PDA

Переглянути повну версію : Смітники за 500000грн.

fuxx
18.01.2007, 08:42:34
Щось я нашу владу зовсім не розумію:
У центральній частині Львова будуть встановлені смітники європейського зразка за півмільйона гривень. Детальніше... (http://www.zik.com.ua/index.php?news_id=67288)

Навіщо вони то роблять? Перед святкуванням 750-річчя буди встановлені нові смітники за які відвалили купу грошей, тепер знову. Скоріш за все нові будуть відрізнятися від попередніх (з яких уже значна частина не працює). Ніякої концепції розвитку міста. Наші керманичі хоть трохи своїми головами думають чи ні? Там де їх справді бракує там не зустріти ні одного смітника, а центр хочуть весь перетворити на сміттєзвалище.

Julijka
18.01.2007, 08:57:46
Мені і ті смітники що є геть не подобаються... Ну вони зовсім нікуди не вписуються! Паралелепіпеди якісь страшні! За совєтів, по-моєму, навіть були фантазійніші (згадайте хоча б величезні чаші, які „косили„ під щось коване) А тут... І ті смітники вже дійсно не працюють і досить обдерто виглядають. Але то би було ще пів біди... Але як каже fuxx, Там де їх справді бракує там не зустріти ні одного смітника, а центр хочуть весь перетворити на сміттєзвалище. Дійсно, відійти всього-навсього кілька метрів від того центру і смітникуа не відшукаєш! Якось ішла по Зеленій - від Водоканалу до повороту на Шота Руставелі аж 1 смітник!... і то мені прийшлось переходити на протилежний бік... Одним словом — жахіття то всьо!
Зробили би вже раз і по-людськи, а то більше гамору з тих подій роблять: незнати яка подія: встановлення смітників... Ганьба, тож має бути беззаперечно і без всяких піар-ходів... Фе!

Словотворець
18.01.2007, 11:04:51
У центральній частині Львова будуть встановлені смітники європейського зразка за півмільйона гривень.
Ви коли небуть чули що оголошується тендер на встановлення смітників в центрі міста? Мабуть, ні... а знаєте чому? Бо все роблять свої люди за космічну винагороду.. от цікаво було б почути про собівартість одного смітника :-\. Як на мене єдиний "чистий" варіант таких акцій.. це тендер... оголошують тендер, оголошують вимоги, оголошують кількість штук і вперід.. фірми готують пропозиції, зразки і до праці.. комісії залишається слідкувати за дотриманням вимог і умов тендеру. Коли буде все робитись на тендерній основі і коли цей процес буде відкритий тільки тоді я повірю в чесність проведення таких міроприємств.. інкаше в мене думка одна.. смітники поставлять або не поставлять, а може просто старі помалюють.. а гроші пропадуть в невідомому напрямку.

Julijka
18.01.2007, 11:41:24
Як на мене єдиний "чистий" варіант таких акцій.. це тендер... оголошують тендер, оголошують вимоги, оголошують кількість штук і вперід.. фірми готують пропозиції, зразки і до праці.. комісії залишається слідкувати за дотриманням вимог і умов тендеру. Коли буде все робитись на тендерній основі і коли цей процес буде відкритий тільки тоді я повірю в чесність проведення таких міроприємств..

Ото точно... Але знову ж таки, тії тендери в нас очевидячки якось робляться як і все решта, тобто, вибачте на слові через с***у. Гляньте, наприклда, на чудний витвір мистецтва встановлений якраз навпроти входу в готель Львів на проспекті Чорновола... Красивий фонтан? чи нетак? Ну просто витвір мистецтва! Як сказав один мій знайомий: зацементували груду каменів.. Гидота! А виявляється-то що на цю ахінею теж робили тендер... То в мене питання: чи ті проекти були дійсно всі такі жахливі, чи це просто найгірший обрали?? там, як на мене, слід напис зробити: Приклад: як не слід робити фонтанів...

Monashka
18.01.2007, 11:44:58
там, як на мене, слід напис зробити: Приклад: як не слід робити фонтанів...
нє, там приклад: Як відмивати гроші.

Fry
18.01.2007, 14:13:54
500'000 гривень! Мамамія! Вони що, показились?

Dracula
18.01.2007, 15:01:07
Йопересете, та їх шо, качки покусали??? Офігіти можна! Ото не знав яка ціна на всі ті смітники....

Ужас! Люди, та то смітники і самими зробити можна - було б з чого і бажання :PP ;-D

Якщо серйозно, то проблема смітників актуальна, а просто в нас при владі, як завжди, нема голів, які б думали не лише про свій гаманець :-[ . Тендер ідея непогана...але то слова, ми ж їх не заставим робити як ми вважаєм правильно! Поживем-побачим....або не побачим.

saddy
18.01.2007, 17:17:17
хм...смітники то добре,але надіюсь вони не будуть установлювати моделі по штуці з підсвіткою і тд...Можна ж по-проще,але більше-дійсно смітником на окраїнах часто грає роль ящик з під мила дуру:)А на рахцнок того,що ті(підсвічені)не працюють уже-ну ми ж самі їх гробим!!!я ОСОБИСТО бачив,як якась тітка викидала в той ящичок з диркою під пляшку куски керамічної плитки...То нормально?

Julijka
19.01.2007, 00:49:51
або не побачим.
ото швидше :(

Rainbow
19.01.2007, 02:06:47
Блін, наші криси кабінетні здаєтсья що себе богами вообразили :-[

fuxx
19.01.2007, 09:12:24
Доречі, вартість одного смітника, встановленого до 750-ліття (ті ящики з рекламою), приблизно 4000 грн!

... за словами Розалії Горгут, начальника відділу благоустрою, цю суму, яку пропонують затвердити в міському бюджеті, дослівно, “грубо прикинули”. Її ще можуть коригувати.... :)

...Зокрема, в цьому випадку чиновники закладають загальну суму, але водночас не знають, скільки коштує один смітник (!)...

...Звідки взялася така цифра? – перепитує пані Горгут. – Розписуючи кошти на капітальний ремонт, ми передбачаємо окремим рядком “смітники”. Їх у Львові потрібно багато, тож приблизно “прикинули” суму в 500 тисяч гривень...
Детальніше... (http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/01/17/20927/)

saddy
19.01.2007, 12:24:30
Навіщо вони то роблять?
нашо нашо...треба смітників немає...але ж можна обійтись без понтівДоречі, вартість одного смітника, встановленого до 750-ліття (ті ящики з рекламою), приблизно 4000 грн!
Тож встановлювала фірма інвестор(здаєтся рекламне агенство),а не міська влада.Була така компанія шо вони освітлять місто,але від користі звичайно-стоїш за 3 метри і нічого не біачиш.Хоча з виду стильні.Але 4000-то ж моя стипендія за 2.5 роки:)треба собі один стирити:)

Словотворець
19.01.2007, 12:42:35
Доречі, вартість одного смітника, встановленого до 750-ліття (ті ящики з рекламою), приблизно 4000 гр
Ніфіга собі.. люди ви вдумайтесь в цифру.. це ціна нормального ноутбука.
Нє.. ну ви вдумайтесь.. там видно стоїть молекульний аналізатор того що туди кидають, сміття сортується в різні відділи.. склоокремо, пластик окремо, папір окремо ітд.

Я шокований від марнотрацтва нашої влади.. ШОКОВАНИЙ.

saddy
19.01.2007, 13:01:37
Я шокований від марнотрацтва нашої влади.. ШОКОВАНИЙ.
так при чому тут влада????якщо гроші на смітники видавала не вона,а группа „Green-media-west*!!!!звичайно-простіше наїхати на чиновників,чим розбиратась в ситуації-дієте методом ОБС(одна бабця сказала):(

{ добавлено через 46 секунд }
та сама ситуація,що з ковзанкою...:(
Якщо хочется когось(владу наприклад)обісрати,то хоч не треба дезінформувати народ!

Morfey
20.01.2007, 22:33:12
чув ото недавно, шо в московському метро і на вокзалах познімали всі смітники, щоб запобігти терактам... воно звичайно круто, але сміття куди кидати? от вам і проблема сміття на вулицях )

Monashka
21.01.2007, 19:34:09
аж бісить, коли нема куди викинути папірець. Якраз в центральній частині Львова то ше так-сяк, а от далі повна халепа. Хоч сам ходи з целофановим пакетом для сміття.

А смітники за 500 тис. гривень — точергове відмивання грошей. І неважно чиїх: чи державних, чи якоїсь закордонної компанії.

Rainbow
22.01.2007, 00:36:08
Цікаво ще почути яку кількість їх закупили. Про то ні слова.

fuxx
22.01.2007, 08:59:29
Цікаво ще почути яку кількість їх закупили. Про то ні слова.

Вони ще не закупили, а тільки виділили кошти. Ще толком самі не знають скільки буде коштувати один смітник і який буде на вигляд.

Rainbow
22.01.2007, 10:51:57
Ще толком самі не знають скільки буде коштувати один смітник і який буде на вигляд.
Ага і куплять китайські по європейським цінам і скажуть що вони європейського зразка...

Dracula
22.01.2007, 12:36:40
Доречі, вартість одного смітника, встановленого до 750-ліття (ті ящики з рекламою), приблизно 4000 грн!

Мдяяяя.....то капець! То певно смітники з лазерним очищувачем тп мегапереробкою сміття на корисне паливо!!

Мдяяя....ото гроші летять....то вже неважно хто виділив гроші - друге діло НАШО такі гроші давати на смітники, які (думаю) можна купити і за 400 грн.

Дайте я прикину.... якшо вони "приблизно накинули" 500 000 грн, то вони закуплять 125 смітників по 4000 грн кожен!!! То є "багаааато" як на наше "маленьке містечко" :-[

Але то теоретично....вони через інфляційні процеси скажуть шо вони коштують по 5000 грн., але куплять по 4000 грн, а решту "в кишеньки" ;-[

Rainbow
22.01.2007, 16:19:14
За 4000 гр. - то він що золотий чи платиновий, блін? ;-[

saddy
22.01.2007, 21:55:27
Мдяяя....ото гроші летять....то вже неважно хто виділив гроші - друге діло НАШО такі гроші давати на смітники, які (думаю) можна купити і за 400 грн
ти не правий-ХТО виділив,якраз важливо,гроші якогось єб(піііі) олігарха мене абсолютно не (пііііі),хай банкротится.
є проблемка_ВИДІЛИЛИ ГРОШІ-поки ті смітники закуплять половину бабок вже не буде-звідци і ціни:(

Rainbow
22.01.2007, 22:12:11
Добре якщо половину...

Monashka
22.01.2007, 23:14:49
мені пофіг, скільки грошей виділять і чиї то будуть гроші, якщо від того Львів стане чистішим.

Roxie
23.01.2007, 00:11:53
не розумію чого ви так дивуєтесь сумі в півлимона?? та ж наші шановні... ті кого ми самі собі вибирали на посаду мера і т. д. як по-вашому будуть гроші заробляти? частину на смітники - за завищеноб ціною, а решта - поділились і всі довольні...

Julijka
23.01.2007, 09:09:56
Так, шановні, про нашого мера суперечка далі тут (http://center.lviv.ua/showthread.php?t=1675)
а тут смітники за пів мільйона...

Rainbow
23.01.2007, 13:02:38
частину на смітники - за завищеноб ціною, а решта - поділились і всі довольні...
Занадто багато вже відмивається. Помоєму до такого свинства ще ніколи недоходило.