PDA

Переглянути повну версію : Збочення чи ні???

saddy
09.02.2007, 22:05:15
а що для особливо вразливих натур називається збоченням...
Ми так часто називаєм певні дії збоченням,не розібравшись в суті того.То такий собі засидівшийся в наші бошці стереотип-ото збочення,а то то вообще.
але хіба можна рахувати збочення то,що приносить людям радість???причому взаємну.Воно ж вас абсолютно не стусуєтся,то нашо лізти,розриваючи чиєсь щастя???завидно???Чи то все простий популізм(сказати,щоб сказати).Ми всі такі різні і в кожного мабуть є свій зай...б,то чого свої .... ми приймаєм,а чужі осуджуєм?

Rainbow
09.02.2007, 22:06:41
А про що конкретно мова йде?
Збочення це все відносно дуже.

gwen
09.02.2007, 22:11:09
для мене мабуть збочень не існує, а ну хіба шо педо-, зоо і некрофілія

Rocker
09.02.2007, 22:12:53
МЕні кажуть, що я збоченець )))

saddy
09.02.2007, 22:14:20
для мене мабуть збочень не існує, а ну хіба шо педо-, зоо і некрофілія
не існує...і зразу такий список з ... пунктів...А я намагаюсь відноситись до того по філософськи-якщо людям в кайф з козою-вперед,з трупом-вперед(їм нашкодити не вийде),якщо з якоюсь дитиною,якщо дитина згідна і розуміє всю серйозність-вперед...

gwen
09.02.2007, 22:20:55
МЕні кажуть, що я збоченець )))
ти не збоченець, ти ідеал:вмієш готувати, в чаях розбираєшся, по нашим здибанкам не ходиш...якщо людям в кайф з козою-вперед
з козою можна, але от уяви, шо гарненький котик приходить до хазяїна, ластиться, а через хвилину він його .*...-та я б таких людей повбивала
з трупом-вперед(їм нашкодити не вийде)
а якшо б той труп був , наприклад, твоєю бабцьою...
якщо з якоюсь дитиною,якщо дитина згідна і розуміє всю серйозність-вперед...
звичайно, дитина і уявляє всю серйолзність, та й я заразне завжди розумію се, шо навколо мене твориться

saddy
09.02.2007, 22:24:17
з козою можна, але от уяви, шо гарненький котик приходить до хазяїна, ластиться, а через хвилину він його .*...-та я б таких людей повбивала
з котиком не вийде-розірвеш...а якшо б той труп був , наприклад, твоєю бабцьою...
їй від того гірше не стане...звичайно, дитина і уявляє всю серйолзність, та й я заразне завжди розумію се, шо навколо мене творитьсяякщо малий(мала)відчуває від того кайф,то чи маємо ми право його позбавляти.
Секс-гра-не більше і не менше...і від футболу і від сексу ми получ. задоволення,тіки від сексу трохи інше,але ж в фуцик не забороняють грати...І захисник не кричить воротарю шо той збоченець,бо той не грає так як він....

gwen
09.02.2007, 22:31:48
їй від того гірше не стане...
а тобі то рпинесе велику приємність чи може тебе таке навіть заводитьякщо малий(мала)відчуває від того кайф,то чи маємо ми право його позбавляти.
ага, великий кайф-натягують ту дитину, авона має ... що з тобою говорити...
я розумію ти то зараз говориш, шо все нормально, все здорово, але хоч нахвилинку серйозно уяви, шо твою доцю ......., а вона розказує, шо отримала від того кайф, ти зможеш в то повірити
Секс-гра-не більше і не менше...
секс-то будь-шо, но не гра

saddy
09.02.2007, 22:39:06
а тобі то рпинесе велику приємність чи може тебе таке навіть заводить
мені якось поболту...то шо мені то не в кайф ше не означає,шо я не можу того приняти...ага, великий кайф-натягують ту дитину, авона має ... що з тобою говорити...
я розумію ти то зараз говориш, шо все нормально, все здорово, але хоч нахвилинку серйозно уяви, шо твою доцю ......., а вона розказує, шо отримала від того кайф, ти зможеш в то повірити
її вибір!

gwen
15.02.2007, 23:29:21
седді, ти такий брєд начесуєш...
хоча сьогодні я з тобою згідна. збочення-це коли люди не розуміють чогось, а точніше не хочуть того розуміти
збоченння-тоназивати когось збоченцем, при тому бачачи в солодкихснах таке...

demiudg
12.09.2009, 12:14:10
от цікаво, якби йшлося про твою дитину?))) теж вперед? ще й свічку потримав би?)
а, і як ся ставиш до золотого дощику? чи до фельчингу? я так розумію меж нема?)))
хлопче будь розумний) є речі яких мало б не бути.

3BIP
12.09.2009, 20:33:18
от цікаво, якби йшлося про твою дитину?)))

ееее. зараз дитинки таке витворяють... ми й знати не будемо.
тому треба з колиски казати, що таке добре, а що таке зло. бо начитаються в інтернеті і починають...

4rest
12.09.2009, 20:34:44
Ви серйозно про це пишете чи так "для ефекту"?
Можете в своїй ... уяві вибудувати картинку - дитя 5-8 років, що розуміє як їх буде добре з цим "дядьою"?
Про вік сексуальної згоди чули?

Валентин
12.09.2009, 20:44:38
ну як на мене то saddy, реально загнув.
Повідомлення написав(ла) gwen Переглянути повідомлення
ага, великий кайф-натягують ту дитину, авона має ... що з тобою говорити...
її вибір!
це є аморальним, і в рамки здорового глузду не входить, мене просто дивує ваша апатія до такого явища:[[ Незнаю як ви, але якби таке витворили з моєю дочкою в 10р. я б його з брюховичах закопав... :-@

3BIP
12.09.2009, 21:27:43
я б його з брюховичах закопав...
та Ви дуже добра людина :)
я би не зміг так лояльно поставитись до такого збоченця. я би знущався над ним годинки 2-3 (десь у газеті читав, що один батько, перед тим, як вбити такого збоченця зв"язав його та засунув в Ж гілку ялинки, потім повільно тягнув).
Потім би просто скормив собакам або щурам - забагато честі для такого подонка просто бути вбитим в Брюховичах.
просто особиста думка.

Валентин
12.09.2009, 21:33:02
. я би знущався над ним годинки 2-3
хм... цікаво, цікаво.. краще навіть не вбивати а просто над ним знущатись, відати в оренду геям-збоченцям, а потів в тюрягу, там з нього зроблть .......

CoH9I
12.09.2009, 21:35:55
перед тим, як вбити такого збоченця зв"язав його та засунув в Ж гілку ялинки, потім повільно тягнув

А це по-Вашому не є психічним збоченням?)) І - "ні-ні", я не за розбещення малолітніх (тим паче діточок), і - "так-так", я проти того, щоб караючи такого монстра ставати таким само як він. Зрештою покарання є окремою темою.

3BIP
12.09.2009, 22:46:30
я проти того, щоб караючи такого монстра ставати таким само як він. Зрештою покарання є окремою темою.
а у Вас є діти?
одна справа УЯВЛЯТИ, ЯКДИ У ВАС БУЛИ ДІТИ, а дуга - коли вони вже Є.
світ виглядає зовсім по-іншому

а по-друге - не довіряю нашим судам. особливо, якщо збоченець має гроші.

demiudg
13.09.2009, 07:29:30
А це по-Вашому не є психічним збоченням?)
от ви капку мене випередили. я теж собі помислив жи просто вбити- то таки надто просто. а побавитися- то вже "аномалія". чи ні?треба з колиски казати, що таке добре, а що таке зло. бо начитаються в інтернеті і починають...
повністю згоден. я то вже давно всім кажу. і якшо ввиховають- потім буде менше сюрпризів))
а щодо покарання- я б не вбивав.... яб лишив жити, після певних маніпуляцій.. можливо навіть не хірургічних.. але здатність самостійно пересуватися і відтворюватися він би точно втратив))ю
так, я латентний маніак, якщо хтось загрожує мені чи моїй сім'ї. і горе тому, хто мене спровокує....
(чомусь подумав-я мабуть не сам..)