Переглянути повну версію : Невже знову в 98-99 роки? Перебої зі світлом.
Rocker
06.02.2007, 14:50:10
вчора в мене виключили світло у всьому районі. Виключили біля 22 години, а включили десь 0 5-й ранку! Зустрів сьогодні знайомих, які живуть на кн Ольги 77, то вони сказали, що в них вчора виключили 0 20 і включили десь біля 2-ї ночі. Такен саме було і на В.Великого 35. Ще знаю що вчора і позавора виключали світло на привокзальній і на Патона. Невже наші міські розпорядники дали на таке згоду? Хтось чув про таке???
saddy
06.02.2007, 14:54:16
настіки знаю в вашому районі проходять роботи по заміні кабелю-може звідти і відключення????сам відчув той казус(перебував якраз на науковій),але нічого-посиділи зі свічками(то ж в суботу було по-моєму)
Dracula
06.02.2007, 15:01:48
в нас виключали минулого понеділка...але в 17:00
Rocker
06.02.2007, 15:02:26
в мене це було вчора і мене не радує сидіти при свічках. я ж за електроенергію плачу! і крім того, якщо то так, то чому вони не попередили, бо ніхто нічого не знає, всі думають, що то планове.
Rol@nd
06.02.2007, 15:08:43
Ніхто світло нікому свідомо вимикати не буде!
Ведуться роботи щодо заміни обладнання (тут вже згадували)
Повірте мені, у Обленерго зараз політика продати споживачу максимально більше енергії!
А реконструкції зажди бувають... Розумію Ваше невдоволення але у договорі у Вас зазначено, що Ви є споживачами 3 категорії, для яких допускається час недовідпуску рівний часу ремонту.
У мене учора пропала електроенергія на роботі на 2 години. Казали що трапився обрив на ЛЕП.
Morfey
06.02.2007, 16:29:56
Rocker, то не заплановане відкдючення )
я вчора десь біля 22 вечора вертався додому, і чую сильний БАБАХ, гахнула підстанція біля 8-го будинку... я пішов туди подивитися, одні з дверей були відкриті (можливо відкрилися коли рвануло) і страшно смерділо паленою проводкою
аварія, аднако... десь в 2-ій ночі світло зявилося
Rainbow
06.02.2007, 20:03:33
А реконструкції зажди бувають... Розумію Ваше невдоволення але у договорі у Вас зазначено, що Ви є споживачами 3 категорії, для яких допускається час недовідпуску рівний часу ремонту.
Може як би тих постаячальників було декілька, то не так часто б ремонували! ;-[
І як на то пішло, то чогось в Києві за 2 роки ні разу з таким не стикався. У Львові чуть не кожен місяць на Сихові в мене таке було.
Rol@nd
06.02.2007, 20:18:58
І як на то пішло, то чогось в Києві за 2 роки ні разу з таким не стикався. У Львові чуть не кожен місяць на Сихові в мене таке було.
я у Львові за останні 4 роки - теж
але обладнання дійсно застаріле, все вже себе спрацбвало на н*100%,
тому що така політика власників була - викачувати гроші
Rainbow
06.02.2007, 20:34:59
Можна хоча було б попередити.
Одного вечора замітив на будинку оголошення що звязку з ремонтом трубопроводу гарячої води не буде з до.
Невже так важко щоб потім їх люди матом не крили?
Rol@nd
06.02.2007, 20:44:51
Можна хоча було б попередити.
попередити коли станеться аварія: наприклад коротке замикання і як наслідок пожежа???
saddy
06.02.2007, 20:48:04
в мене останный раз пропадало свытло 3 роки назад...все залежить выд району.
Rainbow
06.02.2007, 21:03:44
попередити коли станеться аварія: наприклад коротке замикання і як наслідок пожежа???
Помоєму в даному випадку мова йде про заміну обладння. А там вже можна хочаб на дверях підїзда розклеїти оголошення.
І ще згадав один момент, коли 068 тупо не піднімали трубку. Мабуть народ дістав ;-[
saddy
06.02.2007, 21:14:06
І ще згадав один момент, коли 068 тупо не піднімали трубку. Мабуть народ дістав
то теж дістає...і шо саме пііііііі таке всюди-вирубило кабельне-звониш-ноль,так і хочется обматюкати,вирубило інтернет-зайнято вічно(та вони ж спец піднімають трубку(я глибоко сумніваюсь що в 4 ночі в них багато на підтримку звонять:())
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.