне інтуіція, відчуття... то дійсно СУТО інтуїтивно... а "давай зустрічатись" то трішки по-дитячому, погодьтесь...

Rocker
15.12.2006, 21:08:16
а щодо кроку... ніколи не розуміла ЩО саме є кроком?? мені як хтось каже тремтячим голосом "а давай зустрічатись.." то перша реакція... одним словом я раз навіть розсміялась

Як ти могла? Ти напевно скалічила тому хлопчині життя, він тепер все життя буде невпевнений в собі, але ти безсовісна )))))))))))))

Словотворець
15.12.2006, 21:12:15
Ой.. давай не будемо про це.. Як можна любити людину яку зовсім не знаєш..

Dracula
15.12.2006, 21:12:53
ой люди-люди..."перший крок" - це взагалі таке поняття, яке може й не існує. Я хочу сказати, що все залежить від того, ХТО хоче і ЩО хоче. Неважно хто перший іде знайомитись - хлопець чи дівчина. Головне, щоб вони це хотіли зробити.

Навіщо думати - цікаво, чи він зробить той перший крок, чи познайомиться? Якщо дівчині хочеться, вона сама познайомиться з ним. І навпаки. Правда на практиці переважно так не буває...

Rocker
15.12.2006, 21:15:33

НЕ забувай, що можна закохатись в образ

А можна закохатись в людину, яку дуже давно знаєш і ви до цього часу були лишень знайомими, друзями хоча вас багато що поєднювало, але ніколи не ставало питання про якісь інші стосунки крім тих які були, бо ти боявся зруйнувати те, що є

Julijka
15.12.2006, 21:15:54
ага! а потім ті переслідувані отим шалено закоханим дівчата, мусять шукати способів у темі як відшити партнера (ну чи, нав'язливого переслідувача)... а шо?? нікого ніколи не переслідували "ЗАКОХАНІ" прихильники (прихильниці)??:-/ ...згадайте як то файно було:-[

Rocker
15.12.2006, 21:17:37
Julijka, ти так кажеш ніби від когось втікаєш

Словотворець
15.12.2006, 21:20:30
А можна закохатись в людину, яку дуже давно знаєш і ви до цього часу були лишень знайомими, друзями хоча вас багато що поєднювало, але ніколи не ставало питання про якісь інші стосунки крім тих які були, бо ти боявся зруйнувати те, що є
В мене таке було.. ех.. класна дівка була.. і шо толку з того воздєржанія.. якщо вона вийшла заміж і виїхала.. тепер ні дружби, ні стосунків.. доречі вона сама клеїлась, а я думав шо хай буде краще дружба. Коротше кажучи я думаю так.. що як є бажання треба пробувати, а там як буде так буде.. як судилось залишитись друзями то так і буде.

Julijka
15.12.2006, 21:20:46
Якщо дівчині хочеться, вона сама познайомиться з ним. І навпаки. Правда на практиці переважно так не буває...
то просто тиск супільства такий... "дівчина то немає робити!! Но-но!!;-> от і деякі дівчата мовчать і чекають свого ненаглядного, так і ненаважуючись на перший крок, хоч, мабуть, часто про то думали... впринципі ше хочу додати, шо то властивість боязких, невпевнених в собі, можливо закомплексованих, сором'язливих...
як я кажу: краще шкодувати про те що зробив, аніж про те, чого не зробив!
Julijka, ти так кажеш ніби від когось втікаєш
та було колись діло... LOL

Rocker
15.12.2006, 21:26:16
В мене таке було.. ех.. класна дівка була.. і шо толку з того воздєржанія.. якщо вона вийшла заміж і виїхала.. тепер ні дружби, ні стосунків.. доречі вона сама клеїлась, а я думав шо хай буде краще дружба. Коротше кажучи я думаю так.. що як є бажання треба пробувати, а там як буде так буде.. як судилось залишитись друзями то так і буде.

краще б ти її шпокнув -- так хоч якісь спогади були

та було колись діло...

Розкажи нам

Julijka
15.12.2006, 21:46:52
Розкажи нам
нєа! то моє.... Вам того не треба знати:-P

Rocker
15.12.2006, 21:48:55
нєа! то моє.... Вам того не треба знати

Невже так страшно було??? Ти сиділа дома і тримтіла, боячись вийти на вулицю?

Roxie
16.12.2006, 01:57:34
В мене таке було.. ех.. класна дівка була.. і шо толку з того воздєржанія.. якщо вона вийшла заміж і виїхала.. тепер ні дружби, ні стосунків.. доречі вона сама клеїлась, а я думав шо хай буде краще дружба.
То та сама про яку я думаю??? Та яку я знаю??? Ти такого не казав тоді!!!! Ну і ну!!! Ростик-Ростик.... ай-яй-яй... )))))

saddy
16.12.2006, 07:17:50
виходить,що ми знайомимось з ними длдя спортивного інтересу?Як би ж то:(

Словотворець
16.12.2006, 15:35:49
виходить,що ми знайомимось з ними длдя спортивного інтересу?
Нє, ми побачили дівку і зразу в неї втюрились.. набіса тоді зустрічатись, зразу вести в ракс і все..

Оптимістка
16.12.2006, 15:47:14
як я кажу: краще шкодувати про те що зробив, аніж про те, чого не зробив!
І я так завжди кажу. краще зробити якусь дурницю, аніж все життя чогось чекати.

SOLARIS
16.12.2006, 16:03:34
І я так завжди кажу. краще зробити якусь дурницю, аніж все життя чогось чекати.
як зробиш ту дурницю так говорити не будеш...
не згодна! то таке є якщо троха нетолковий ... пихатість вважаю негативною рисою! і недостойною розумної людини!
я погано висловився... він завжди буде памятати що ти сама до нього прийшла.. зрештую то можливо тільки в мене так, але я ціную тільки те заради чого прийшлось добре попрацювати (:

Julijka
16.12.2006, 16:10:36
він завжди буде памятати що ти сама до нього прийшла..
а то хіба зле?.. це називається робити свою долю своїми ж руцями, потім зате й нарікати треба тільки на себе... або дякувати тільки собі:-))) то від ситуації залежить...я ціную тільки те заради чого прийшлось добре попрацювати
ну то в тебе ще покищо синдром полюючого на лані:-))) пізніше, коли знайдеться саме ТВОЯ людина, тобі буде рівнозначно ХТО зробив перший крок... а взагалі-то скажу тобі по-секрету що то дуже часто дівчата виставлють все так, ніби ти сам до того дійшов, а собі знають хто НАСПРАВДІ вирішив зробити перший крок ;-)

SOLARIS
16.12.2006, 18:58:03
ну то в тебе ще покищо синдром полюючого на лані пізніше, коли знайдеться саме ТВОЯ людина, тобі буде рівнозначно ХТО зробив перший крок... а взагалі-то скажу тобі по-секрету що то дуже часто дівчата виставлють все так, ніби ти сам до того дійшов, а собі знають хто НАСПРАВДІ вирішив зробити перший крок
то я вже не раз чув від дівок... навіть намагався спорити..

Dracula
16.12.2006, 20:10:52
цікаво, а ВИ робили перший крок?

Rocker
16.12.2006, 22:07:29
А як без нього? Чи ти чекав, що твоя дівчина сама тобі запропонує руку і серце?

Dracula
16.12.2006, 22:14:28
Ну ми ж то говорим, що бува і дівчина знайомиться... ;-)

Julijka
17.12.2006, 02:28:24
то я вже не раз чув від дівок... навіть намагався спорити..
і шо?? чим суперечки закінчувались?
ну звісно! то ж так інтриґуюче і цікаво! :)

SOLARIS
17.12.2006, 10:18:08
і шо?? чим суперечки закінчувались?
та шо там було спорити то були фіфачки які в мене класифікуються як "на раз"... спорити недоцільно бо вони дісно можуть зробити так шоб він сам прийшов.. питання чи він залишається після того як получить те що хоче...

Roxie
07.01.2007, 22:23:14
залежно що вважати першим кроком... такого щоб я сказала комусь "давай зустрічатись" звичайно ж ніколи не було... навіть якось смішно виглядає... або щоб я перша освідчувалась в коханні чи ще щось таке... було раз що просто підійшла до хлопця і запросила потанцювати... впринципі назвати першим кроком важко, бо таке в мене буває... просто я запросила його просто так, ніяких почуттів до того танцю в мене не було, про нього я взагалі нічого не знала, крім імені... але потім "втріскалась по самі вуха"...потім правда було купа неприємних фраз від його друга...але не жалію ні про що!!

fuxx
09.01.2007, 13:26:06
такого щоб я сказала комусь "давай зустрічатись" звичайно ж ніколи не було... навіть якось смішно виглядає...
А чого смішно? У всіх сферах жінки почали боротися за рівні права, ну тоді й тут не повинно бути виключення.

Rocker
09.01.2007, 13:40:10
fuxx, ти так кажеш ніби не хочеш почувати себе чоловіком! Чоловік є одне, а жінка друге і робити перший крок є обовязком чоловіка, бо якщо він того кроку не буде робити, то тоді буде ситуація ніби це впало на голову, а речі які дістаються дуже легко ніхто ніколи не цінує.

Roxie
10.01.2007, 01:20:30
У всіх сферах жінки почали боротися за рівні права, ну тоді й тут не повинно бути виключення.
жінки почали боротись за права у всіх сферах, щоб отримати їх від чоловіків хоч в якихось з них.. просто є речі, які на мою думку не варто аж дуже змінювати... і перший крок це мабуть одна з тих речей... згадується одна фраза "перший крок повинен робити чоловік, тому що жінка потім віддає йому більше - вона віддає йому себе" ... чесно не памятаю хто сказав... мабуть коельо ))) це в його стилі...

fuxx
10.01.2007, 13:02:35
Rocker, я не заперечую що перший крок є і буде прерогативою чоловіків, але небачу ніякого злочину в тому що інколи при нагальній необхідності цей крок всетаки зробить дівчина.

Rocker
10.01.2007, 13:43:28
fuxx, ну яка в стосунках може бути нагальна необхідність, особливо на початку їхньої зароджуваності???

fuxx
10.01.2007, 14:13:12
ну яка в стосунках може бути нагальна необхідність, особливо на початку їхньої зароджуваності???
на початку може й не бути, а от в період розквіту :) коли кавалєр конкретно тоооормозить чи дуже соромязливий то...

Rocker
10.01.2007, 14:48:30
ну як це кавалер в період розквіту може тормозити???? Це хіба що в тому випадку, коли кавалер не хоче ніяких стосунків.

Monashka
11.01.2007, 17:21:38
коли кавалєр — тормоз, то головне не хто робить перший крок, а куди його (крок) робить.

Roxie
12.01.2007, 00:09:22
Це хіба що в тому випадку, коли кавалер не хоче ніяких стосунків.
бувають ситуації, коли хоче, але боїться.... боїться відмови... це залежить від того наскільки бурхливо відбувались стосунки при знайомстві... в мене були знайомі які весь час підолювали один одного, причому деколи то було надзвичайно жостко... а коли зрозуміли що хочуть бути разом, то стільки всього вже наговорили один одному, що боялись показувати свої почуття і далі просто весь час сварились... але потім все одно все було ок...

Rocker
12.01.2007, 07:19:37
це залежить від того наскільки бурхливо відбувались стосунки при знайомстві...
Як це зрозуміти "бурхливо" -- тут варіанти 2 -- подобається неподобається і переспали чи не переспали!

в мене були знайомі які весь час підолювали один одного, причому деколи то було надзвичайно жостко... а коли зрозуміли що хочуть бути разом, то стільки всього вже наговорили один одному, що боялись показувати свої почуття і далі просто весь час сварились... але потім все одно все було ок...

Чому ти думаєш, що вони одночасно зрозуміли, що хочуть бути разом???
Я думаю, що це мусило статись з певним запізненням з якоїсь сторони.

Julijka
13.01.2007, 13:01:16
То всьо якось так дивно... Крок. Вчинок. Жінка має робити, чи мужчина?.. Дивини та й годі! Незнаю, в мене ше такого не було в стосунках, щоб я над цим взагалі задумувалась.. Воно ж якось само собою виходить... Природньо чи що? (: А якщо й було таке, то певно ще в школі.. Хоча.. чи можна то вважати стосунками?.. от ще в чім питання
А як на то пішло, то, зрештою, ЯКА РІЗНИЦЯ, хто той „крок„ робить?? Дивно... Дискусія в стилі феміністи vs антифеміністи :) як і багато чого на нашім форумі, зрештою :)

Roxie
13.01.2007, 22:35:54
Дискусія в стилі феміністи vs антифеміністи
ну я б назвала цю жискусію швидше в стилі стереотипи - антистереотипи...
не знаю чому в мене виникло таке соцопитування... чесно навіть не памятаю... здається через те, що мене завжди дивувало як дівчата вішаються на шию хлопцям, хоч їм явно давали зрозуміти що нічо не буде... чомусь мені стало цікаво та у усьо... тоді я почала питати своїх знайомих, як вони ставляться до того, але питання поставила здалеку ))) і знаєте, питала я всіх знайомих і після опитування багато про кого змінила думку в кращу сторону... бо переважно не дуже поспілкуєшся з людьми з категорії "просто знайомі" на якісь інтимні теми, а тут такий шанс дізнатись сторонню думку...

Dracula
13.01.2007, 23:26:32
А знаєте, інколи бувають такі випадки, коли відбувається "подвійний крок" чи "крок водночас". Наприклад зустрілись погляди і....все....хтось підійде, інший(-а) піде йому назустріч...і....НІ, не цьом :), а танець :-L

Julijka
14.01.2007, 12:35:57
А знаєте, інколи бувають такі випадки, коли відбувається "подвійний крок" чи "крок водночас". Наприклад зустрілись погляди і....все....хтось підійде, інший(-а) піде йому назустріч...і....НІ, не цьом , а танець
оу! запальне танго! танець пристрасті! Ти правий! Кроки є різні, а танець це чудовий, красивий крок... Головне - не соромитись;-) Let's dance!

Назар
24.02.2007, 20:25:52
На мою думку - не має значення хто зробить перший крок. Тому що бувають такі хлоці і такі дівчата, яким важко першими це зробити, а якщо між ними є кохання, то ініціативу першого кроку повинен взяти на себе другий

Amica
24.02.2007, 22:36:47
Тому що бувають такі хлоці і такі дівчата, яким важко першими це зробити, а якщо між ними є кохання, то ініціативу першого кроку повинен взяти на себе другий
ага.. тільки той другий буде думати шо першим не піде.. і навпаки.. і так чекати будуть довго і нудно.. і будуть думати - якщо не робить перший крок - значить нічо і нема..ні симпатії, ні почуттів, і тим більше кохання... перший-другий..перший-другий... ех.. були б люди сміливіші..

Tiesto
25.02.2007, 08:05:14
якщо відверто то особисто для мене дівчина,бо мені з цим важко вдається думаю в багатьох є така проблема,просто не всі цього визнають....
я занадто скромний для таких вчинків....
хоча і самому треба колись робити перші кроки!!!

Julijka
25.02.2007, 08:48:17
ага.. тільки той другий буде думати шо першим не піде.. і навпаки.. і так чекати будуть довго і нудно.. і будуть думати - якщо не робить перший крок - значить нічо і нема..ні симпатії, ні почуттів, і тим більше кохання... перший-другий..перший-другий... ех.. були б люди сміливіші..

А я люблю робити перший крок :'-|Частково через свою нетерплячість, частково через сміливість, але більшою мірою через сором'язливість і тугість хлопчаків ))) Але з тої самої причини до мене не підступишся, бо я люблю сама брати ініціативу в свої руки, якщо кавалєр починає перший проявляти якісь ознаки то мене це зразу кидає в кригу... Отак-то :)
А взагалі: люди будьте сміливішими — якщо подобається людина то не топчітся на місці... І не треба боятися, що потім стосунки можуть змінитися в гіршу сторону, бо
1) принаймні ви вже точно знатимете конкретні відповіді на свої питання (ну, штибу, чи подобаюсь я йому (їй)... і те де ), щезнуть ваші муки з цього питання...
2) вони можуть змінитися і в кращу..
3) вони можуть розвиватися далій в новому напрямку ;-)
Кохайтеся, бо... так треба! :-D

mcandre
26.02.2007, 15:16:17
А взагалі: люди будьте сміливішими — якщо подобається людина то не топчітся на місці
гарна думка, гарно звучить і читається, але не завжди виходить так.
тому, напевне, хто не може от так просто підійти і познайомитись з дівчиною своєї мрії, тому потрібно тренуватись на комусь;)

USk@
28.02.2007, 09:13:54
Перший крок має робити той, хто більше зацікавлений в зустрічанні.
Але восновному це роблять хлопці.
По собі знаю, шо дівчатам не то шоб стидно, деякі бояться негативної відповіді, деякі вважають, шо це нижче їх гідності...
Зробити перший крок можуть тільки сміливі та самовпевнені дівчата...

fuxx
28.02.2007, 10:42:23
Перший крок має робити той, хто більше зацікавлений в зустрічанні.
А як вони два потенційних елементи мають визначити хто більше зацікавлений? ))

warrior
28.02.2007, 12:38:06
ОБОЄ. І хлопець і дівчина.
Взагалі, якщо хтось тормозить, то інший може(має!) штурхнути (оця процедура подібна до штурхання друга в ЖЖ) :-)

{ добавлено через 1 хвилину }

от власне, розраховуючи на те, що це комусь більше потрібно, а комусь менше - відбувається тормозіння.
Але, в принципі, тормозіння - теж двигун прогресу...

USk@
28.02.2007, 12:45:30
Хто зробить перший крок, той і більше зацікавлений)))!Елементарна логіка, нє?

Monashka
28.02.2007, 12:52:45
Обоє однаково зацікавлені, просто один виявляється сміливішим за іншого, тому і робить перший крок. Це може бути як дівчина, так і хлопець.

fuxx
28.02.2007, 13:02:34
Хто зробить перший крок, той і більше зацікавлений)))
А може просто спритніший?

Dracula
28.02.2007, 14:11:06

Бо зацікавленіший ;-)

USk@
28.02.2007, 17:32:31
Або сміливіший!Чи впевненіший!А може цікавіший, чи є в цих стосунках майбутнє)))

Tiesto
28.02.2007, 20:55:31
той хто швидче зробить перший крок той переможець8-)

gwen
28.02.2007, 21:14:22
Зробити перший крок можуть тільки сміливі та самовпевнені дівчата...
а ше недосвідчені:варто тільки дівчинці зробити перший крок,як хлопця одразу починає глючити,він тобою незацікавлений,а ти бодайна хвильку забудь про нього -то він одразу повернеться до звичної собі ролі і буде готовий тебе підкорити...правда,якшо ти розслабишся-він швидко охолоне,але то діло техніки

USk@
02.03.2007, 12:14:20
gwen, правду ти кажеш!
Коли хлопець бачить, що дівчина аж мліє від самого його вигляду, то він якось автоматично починає її зневажати- шо то за дівчина, якшо вона не вміє стримувати свої почуття.
А якшо на нього, грубо кажучи, не звертати уваги, то він починає божеволіти: "як же так???", і тоді готовий зробити все, шоб бути знов у центрі уваги.

Як на мене, то перший крок хай роблять хлопці.Вони ж сильна половина людства, то хай будуть сильними у всьому!)))

fuxx
02.03.2007, 13:16:08
шо то за дівчина, якшо вона не вміє стримувати свої почуття.
То якась дурниця, що всі дівчата мають бути безчуттєвими і приховувати своє справжнє єство? А чому не проявляти свої почуття і емоції?

Словотворець
02.03.2007, 15:01:57
То якась дурниця, що всі дівчата мають бути безчуттєвими і приховувати своє справжнє єство? А чому не проявляти свої почуття і емоції?
Та все дуже просто.. всьо шо легко приходить не ціниться.. А от коли за дівчиною треба побігати то такого інтересу набираєш. Мені подобаються неприступні, але бігати я не збираюсь.. люблю файних :) якусь золоту серединку. І я роблю перший крок.. бо коли дівчина кидається на мене то трохи лякає мене чомусь.. бо якщо я нічого не роблю значить ще не вирішив що робити, а тут кидаються на тебе.. нє, дівки чекайте поки я шось вирішу ;-)

Rol@nd
02.03.2007, 15:17:47
а у мене така життєва статистика: чим швидше тобі вдалося здобути дівчину, тим швидше вона тобі надоїсть і тим коротший час Вам будете разом!

USk@
02.03.2007, 17:01:49
Не безчуттєвими.Просто не показувати, що ти готова зразу впасти на хлопця і розцілувати, як тільки його побачиш))

gwen
02.03.2007, 21:20:22
А чому не проявляти свої почуття і емоції?
та я б рада то робити,але чого людина,котра до мене теж небайдужа,вмить відхиляється,розслабляєть я,перестає мене поважати,думає,що її все можна?!

Dracula
03.03.2007, 10:04:00
але чого людина,котра до мене теж небайдужа,вмить відхиляється,розслабляєть я,перестає мене поважати,думає,що її все можна?!

Бо некультурна і не варта тебе.

gwen
03.03.2007, 21:42:02
Бо некультурна і не варта тебе.
та так,це я заарз розумію,але коли ти хоч щось відчуваєш,то не думаєш про те...і то добре.нашо чимось перйматись,коли можна поринути у те почуття,щось собі домалювати...

warrior
04.03.2007, 01:38:13
на мою думку, той, хто бачить, що людина тормозить.
що тут сі встидати сказати про свої почуття? скаже "так" - вау!
скаже - "ні" - світ не без добрих людей... на світі так багато Ж і Ч...
тому головне не боятися зробити цей перший крок. Не треба багато думати про наслідки. Це все дрібниці. Треба бути впевненим!

Кохання врятує світ!

Dracula
04.03.2007, 16:52:22
скаже - "ні" - світ не без добрих людей... на світі так багато Ж і Ч...

Та то так... а якщо то є та єдина (той єдиний)??

тому головне не боятися зробити цей перший крок

Але все ж багато людей боїться... бо боїться почути "ні". Це все психологіно відбивається на людині. Чим частіше чує вона "ні", тим важче їй психологічно знайомитись, робити ці перші кроки...

warrior
04.03.2007, 17:11:25
Та то так... а якщо то є та єдина (той єдиний)??
я це прекрасно розумію. Але ти маєш думати не лише про себе, не лише про задоволення своїх потреб. подумай про когось. подумай на хвильку про ту людину, яка сказала тобі "ні". Ти собі уявляєш як ти її кумаритимеш зі дня в день? Насильно милим не будеш. Тому, та людина може залишитися в твоєму серці, пам"яті, але треба продовжувати жити.
Це боляче. Дуже. Страх як боляче. Але на чужому нещасті своє шастя не побудуєш....

Але все ж багато людей боїться... бо боїться почути "ні". Це все психологіно відбивається на людині. Чим частіше чує вона "ні", тим важче їй психологічно знайомитись, робити ці перші кроки...
Так.. і це я дуже добре розумію.. Мені теж важко чути "ні". Але я знайшов для себе вихід із такого становища :-)

gwen
04.03.2007, 21:32:06
Не треба багато думати про наслідки.
та на них взагалі треба забити. якшо тебе відшили-то радуйся,шо зараз,а не коли то почуття заглотить тебе з кісками...ні для кого від освідчення вк оханні не може стати гірше

warrior
05.03.2007, 12:29:00
та на них взагалі треба забити. якшо тебе відшили-то радуйся,шо зараз,а не коли то почуття заглотить тебе з кісками...ні для кого від освідчення вк оханні не може стати гірше
ура! хороша думка! :-)
маю реальні життєві приклади, коли дівчина після 2 років одруженого життя, кидає і знаходить собі іншого. круто, правда? але таке життя.
Тому це хороша думка.

gwen
05.03.2007, 19:50:36
маю реальні життєві приклади, коли дівчина після 2 років одруженого життя, кидає і знаходить собі іншого. круто, правда?
не то,шоб круто-а правильно.я б не зрозуміла коли б вона з ним залишилась жиит

Юльця-Шпульця
19.03.2007, 16:00:22
Хто? хороше запитаннячко:) Один час ,як і чимало народу на форумі, думала ,що це не важливо, адже якщо люди горять один до одного то яка різниця хто зробить крок першим.... Про то потім навіть не згадається... Але досвід показує інакше. Так по житті склалося ,що я практично завжди беру ініціативу в свої руки, будую стосунки сама. А потім бачу ,як мої хлопаки розслабляються. І нема ніякої віддачі. Ти рухаєшся до людини ,а вона стоїть. Жахливо це усвідомлювати... Все таки ,як казала одна моя коліжанка, чоловік перш за все має обожнювати жінку. Часом думаю, ану ж вона була права. Бо скільки вже разів було таке, що покажеш хлопцю ким він є для тебе, а він вилізе на голову і спустить ноги ,а тебе сприйматиме, не як кохану, а як просто належне...

Дівчина-вітер
19.03.2007, 16:04:12
А потім бачу ,як мої хлопаки розслабляються. І нема ніякої віддачі.

повністю згідна, як же мені набридло проявляти ініціативу!!але помітила цікаву закономірність,як тілько мені набридає і я втрачаю інтерес то в того хлопаки вже і ідеї знаходяться..
А взагалі ініціатива має іти від хлопця, то однозначно! Скільки дівчина має чекати? хм.. та мона цілуватись і на першому побаченні, а мона терпіти до 5...

piligrim
19.03.2007, 19:40:38
але помітила цікаву закономірність,як тілько мені набридає і я втрачаю інтерес то в того хлопаки вже і ідеї знаходяться..

а може це тому що ми "паразити" не вміємо цінувати те що легко нам дається.... а коли бачимо що втрачаємо вас дорогоцінних то кров перекочується з одного місця до мізків і ми починаєм думати :)

Дівчина-вітер
19.03.2007, 20:56:54
а може це тому що ми "паразити" не вміємо цінувати те що легко нам дається.... а коли бачимо що втрачаємо вас дорогоцінних то кров перекочується з одного місця до мізків і ми починаєм думати :)

ай, таки так, то має говорити кожна мама своїй доці і передаватись з покоління в покоління..

Dracula
19.03.2007, 22:17:03
Відкрию вам правду, дівчата - 90% чоловіків сво.... :). Бо ми дійсно починаєм цінувати все тоді, коли втрачаєм. І як нас відівчити думати отим самим місцем?

Чоловіки-чоловіки-чоловіки.... Завжди вони мають брати ініціативу, бути першими у всьому і т д... З РАДІСТЮ!!!! Але за умови, що ви, кохані наші красуні, нс будете завжди в усьому підтримувати. Навіть при спробі першого кроку ;-)

Все
19.03.2007, 23:04:08
Це точно.. Має бути інтуїтивно зрозуміло, коли і кому треба зробити перший крок .

Думаю хлопцеві легше пережити відмову, коли він зробив "перший крок" і нічого не вийшло, чим коли дівчина зробить "перший крок" і натрапить на "давай залишимося друзями".. Хотя всяке буває.. Думаю тут нема готових рецептів.

не думаю, що легше хлопцеві чи важче дівчині. бувають хлопці більш чутливі і менш чутливі і такі ж дівчата. взагалі, вваж.аю, нема різниці, хто зробить той перший крок. і яким він буде - теж неважливо. якщо в людини є відгук на твої почуття - вона сприйме їх в будь-якому вигляді. Головне - не боятися. Бо так можна пробоятися все життя

Sensey
11.06.2008, 08:31:05
На мою думку чоловік має робити перший крок щоб завоювати сердце дами,в принципі не ми обираєм дівчат а вони нас.Як кажуть "насильно мил не будеш" і намою думку це правда.

SlipKoЯn
11.06.2008, 08:53:17
ну то всьо від людини залежить, якщо людина по природі інтраверт, то їй слово сказати тяржко, не то шо в любові признатись...

Perekotupole
11.06.2008, 18:06:51
Сказати "Люблю! Будь моєю!" Чи дівчина? Також як? Скільки дівчина має чекати на перший крок...
мені здається, такі слова це вже не перший крок відносин між дівчиною і хлопцем, йому передують підморгування, залицяння, спокушування і секс (переважно). А ще, власне слів "Люблю! Будь моєю!" більше чекають дівчата від хлопців а не навпаки.

ggg1089
12.06.2008, 10:44:40
Ніхто не повинен робити перший крок. І взагалі що значить "перший крок"? Підійти і познайомитись? Чи може освідчитись це "перший крок"? Якщо вже говорити про зовсім перший крок, тобто про самий початок відносин (а вони мабуть частіше за все починаються зі слова "привіт" :) ), то без різниці хто перший почне. А якщо мова йде про освідчення, то тут зовсім однозначної відповіді неіснує. Адже люди ситуації бувають різні, а люди тим більше...
А свою субєктивну думку зараз не можу висловити, так як вона з часом міняється, і може помінятись кардинально. Тим більше це ще й залежить від дівчини. Та й питання по суті так стоїть, щоб дати об"єктивну відповідь, що неможливо зробити.

Drug
12.06.2008, 16:30:01
Ніхто не повинен робити перший крок. І взагалі що значить "перший крок"? Підійти і познайомитись? Чи може освідчитись це "перший крок"? Якщо вже говорити про зовсім перший крок, тобто про самий початок відносин (а вони мабуть частіше за все починаються зі слова "привіт"
Оце правильно! про які тут кроки йде мова? це ж відносини. просто у стосунках завжди чоловік повинен бути наполегливішим і впевненішим. саме цього від нього чекає дівчина. не думаю, що стосунки довго триватимуть із "пластиліном", який не може конкретного рішення прийняти ))

консультант
19.06.2008, 09:21:40
Той, хто більше любить і хто більше хоче...

Лялечка
02.07.2008, 00:06:07
Мені тут подумалось, жінки так борються за рівноправ'я, може треба їм його дати у всіх галузях, в т.ч. сабжі? :-))) А то вони президентами бути хочуть, а сказати "Люблю! Будь моїм!" встидаються..;-|

Нічого подібного!!! Я взагалі не розумію, що робиться з вами - чоловіками - коли вам кажуть "Я тебе кохаю"???!!!!!!!!! Чи ви втрачаєте здоровий глузд?!
Я сказала "кохаю" першою двічі. Результат - невтішний. тепер якось починаю задумуватись: а чи варто казати це знову?

Словотворець
02.07.2008, 07:36:06
Результат - невтішний. тепер якось починаю задумуватись: а чи варто казати це знову?
Неварто! Мене такі заявки хіба розстроюють, чому коли класно треба обов'язково впутати кохання і ходити і кожні 5хв казати "я тебе люблю". Толку з того по великому рахунку немає, як сказала моя одна знайома "краще показувати ніж розказувати" ;-)

Ikrynka
02.07.2008, 13:21:54
Неварто! Мене такі заявки хіба розстроюють, чому коли класно треба обов'язково впутати кохання і ходити і кожні 5хв казати "я тебе люблю". Толку з того по великому рахунку немає, як сказала моя одна знайома "краще показувати ніж розказувати"
цілком погоджуюсь....дія це завжди приємніше....тепер слова втрачають зміст.....

NiGHT_GiRL
09.07.2008, 20:55:02
а шо ви, хлопці, взагалі хочете від нас почути? яку фразу? чи може дівчата мають пропозиції??))

Kroshka
20.07.2009, 21:48:15
А я вважаю,що хлопець все-таки має робити перший крок... Може, я старомодна, але це моя думка... Дістали вже хлопці, які свому найкращому другу всі вуха про тебе прожужали, а при зустрічі включають мороз!!!!!:-/
*хух...троха легше стало*

Lika
21.07.2009, 11:30:05
Нажаль, більшість людей живе із стереотипом: "Чоловік повинен першим підійти, першим заговорити" і т.д. Я не бачу нічого поганого в тому, аби першою виявити свою симпатію та зацікавленість. Щоправда, тут варто мати міру, оскільки не всі чоловіки адекватно ставляться до такої жіночої ініціативності.

Осінь
21.07.2009, 17:41:52
В ідеалі я за те, щоб ініціативу проявляв чоловік, але погоджусь з Lika, що жіноцтво має повне право показувати свої симпатії... Як не як, живемо в 21 столітті:)

racer931
21.07.2009, 23:09:14
Ніколи не чув ні від кого з знайомих чи друзів щоб дівчина перша запропонувала зустрічатись.:)такого не буває:'-|
Чому не знаю ..мабуть стидаються? Відповідно 99.9 відсотків пропонують зустрічатись хлопці дівчатам а не навпаки.

Irene
22.07.2009, 16:35:12
Ніколи не чув ні від кого з знайомих чи друзів щоб дівчина перша запропонувала зустрічатись.такого не буває
Чому не знаю ..мабуть стидаються? Відповідно 99.9 відсотків пропонують зустрічатись хлопці дівчатам а не навпаки.
Тю... я свого сама на каву запросила і в той же день все закрутилось, пройшло 5 років і він мені часто дякує за сміливість яку проявила і запросила його... Бачу і далі піти ніж заручини теж мені доведеться чарівний "пєндєль" дати... а то все крутиться навколо того, а толку... вічно ніяковіє, таке враження що в нього кров носом піде, як в мого тата колись, коли просив руки моєї мами...

demiudg
23.07.2009, 21:19:02
нє, от шо за нафіг? чому МАЄ? хто хоче- той і робить той перший крок чи поштовх до першого кроку віз-а-ві. проблема в тому, шо люди собі змалку вбивають в голову РАМКИ!!!! от ХТОСЬ ПОВИНЕН. так можна, а от так неможна. фігня повна. думай, вирішуй, роби і не бійся (точніше - май сміливість прийняти) наслідки своїх дій.)))

Rol@nd
24.07.2009, 10:07:51
Якщо в людей все класно: захоплення, романтика, запал, то подібних питань не виникає. Воно все саме стає на свої місця без вияснень і роздумів, а хто? а чому? а може це зробити мені?
Якщо подібні питання бурлять в голові, значить є привід задуматися: чи то взаємне і чи взагалі воно потрібно?

WraithTwilight
24.07.2009, 11:55:56
от. моя подружка на днях поїхала до свого хлопця в Житомир. Вони спілкувалися тільки по асьці до того. а тут вона вирішила зробити перший крок.
я думаю, що нема значення хто буде першим. Є різні люди, з різними потребами і турботі і в увазі.
напр., я лев. мені потрібно багато уваги. дуже багато. 8-)

Зоря
27.08.2009, 16:07:26
Я вважаю, що хлопець має проявити першим ініціативу тому, що дівчина більш сором'язлива ніж хлопець.

Halchenya
27.08.2009, 18:26:13
ну.. зараз і хлопці бувають сором'язливішими від дівчат, тому важко однозначно відповісти на це питання.. мабуть, хто першим побачить хоча б якийсь натяк на взаємність, той най і робить перший крок.. в будь-якому випадку одразу відмовлятися від ініціативи й чекати "з моря погоди" не варто..

Зоря
27.08.2009, 18:28:30
Я згідна:)))