PDA

Переглянути повну версію : Телебачення

fuxx
16.01.2007, 12:04:17
Хочу почути про ваше ставлення до українського телебачення.

Ось моє:
Я б розігнав нацраду з питань телебачення та радіомовлення в першу чергу (куди вони дивляться? :[[ ). А потім 70% телекомпаній відмовив у ліцензії.
Останні місяці по телебаченні (1+1, інтер, нтн, і т.д.) почали показувати чорт зна що. На новий рік і Різдво нічого путнього тільки всіляки ТУПОРИЛІ комедійні передачі та російонські концерти. Ні тобі хорошого фільму ні гарної передачі. Інколи попадав на такі дибільні передачі що просто жах, цікаво хто дає добро на закупівлю тих передач і їх транслювання?
Чого тільки вартує про новому "побачити все" - показують качані з інтернету ролики, переважно трагічні, жахливої якості, ще й з кумедними коментарями!!!
Таких прикладів можна навести безліч.

ПС
Рятує Explorer, National geographic, tv 1000 ......

Rocker
16.01.2007, 12:05:30
ти дивись мегаспорт

Morfey
16.01.2007, 12:24:58
мене новий канал найбільше харить...
пробував колись по ньому Камеді клаб дивитися, так там 5 хвилин Камеді потім 10 хвилин реклами...

Monashka
16.01.2007, 12:34:08
ненавиджу телебачення, бо воно змушує підстроюватися під нього. Я хочу дивитися те, що хочу, а не те, що мені сунуть.

Буде video on demand — буду користуватись.

Dracula
16.01.2007, 12:34:11
ПС
Рятує Explorer, National geographic, tv 1000 ......

А в кого нема?????? Я ТБ рідко тепер дивлюсь. Всі фільми на компі дивлюсь.

Fl@nker
16.01.2007, 12:35:43
Буду говорити відкрито, мене харить 12 канал (ЛТБ). Просто неможу культурно висловитись!

Rocker
16.01.2007, 12:35:44
Morfey, постав собі мискеу і дивись камеді клаби по ТНТ -- відразу будеш бачити самі нові серії

{ добавлено через 35 секунд }
Fl@nker, я й забув, що такий є )))

Fry
16.01.2007, 13:24:51
Я б розігнав нацраду з питань телебачення та радіомовлення в першу чергу
То всьо мені нагадало свіжу статтю Винничука (навіть не полінився відсканити): Я б із великим задоволенням засудив усіх членів Національної ради до розстрілу... (http://center.lviv.ua/journal.php?do=showentry&e=67) :)

fuxx
16.01.2007, 15:14:18
Буду говорити відкрито, мене харить 12 канал (ЛТБ)
А хіба 12 і перший національний то телебачення:-o

Rainbow
16.01.2007, 19:44:08
А що у нас є телебачення, яке можна дивитись?

Rocker
17.01.2007, 19:51:12
Дивився я сьогодні в черговий раз сімпсонів:

- Барт : А давайте купимо собі супутникову тарілку, мене задовбав цей соціальний пакет.
- Мардж : Ще чого вигадав, ти ж знаєш скільки це коштує
- Гомер : Мардж, не можна економити на речах, які виховують наших дітей

)))) От що таке телебачення )))))))))))

USk@
21.01.2007, 12:46:08
Дивився я сьогодні в черговий раз сімпсонів:

- Барт : А давайте купимо собі супутникову тарілку, мене задовбав цей соціальний пакет.
- Мардж : Ще чого вигадав, ти ж знаєш скільки це коштує
- Гомер : Мардж, не можна економити на речах, які виховують наших дітей
Погоджуюсь!Єдине, що можна дивитись на українському телебаченні- це Сімпсони!!!!А то пускають тут якісь мильні опери!Іголовне, шо народ дивиться!!!!А я подивлюсь одну серію, і мене аж нудить!А ще та реклама :-[ !Як так можна?! кожні 10 хвилин фільму рекламу пускати!!!!Навіть подивитись нормальне кіно спокійно не можна!І то не 5 хвилин і не 10, а 15 а то ще й по 20!Я вобше в шоці!!!!!!!Зараз восновному дивлюсь фільми по компу!

Dracula
21.01.2007, 12:52:10
Зараз восновному дивлюсь фільми по компу!

А я остаточно перейшов на цей метод.

Roxie
21.01.2007, 14:02:03
я взагалі колись телебачення навіть не дивилась... хіба в глибокому дитинстві... забирає купу часу а толку - ноль... а зараз деколи включаю... і то тільки для того щоб щось говорило в хаті... хоча я його не слухаю... потім навіть не можу згадати що там говорили... хіба новини слухаю...

Rocker
21.01.2007, 14:18:50
ну для мене ще існує такий пакет як Д+ -- от його і дивлюсь, бо там мультфільмів каналів біля 10 і ще є такі канали як Текіла - де цілодово на протязі тижня показують один фільм в оригіналі і постійно один і той самий і таких каналів 8 ))

saddy
21.01.2007, 15:43:19
я мабуть теж перейду-правда треба купити тв тюнер,а то на свому LCD не має,понту,коли рядом плазма стоїть в раза 4 більша:)

Dracula
21.01.2007, 17:16:18
А якби мені хтось поставляв нові фільми регулярно :)

Реально - ТБ зараз практично фігню показує. Фільми по вихідних ше нормуль показують, але дійсно - рекламна вже схарила до ужасу....

А ше та регулярна реклама алкоголю після 23-ої :-[

Словотворець
21.01.2007, 18:08:00
Скука по тому телеку.. при тому так шось показують.. я не уявляю наприклад що зараз дивлятся діти.. там взагалі нема шо подивитись, як не чергове ток-шоу, то серіал типу український, але всі актори з москаляндії.. мраки однм словом. Рятує хіба кабельне.

Rocker
21.01.2007, 18:13:23
я не уявляю наприклад що зараз дивлятся діти.

на астрі біля 15 каналів з мульками - повір, там є що дивитись

Словотворець
21.01.2007, 18:14:54
Rocker, прочитай тему.. про що ми тут говоримо.

Marfa(Indian_Summer)
21.01.2007, 18:16:34
Хочу почути про ваше ставлення до українського телебачення.
ставлення відсутнє, як і телевізор :)
а, насправді, в нас воно (телебачення) є?

Monashka
21.01.2007, 18:21:15
Телебачення хороше тільки тоді, коли вас там показують. Дивтися його не бачу ніякого змісту (те саме про газети і все інше тому подінбне)

Rocker
21.01.2007, 19:17:47
Словотворець, про телебачення! А я про що говорю -- хіба не про телебачення? ЧИ ви тут тільки про українське телебачення? То так і сказали б!

Rainbow
22.01.2007, 00:07:10
Реально - ТБ зараз практично фігню показує.
Ви хотіли сказати рекламу? Якщо ви хочете дивитись не фільм а рекламу то телебачення ваш вибір. Телебачення: лапша безкоштово!;-[

fuxx
22.01.2007, 00:17:49
я не уявляю наприклад що зараз дивлятся діти..
Діти дивляться рекламу. Знають що теке карієс і переваги прокладок з крильцями, можуть дослівно процитувати будь-який ролик і т.д.

Rainbow
22.01.2007, 00:23:04
Діти дивляться рекламу. Знають всі рекламні ролики, цитують і т.д.
Знаєте, якщо по 100 раз одне і те саме крутять, то можна і корову навчити повторяти фрази з реклами.

Monashka
22.01.2007, 10:29:33
Діти дивляться рекламу. Знають що теке карієс і переваги прокладок з крильцями, можуть дослівно процитувати будь-який ролик і т.д.
ото вже біда. Діти забивають собі голову зовсім непотрібними речами.
Але… діти беруть приклад з батьків.

Взагалі на екран телевізора треба повішати табличку з написом «Електронний доходопонижаючий апарат» і не знімати її рік часу. А через рік ви її викинете разом з телевізором :-)))

USk@
22.01.2007, 14:55:08
Ну взагалі-то так, але є і цікаві фільми, які по телевізору йдуть.От вчора дивилась фільм "Щасливе число Слевіна".Прикольний фільм.От якби тільки РЕКЛАМА кожні 10 хвилин фільму не йшла!!!!!!!!!!:-[

Rainbow
22.01.2007, 15:25:32
у взагалі-то так, але є і цікаві фільми, які по телевізору йдуть.
Дуже рідкісне явище. .От якби тільки РЕКЛАМА кожні 10 хвилин фільму не йшла!
Це інколи відбиває весь інтерес до фільму.

Dracula
22.01.2007, 15:33:08
От вчора дивилась фільм "Щасливе число Слевіна".Прикольний фільм.От якби тільки РЕКЛАМА кожні 10 хвилин фільму не йшла!!!!!!!!!!

Ось тому я і дивлюсь на компі фільми. Бо реклама дратує. І, до речі, усі нові фільми, що зараз показує ТБ, я бачив на компі. І задоволений.

orest.lviv.ua
22.01.2007, 17:23:13
Звичайно можна наїжджати на наше телебачення. Але все таки ситуація зараз є кращою ніж була колись. На українському телебаченні переважно дивлюсь новини, особливо люблю львівські новини від "ТРК Люкс". Ще бувають всякі цікаві програми, але то переважно випадає на вихідні. Також вважаю, що добре, що в нас вже є спортивний канал, є музичні канали. Фільми по телебаченню не дивлюсь, по перше є купу реклами, по друге майже ті всі фільми вже колись бачив на компі. Але якщо мати кабельне, то є дуже багато цікавих передач по Discovery, Animal Planet, Travel і інші...

Dracula
22.01.2007, 18:43:52
Але якщо мати кабельне, то є дуже багато цікавих передач по Discovery, Animal Planet, Travel і інші...

Во-во... ЯКЩО

Rainbow
22.01.2007, 18:50:33
Але якщо мати кабельне, то є дуже багато цікавих передач по Discovery, Animal Planet, Travel і інші...
Якщо мати... І то не у всіх пакетах є.

Щодо новин, то korespondent.net i pravda.com.ua рулять. Телебачення - курить

Julijka
22.01.2007, 18:56:20
Все-таки я бачу що зробила правильний вибір, коли кілька місяців тому винесла з кімнати той ящик... Не можу сказати, що стала хоч на йоту в чомусь обмеженішою (ну хіба не можу підтримувати тріпалки одногрупниць щодо реклам, сама незнаю як я це горе пережила;-> ) А до того як винесла, то з укр телебачення дивилась лишень М1 і то... інколи складалось враження що в них 10 кліпів і вони їх в ефір ставлять просто у різному порядку..
Щодо реклами: незнаю, може то мені видається, але ще років 5-7 тому її було вдвічі менше... Принаймні не можу пригадати щоб давніше вона мене дратувала, а от останні 5 років... Просто вимикала
Хоча, якщо подумати, що насправді в деякій мірі люди самі формують телевізійну політику і більшості все-таки довподоби весь цей бруд (ну там Катіі всякі, Няні і те де) — погодьтеся що попит формує пропозицію — то робиться страшно... Дійсно СТРАШНО! Бо тії блакитні екрани то в певній мірі дзеркало нашого суспільства

Rainbow
22.01.2007, 19:01:04
Мене деяка реклама дратує ч-з те що це справжній лохотрон.
Наприклад в рекламі зубної пасти (непамятаю якої) ссилаються не неіснуючу асоціацію стоматологів.

fuxx
23.01.2007, 12:52:04
Хоча, якщо подумати, що насправді в деякій мірі люди самі формують телевізійну політику
От мені цікаво як на телебаченні формують рейтинги телепередач?
Чи правда що рейтинги складають на основі даних отриманих від кількох сотень середньостатистичних сімей в яких дома стоїть якась там приставка яка дає змогу телевізійникам аналізувати популярність тих чи інших передач у кожній віковій категорії.

Rainbow
23.01.2007, 12:55:34
Яку треба, таку й роблять. Не ІМХО. Інфа від знайомих які працюють на ТБ.

Monashka
23.01.2007, 13:07:58
дуже просто: треба, щоб та передача мала такий-то рейтинг — так і оголошують. Ніхто нічого не досліджує, всі ті рейтинги фейкові.

Rainbow
23.01.2007, 13:09:41
А я про що написав вище?
Памятаю як свшоу Вєрки Смердючки зробили надпопулярним. Аж гидко стало....

fuxx
23.01.2007, 13:19:28
Яку треба, таку й роблять.
Я не про той рейтинг що оголошують для нас. Повинен бути ще якийсь рейтинг "правдивий" для внутрішнього користування.

Rainbow
23.01.2007, 13:31:32
Хоча б з отчністю 30% рештинг виразувати в принципі неможливо. Про Інтер знаю що вони безпосередно цим не займаються. Віддають це третім фірмам.
Щодо точніше, то зараз не скажу. Поговорю з тою людиною і розкажу що куди і як. Можу сказати що в них є таке поянття "середньостатистичний споживач", на якого вони орієнтуються.

USk@
23.01.2007, 14:27:36
Ось тому я і дивлюсь на компі фільми. Бо реклама дратує. І, до речі, усі нові фільми, що зараз показує ТБ, я бачив на компі. І задоволений.
Але ж буває таке, шо на компі ти фільма не маєш, а хочеш подивитися і він йде по ТБ.В такі випадки я і дивлюсь фільми по ТБ.
А реклама дратує, так, ше й як дратує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rainbow
23.01.2007, 14:34:29
Але ж буває таке, шо на компі ти фільма не маєш
Рідко коли. В переважній більшості фільми що йдуть по ящико вже рік тому можна було на компі глянути.

Dracula
23.01.2007, 16:01:03
Rainbow, во-во, і я так кажу.

Рідкісні випадки - це якшо показують шось хороше зі старого...

Rainbow
23.01.2007, 16:04:23
Рідкісні випадки - це якшо показують шось хороше зі старого...
Так показують для "середньостатистичного глядача". Всі кричать що йобовики це сакс, і всі дивляються! ;-[

USk@
23.01.2007, 16:58:37
Рідко коли. В переважній більшості фільми що йдуть по ящико вже рік тому можна було на компі глянути.
Цілком погоджуюсь!Але ти говориш про себе, а я про себе.Бо ж може таке бути, шо я не маю можливості подивитись певний фільм на компі

Rainbow
23.01.2007, 17:09:43
Бо ж може таке бути, шо я не маю можливості подивитись певний фільм на компі
Це вже друге питання.
Наприклад у нас в колективі йде постій обмін фільмами і рецензіями. Тож є куди розревнутись ;)

Julijka
23.01.2007, 23:50:51
Я не про той рейтинг що оголошують для нас. Повинен бути ще якийсь рейтинг "правдивий" для внутрішнього користування.

Ото точно.. Їм же самим хоч цікаво мало би бути... Це якщо у них ще якась гордість є.. Якщо

Rainbow
24.01.2007, 12:36:58
Ото точно.. Їм же самим хоч цікаво мало би бути... Це якщо у них ще якась гордість є.. Якщо
Нема там точного рейтингу. +/-30% вам нічого не скаже. До того ж основна ставка йде на психологію глядача.

Dracula
24.01.2007, 12:56:05
До того ж основна ставка йде на психологію глядача.

....який чомусь любить дурацькі російські\бразильські серіали!

За все своє життя я дивився лише один "російський" серіал - Моя прекрасна няня. Він дійсно прикольний, але лише тому, що зробили його американці для росіян на основі їхнього аналогу!

Rainbow
24.01.2007, 13:01:23
який чомусь любить дурацькі російські\бразильські серіали!
А що думаєш ні? Розказую фішку. Хто в основному дивиться такі серіали? Тим кому занятись нема чим.
"Бригада", "Солдати" і інше барахло розроховано на 15-18 річних. Інша ахінея разрахована на пенсіонерів, яким нема чим занятись. Вот і дивляться що попало.

Julijka
24.01.2007, 13:02:52
До того ж основна ставка йде на психологію глядача.
гг, цікаво було б почитати їхні звіти про середньостатистичного глядача, то би мало бути певне так: жінка 37 років, бігуді, запацьканий халат, 2 дітей
мужчина 47 років, велике пузо, пиво в руці, див. жінка ))))

Rainbow
24.01.2007, 13:05:56
цікаво було б почитати їхні звіти про середньостатистичного глядача
Про які звіти може йти мова? Звіти для кого?
З описанаю зовнішністю класно сказано :-)
Від себе добавлю дітей, які кажуть 2+2 = 5 ;-)

Julijka
24.01.2007, 13:19:32
Про які звіти може йти мова? Звіти для кого?
ну так ти кажеш:основна ставка йде на психологію глядача. звідкись то вони інфу про тую психологію мають брати, чи як же вони то роблять? на хлопський розум? то що я написала жарт звісно, в звітах таке не пишуть, але просто цікаво який же психологічний і суспільний портрет того середньостатистичного глядача... і страшно і цікаво..
Від себе добавлю дітей, які кажуть 2+2 = 5 ой, а то взагалі жахіття... з жахом помічаю що тепер діти не бавляться в дворі у класики, хованки, козаки-розбійники, не розказують лічилок (хай навіть ми розказували російські, хай, але ж хлч було). не дразняться віршиками як то колись було... Всьо сидить в мультиках і напрвду дибільних серіалах... Страшно шановні, куда то тікати?

Rainbow
24.01.2007, 13:34:58
звідкись то вони інфу про тую психологію мають брати, чи як же вони то роблять? на хлопський розум?
А що думаєте соціологічні дослідження не проводяться? Ще й як. Коли я був студентом, то студентів соціологів напрягали цілими книжечками для опитування. Більше того там була вимога дл вікокої катеогії. А також якщо ти іногородній то мав таких опитати людей в свому населеному пункті. Питання там були найрізноманітніші. І про ТБ пару штук було.
Звичайно були такі які хитрували. Але хочу сказати ті кому це було цікаво таки спілкувались з людьми і т.і. Думаю що деяких труди не пропали просто так.
Не знаю як до вас, от мені мені недавно з якогось (вже не памятаю як та контора зветься) і попросили відповісти на пару питать звязаних з чоловічими жуналами.
Вот так працюють соціологи зі світу по ниточці. Після того працюють психологи і визначають що більшості народу подобається. І дивитися по тб в тому числі.
Страшно шановні, куда то тікати?
Нафіг телевізор з хати! І самому більше треба приділяти увагу дітям, а не віддавати на поїдання тб!

USk@
04.02.2007, 12:02:36
який чомусь любить дурацькі російські\бразильські серіали!

За все своє життя я дивився лише один "російський" серіал - Моя прекрасна няня. Він дійсно прикольний, але лише тому, що зробили його американці для росіян на основі їхнього аналогу!
Нє, ну ще є деякі цікаві серіали і російські, і, в тому числі американські.Але вони такі підлі: подивишся 3 серії, і вже жити без нього не зможеш!

fuxx
04.02.2007, 13:32:35
Нє, ну ще є деякі цікаві серіали і російські,
Для мене російські серіали то як червона шмата для бика.

USk@
05.02.2007, 17:22:39
Для мене російські серіали то як червона шмата для бика.
Знаю, це правда.Проте, цікаві ще залишились.Одиниці, правда, але залишились

Дефініція
05.02.2007, 17:41:35
З цього тижня почали знов показ "Няньки" і "Пушкарьової".
Це вже стало звичним ділом, що серіали прокручують по декілька раз.
І якщо "Пушкарьову" показували "лише" раз, то "Няньку" ретранслюють вже в вкотре!
Ну невже нема чим зайняти ефірний час?

Rol@nd
05.02.2007, 18:04:16
Ну невже нема чим зайняти ефірний час?
ну... для телеканалів це не так вже й погано, 1+1: у більшості аудиторія людей постарше і в основному периферія! (вибір каналів у місті значно більший)!.
Дешево, популярно, просто!
Найбільш ефективне рішення зайняти ефірний час!

Дефініція
05.02.2007, 18:29:59
Краще би якісь освітні програми показували!
Ті ж серіали йдуть в денному ефірі. Старша аудиторія працює, пенсіонери пліткують.
Біля телевізорів діти, а їм Пушкарьову показують!

Словотворець
06.02.2007, 08:22:04
Краще би якісь освітні програми показували!
Дефініція, на такі програми треба виділяти гроші і то немалі. ОТ Діскавері цікаво дивитись відірватись не можна, але й там фінансування. А в наших логіка традиційно-українська.. менше вкласти більше отримати. Як з таким підходом взагалі можна щось людське показувати.. купили один раз Пушкарьову і крутять по пару разів, думаю що її повторють неостанній раз.

Rainbow
06.02.2007, 19:18:39
Так як вони кажуть "и такое съедят"..

USk@
07.02.2007, 17:23:44
Так як вони кажуть "и такое съедят"..
Вже 100 раз їли...подавитись можна:-[ :[[ ;-[

{ добавлено через 2 хвилини }
От припустим
"Ангел-охоронець" найкращий серіал 2007 року...
99%, шо він цілий 2007-ий рік буде йти.Я в шоці...вже в горлі їхні серіали...

fuxx
07.02.2007, 22:58:59
"Ангел-охоронець" найкращий серіал 2007 року...
Брешуть найкращий - Пушкарьова )))

А якщо серйозно то кожен телеканал до своїх серіалів прикріпляє слово - най.... А от по яких критеріях визначаються ті най... то невідомо.

Rainbow
08.02.2007, 13:31:19
Блін, народ навіть не варто прикалуватись з того. То вже не смішно.

Найкращий серіал - читай г-о рідкісне.

USk@
08.02.2007, 15:04:05
Брешуть найкращий - Пушкарьова
Ну, так Пушкарьова-2006року!

Rainbow
08.02.2007, 16:07:00
Пару слів про те як визначають що і як народ дивиться.
Існують фірми які займаються соціологіним дослідженнями. Вони працють слідуючим чином: обзвонюють нород і задають пару питань. І на тому вся справа закнічена.
Ще є один варіант: доволі часто вішають різні програми телефонні голсвування. Доволі часто цифри неправдиві, але тим не менше у них уже є реальна інфа.
Це такі два основні методи визначення рейтингу.

Лілія Зоряне Небо
10.02.2007, 23:11:46
Тепер можна "Кадети" дивитися! Мені подобається!
А так то, я згідна телебачення у нас, то хіба візуальні ролики, шо зомбують!
Взагалі, народе! давайте в знак протесту не включати телевізор!
То моя мрія, аби в хаті не було телевізора!
Може подумаєте, шо я трохи тойво, але з таким телебаченням - життя без нього налагодиться!:)

Dracula
10.02.2007, 23:37:16
Весь грудень ТБ не включав. В січні дивився Задорнова по СТБ пару раз. Цього місяця не включав.

В мене замість ТБ є ви, інтернет і фільми на компі БЕЗ РЕКЛАМИ :)

USk@
11.02.2007, 16:14:03
Тепер можна "Кадети" дивитися! Мені подобається!
А так то, я згідна телебачення у нас, то хіба візуальні ролики, шо зомбують!
Підтримую!

Rocker
11.02.2007, 19:11:03
НУ не включати - це якось не то! Я дивлюсь спортивні канали часто, Мегаспорт, дивлюсь футбольні матчі, от скоро знову Ліга чемпіонів. Та й взагалі я дуже часто дивлюсь ТВ, от скоро ще поставлю одну миску і на якусь 100-ю, а може більше збільшиться каналів

В мене замість ТБ є ви, інтернет і фільми на компі БЕЗ РЕКЛАМИ

В мене є купа каналів, де фільми також йдуть без реклами і мовою оригіналу і фільми доволі таки нові

Dracula
11.02.2007, 19:29:35
В мене є купа каналів, де фільми також йдуть без реклами і мовою оригіналу і фільми доволі таки нові

А в мене нема. І не тільки в мене нема. Тому тішуть тим, шо є :)

Fry
11.02.2007, 19:34:06
Зашибісь, дивлюсь 1+1 а там обіцяють Пушкарьову по новому колу пустити. А "Сопранос" крутять по ночах, гади.

Rocker
11.02.2007, 19:44:41
А в мене нема. І не тільки в мене нема. Тому тішуть тим, шо є

А що тобі заваджає миску поставити? Тоді і будеш мати ))))

birkoff
12.02.2007, 12:45:02
в мене кабелька і комп, і тел. в одній кімнаті )) зле троха... невстигаю все подивитися )) але телевізор використовую в більшості тільки для перегляду новин і пізнавальних програм, і що дууже головне, щоб солодко заснути .... хехехехе все решта на компі мене влаштовує, але реклама піднапрягає... :-\

USk@
12.02.2007, 16:49:10
Зашибісь, дивлюсь 1+1 а там обіцяють Пушкарьову по новому колу пустити. А "Сопранос" крутять по ночах, гади.
і так завжди...:[[ ;-[ :-@

{ добавлено через 36 секунд }
Ех...чому життя таке несправедливе до нас?!...(:

Дефініція
12.02.2007, 18:23:38
Весь грудень ТБ не включав. В січні дивився Задорнова по СТБ пару раз. Цього місяця не включав.
А я останнім часом ТБ тільки слухаю. Батьки дивляться в сусідній кімнаті, а до мене лише якісь уривки новин долітають. Якщо чую щось цікаве, то можу піти подивитись уривок.

aton
12.02.2007, 22:08:00
Суцільна попса, не враховуючи новин, які і так псують настрій.Тому місяці 3 останні взагалі ніц не дивлюся.Вартує тіко Дискавері Натіонал Джеографік...Ну і фільмові канали, хоча показують восновному повне ...но.

Rainbow
13.02.2007, 00:26:40
Якщо чую щось цікаве, то можу піти подивитись уривок.
Помоєму це дуже велика рідкість.