PDA

Переглянути повну версію : Визначення сильної людини

Marfa(Indian_Summer)
30.01.2007, 22:27:10
Є досить багато неоднозначних філософських визначень. І завжди цікаво, як інша людина бачить світ.
От, наприклад, для Вас - що є сильна людина? :)

Vova
31.01.2007, 13:36:13
Сильний не той, хто всіх перемає, а той, хто слабкому допомагає підвестися. :)

saddy
31.01.2007, 15:08:16
сильний той,хто ніколи не говорить про свою силу.

Lucky_ST
31.01.2007, 18:12:02
сильний той,хто сильний духом ,а не тілом...хм...а хто ж це сказав...не пам*таю:'-|

Monashka
31.01.2007, 18:15:57
сильний той,хто сильний духом ,а не тілом...хм...а хто ж це сказав...не пам*таю:'-|
А сильний духом без проблем змусить себе відтренувати своє тіло, отже, сильний духом є одночасно і сильним тілом ;-]

Lucky_ST
31.01.2007, 18:35:01
А сильний духом без проблем змусить себе відтренувати своє тіло, отже, сильний духом є одночасно і сильним тілом ;-]

а може йому зовсім не буде цього потрібно...:-P
адже бувають худенькі і дохленькі люди і тримають в кулачку весь світ бо вони водночас є сильними духом....
для мене є 2 визначення сильної людини...тобто навіть 3:
1.сильна людина - здоровенна,мускулиста особа,яка може тягати великі і тяжкі речі на будь-яких місцях;->
2.сл-людина сильна духом,принципова,відповіда льна,знає собі ціну і цілеспрямована,знає чого насправці хоче і прямує до того в любому випадку,незважаючи і без проблем долаючи перешкоди на своєму шляху,яка в кінці-кінців доб*ється успіху ;-)
3.сл-це 1 і 2 докупи:PP ;PP :-P

Monashka
31.01.2007, 18:37:36
Лакі, а ти себе до яких відносиш? ;)

Julijka
01.02.2007, 14:31:41
Сильна людина?.. Хм... Якщо говорити про духвну, моральну силу, то чесно Вам скажу то, як на мене, не властиво людям... Бо людина то не робот, вона себе не може запрограмувати на тотальну силу... Просто як і всьому тут є баланс, власне хто вмієє втриматись на цьому балансі — не впасти в жалості, сльози, депресії або протилежне — не стати жорстоким, озлобленим, ото певно і є сильна людина... Збалансована і від того доволі стійка особистість.
А про фізичну силу.. Ну то, як на мене, не є предметом дискусії... Як є — добре, як нема — теж незле.. Головне голова на плечах!

USk@
02.02.2007, 15:48:57
Сильна людина-це насамперед та, яка дбаэ не лише про себе, а й про інших.Сильна людина це та, яка завжди може визнати свої помилки і виправити.Бо той, хто це зробити не може, той скоріше гордий і самовпевнений, ніж сильний.Сильна людина не буде кидати свого товариша напризволяще (а такі трапляються), витримає всі життєві трудності, і ніколи не буде опускати голову.Завжди буде йти вперед, до світлого майбутнього, долаючи перешкоди!

gwen
03.02.2007, 16:35:43
сильна людина-та, яка не боїться бути собобю, якій на***ть на суспільну думку, яка прислуховується до себе і знає, як зробити себе щасливим

Roxie
03.02.2007, 17:53:22
мабуть кожен з нас хоче бути сильним... і знаючи що йому потрібно для того щоб бути сильним - так і визначає "сильну людину"...

мені здається що сильна людина - та, яка може втриматись від спокуси... яка може пожертвувати власними інтересами заради іншої людини... яка вміє пробачати... вміє визнавати свої помилки...

людині не робить честі якщо вона стане вище іншого... істинна честь в тому щоб перевершити самого себе...

gwen
03.02.2007, 17:58:46
мені здається що сильна людина - та, яка може втриматись від спокуси... яка може пожертвувати власними інтересами заради іншої людини... яка вміє пробачати... вміє визнавати свої помилки...
якщо людина робить це з власного бажання, а не тому що так треба тоді вона дійсно сильна

Сью
03.02.2007, 23:22:42
Сильна людина - це розумна людина, яка вміє поводитися в різних життєвих ситуаціях достойно і тактовно, витрамано, але рішуче і твердо.
Сильна людина тоді, коли не зважаючи на біль, проблеми, страждання, розчарування (де б вони не сталися) віднаходить в собі мужність піднятися і йти, жити далі.
Сильна людина, коли вона терпляча. Терпіння - велика сила.

Dracula
03.02.2007, 23:33:38
Сильним є не той, хто перемагає в бою, а той, хто перемагає без бою.

gwen
04.02.2007, 11:10:05
Терпіння - велика сила.
терпіння-то прояв малодухості і слабкості. терпить лише той, хто не вміє боротись або просто стомився від життя, або ж любить бути жертвою

saddy
04.02.2007, 11:37:01
терпіння-то прояв малодухості і слабкості. терпить лише той, хто не вміє боротись або просто стомився від життя, або ж любить бути жертвою
неправа в корні.За свої поспішні дії ми в основному розплачуємось двічц.То нашо,щоб доля била тебе по дупі два рази????Терплячість-мудрість,гарячкуватість-дурість(в більшості випадків).Далеко не у всіх ситуаціях можна піддаватись емоціям-треба ще думати головою.

USk@
04.02.2007, 11:54:29
сильна людина-та, яка не боїться бути собобю, якій на***ть на суспільну думку, яка прислуховується до себе і знає, як зробити себе щасливим
На мою думку, це людина нагла, егоїстична і байдужа!Якшо вона сильна, то вона повинна думати тільки просебе!Бо інакше її б ніколи не назвали сильною!

Сью
04.02.2007, 13:27:14
Терпіння це не те, що тебе б'ють, а ти терпиш. Терпіння - це риса, коли ти справді проявляєш мудрість. Терпіння в стосунках це взагалі незамінима риса, яка може зробити ваші стосунки найкращими для вас обох, терпіння+мудрість+розум на роботі чи у бізнесі приведе тебе до успіху. Тому можу лише сказати, що ти просто, напевно, в житті не стикалася з такими ситуаціями, щоб зрозуміти, що ж насправді є терплячість. Але впевнена, що ще зрозумієш.

Roxie
04.02.2007, 13:28:29
АЖ НІЯК!!! я маю на увазі не обовязково то терпіння, коли ображають, а ти терпиш (хоча це теж велика сила - вміння стриматись і бажати людині добра, яка тебе ображає - то прояв справжньої сили, вихованості, культури!!! бо зірватись і нахамити у відповідь - то завжди найлегше, а ти спробуй стриматись і не опуститись до рівня тої людини, спробуй бути вище і стерпіти образу!! і пробачити її... ) а й про терпіння взагалі.. тобто про вміння вичекати момент.. то одна з найкращих якостей.. багато компаній розбагатіли на тому, що вміли дочекатись того моменту, коли їх продукт стане найбільше потрібний, тоді його скинули на ринок і отримали шалені прибутки!! терпіння то справді сила....

gwen
04.02.2007, 14:02:27
Якшо вона сильна, то вона повинна думати тільки просебе
тільки-но ти сама себе переконала в тому, що я праваТерпіння це не те, що тебе б'ють, а ти терпиш
а ти зможеш спокійно пройти повз людину, яку б'ють і проявити терпіння?велика сила - вміння стриматись і бажати людині добра, яка тебе ображає
я не розумію як тій людині можна мати добра. ну хіба перед тим добряче покурити
в бізнесі терпіння-то файна штука, але тільки не в стосунках!

USk@
04.02.2007, 16:14:30
то вона повинна думати тільки просебе
тільки-но ти сама себе переконала в тому, що я права
Ой, помилочка вийшла...я мала на увазі не тільки про себе:-.

warrior
30.04.2007, 21:56:00
сильний той,хто ніколи не говорить про свою силу.
ги, скромність прикрашає
якій на***ть на суспільну думку, яка прислуховується до себе і знає, як зробити себе щасливим
це сильний егоїст швидше за все, а не сильна людина)
Сильним є не той, хто перемагає в бою, а той, хто перемагає без бою.
а якщо бою немає... як перенести це визначення, на випадок коли бою немає?

сильна людина - людина яка здатна контролювати свої емоції, яка здатна стриматися у екстремальних випадках, яка здатна зробити щось собі і іншим на користь, сильна духом, сильна фізично - як бонус. сильна людина - мудра людина. і керується перш за все розумом.

LaSG
30.04.2007, 22:25:20
терпіння буває не тільки від слабості і дурості, а й від мудрості. Таке терпіння (від мудрості) є одна з ланок тактики. Ось на рибалці це дуже корисно... простенький приклад, але всім ясно :) так само вона буває дуже корисна і в стосунках між людьми і в бізнесі.

а сильною людиною можна вважати Вірастюка! LOL Хто тут сперечатиметься?)) Хоча насправді про це б я говорив в останню чергу... про силу фізичну. Я, авжеж, розумію: "Сіла єсть - ума нє нада", але коли людина слабка духовно, то вона швидше себе зажене до могилки... А сильна витримає як і фізичну біль, так і духовну... в цьому певне її і сила. Для МЕНЕ сильна людина це та, які й б вистачило духу зупинитись і категорично змінити своє життя з моєї точки... і в цьому я вбачаюсь свою слабкість.

Все
30.04.2007, 22:57:15
Сильний той, хто в будь-якій ситуації зберігає власну гідність...

fla
30.04.2007, 23:16:17
Сильний той, хто в будь-якій ситуації зберігає власну гідність...
не факт.

сильна людина та, яка дає можливість іншій відчути себе сильною.
сильнішим за таку особу може бути лише той, кого саме ця особа поставила вище..

warrior
01.05.2007, 00:01:54
не факт.
Все, fla: побийтеся)
силою треба діяти розумно...

aton
01.05.2007, 00:15:18
Що тутка розводити дебати:Я-сильна людина!

Все
01.05.2007, 00:17:06
fla, а що в цьому житті можна назвати доконаним фактом...
сильна людина та, яка дає можливість іншій відчути себе сильною.
таке визначення мені також подобається... і воно не заперечує мого...

OleksAndr
01.05.2007, 10:59:53
Сильною може називатися людина яка має силу волі і контрольоване відчуття страху. Людина із справжньою силою волі може підняти і силу власного тіла і силу власного характеру. Вона може боротися за своє здоров'я, свій моральний рівень. Контрольоване відчуття страху і наполегливість допомагає сильній тілом і духом людини реалізувати свої перваги і добитися поставленої мети.

Tiesto
01.05.2007, 19:30:51
Сильна людина має силу духу,може себе завжди контролювати,розумна,уніка льна,інтелектуальна...

Дівчина-вітер
02.05.2007, 08:45:56
Одного разу закриваючи яклучний сік на зиму, мені тріс слоїк коли я перевертала банку, гарячий сік, що кипів хвилинку тому, розтікався мені по руках, я зрозуміла що якщо кину банку то ошпарю собі ніжки... затиснувши зуби я легенько перенесла банку в умивальник, після того ввімкнула холодну воду..
От скажіть я сильна? Бо після того випадку я себе такою вважаю.

А взагалі сильною вважаю людину, що вміє приховати свої емоції, стриматись так сказати.. бо то направду приховати те, що коїться на душі, коли всередині ураган дуже важко..
Людина що не панікує в екстремальних ситуаціях теж мабуть дуже сильна..

fla
02.05.2007, 21:26:53
fla, а що в цьому житті можна назвати доконаним фактом...
ок. майже загнав. здаюсь. битись не будем)))

таке визначення мені також подобається... і воно не заперечує мого...
не мало зперечувати...)
А взагалі сильною вважаю людину, що вміє приховати свої емоції, стриматись так сказати.. бо то направду приховати те, що коїться на душі, коли всередині ураган дуже важко..
я напевне таке теж ціную в людях...

gwen
03.05.2007, 14:42:39
це сильний егоїст швидше за все, а не сильна людина)
ні, то черговий стереотип, мля, я вже як LaSG, тупецько
а чого ми повинні шукати в комусь чось хороше. щастя в нас самих. головне не боятись зазирнути всередину

hudzyk
07.05.2007, 04:14:28
сильний не той, хто не ламається, сильний той, хто не гнеться. сильна людина - та, яка може поплисти проти течії, проти супільної думки і порад оточення, проти долі , але не просто поплисти, а ше й виплисти

gwen
07.05.2007, 08:28:29
сильна людина - та, яка може поплисти проти течії, проти супільної думки і порад оточення, проти долі , але не просто поплисти, а ше й виплисти
нас можна знищити, але здолати нас неможливо
хіба нє, тай зара випливає тіко той, хтот вміє гарно лизати, то ше вартот подумати наскільки він сильна людина

hudzyk
08.05.2007, 04:17:01
хіба нє, тай зара випливає тіко той, хтот вміє гарно лизати, то ше вартот подумати наскільки він сильна людина
якшо так думати то варто або почати лизати, або забитися тихо в куточок і не рипатися. просто боротися треба і коли тобі наставляють зад і кажуть "лижи", тра не розвертатися і йти геть, а давати під той зад копняка

gwen
08.05.2007, 08:09:53
просто боротися треба і коли тобі наставляють зад і кажуть "лижи", тра не розвертатися і йти геть, а давати під той зад копняка
це коли ти вже чогось досяг в житті і маєш надію,що той копняк під зад тобі якось не то шо допоможе, а в стані повернути ситуацію на твою сторону і зробирти тебе герооєм
ну то шо тоді ніззя назвати сильною оюдиною того,хто не дає копняка,бо має мозги ів роозуміє шо то тупо, а головне безперспективно

hudzyk
09.05.2007, 03:32:56
це коли ти вже чогось досяг в житті і маєш надію,що той копняк під зад тобі якось не то шо допоможе, а в стані повернути ситуацію на твою сторону і зробирти тебе герооєм
ну то шо тоді ніззя назвати сильною оюдиною того,хто не дає копняка,бо має мозги ів роозуміє шо то тупо, а головне безперспективно
якшо людина при копняку знає, шо їй за то нічо не буде, то героєм її точно не назвеш :)
того, хто "не дає копняка,бо має мозги ів роозуміє шо то тупо, а головне безперспективно", можна назвати по різному - від боягузливого через обережного до мудрого, але сильним не назвеш точно
лижучи зади, ше ніхто нічого високого не досягав. просто ростеш по драбині задолизів, і вершина карєри - коли лижеш найкрутіший зад.
даюи копняка теж навряд чи досягнеш успіху матеріального, але будеш знати, шо ти сильна людина. то багато чого варте

Nika
09.05.2007, 15:30:56
Сильна людина - це та людина, розум якої стоїть НАД її інстинктами

hudzyk
10.05.2007, 04:21:54
Nika, по моєму, то та сама проблема, шо в джвен. ти не плутаєш сильну людину і розумну людину? по моєму, то різні речі

Nika
10.05.2007, 07:56:23
Nika, по моєму, то та сама проблема, шо в джвен. ти не плутаєш сильну людину і розумну людину? по моєму, то різні речі
я нічого не плутаю - це моя думка і я з нею згодна:) фізична сила і розум - різні речі, але я мала на увазі силу не фізичну і вислів "сила есть - ума не надо" не характеризує ту "сильну людину,
розум якої стоїть НАД її інстинктами

Невідомий
15.05.2007, 03:59:21
"в чом сила брат?"...так от коли ти обмежений стереотипами...межами які встановлює мораль, почуттями які відчуваєш до людей(жаль, любов, ...)... про яку силу може ітись?(людина керується не матеріалістичними мотивами доцільності і вигідності, а абстрактними поняттями) дійсно сильний це звільнений від всіх обмежень і границь - це егоїст який насамперед подумає про себе а потім, якщо вигідно, про когось...таких людей мало але вони є...причому досить успішні в плані "вижити в цьому жорстокому світі"; ше 1 момент це те, що сильний завжди має бути хорошим психологом, щоб впливати на людей в потрібному напрямку...це якшо брати в ментальному плані...в фізичному все просто...хто більше вижав "КГ" той сильніший)

Valdemarius
15.05.2007, 14:44:37
Так і є, все від стереотипів, судячи по всьому Сила належить до території стереотипу "добро"... (якшо я правельно розумію то слабким бути не дуже добре).
як похідне від цього є загальноприйняте явище мало хто на яке звертає увагу.... всі роблять то шо в них найкраще виходить, тіпа розкачка свого потенціалу в певному вимірі... і якшо стикаються з чимось новим намагаються обійти або інтерпретувати його під своє "усвідомлення" Сили.
Ця тема взагаліі без змістовна бо її відності змиває конкретність визначення.
Я думаю шо сильним можна назвати того хто качає всі доступні і недоступні параметри. Різниця в тому шо в цій схемі як можна більше напрямків, з потенціалом "як получиться :).
Одним словом, сильний той в кого моторчик в дупі і батарейки кльові ;)

gwen
21.05.2007, 16:11:46
про яку силу може ітись?(людина керується не матеріалістичними мотивами доцільності і вигідності, а абстрактними поняттями) дійсно сильний це звільнений від всіх обмежень і границь - це егоїст який насамперед подумає про себе а потім, якщо вигідно, про когось...
а сенсу думати про когось, якшо той хтось не вартий ні часу, ні любоі, яку ти йлму даєш, ну взагалі нічого, нашо шось рообити заради когось, нашо шукти в комусь сенс життя
ти послухай Мертвого півня Пісня 551
але ж ти людина-тебе не впіймає ніхто