Переглянути повну версію : Наш мер
saddy
23.01.2007, 08:39:17
кого ми самі собі вибирали на посаду мера
Чим тобі не угодив мер????Невже не краще ніж при Буняку стало????Зовнішніх перемін не помічаєш.(хоча можливо то моя заангажованість(глянь в профайл)).
Monashka
23.01.2007, 09:48:58
Седді, як я тебе розумію.
Ті, хто не бачив політики зсередини, хіба вміють кричати, що він такий поганий, він ніц не робить і т.д.
SOLARIS
23.01.2007, 10:52:50
для мене з трьох останніх був Куйбіда.. той (Садовник) шось хоче зробити але він коли щось робить в першу черчу робить для підняття свогно рейтингу - смітники, ковзанка то всьо дся голодних селян..
ліпше би дороги полатав, або прийняв закон що якщо магазин міняє на свому поверсі колір фасаду то повинен або зробити його в колір будинку або змінити колір цілого будинку.. ато то .... якийсь, деколи в будинку два магазини і два в різні кольори розмальовані...
а Баняк то взагалі шланг!!!
Dracula
23.01.2007, 11:02:33
Я взагалі не знаю як Буняк мером став....
Садовий - то ше не катастрофічний варіант.
saddy
23.01.2007, 11:14:37
або прийняв закон що якщо магазин міняє на свому поверсі колір фасаду то повинен або зробити його в колір будинку або змінити колір цілого будинку..
1- такий закон уже принятий(http://www.domik.net/mod/main/news/dcx46/cat12156/id11747561/?as=%EB%FC%E2%EE%E2)
2-садовий законів не приймає!!!!
{ добавлено через 3 хвилини }
3-є. цікаво,що по-твоєму зродбив куйбіда для міста,крім того,що розпродав все державне майно????
Rainbow
23.01.2007, 12:57:51
Я взагалі не знаю як Буняк мером став....
Сказав що я вам воду дам. І вот так і став.
Ну ну. Подивіться скільки було закуплено тролейбусів коли мером Куйбіда і скільки коли був Буняк.
Для тих хто незнає скажу:
39 - ЛАЗ 52522, 7 - 14Тр
За часів баняка знаєте скілки? Відкрию секрет: 0!
Знаю тончо что Буняк дуже не любив електротранспорт. Мабуть мав свій інтерес..
По крайній мірі Садовий по трохи та й щось робить, а от Буняк то був певно найгірший мер.
Monashka
23.01.2007, 13:53:25
наш мер — то не ваш мер :)
Rainbow
23.01.2007, 14:03:28
а от Буняк то був певно найгірший мер.
Також схиляюсь до такої думки. Але упаси Львів від такого мера як Омельченко! Хана тоді Львову.
Але упаси Львів від такого мера як Омельченко! Хана тоді Львову.
А що тоді скажеш про Черновецького?
Rainbow
23.01.2007, 14:57:09
А що тоді скажеш про Черновецького?
На Кульпарківську пора йомк полікуватись!
saddy
23.01.2007, 15:33:53
Для тих хто незнає скажу:
39 - ЛАЗ 52522, 7 - 14Тр
7tr14 нам практично подарували,а лаз-тобула держ программа,тож куйбіда там ні при чому,хоча дійсно-гірше чим буняк не буває-після себе він залишив руїни,які тепер приходится розгрібати!
Rainbow
23.01.2007, 15:56:29
Щодо 14тр, то я в курсі. А от щодо ЛАЗів, то звідки ви таке взяли?
Дотого Львів мав всі шанси за такими ж умовами взяти безкоштовно 30 швейцарських трамваїв, але завдяки допомозі того ж баняка, вони пішли у Вінницю.
saddy
23.01.2007, 16:03:32
Дотого Львів мав всі шанси за такими ж умовами взяти безкоштовно 30 швейцарських трамваїв, але завдяки допомозі того ж баняка, вони пішли у Вінницю.
ДИБІЛ!!!!!!Нічого більше не скажу,особливо,якщо враховувати,що трам дорожче троліка раз в 5:(
Rainbow
23.01.2007, 16:11:33
Вся проблема що всі трамваї що робляться в Україні, розраховані на колію 1,5 метра. А вузькоколійки є тільки в Львові, Вінниці і Євпаторії. Тому й ціна близько 1 млн. євро.
saddy
23.01.2007, 19:40:32
чомусь,як обсирати-всі мастаки.а позитивних сторі,як наприклад Львов выделит 2,5 млн. гривен на обустройство детских площадок
Как сообщил сегодня председатель комиссии молодежной политики, спорта и оздоровления Львовского городского совета Юрий Кардашевский, на обустройство детских и спортивных площадок в 2007 г. во Львове планируется выделить 2,5 млн. грн.
Эту сумму согласовала профильная постоянная депутатская комиссия, заседание которой состоялось вчера. В основном площадки будут обустраиваться в спальных районах города. Кроме того, комиссия будет рекомендовать сделать распорядителем этих средств департамент гуманитарной политики вместо управления жилищно-коммунального хозяйства. Такое решение Юрий Кардашевский объяснил тем, что целью возглавляемой им комиссии является контроль за использованием предусмотренных в бюджете средств.
Депутаты также рассмотрели информацию о финансировании и закупке оснащения для десяти спортивных клубов, на что в бюджете развития предусмотрено 400 тыс. грн. Всего Львов на развитие города в 2007 г. намерен потратить около 180 млн. грн.
Сергей Билый, Львов
ніхто не помічає,або не хоче помічати:(
orest.lviv.ua
23.01.2007, 20:04:47
А мені Садовий як мер подобається. Багато що робить. Тут писали поремонтувати дороги ітд... А що не ремонтують хіба ? Біля ляльки зробили, тепер городоцьку роблять.
Morfey
23.01.2007, 22:40:09
як на мене він олень )
але в його діяльності є один великий плюс, він нічого не робить, і від того нікому не гірше ) принаймні він не заважає жити, так як київський, бо той не олень, той - лось!
saddy
24.01.2007, 08:03:17
як на мене він олень )
але в його діяльності є один великий плюс, він нічого не робить, і від того нікому не гірше ) принаймні він не заважає жити, так як київський, бо той не олень, той - лось!
і що він по-твоєму НЕ РОБИТЬ????КОНКРЕТНІ ПРИКЛАДИ!будь-ласка!
Monashka
24.01.2007, 09:37:30
читаю і сміюся: особливість нашого люду така, що політик — це зло, незалежно, хто то є; яка б не була влада, вона завжди погана.
Перед тим, як говорити, що мер нісо не робить, сядьте вдома в крісло, розслабтесь закрийте очі і уявіть себе в кріслі мера. Але не просто факт фізичного перебування в тому кріслі, а всю ситуацію, всю інфраструктуру. Перед вами постануть надзвичайно обмежені ресурси, якими потрібно задовольнити всіх, але на всіх не вистачає. Одним вгодиш — інші будуть смердіти. Вгодиш тим другим — перші вже смердять. І так без кінця-краю.
Ви б день посиділи в кабінеті мера, коли до нього приходить купа людей і всі хочуть, щоб задовільнили їхні інтереси, і їм насрати на то, що то теоретично неможливо догодити всім.
Dracula
24.01.2007, 10:18:11
А ше варіант - подивіться фільм "Королева" (він в прокат вийде скоро, десь в лютому). І оцініть, що робив Тоні Блер.
Я розумію - премєр, то не мер, але...
І взагалі, я задоволений мером. По крайній мірі в нас нічого не розвалюється, та й скарг особливих не чув від інших...
Правда от дехто обіцяв біля нашого дому навести порядок і прибрати то болото і сміття (біля нас новобудова і там ТАКЕ болото шо жах, інколи сміття тважко винести, бо в дощі влізати в тоу фєку противно). Наш дім писав листа Садовому, навіть дорогу перекривали люди, щоб привернути увагу...наразі лише обіцянки...
Monashka
24.01.2007, 10:39:27
Правда от дехто обіцяв біля нашого дому навести порядок і прибрати то болото і сміття (біля нас новобудова і там ТАКЕ болото шо жах, інколи сміття тважко винести, бо в дощі влізати в тоу фєку противно). Наш дім писав листа Садовому, навіть дорогу перекривали люди, щоб привернути увагу...наразі лише обіцянки...
То листи писати ви вмієте, а зібратися всі дружно, скинутися по пару гривень, найняти трактора і машину, щоб то почистили, ви не вмієте?
Коли нам в районі треба було електроенергію (це було майже поле), то ніхто не писав листів, а семеро людей за свої гроші купили опори, кабель, заплатили за можнаж того. Ніхто ні до кого не ходив і нічого не випрошував. Треба було зробити кусок дороги — за свої гроші привезли 20 машин каменю. На то скидалося двоє людей, хоча дорогою буде користуватися десь біля десятка.
Совок відівчив людей працювати, проте привчив чекати на готове: має бути кваритра на халяву, газ на халяву, всьо на халяву. А як не буде, то починають писати листи меру. Бидло.
Dracula
24.01.2007, 10:50:38
То листи писати ви вмієте, а зібратися всі дружно, скинутися по пару гривень, найняти трактора і машину, щоб то почистили, ви не вмієте?
теоретично ти правий, але ж ми не можемо лызти на територію забудови, і люди в нас жадні. Та й хто його знає скілько тих гршей треба...той кошмар треба самому побачити.
Rainbow
24.01.2007, 12:34:09
Совок відівчив людей працювати, проте привчив чекати на готове: має бути кваритра на халяву, газ на халяву, всьо на халяву. А як не буде, то починають писати листи меру. Бидло.
Ви трохи не про те пишите.
Получається ми повинні за свої кошти ремонтувати вулиці, прибирати місто і т.і. Так получається. Тоді виникають питання:
- для чого бюджет міста є;
- куди діваються гроші призначені на ремонт доріг;
Приводжу елементарне порівняння: чомусь у Житоморі парк торолейбусів 140 машин. А у Львові навіть 100 немає? При тому що Львів має Шкоди а Житомир совкові ЗіУ.
Чому в Чернівцях, Луцьку, Рівному 9Тр їздять до сих пір ще, а от у Львові вже мабуть років 10 як всіх посписували? Куди мерія дивиться? Якщо начальник депо олух, то гнати його в шию, але ж ніфіга, ще й нагороди йдуть.
Щодо грошей, то цікаво звідки Буняк збирався набрати грошей щоб замок відновлювати?
Monashka
24.01.2007, 12:40:33
Ви трохи не про те пишите.
так трохи не про то. Я хотів сказати, що глупо чекати, що всьо має зробити мерія.
Rainbow
24.01.2007, 12:48:21
В тому згоден.
Але коли мер єрудною страдає (як Буняк наприклад), то це як називається?
Morfey
29.01.2007, 20:54:07
і про дороги в наших мікрорайонах сказати багато можна...
як після другої світової, ями на 15-20 сантиметрів.... але то не робота мера, нє... то люди самі мають робити...
Такий мер це звичайно ганьба, але все завжди є так, як має бути. Львів'яни собі його вибрали, значить заслуговують на такого. Так їм (і мені до купи, хоч я б за нього проголосував тільки під страхом каліцтва чи смерті) і треба.
Дуже показово показав себе вплив медіа на тих виборах, до речі! Людина перемогла завдяки шаленому медіаресурсу, показусі (ггг - "Самопоміч"). А "Інститут розвитку міста" - то і сміх і гріх.
то моя заангажованість(глянь в профайл))
Співчуваю :(
SOLARIS
30.01.2007, 13:05:13
Дуже показово показав себе вплив медіа на тих виборах, до речі! Людина перемогла завдяки шаленому медіаресурсу, показусі (ггг - "Самопоміч"). А "Інститут розвитку міста" - то і сміх і гріх.
доречі, я і забув за самопоміч ROTFL
а як ми з братом любили дивитись як люди самі собі допомагають ;-D
тепер шось за неї не чути, мабуть тому що мер настільки хороший шо в самопомочі немає потреби ;->
Morfey
30.01.2007, 13:16:00
Monashka, бак поставити, дорогу заасфальтувати під підїздом... опалення автономне (якого ітак міська влада не дасть)... ше шо?
Monashka
30.01.2007, 13:23:43
Monashka, бак поставити, дорогу заасфальтувати під підїздом... опалення автономне (якого ітак міська влада не дасть)... ше шо?
Все, шо треба, то і робити.
Ото думати треба перед тим, як купувати квартиру. А якщо квартира нахаляву попалась (приватизували), то взагалі треба сидіти ціхо.
Morfey
30.01.2007, 13:25:39
Все, шо треба, то і робити.
Ото думати треба перед тим, як купувати квартиру. А якщо квартира нахаляву попалась (приватизували), то взагалі треба сидіти ціхо.
та, а нахєра тоді мер? і міська влада? шоб бабло їм капало просто так?
за гарячу воду я мушу платити, а її нема...
давайте введемо обовязкову плату за сніг літом, і хай всі платять.
Monashka
30.01.2007, 13:27:02
та, а нахєра тоді мер? і міська влада? шоб бабло їм капало просто так?
щоб було на кого жалітись, щоб був хтось винен.
saddy
30.01.2007, 14:29:44
ше так день-два, а садовий з ОЛЕНЯ, офіційно переросте в статус ЛОСЯ
повір йому абсолютно пофіг,що про нього ти думаєш.
друге-при нашому фінансуванні є змога ремонтувати тільки магістральні вулиці,нажаль.
На рахунок води-по оцінкам експертів система водопостачання львова настільки застаріла,що потребує до 20млрд. ДОЛЛАРІВ на реконструкція-так,що в найближчі років 50 не очікуйте постійної гарячої води.
четверте-закордоном такого поняття як ЖЕК взагалі немає!!!!і їх пора похерити і в нас.Там є шось типу спілок власників будинку,які самі вибирають фірму підрядчика по вивозу сміття,ремонту доріг і тд...
А за воду-народ в центраьні частині ніхто про гарячу воду ніколи нічого не чув-котел і все!!!!!невже вам важко закупитись бойлерами???
Dracula
30.01.2007, 17:11:24
А за воду-народ в центраьні частині ніхто про гарячу воду ніколи нічого не чув-котел і все!!!!!невже вам важко закупитись бойлерами???
Воно-то не важко...але ж хіба це правильно? Навіщо тоді влада, якшо ми самі будем вирішувати проблеми влади в колі власних інтересів?
Rainbow
30.01.2007, 17:13:28
Тисячу раз це питання задавалося. Якого цього самого тоді обирати мера якщо в його обовязни ніщо не входить?
saddy
30.01.2007, 17:26:41
Воно-то не важко...але ж хіба це правильно? Навіщо тоді влада, якшо ми самі будем вирішувати проблеми влади в колі власних інтересів?
ми мусим вирішувати все,що в наших силах і в нашому підпорядкуванні(і так усюди в світі є-ніхто не чекає поки їхній газон підстриже мерія!!!)-нові трамваї я не куплю-тим має займатись влада,або приватні перевізника!!!!!Тисячу раз це питання задавалося. Якого цього самого тоді обирати мера якщо в його обовязни ніщо не входить?
Влада-всього-навього скеровує загальний курс в основному в глобальному маштабі(щоб контролювати в локальному треба сверхресурси).Нажаль інститут влади не достатньо досконалий,щоб контролювати все!!!а ми забагато від неї вимагаєм.ну звичайно-простіше перекласти свої проблемми на інших!
SOLARIS
30.01.2007, 17:34:22
то що Садовий тріпло і робить все тільки на публіку тобто для себе яскраво показала самопоміч!!! хоч би рік її ше порекламував ато як вибрали так ні слуху ні духу :)
Rainbow
30.01.2007, 17:35:01
Влада-всього-навього скеровує загальний курс в основному в глобальному маштабі(щоб контролювати в локальному треба сверхресурси).Нажаль інститут влади не достатньо досконалий,щоб контролювати все!!!а ми забагато від неї вимагаєм.ну звичайно-простіше перекласти свої проблемми на інших!
То ви говорите про те що мало б бути. Але реально з того що мало б бути, фігня є. Ресурси розподіляються не так як потрібно місто, а так як вгідно чиновникам.
Morfey
30.01.2007, 17:38:52
saddy, ти як особа наближена до садового, скажи, яка в його домі система подачі води, і чи вода в нього тільки зранку і ввечері чи цілодобово?
і чи сммітя він особисно вивозить на сміттєпереробний завод, чи до нього раз в місяць авто приїжджає і забирає те, що смердить під підїздом?
SOLARIS
30.01.2007, 17:48:09
повір йому абсолютно пофіг,що про нього ти думаєш.
отакий з нього мер раз йому всеодно що про нього думають жителі міста..
saddy
30.01.2007, 17:50:31
отакий з нього мер раз йому всеодно що про нього думають жителі міста..
а мені наприкла теж абсолютно пофіг шо наприклад ти про мене думаєш,чому то я маю хвилюватись за думку посторонніх людей,яка внаслідок неінформованості і взагалі є суб*єктивною.він має свою політик,за яку проголосували-він її і веде.
SOLARIS
30.01.2007, 17:53:03
а мені наприкла теж абсолютно пофіг шо наприклад ти про мене думаєш,чому то я маю хвилюватись за думку посторонніх людей,яка внаслідок неінформованості і взагалі є суб*єктивною.він має свою політик,за яку проголосували-він її і веде.
ти не мер!!! навіть якщо і Садовий ;-) тому тобі непотрібно перейматися думкою виборців..
saddy
30.01.2007, 18:00:50
ти не мер!!! навіть якщо і Садовий тому тобі непотрібно перейматися думкою виборців..
насправді думка виборців досить легко коригуєтся.Тобто нею легко маніполювати-тиснучи на певні важелі.Так шо то поняття досить суб*єктивне.
Rainbow
30.01.2007, 18:04:32
насправді думка виборців досить легко коригуєтся.Тобто нею легко маніполювати-тиснучи на певні важелі.
А це як?
Я всетаки скажу, як на мене то у випадку з Садовим не так все сумно. Але і хорошим мером назвати неможна. Нариклад Буняк, це були одні обіцянки, і ніяких дій.
saddy
30.01.2007, 18:06:27
А це як?
як????
легко-люди завжди вірили в доброго царя:) Але і хорошим мером назвати неможна.
чому не можна?????
тай на посаді він менше року.що він не зробив????
Monashka
30.01.2007, 18:09:09
Тут стандартна ситуація для українського народу: всі будують ілюзії, що прийде великий чарівник, махне паличкою і все зробиться.
SOLARIS
30.01.2007, 18:11:32
Тут стандартна ситуація для українського народу: всі будують ілюзії, що прийде великий чарівник, махне паличкою і все зробиться.
в Польщі так і сталося то чому б не надіятись на порядність.. гірше ж вже нема куда :)
saddy
30.01.2007, 18:13:46
в Польщі так і сталося то чому б не надіятись на порядність.. гірше ж вже нема куда
то тобі здаєтся,що гірше немає-подивись на пакістан...
а в польші прийшов чарівник????ОГО!!!!круто...
насправді в польші політика ДЕРЖАВИ набагато продуманіша чим у нас-ось і результат-чіткі реформи+ринкова економіка+евроінтеграція=р езультат
Rainbow
30.01.2007, 18:14:09
тай на посаді він менше року.що він не зробив?
Дещо зробив. Згоден. Насамперед наскільки мені водом 8 нових тролейбусів ЛАЗ 52522 це заслуга Садового. Хоча і баняк міг це зробити.
Але є негативні сторони. Організаця святкування 750річчя Львова було організовано на 2-. А Садовий замість того щоб дати копняка в зад тимхто безпосередно цим займався, ще їх похвалив. Це каже що управлінець він не той.
Тому ж оцінюю його роботу поки що на трійку. А дальше поживем побачим. Я у Львові буваю часто.
Помоєму в це завжди вірить той прошарок населення, який вибирає доброго царя. Яскравий приклад Черновецький у Києві.
Monashka
30.01.2007, 18:14:26
в Польщі так і сталося то чому б не надіятись на порядність.. гірше ж вже нема куда :)
а ти порядний? а друзі твої порядні? а сусіди твої порядні?
Rainbow
30.01.2007, 18:16:28
в Польщі так і сталося то чому б не надіятись на порядність.. гірше ж вже нема куда
Польща всетаки Європа уже. А там олух до влади малоіворіно що прийде приде. Якщо і приде нашкодити невспіє. У нас же влада на 99%, мабуть, укомпелкотована з баранів!
SOLARIS
30.01.2007, 18:18:26
а ти порядний? а друзі твої порядні? а сусіди твої порядні?
звичайно що ні.. а друзі то взагалі.. сусіди порядні!!! а чому питаєш??? я не порядний от і нехочу лізти в життя інших своїми діями..
saddy
30.01.2007, 18:20:01
звичайно що ні.. а друзі то взагалі.. сусіди порядні!!! а чому питаєш??? я не порядний от і нехочу лізти в життя інших своїми діями..
самі кидаєм сміття на вулиці-потім наїзжаєм на владу,що вона його не збирає.менше кидали б-менше збирати би пришлось-менше б за то платили.
SOLARIS
30.01.2007, 18:20:39
Rainbow, saddy, вам що все на пальцях трепа пояснювати?
чарівник - перший президент!
в євросоюз полющу привела робота і компетентність політиків в тому числі мерів..
saddy
30.01.2007, 18:22:08
Rainbow, saddy, вам що все на пальцях трепа пояснювати?
чарівник - перший президент!
в євросоюз полющу привела робота і компетентність політиків в тому числі мерів..
в євросоюз привів їх трохи інший менталітет чим наш і не заангажованість влади великими корпораіями.
SOLARIS
30.01.2007, 18:23:08
самі кидаєм сміття на вулиці-потім наїзжаєм на владу,що вона його не збирає.менше кидали б-менше збирати би пришлось-менше б за то платили.
і до чого та цитата була?
тобі потрібно зробити мануал по користуванні форуму?
якщо вона означала що я кидаю, то якщо не знаєш чогось то краще не пиши ;-)
Monashka
30.01.2007, 18:23:41
от тому не треба лізти в справи мера. В нас ціла держава «політиків», або ж крикунів, як я їх називаю. Думаю, не треба пояснювати, хто такі крикуни.
Роби ту справу, яку вмієш робити найкраще, а мерові справи залиш меру. Якщо ж вважаєш, що можеш краще справитися з обов’язками мера, то роби все для того, щоб тебе обрали на наступний термін.
Говорити завжди найлегше.
{ добавлено через 1 хвилину }
не політиків, а звичайних людей.
saddy
30.01.2007, 18:26:24
і до чого та цитата була?
тобі потрібно зробити мануал по користуванні форуму?
якщо вона означала що я кидаю, то якщо не знаєш чогось то краще не пиши
хм...все правильно-цитата точно в точку і треба мені вказувати шо я маю цитувати,що ні.Пояснюю-не треба наїзжати на інших,якщо гімно з цукерки ми робим.а казати,що друзі погані-то вже не об*є ктивно,адже не розписуйся за інших.
п.з. завжди простіше указати комусь на чиїсь помилки,чим собі на свої!
Monashka
30.01.2007, 18:49:05
Анекдот в тему:
Однажды один молодой человек искавший и жаждущий постичь истину встретил на дороге путника, который своим поведением изумил его. Седые волосы придавали его лику более божественные черты, нежели человеческие. Пообщавшись с ним молодой человек понял, что старец обладает даром. Он знает ответы на все вопросы. И человек попросил дать ответ на вопрос, почему так тщетен его путь.
— Я прошел много дорог. На своем пути встречал много людей и понял, что никто не даст мне подлинного ответа на этот вопрос.
— В тебе много знаний а мало мудрости, — ответил старик.
— Что это значит, — спросил молодой ученик.
— Видишь, вот хороший хозяин ухаживает за кустом роз. Так вот, знать, что за ними надо ухаживать — это знания, а ухаживать — это мудрость. Иначе розы погибнут...
orest.lviv.ua
30.01.2007, 21:56:20
А хіба 750 річчя Львова було погано організовано ? Вам більше подобались попередні дні міста ?
Morfey
30.01.2007, 21:59:08
orest.lviv.ua, 745 мені більше запамяталося приємними моментами ніж 750
SOLARIS
30.01.2007, 22:25:12
офф
Пояснюю-не треба наїзжати на інших,якщо гімно з цукерки ми робим.а казати,що друзі погані-то вже не об*є ктивно,адже не розписуйся за інших.
ти з сміття на вулиці перейшов на друзів це раз.
а два то про обєктивнісьть не тобі судити якщо хочеш знати які мої друзі то згадай тих парубків шо забрали в тебе телефон ;-)
ти конкретно можеш в пості 54 звязати цитату з своїм коментарем?
Morfey
30.01.2007, 22:28:38
saddy, а нашо нам мер, якщо в місті все є, все гарно і чисто, і все роблять люди.
тоді яка його роль?
saddy
30.01.2007, 22:35:34
ти з сміття на вулиці перейшов на друзів це раз.
а два то про обєктивнісьть не тобі судити якщо хочеш знати які мої друзі то згадай тих парубків шо забрали в тебе телефон
ти конкретно можеш в пості 54 звязати цитату з своїм коментарем?Ті хлопчики,що забрали телефончик вже сидять:)завдяки хорошим людям...і вчись нарешті вже читати між рядків.Основноа ідея-не осуджуй інших(хоч друзів хоч кого),а роби та,щоб не осуджували тебе.Ясно????????
saddy, а нашо нам мер, якщо в місті все є, все гарно і чисто, і все роблять люди.
тоді яка його роль?
мер кординує глобальну політику міста(я вже писав),чи ти хочеш шоб він пішов збирати сміття?:)
якщо хочеш знати які мої друзі то згадай тих парубків шо забрали в тебе телефон
в мене теж достатньо подібних знайомих(а особливо серед тих людей які промишляють)(сам тусувався в тій системі(поки мене вона не дістала)),але соррі-не всі з них моральні уроди,то так (до-речі)!про порядність чи ні-то не мені рішати!
Morfey
30.01.2007, 22:40:11
saddy, шось тої глобальнгої політики невидно зовсім... а те шо він не дає розвиватися львівському футболу видно.
а якби він походив сміття позбирав... ото інша справа.
saddy
30.01.2007, 22:42:16
saddy, шось тої глобальнгої політики невидно зовсім...
а вона і є для того глобільною,щоб її не було видно.а те шо він не дає розвиватися львівському футболу видно.
не дає набивати кишені димінському????дивно як то він посмів???:)
Футбол теж не в його компетенції.для того є футбольні федерації,комітети по справам сім*ї і молоді і тд...
Morfey
30.01.2007, 22:46:27
а вона і є для того глобільною,щоб її не було видно.такого глупства я навіть від тебе не сподівався почути ))))))))))
він собі глобально сидить в кабінеті з 9 до 18 (ясно шо має 1 годину перерву на обід) і нічого не робить ))))))))) бо результатів праці не видно )))))) ой насмішив )))))) ой німагу ))))))))
Dracula
31.01.2007, 00:09:01
Дааааа, ото тема за день розтягнулась )))
Короче народ. Я так зрозумів, що Садовий в нас мером є для того, щоб координувати роботу, яку ми самі маємо зробити, щоб вирішити наші проблеми. А проблеми, де потрібні великі кошти, ми не можемо вирішити, бо то треба, щоб робили працівники, найняті мерією. Але таке не намічається через відсутність достатнього фінансування.
Мдя-с....
saddy
31.01.2007, 09:24:03
такого глупства я навіть від тебе не сподівався почути ))))))))))
він собі глобально сидить в кабінеті з 9 до 18 (ясно шо має 1 годину перерву на обід) і нічого не робить ))))))))) бо результатів праці не видно )))))) ой насмішив )))))) ой німагу ))))))))
Не видно для тебе...Ми бачимо результати роботи пвдпорядкованих мерії та міські раді служб.А управлінська робота(що являєтся головною для цих інститутів)практично непомітна!!!
Rocker
31.01.2007, 10:55:20
люди, розслабтесь, ще навіть року не пройшло. За такий час інші встигають тільки в паперах розгребтись )))). Хай ще пройде піврору-рік і тоді можна буде говорити. Але те, що святкувіання 750р було ніяке, то факт! Навіть не спромоглись найняти нормальних людей, щоб звук зробили на головній сцені.
saddy
31.01.2007, 11:07:39
Але те, що святкувіання 750р було ніяке, то факт! Навіть не спромоглись найняти нормальних людей, щоб звук зробили на головній сцені.
ну чому ніяке????досатньо було імпрез!!!!І не все клином зійшлось на руслані.
А сцену забепечував спонсор,та й звук був хороший-вони просто недоперли шо звук іде прямолінійно,тому ти людям біло нічого не чути-сцена то ж стояла косо:)то крутий промах-огоджуюсь!
orest.lviv.ua
31.01.2007, 11:19:57
і нічого не робить )))))))))
Ну можна подумати - нічого не робить... Ви вот Львівські новини по ТРК "Люкс" диветесь ? Там кожного дня показують що робиться в нашому місті і що робить наш мер.
Rocker
31.01.2007, 11:42:30
А сцену забепечував спонсор,та й звук був хороший-вони просто недоперли шо звук іде прямолінійно,тому ти людям біло нічого не чути-сцена то ж стояла косото крутий промах-огоджуюсь!
ну я тобі говорю, що звук був ніякий. Таке саме кажуть люди, які капітально шарять в таких речах.
Ну можна подумати - нічого не робить... Ви вот Львівські новини по ТРК "Люкс" диветесь ? Там кожного дня показують що робиться в нашому місті і що робить наш мер.
ну про це не треба, адже відомо що це канал нашого мера і кого ж їм хвалити, як не господаря )))
saddy
31.01.2007, 11:48:58
ну про це не треба, адже відомо що це канал нашого мера і кого ж їм хвалити, як не господаря )))
ну...нажаль інших львівських каналів не наблюдаєтся...
Rainbow
31.01.2007, 17:32:49
Міський голова Андрій Садовий відзначив Подяками працівників УДАІ УМВСУ у Львівській області. За успішну підготовку і виконання складних обов’язків у проведенні святкування 750-річчя Львова та з нагоди Дня автомобіліcта і дорожника Подяки отримали: Віктор Маршук – майор міліції, командир ОР ДПС ДАІ при УМВС у Львівській області, Іван Ковальов – прапорщик, інспектор ДПС, Мирослав Ісько, Остап Фіцик, Любомир Соханський – сержанти, інспектори ДПС, Василь Баран, Сергій Любчак, Володимир Литвиненко, Андрій Бондарев – молодші сержанти, інспектори ДПС.
Читаєм дальше.
Ось так, шановні львів"яни. ДАІ спрацювало дуже успішно, спрямувавши львівський транспорт прямо у натовп. Як тут не погодитись, що навіть міліція допомагала перетворити весь Львів у справжній "бидловоз".
Ніби і смішно, та хочеться запитати, коли все таки представники влади міста визнають свої помилки, чиновник таки скаже: "А король, чи то мер, все таки голий!" - а мер перестане самозакохано займатися словесною маструбацією.
Оригінал повідомлення тут (http://bydlovoz.lviv.ua/103006.html)
Може знову тут мер ні причому?
Morfey
31.01.2007, 17:51:47
Rainbow, а таки олень маш мер...
а тут він нідочогомер кординує глобальну політику міста
orest.lviv.ua
31.01.2007, 20:00:00
Погано організований звук на сцені, і погана робота ДАІ - ви вважаєте, це теж мер винен ?
Morfey
31.01.2007, 20:03:46
orest.lviv.ua, нє орцю, в тому папа римський винен
saddy
31.01.2007, 20:56:00
orest.lviv.ua, нє орцю, в тому папа римський винен
давайте звалим на мера ше і то шо у у нас безробіття,низькі зарплати і тд..
народ-шось я не бачу дієвих пропозицій в темі-що ви б зробили,якби були мером-так нема чого звинувачувати інших!
Rainbow
02.02.2007, 16:04:55
saddy, поясни мені тоді дії мера описані в 76-му пості.
А в нас, в Тернополі файний мер був!І яйця в нього файні були!Так і називали-яйця Заставного (не подумайте нічо такого-курячі яйця!8-P )Такі маленькі та біленькі!;-P
Я тут почитав Буняка (http://portal.lviv.ua/citizens/2006/09/26/181711.html) і згадав, що дійсно, за нього ситуація з дорогами змінилась зразу і кардинально. А от відзначити якісь позитивні зміни за Садового не можу і схоже він сам прагне зовсім іншого.
P.S. В середу зі мною в купе на верхній полиці здається їхав в Столицю зам мера (той шо Косів (http://www.city-adm.lviv.ua/zastupniki_miskogo_golovi.html)).
Rainbow
08.02.2007, 20:43:44
за нього ситуація з дорогами змінилась зразу і кардинально
А точніше? Щось зовсім нічого незамітив, окрім маразматичного перенесення кінцевої 3-го трамвая на пл.Соборну.
А точніше?
Та то так зараз видається, по роках, що так і було. А насправді до Буняка танкодром на дорогах був не тільки весною а цілорічно. Для прикладу, спробуй згадати переїзд на Зеленій (перед Батальною), я мало не здурів від радості що перший раз в життю бачу його полатаним. А вул. Студентська? До того була одна з найгірших вулиць Львова, зараз вже скільки років її не латають бо добре зробили. Таких прикладів багато, просто я всього не згадаю, але ми коли з друзями це помітили в той час - то був шок.
Ну не вміє Буняк, як людина старої закалки, лизати дупи журналістам (хотів інакше їх назвати але хай так буде), вони знали чим його знервувати і провокували, а в відповідь від нього крики і мат (наша людина!:)) + не забуваємо про шалену війну проти нього. Війну з боку депутатів, з боку медіахолдингів (особливо відзначились Експрес, Поступ). От і зруйнували його а тепер маємо ще гіршого, значно гіршого мера-популіста, але його скидати вже ніхто не буде, газетки створюють суспільну думку, що він щось робить, а що - не видно. Скоро весна, у Львові почнеться традиційний штукатурко-балконопад, що робиться по цій критичній проблемі?
Він і Льоня "Космос" - два чоботи пара.
Rainbow
09.02.2007, 18:14:52
Ну знаєш, будівництво замку інакше ніж маразмом назвати неможу. Те що не розвивався електротранспорт і зчезли нормальні автобуси, це теж велика заслуга Буняка. Як казав знайоми з ЛьвівЕлектроТрансу "ну не любив Буняк електронспорт". Саме таку річ приписували Омельку і саме цим прославився омелько що створив пробки там де їх не було, розширюючи полоси.
До того ж Буняк пройшов на одному гаслі, що буде вода. Спочатку сказав що тільки холодна, а потім сказав що неполучиться. Це як? Розвів як лохів, просто кажучи.
І про дороги. Живучи на Сихові, бачив як дороги ремонутвали цілу вічність. Від весни (коли після снігу вони появились) до фіг знає коли (чуть не початку літа). А до того часу справжній танкодром. Так що не треба Буняка розхвалювати. Моє тверде ІМХО, що найкращим мером залишається Куйбіда, як би там на нього ненаїжджали.
Rainbow
Я його не розхвалюю. Просто згадав що якби не він, на думці і не спадало б їздити по Львову на чомусь крім Ниви.
А Куйбіда - то для мене одна картинка, як він в тій квадратовій "випускній" шапочці грамоти дарує. ФУ!
saddy
10.02.2007, 17:26:21
А Куйбіда - то для мене одна картинка, як він в тій квадратовій "випускній" шапочці грамоти дарує. ФУ!
куйбіда розпродав все,що можна було,всі підприємства(які зара стоять).куйбіда один з самих корумпованих політиків.Я його не розхвалюю. Просто згадав що якби не він, на думці і не спадало б їздити по Львову на чомусь крім Ниви.
Знаєш в чому прикол.на той рік на ремонт виділили достатньо грошей,але наші комунальники не можуть їх *освоїти*,бо їм відать не хватає техніки і ресурсів...бе...гнати треб ті служби і переходити на наймані підприємства.
SOLARIS
12.02.2007, 13:12:43
куйбіда розпродав все,що можна було,всі підприємства(які зара стоять)
можеш навести якісь конкретні приклади?
Morfey
12.02.2007, 13:44:21
SOLARIS, за Куйбіди у Львові було все нормально!
saddy
Що Куйбіда, що Садовий - для мене одного поля ягоди.
SOLARIS
12.02.2007, 18:33:25
SOLARIS, за Куйбіди у Львові було все нормально!
незнаю як там було, але от мама моя його роботою задоволена..
недаром ж його переобирали..
До Седді як там вас:
"давайте звалим на мера ше і то шо у у нас безробіття,низькі зарплати і тд.." - якщо ви наближені до Садового (привіт, до речі, бо думаю, що
мав би бути з вами знайомий), то , думаю, не проблема буде знайти його передвиборчу програму і знайти там пункт про 50 тисяч робочих місць... може, то не робота мера - питання спірне - але ж пообіцяв, тому тепер маємо повне право на нього валити безробіття :)
Мені як журналістові дуже цікаво, чому Андрій Іванович так не любить давати прес-конференції і приходити на програми, де не один "пробитий журналіст, а кілька, які можутзадати гострі питання... боїться?
Словотворець
09.03.2007, 12:01:31
Мені як журналістові дуже цікаво, чому Андрій Іванович так не любить давати прес-конференції і приходити на програми, де не один "пробитий журналіст, а кілька, які можутзадати гострі питання... боїться?
Доречі дісно.. як тільки якесь цікаве питання зразу все за закритими дверима вирішується. Я б хотів почути про логіку деяких розрахунків, а то інколи аж страшно, за шо не візьмуться зразу списують по 500000 грн.
Rainbow
09.03.2007, 12:40:22
50 тисяч робочих місць...
Це ~8% від чисельності населення Львова. Щось сильно Андрій Іванович замахнувся.
А нелюбов давати прес-конференції пішла ще від баняка. Дурний приклад подав.
Rainbow
27.03.2007, 19:27:59
Шавні Пані та Понове, дивіться як високо оціняють діяльність нашого мера:
Наиболее эффективными городскими головами Украины являются: мэр Винницы Владимир Гройсман, мэр Львова Андрей Садовой, мэр Черкасс Сергей Одарыч, мэр Ивано-Франковска Виктор Анушкевичус, а также мэр Тернополя Роман Заставный.
Такие данные были получены в ходе экспертного опроса Комитета избирателей Украины, данные которого озвучил на пресс-конференции в понедельник, 26 марта, в Киеве пресс-секретарь КИУ Александр Черненко.
КИУ проводил экспертную оценку эффективности работы городских голов областных центров по 8 пунктам. В частности, это касалось выполнения предвыборных обещаний, поддержки действий городского головы населением по данным социологических или экспертных опросов, поддержка действий городского головы местными политическими и бизнес-элитами. Также учитывалось взаимодействие городского головы с городскими советами по принятию решений, открытости и прозрачности работы мэра, эффективность управления коммунальным хозяйством. Также учитывался характер, процедуры и прозрачность принятия решений по повышению тарифов на услуги ЖКХ, а также законность и прозрачность решений по распределению коммунального имущества и земли.
Деятельность каждого мэра по всем 8 пунктам оценивалась по 10-балльной системе.
Средняя эффективность первой пятерки городских голов превышала 7 баллов. В частности, Гройсмана эксперты оценили в 7,8 балла, Садового - 7,6, Одарыча - 7,5 балла, Анушкевичуса - 7,3 балла, Заставного- 7,3 балла.
Аутсайдерами опроса являются Геннадий Бабенко (Симферополь) - 3,5 балла, Геннадий Минаев (Сумы) - 3,7 балла, а также Михаил Добкин (Харьков) - 3,9 балла.
Взято звідси (http://www.podrobnosti.ua/power/2007/03/26/409377.html)
львівський Комітет виборців віддавна знаний своєю "співпрацею" з місцевою організацією НСНУ і Андрієм Садовим зокрема. тому результат не дивує
Rainbow
27.03.2007, 20:05:39
Тоді все ясно.. От тільки звідки взяті ті оцінки як так і не зрозумів...
orest.lviv.ua
27.03.2007, 21:03:16
От тільки звідки взяті ті оцінки як так і не зрозумів...
Та звідки, напевно методом опитування.
Dracula
27.03.2007, 21:43:21
напевно методом опитування.
...наперед відібраних осіб?
orest.lviv.ua
27.03.2007, 22:04:36
...наперед відібраних осіб?
Чому наперед ? Багато знаєш людей, які не задоволені нашим мером ? Я таких незнаю, всі задоволені. Думаю, якщо провести подібне опитування, то результат буде таким самим.
Словотворець
27.03.2007, 22:08:32
Думаю, якщо провести подібне опитування, то результат буде таким самим.
Цікаво.. я наприклад не можу сказати що він доброго зробив і що поганого зробив теж.. я значить буду утримуватись, або скажу що він поганий.. то ж я вам скажу проблема шо народ не знає своїх героїв.. треба більше піару того що робить :)
Rainbow
27.03.2007, 22:29:09
я наприклад не можу сказати що він доброго зробив і що поганого зробив теж.
Якщо рідходити з такої точки зору (тобто нейтрально получається), то ж значить найгріший?
Чому наперед ? Багато знаєш людей, які не задоволені нашим мером ? Я таких незнаю, всі задоволені. Думаю, якщо провести подібне опитування, то результат буде таким самим.
Ну, а я знаю, і таких серед моїх знайомих або людей, з якими доводилося про мера спілкуватися - переважна більшість. Але ж не буду я казати, що як з моїх колєгів 90% невдоволені мером, то це значить, що у всьому Львові співвідношення те ж...
Словотворець
29.03.2007, 13:02:14
Якщо рідходити з такої точки зору (тобто нейтрально получається), то ж значить найгріший?
Справа в тому що коли людина робить щось добре то про це ніхто не знає, зате коли оступилась.. всі кричать. Що стосується мера я до нього ставлюсь нейтрально.. оскільки не можу покращити думку про нього бо не чую того що він зробив, ну і не погіршується, бо про погане ніхто не кричить :).
saddy
29.03.2007, 15:47:03
Справа в тому що коли людина робить щось добре то про це ніхто не знає, зате коли оступилась.. всі кричатьне спарва в тому,що оступився чи ні...Любий плюс завжди можна перевести у мінус при необізнаності.Взяти тіж смітники ,про які так багато кричали,і котрі тепер стоять майже в кожному кутку центру,а не тільки на стометрівці.Шо в тому поганого?але ж покричати тааак хочется.Наші люди завжди будуть критикувати тих,хто при владі,тому шо самі не при владі.
Rainbow
29.03.2007, 15:51:58
saddy, погодься що на сімтниках відповідні люи немало відмили.. Не думаю що мер в осторонь стояв від цього процесу.
saddy
29.03.2007, 15:57:44
saddy, погодься що на сімтниках відповідні люи немало відмили.. Не думаю що мер в осторонь стояв від цього процесу.
впринципі-відмивання іде завжди,але думаю то не той випадок...Закупили величезну кількість тих смітників(і то за пів мільойна),сумніваюсь шо на тому можна сильно нагрітись!
Словотворець
29.03.2007, 16:09:55
Наші люди завжди будуть критикувати тих,хто при владі,тому шо самі не при владі.
Це ти зі своєї точки зору.. мені зовсім паралельно, я за владою не женусь, але мер людина публічна тому і мусить сприймати критику подобається йому то чи ні. Тому і кажу в мене ставлення до мера нейтральне.
Закупили величезну кількість тих смітників(і то за пів мільойна),сумніваюсь шо на тому можна сильно нагрітись!
Ти ще маленький і не розумієш всіх нюансів, якщо цікаво якось розкажу на досугє про деякі... Повір 500000 то непоганий періг з якого можна відкусити.. питання хто кусає :)
saddy
29.03.2007, 16:33:03
Ти ще маленький і не розумієш всіх нюансів, якщо цікаво якось розкажу на досугє про деякі... Повір 500000 то непоганий періг з якого можна відкусити.. питання хто кусає
звичайно.І втих нюансах теж знайомий...Тому,що деякі мої знайомі колись володіли деякими маленькими фірмами,які вигравали тендери для бувшої влади.І розказували,як роблятся розцінки на товари в розрахунку на відмивання коштів.Хоча мабуть я ще бгато чого не знаю.
Rainbow
29.03.2007, 16:39:37
як роблятся розцінки на товари в розрахунку на відмивання коштів.
Скоріш за все і робляться до сих пір..
saddy
29.03.2007, 16:41:29
Скоріш за все і робляться до сих пір..
А я не писав в минулому часі...Треба уважніше читати:)
А я не писав в минулому часі...Треба уважніше читати:)
Ну, тобто ти сам пишеш, що нтеперішня міська влада також відмиває гроші? тоді чого питаєш, чим не подобається мер?
saddy
10.04.2007, 07:59:06
Ну, тобто ти сам пишеш, що нтеперішня міська влада також відмиває гроші? тоді чого питаєш, чим не подобається мер?
Є таке поняття як ступінь терпимості і порівняння плюсів і мінусів,то по цьому показнику ця каденція значно краща за попередні!
Є таке поняття як ступінь терпимості і порівняння плюсів і мінусів,то по цьому показнику ця каденція значно краща за попередні!
Можеш навести конкретні факти?
{ добавлено через 4 хвилини }
тільки, будь-ласка, аргументувати, чим та чи інша подія є насправді плюсом... бо в іншій темі дехто навів перелік, я спробував пояснити мінуси частини з тих подій, які, на відміну від прихильників мера, плюсами не вважаю, а це просто тупо проїхали... некрасиво...
hudzyk
06.05.2007, 05:08:22
хто їздить львівськими дорогами
хто живе з водою за графіком
хто пробує отримувати дозволи у міськраді
хто хоч раз шукав десь крім проспекту свободи громадський туалет
хто бачив якою фарбою "реставрували" статуї на площі ринок
ніколи не задасть такого питанняЧим тобі не угодив мер????
hudzyk
28.05.2007, 01:37:45
Мешканці вулиці Ю. Липи нагадали Садовому про передвиборчу обіцянку
25 травня 2007 18:41
Мешканці вулиці протестують проти будівництва на вулиці Варшавській. Сьогодні вони прийшли на засідання міськвиконкому, бо свого часу «Самопоміч» обіцяла їм підтримку.
Як пояснила мешканка будинку на вул. Ю. Липи, 45 Марія Скакун, люди не задоволені будівництвом житлового будинку на Варшавській, 136, бо від цього страждають вже наявні споруди.
«Будівництво ведуть з порушенням техніки безпеки, ми боїмося гуляти біля нього з дітьми. Крім того, там не забезпечений пожежний проїзд та не дотримується відстань між будинками. Новобудова також затіняє наші будинки», – сказала вона.
Марія Скакун також нагадала міському голові Андрієві Садовому, як він, будучи лідером ГО «Самопоміч», приїжджав до мешканців і обіцяв підтримку після перемоги на виборах.
Однак міський голова на слова пані Скакун просто промовчав. Так само жодного конкретного рішення з цього приводу не прийняв і міський виконавчий комітет.
«Аргументи мешканців не мають жодної юридичної сили. Ми проводили аналіз і побачили, що тінь на ці будинки від новобудови падає лише ввечері. Але люди протестують далі, бо їм так хочеться», – зазначив перший заступник міського голови Микола Одуха.
А секретар Львівської міської ради сказав, що якщо виконком заборонить будівництво і компенсує інвесторам уже витрачені 10 мільйонів гривень, то завтра схожі конфлікти можуть виникнути по всьому місту.
Відтак проблему було вирішено перекласти на плечі відділу соціального партнерства, який «має знайти компроміс через громадські слухання».
За даними ТзОВ «Львівторгроздріб», який веде будівництво, вартість споруджуваного будинку – 35 мільйонів гривень. Товариство планує спорудити на Варшавській, 136 дев’ять тисяч квадратних метрів житла.
hudzyk, ну хоч ти б таким речам не дивувався... Сам же в тому крутишся, розумієш, що це все піар... Розумній людині відразу було зрозуміло, що "Самопоміч" - це мильна бульбашка... І що не має Садовий наміру виконувати свої обіцянки, головне - до корита ближче...
hudzyk
28.05.2007, 18:44:14
hudzyk, ну хоч ти б таким речам не дивувався... Сам же в тому крутишся, розумієш, що це все піар... Розумній людині відразу було зрозуміло, що "Самопоміч" - це мильна бульбашка... І що не має Садовий наміру виконувати свої обіцянки, головне - до корита ближче...
так я і не дивуюся. просто бачу. шо ше є люди, які Задовому вірять, тра людям очі відкрити. ато на наступних виборах знову на його балабольство поведуцця
Rainbow
30.05.2007, 13:10:54
то на наступних виборах знову на його балабольство поведуцця
Помоєму завжди велись на балаболство ще від часів 1900 року коли комуна пообіцяла заводи робітникам.
saddy
31.05.2007, 23:14:30
За даними ТзОВ «Львівторгроздріб», який веде будівництво, вартість споруджуваного будинку – 35 мільйонів гривень. Товариство планує спорудити на Варшавській, 136 дев’ять тисяч квадратних метрів житла.
Хм...дуже цікаво...Щось то мало змахує на правду-http://www.comfort-property.com/index.php?id=446.9000 квадратів в тому домі і не пахне!
так я і не дивуюся. просто бачу. шо ше є люди, які Задовому вірять, тра людям очі відкрити. ато на наступних виборах знову на його балабольство поведуццяКого пропіариш взамін????Ти ж сам в тому куртишся чувак:)
hudzyk
01.06.2007, 12:43:35
Кого пропіариш взамін????Ти ж сам в тому куртишся чувак
до виборів мера ше часу хвата
виберу кого попіарити
в принципі, молодих політиків з нормальним мисленням в нас трохи є
тіки сумнівно чи вони полізуть в то болото
а жаль
бо в результаті одні куйбідони і задові до влади пруцця
Valdemarius
01.06.2007, 13:04:08
Привіт, вам по 19-22 роки а бакланете нашого царька як класичні пенсіонери :)
Поперше раз він став мером .. значить не такий він вже і дурік. Потенціал в чувака є очевидний. Як людина він не справля враження людини якій можна довіряти, я б з таким справи не мав би... В якому напрямку в нього голова працює відносно своєї посади... думаю нашкробати собі на хатку не меншу ніж в Баняка і шеб одненьку... є люди які роблять роботу є ті шо заробляють гроші він не контрастий представник одно або другого типу, але до рароббляя всетаки ближче як на мене.
Ось підбірочка статей про Садового... Як на мене, думки є різні, тому підхід обєктивний... Наскільки в мене до нього може бути обєктивний підхід :)
http://www.observator.org/politkuhna/1193.html
http://www.observator.org/agitka/1106.html
http://www.jeynews.com.ua/articles/d8/134
http://www.jeynews.com.ua/articles/d8/271
А тут ще цікава статейка про одну із заступниць мера...
http://www.observator.org/skelet/1175.html
Rainbow
13.05.2008, 18:52:44
Дехто тут піною з рота доказував що на пл. Ринок машини не паркуються. Перед центрівкою мав час пройтись навкруги ратуші. Вот що там стояло. Тільки не треба казати що то пл. Ринок.
Вибачаюсь за якість. Фоткав телефоном.
Rol@nd
08.12.2009, 01:09:36
Виступ головного редактора газети "Ратуша" або правда про А. Садового. (http://play.ukr.net/videos/show/key/bb70aff5bf546a6abe06f7e380775b29)
Може хтось ще вірить у казку :)
nazar_ko
08.12.2009, 09:51:15
Виступ головного редактора газети "Ратуша" або правда про А. Садового. (http://play.ukr.net/videos/show/key/bb70aff5bf546a6abe06f7e380775b29)
Може хтось ще вірить у казку :)
мене вразило, багато чого не знав.
кинув сцилку своїм у мережу
kuz.ihor
09.12.2009, 00:40:32
Друзі, та заспокійтесь, адже будь-яка активність будь-якої високопоставленої особи - це лиш 1/100 його правдивих бажань та сподівань, які, що приховувати правду, полягають в іншому. В чому саме ?
Поїдьте в Кончу Заспу, якщо для вас Сокільники задалеко. До речі, в Сокільниках, а, на величезний жаль, не в Кончі Заспі спромоглися Садові ("сидять" там батьки нашого улюбленого мера Садового) вибудувати собі "хату з лободи" лиш на три поверхи. Це ж не дивно, адже будь-який простий українець запросто собі дозволить таку дрібничку, правда ж !!!
Все надто просто. Ми вам - національну ідею - тіштись, дурники, а ви нам просто дайте спокій робити те, що нам подобається (читай - обкрадати зубожілий народ). І так стараються робити всі, лиш би трішки до корита присунутись. А чи далеко так до Української Великої Жовтневої Революції ?!? Та ще не відомо чи в гнилій, корумпованій, байдужій країні можна би було її зробити, цю революцію з вилами ???
Щасти всім
P.S. Киньте оченятком ось тутечки (http://tabloid.pravda.com.ua/brand/4acf4807d33df/), купила з чесно зароблених кров’ю та потом...
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.