PDA

Переглянути повну версію : Якщо ви би були мером міста Львова

orest.lviv.ua
30.01.2007, 21:58:38
В темі про нашого мера більшість пишуть, що в нас поганий мер і що він мало що робить ітд....

Мені вот цікаво - як ви уявляєте ідеального мера, що він повинен робити, на що має звертати увагу ?

Якщо ви би були мером міста Львова - ваші перші кроки ?

Dracula
31.01.2007, 00:13:07
Завірити треба людей, щоб набрались терпіння. Бо реально - як не крути, а з коштами завше туго...

Ну навести порядок з гарячою водою треба. Бо то ужас якийсь. Навіщо купувати бойлери, баки і т д, якщо гаряча вода - це є святая святих. А тепер ше й холодну виключають регулярно... Блін - ну ми ж не в Середньовіччі!!

Rocker
31.01.2007, 00:18:56
ну ну, якби ті придурки включили воду цілодобову, то не летіли б труби, які псуються від простою

Словотворець
31.01.2007, 00:26:49
Я б не хотів бути мером.. то така посада на якій грають всі і всі незадоволені твоєю роботою. Я б краще був спонсором щоб мені мер дупу лизав перед черговим витрачанням грошей. Насправді міска господарка то дуже клопітка робота, і тут не тільки справа у воді чи смітті.. скільки тільки незадоволених людей які задовбують своїми проблемами. В нас мер міста це посада для задоволення своїх інтересів, так само як і інші державні посади.

Rol@nd
31.01.2007, 01:03:04
У нас кожна більша чи менша посада - це вже задоволення своїх потреб або принаймні вияв свого характеру...
Як на мене у керуванні державними чи міськими справами потрібно хоча б спочатку сформувати чітку систему контролю і зворотнього зв"язку до найнижчого кабінету...
Чітко прослідковувати як організовуються тендери на ті чи інші роботи і унеможливити раз і назавжди таке поняття як "відкати"! Обирати дійсно ті пропозиції які є ефективними!...
Розібратися з Аукціонами на територію в місті аналогічним чином.
і так далі... у фінансових маршрутах стільки "дірок", що тільки залатавши їх можна отримати достойну економію!

інше питання що здійснити це 1 людині не під силу... чи під силу?
і чи достатньо для цього у мера законних повноважень?

Monashka
31.01.2007, 01:39:24
Містом керує не одна людина, а ціла команда. Тобто це має бути команда, але виходить, що кожен тягне в свою сторону. Тому ніби мер — людина хороша, але толку мало.

Тому, якщо б був мером, то перш за все створив би хорошу команду, бо самому фіг що зробиш.

Rol@nd
31.01.2007, 09:06:09
хех) у Віктора Андрійовича теж була якби хороша команда! а от що вийшло!
хоча знову ж таки з іншого боку у Віктора Федоровича з командою все вийшло! на жаль :-(

Morfey
31.01.2007, 22:01:51
я створив би всім львівянам умови для нормального життя

orest.lviv.ua
31.01.2007, 22:25:33

Цікаво як ті умови зробити і що ти розумієш під "нормальним життям" ?

Словотворець
01.02.2007, 08:33:35
Як на мене так говорять ті які навіть не підозрюють про проблемиміста. Зверніютьувагу, що кожен кандидат має речі на яких особливу акцентує увагу.. для Львова це звісно вода..

Morfey
01.02.2007, 13:11:05
Словотворець, вирішувати треба проблеми людей, а не міста...

Словотворець
01.02.2007, 13:18:29
Словотворець, вирішувати треба проблеми людей, а не міста...
Проблема міського сміттєзвалища, це як на твою думку чия проблема?

Morfey
01.02.2007, 13:21:36
Словотворець, це проблема людей які живуть біля того сміттєзвалища, і яке смердить їм під хатою.
і ту проблему маж вирішити міська влада