PDA

Переглянути повну версію : Відкриття ковзанки перенесли на 5 січня

Словотворець
03.01.2007, 09:17:56
Відкриття ковзанки перенесли на 5 січня.Міські чиновники були змушені прийняти таке рішення через несприятливі погодні умови: погода надто тепла.

Нагадаємо, урочисте відкриття ковзанки було заплановане на 1 січня. Ковзанка повинна була стати чи не основною родзинкою Новорічних та Різдвяних свят.

У відкриття ковзанки, за словами Андрія Садового, вклали більше 600 тисяч доларів. Вже тоді ковзанку назвали збитковою.

Прошу звернути вашу увагу на космічну суму проекту $600000 (3000000грн)... скажіть мені будь-ласка де здоровий глузд того всього???

Якщо брати з кожного відвідувача по 30 грн. то ковзанку має відвідати 100000 людей. Якщо кожного дня протягом 12 год. на ковзанці буде 100 чоловік одночасно, то проект окупиться за 84 дні тобто 2,8 місяці. Але я шось не вірю в таке диво :-<

fuxx
03.01.2007, 09:43:10
Відкриття ковзанки перенесли на 5 січня.Міські чиновники були змушені прийняти таке рішення через несприятливі погодні умови: погода надто тепла.
А де гарантія що до 5 числа настануть сприятливі погодні умови?

Прошу звернути вашу увагу на космічну суму проекту $600000 (3000000грн)... скажіть мені будь-ласка де здоровий глузд того всього???
А ти скажи коли останній раз наші чиновники робили щось з глуздом, от рішили вимахнутися та й ще урвати трохи собі $ на свята.

Julijka
03.01.2007, 12:29:20
:-o ОГО!!! %??!«№%?@.,—..... просто нема слів.. наші чиновники в своїй тупості ше далеко підуть... я шокована! не розумію: для чого??? ше якби дійсно то було необхідно, або місту економічно вигідно, а то... то знаєте, нагадує Римську імперію на зорі занепаду: країна в руїнах, а держава всі гроші кидає на розваги для народу — гладіаторські бої— це типу як, шоб нарід за всією тою ілюмінацією не бачив реального стану речей???;-[

Monashka
03.01.2007, 12:44:24
Ковзанка — це один із способів відмити бюджетні гроші. Якраз чиновники зовсім не тупі, просто не можуть нагло сказати, що на цьому офігенно заробили.

orest.lviv.ua
03.01.2007, 15:16:02
А де ти взяв ту цифру в 600000 $. Мені здається то наша преса перебільшує, я думаю там сума явно менша.

Словотворець
03.01.2007, 17:18:23
orest.lviv.ua, пробуй читати уважніше!!! :-@
У відкриття ковзанки, за словами Андрія Садового, вклали більше 600 тисяч доларів. Вже тоді ковзанку назвали збитковою.

saddy
03.01.2007, 18:37:29
Ростик я читав в газеті,що тим займаєтся компанія ВІКОС,котра взяла на себе всі витрати+ще платить 19300грн. за аренду землі.Так,що звідки візялась сумма в 600000баксів-невідомо-можливо то очередний чорний піар-коли цікаво ми вже навчимось не вірити того,що нам говорять?Ковзанка — це один із способів відмити бюджетні гроші. Якраз чиновники зовсім не тупі, просто не можуть нагло сказати, що на цьому офігенно заробили.
Ото точно!Респект
Але при всьому,при тому-то потрібна річ-вона вносить хоч якесь пожвавлення у громадське життя.Можна сказати,що ліхтарі на вулицях теж непотрібні-а нашо?встанеш в гімно помиєш і все,тай лавочки непотрібні-бо то не першочергова проблемма.Ковзанка то круто:)

vedeney
03.01.2007, 19:13:42
1 січня по обіді на площі Ринок відбудеться урочисте відкриття зимової ковзанки, будівництво та облаштування проекту якої коштуватиме близько 500 тисяч євро, — повідомив сьогодні, 12 грудня, на прес-конференції заступник директора ТзОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп`ютерні системи (ВІКОС)» Ігор Величко.

Усі кошти на будівництво ковзанки надасть підприємство «ВІКОС». За словами Ігоря Величка, підприємство уже третій рік поспіль займається облаштуванням ковзанки на території спортивного комплексу «Медик», і нещодавно виникла ідея створення тимчасової ковзанки на площі Ринок. Якщо цей проект буде успішним, то наступного року ковзанка на площі Ринок буде встановлена знову. Можливо, не лише на площі Ринок, а також і в інших місцях Львова.
інформація трохи застаріла, але принаймі зрозуміло звідки беруться гроші. Не треба на лапулю Садового наїжати... но но но.. не обіжайте Андрійка!!! :(

saddy
03.01.2007, 19:17:31
інформація трохи застаріла, але принаймі зрозуміло звідки беруться гроші. Не треба на лапулю Садового наїжати... но но но.. не обіжайте Андрійка!!!
я ж говорив,а то розвели суд лінча без поводу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Словотворець
03.01.2007, 19:57:47
Ковзанка на площі Ринок принесе інвестору суцільні збитки?
17 листопада 2006 11:35

Сезонна льодова ковзанка, яка невдовзі має з’явитися на площі Ринок, для інвестора буде абсолютно неприбутковим проектом. Принаймні, таку інформацію має міський голова Львова Андрій Садовий.

Коментуючи сьогоднішнє рішення міськвиконкому, який погодив спорудження ковзанки під Ратушею, мер сказав, що львів’яни мають дякувати фірмі, яка пішла на такий невигідний для себе крок.

«Це вартісний проект. Фірма-інвестор потратить на нього більше 600 тисяч і не гривень, а я думаю – євро. І про прибутки не може йти мови. Це є збиткова річ. Це невигідно робити у Львові. Це вигідно в Празі чи Німеччині», - заявив Андрій Садовий.

Міський голова висловив сподівання, що ковзанка на площі Ринок з ’ явиться ще до Нового року і стане вельми привабливим об ’ єктом для туристів та самих львів ’ ян.

«Для мене головне, щоб вона була. Мені приємно, що у Львові є фірми, які також дбають про імідж міста, які готові йти на збитки, щоб робити для Львова добрі речі. Незавжди в житті робляться вигідні речі», - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови, дозвіл на влаштування сезонної льодової ковзанки на площі Ринок отримало ТзОВ Науково-виробнича фірма “Відкриті комп`ютерні системи (ВІКОС)“.

Джерело: http://portal.lviv.ua/news/2006/11/17/113516.html

Ковзанку на площі Ринок відкриють першого січня
12 грудня 2006 12:08

Ковзанку на площі Ринок урочисто відкриють першого січня. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник директора фірми «ВІКОС» Ігор Величковський. За його словами, монтаж обладнання розпочнеться уже з 15 грудня і до кінця року ковзанка площею 20 на 40 метрів буде готова до експлуатації.

Вартість робіт становитиме 500 тисяч євро, і ці кошти вкладе фірма «ВІКОС». Відтак така розвага у центрі міста коштуватиме від 16 грн. у будні та 30 грн. – у вихідні за годину 20 хвилин ковзання. Для дітей до 12 років – знижка 50%. Працюватиме ковзанка з 11 години дня до 11 вечора, а загалом її робота розрахована до кінця березня.

Окрім самої ковзанки будуть встановлені допоміжні приміщення, де можна буде взути ковзани, а також купити гарячі напої та солодощі.

Джерело: http://portal.lviv.ua/news/2006/12/12/120833.html

saddy
03.01.2007, 20:01:21
і що ти хотів показати попереднім постом????не доганяю.ти тему зверху читав???впринципі та сама інфа тіки трохи доповнена.
Хоча ні-я мабуть неправий.
Та й збиткова,не збиткова-вона піднімає рейтинг львова і робить рекламу медику!

Словотворець
03.01.2007, 21:40:25
і що ти хотів показати попереднім постом????
Тобі нічого..
Та й збиткова,не збиткова-вона піднімає рейтинг львова і робить рекламу медику!
І як же це вона піднімає рейтинг Львова цікаво дізнатись..??

saddy
03.01.2007, 22:07:44
І як же це вона піднімає рейтинг Львова цікаво дізнатись..??
Все-таки то ще одна атракція для гостей нашого міста-зовсім непогана:)

Julijka
04.01.2007, 09:18:23
Фірма-інвестор потратить на нього більше 600 тисяч і не гривень, а я думаю – євро. І про прибутки не може йти мови. Це є збиткова річ. Це невигідно робити у Львові.
Мені приємно, що у Львові є фірми, які також дбають про імідж міста, які готові йти на збитки, щоб робити для Львова добрі речі. Незавжди в житті робляться вигідні речі
От скажіть чесно.. Ви в тово вірите?? Вірите що воно онтаке збиткове і вони то роблять?? Тут тоді два авріанти напрошується:
а) або вони нагло брешуть про то всьо, ше й виставляючи у такому світлі, що то мовляв всьо для людей... (ну не можу я повірити що хтось би брався за збитковийй проект...)
б) якщо проект дійсно-таки збитковий, то... То вони двічі нерозумні!!!

Словотворець
04.01.2007, 09:35:27
Да-да-да.. спонсорські.. то тільки для нас смертних вони спонсорські.. типу хтось дав гроші, а за ті гроші він хоче щось отримати.. чи ти дуаєш що вони там всі чекають поки то діло почне приносити прибутки і їм капне їх процент.. їхня зацікавленсть полягає в іншому.. наприклад земельні ділянки які може надати міська влада за те що вони такі добрі.. В приклад може бути, земля під забудову Епіцентру яку фактично подарували і оформили мало не за тиждень за те що вони проспонсорували світлове шоу. Це ж тяганини скільки якщо не спонсор.. а так є і перед начальством чим маякнути.. спонсор, значить треба допомогти.

Тут така ситуація що гроші з неба не падають і той хто їх дає в результаті хоче щось з цього отримати.. питання в тому в якій це формі буде отримано.

saddy
04.01.2007, 13:37:17
Епіцентру яку фактично подарували і оформили мало не за тиждень за те що вони проспонсорували світлове шоу. Це ж тяганини скільки якщо не спонсор.. а так є і перед начальством чим маякнути.. спонсор, значить треба допомогти.
і знову ти начитався газет-епіцентр купив дві земельні ділянки на аукціоні-якщо хочеш можу назвати точу дату.
а на рахунок спонсорства-гм...думаю,що збиткове ніхто не робить-все то тіки пі***ж!!!!!!насправді то великі прибутки(відмивання грошиків)...ой про шо то я?:):):):)

Monashka
04.01.2007, 13:58:16
собі на збитки роблять тільки повні дибіли. Але повні дибіли не стають бізнесменами, чиновниками…

fuxx
04.01.2007, 14:22:05
собі на збитки роблять тільки повні дибіли. Але повні дибіли не стають бізнесменами, чиновниками…
Скоріш за ве що той інвестор собі робить рекламу, мовляв от який я і скільки можу грошей відвалити. А реально виділили на ту ковзанку значно муншу суму.
Якщо б там вклали заявлені гроші то температура холодоагента була б куди нижча за -10 (як вони заявляють) і не потрібно було б чекати стільки днів на намерзання льоду.

KLEOPATRA13
04.01.2007, 20:08:01
а хто тобі сонце казав, що наші люди вміють з користю витрачати гроші, тим паче держслужбовці??? то все так, самореклама мабуть.

Marfa(Indian_Summer)
05.01.2007, 16:08:56
такс.. щодо відкриття ковзанки :)
хто вже там був?:) які враження?:)

saddy
05.01.2007, 16:28:33
Ковзанку відкрито.не знаю як там,але бачив малі вже катаются.А чого не можна дивитись,як хтось катаєтся(чого ту білу штуку не знімуть?)

Roxie
05.01.2007, 23:37:59
я не вірю, що ковзанка на площі ринок - то лише привід щоб повимахуватись... не вірю, що вони відкрили її собі у збиток... там ж стільки тих дозволів... того всього... думаю то точно варіант для списання купи державних філок...

Julijka
06.01.2007, 10:45:27
Хі.. а я вчора там каталась.. В 3 ночі))) Ехх, як то було романтично. Файна ковзанка, треба буде ще туди прийти.. На ковзанах ))))

Fry
06.01.2007, 13:45:45
а я вчора там каталась
То було нині :)

І я там був, на кросівках катався :) Потім дискутував з охоронцем, який намагався мене вигнати ;-P

SOLARIS
06.01.2007, 15:26:14
тепер мабуть на медику менше народу буде ;-)

Словотворець
06.01.2007, 20:05:30
Я от шось там вчора дивився дивився, а місця де дають ковзани так і не побачив.. чи то там треба тільки зі своїми ковзанами?

П.С Тільки не говоріть шо то була 3 ночі і тоді вже ковзанів не давали :-P

Monashka
06.01.2007, 20:12:28
так у вас же була пара ковзанів — потрібно було взувати і вперед ;)

Андрій (Голосієво)
06.01.2007, 20:34:51
Так що там з ковзанами? Дають чи ні? І скільки то задоволення коштує?

Marfa(Indian_Summer)
06.01.2007, 23:13:45
ковзани видають
в залежності від дня тижня година+прокат ковзанів від 16 до 30 грн, здається.
а видають їх - біля входу у дворик Ратуші

Fry
07.01.2007, 15:06:28
Я б не сказав, що нема де яблуку впасти..

Monashka
07.01.2007, 15:17:32
Я б не сказав, що нема де яблуку впасти..
а хто хоче в дощ кататися, коли на льоді шар води…
Я б і сам не катався.

saddy
08.01.2007, 08:42:25
а хто хоче в дощ кататися, коли на льоді шар води…
Я б і сам не катався.
дійсно погода того року підкачує.Дощ на різдо-фу!!!

Словотворець
08.01.2007, 09:34:26
Вчора спостерігали як люди катались навіть в дощ.. Я б не дивувався дітям, але дуже подивувався дорослим тьоткам які в довгих спідницях навіть дозволяли собі падати в калюжі які вже тоді утворились на ковзанці..

Також сфоткав розцінки.. для тих кому цікаво :)

fuxx
09.01.2007, 13:54:11
Учора я льоду на ковзанці не побачив а тільки 2-3 см снігу. Певне погода заважає влаштувати нормальне ковзання.

saddy
09.01.2007, 16:19:44
Учора я льоду на ковзанці не побачив а тільки 2-3 см снігу. Певне погода заважає влаштувати нормальне ковзання.
не знаю шо за фігня,але ми то теж бачили.То ж дуже важко кататись в таких умовах-потім ноги дико болять.не знаю,чого вони її не чистять:(

SOLARIS
09.01.2007, 20:53:37
бачив сьогодні ту ковзанку - дикунство!!!!

Словотворець
09.01.2007, 23:49:11
бачив сьогодні ту ковзанку - дикунство!!!!
От і про то.. вже з яких стрін не підходив ніяк не можу збагнути що там коштує такі гроші..

saddy
10.01.2007, 07:03:41
От і про то.. вже з яких стрін не підходив ніяк не можу збагнути що там коштує такі гроші..
цікаво які то такі ГРОШІ????Ціни вполне нормальні!А що ти хотів там побачити???то ж ковзанка,а не парк атракціонів!

Словотворець
10.01.2007, 08:57:26
цікаво які то такі ГРОШІ????Ціни вполне нормальні!А що ти хотів там побачити???то ж ковзанка,а не парк атракціонів!
Я не про це скільки коштує катання.. а про тему, про 600000 баксів.

saddy
10.01.2007, 09:03:15
Я не про це скільки коштує катання.. а про тему, про 600000 баксів.
а....До-речі недавно по пятому каналі передавали трохи іншу інфу-не про 600000баксів,а про 500000гривень.Хоча може вони помилились.

fuxx
10.01.2007, 13:25:41
читав в газеті,що тим займаєтся компанія ВІКОС,котра взяла на себе всі витрати+ще платить 19300грн. за аренду землі.
От мені цікаво чому на ковзанці реклама тільки Раффайзен банку, і ні одної згадки про Вікос?

saddy
10.01.2007, 14:59:56
От мені цікаво чому на ковзанці реклама тільки Раффайзен банку, і ні одної згадки про Вікос?
не знаю-я не маркетолог.мабуть аваль платить немало за рекламу-тому й висить.а на рахунок вікосу-на медику я теж його реклами не бачив,хоч ту ковзанку тримає та ж компанія.

Morfey
10.01.2007, 23:29:34
був сьогодні на тій ковзанці... задоволення "0"... тупо просадив 16грн... краще б я пішов на більярд...

Rol@nd
22.12.2009, 23:14:06
От думаю куди то поскаржитися на Медик. Доцільнішої теми не знайшов.

Після того як покатався на закритих катках в Європі, і повернувшись на Медик,подумав, що певно забагато хочу і мирився ще з тим жахіттям.

Але сьогодні реально увірвався терпець - це не ковзанка, це якась роздовбана купа снігу та льоду. При чому що та машина чистить, що не чистить - толку нуль. Дивно, бо ще в листопаді було більш-менш нормально.

Жодного бажання кататися, і щонайприкріше альтернативи теж ;-<

Дефініція
22.12.2009, 23:48:39
Лід так знищили буквально за останні 4 дні. Минулої суботи кататись було ще більш-менш нормально, в недію гірше, а в понеділок зразу після чистки було так, як в суботу по нечищеному!!! В одному місці була банальна дірка!

Irene
22.12.2009, 23:50:47
Жодного бажання кататися, і щонайприкріше альтернативи теж
Алтайські порулять... принаймні більше ніж Медик... і безкоштовно і менше побиті..., аби замерзли нормально...

Дефініція
22.12.2009, 23:56:09
Irene, та вони вже давно замерзли нормально, але і снігу на них купу намело!
Тепер буде плюсова температура, то розмерзатись почнуть! ;)

Irene
23.12.2009, 00:00:41
Irene, та вони вже давно замерзли нормально, але і снігу на них купу намело!
Але ж не розчистили...
Тепер буде плюсова температура, то розмерзатись почнуть! ;)
Я якраз про то...

Matrix
24.12.2009, 22:55:25
Rol@nd, дивно, вчора (в середу) якраз була на медику, то лід був цілком нормальним, та й народу на диво мало (чоловік 15 і то в 8:30 вечора, якраз після чистки)

ki773n
24.12.2009, 23:03:05
коли вже народ навчиться фільтровать інфо?!

в нынешнее время ни один источник ( ТВ, газета, инет) вам не даст правдивой информации по какому либо вопросу, лишь то что вы должны увидеть, услышать, прочесть!
так что не кипешуйте, а вот погода действительно не радует.

Ольга_Гор
27.12.2009, 10:52:38
Хочу пояснити чому був поганий лід на "Медику": так сталось внаслідок збігу 2х обставин - 1) мороз -15 і 2) поламалась машинка яка заливає лід. В результаті при морозі лід стає дуже крихким і на ньому легко утворювались ямки, які своєчасно не заливались через те, що ... див.п.2. Зараз морозу не має і машинка працює в штатному режимі, так що лід нормальний і погода також - ідіть катайтесь :). У пошуках "європейського" льоду та критої ковзанки найближче можна зїздити у Новояворівськ.