PDA

Переглянути повну версію : Кейт Вінслет / Kate Winslett

Брехунець
27.12.2006, 00:13:08
Кейт Вінслет (Kate Winslett / Кейт Уинслет) народилась 5 жовтня 1975 р. в Рідінгу (Великобританія) в багатій сім’ї. Її дід та бабуся були власниками невеликого театру, а батько, мати, дві сестри й дядько займались акторством. На сцену Кейт вперше вийшла в п’ять років. З 11 років вивчала драматичне мистецтво. Багато працювала на британському телебаченні і в театрі, поки у 1994 р. її не вибрали з 175 дівчат на роль школярки-лесбіянки у психологічному трилері Пітера Джексона “Небесні істоти”.

Успіх молодої актриси закріпила робота у стрічці Анга Лі “Розум і почуття” (1995), яка принесла їй декілька британських кінопремій і першу номінацію на “Оскар”. Для цього фільму їй довелось терміново вчитись грати на піаніно.

Стаття повністю на Кіноблозі... (http://kinoblog.com/2006/12/27/kate-winslett/)

Словотворець
27.12.2006, 08:08:30
ніколи б не здогадався що кубіта яка знімалась в Відпустка за обміном і та що в Титаніку це одна і та сама особа.. тепер бачите що косметика робить з людьми.. А в Титаніку вона мені здалась файненькою :)

Руель
19.05.2007, 09:00:51
ніколи б не здогадався що кубіта яка знімалась в Відпустка за обміном і та що в Титаніку це одна і та сама особа.. тепер бачите що косметика робить з людьми.. А в Титаніку вона мені здалась файненькою :)

Та ні, вона дійсно файненька(маю здатність бачити людей без макіяжу;-) ) От у "Відпустка" з неї зчудили...

Наочний приклад: Ніколь Кідман. Бачили фільм "Години"? Оця із здоровезним носом - вона. До речі: фільм - просто супер!!!!!!!!!

hudzyk
24.05.2007, 02:56:53
ніколи б не здогадався що кубіта яка знімалась в Відпустка за обміном і та що в Титаніку це одна і та сама особа.. тепер бачите що косметика робить з людьми.. А в Титаніку вона мені здалась файненькою
та при чому тут файненька чи не файненька? актриса вона хороша і Відпустка по обміну ше один тому доказ.