PDA

Переглянути повну версію : Кожному чиновнику по безлімітці!

Rainbow
27.03.2007, 23:37:35
Львов решил закупить 57 мобильных телефонов по 1,2 тысячи гривен для чиновников городского совета.

Об этом сказано в распоряжении мэра Львова Андрея Садового.

В частности, телефоны будут закуплены для мэра, его заместителей, секретаря горсовета, директоров департаментов, начальников управлений и других.

Львов также решил закупить 57 стартовых пакетов по 200 гривен и предусмотреть 580 гривен в месяц на разговоры каждому чиновнику.
Оригінал повідомлення (http://www.podrobnosti.ua/power/2007/03/04/402636.html)

Залишилось кожному чиновнику по самольоту! ;-[

warrior
27.03.2007, 23:49:27
свинтуси http://ruslan.iatp.org.ua/download/pig.gif

weber
28.03.2007, 00:01:37
Бідолахи, не мають чим бавитися на засіданнях. А гроші на завантаження мобільного контенту, мелодії, ігри, їм виділили? Ото прідуркі. Акція "Мобілізуємо колгосп" ;-D

Vova
28.03.2007, 07:20:44
Залишилось кожному чиновнику по самольоту!
І ще по будинку з двома вертольотними площадками і злітною смугою для того ж самольота, бо вони "бідолахи" (так пишуть в деклараціях про доходи) живуть на чесно зароблені 2 тис. грн. в місяць і в маленькій двокімнатній квартирі, яку винаймають... ;-[

Dracula
28.03.2007, 08:15:26
Їм ше треба по броньованому БМВ чорного кольору.

Словотворець
28.03.2007, 11:37:36
Ото рагулізм.. я от сиджу і думаю.. а як колись компартія обходилась без мобілок??? Здається порядок і швидкість виконання наказів була набагато більшою. Взагалі цікаво як вони обходились до цього без державних безліміток...

Все
28.03.2007, 12:48:29
А мені от цікаво - якщо пакети куплені за наші звами гроші, то чи знатимемо ми з вами номери телефонів усіх чиновників?

{ добавлено через 4 хвилини }
І чи можна буде міському голові маякнути, щоб він віддзвонив і, наприклад, прийняв скаргу телефоном?

xSky
28.03.2007, 12:53:32
мдя тіпа в них зара нема мобілок з безлімітками..

Lion
28.03.2007, 12:56:26
як же обідно за оце усе що робиться :(

Rainbow
28.03.2007, 13:01:12
Та блін, тут явно тхне відкатом. Судячи по ціні, ту навіть ясно про якого оператора мова йде.

Все
28.03.2007, 13:34:43
До речі, дуже цікаво, що нещодавно міський голова перестав активно боротися з мбільними операторами через те, що вони ставлять вишки де їм заманеться... Чого б це?

Dracula
28.03.2007, 15:15:40
Чого б це?
Риторичне запитання :)

цікаво, а вони визначили потрібну суму чи "прикинули" так на 50 000 грн, як завжди...

Rainbow
29.03.2007, 11:47:05
До речі, дуже цікаво, що нещодавно міський голова перестав активно боротися з мбільними операторами через те, що вони ставлять вишки де їм заманеться... Чого б це?
Наш дурноватий мыський голова боровся з тим щоб назвати це будівництвом в той же час оператори цей процес назвиають монтажем. Відповідно якщо б він свого добився, то міг бидодатково зтягувати в бюджет міста немалу суму.
Скажу що у Львові КС має ~110 БС, Лайф ~150, УМЗ ~80, URS (Beeline) 46, ITC - 7, ТСУ(PeopleNet) - 20 (в планах, деякі вже є), Велтон - 4. УТК - ~40 (???).
Якщо з когожного витягугувати 1000 гр за місяць, то порахуєте скільки можна ще вкрасти.
Власне з цим конфрліктом ця відмивка немає нічого спільного. Тут скоріш за все відмивання буде ч-з Евант, а бо йому подібний хто тісно співпрацює через кучмастар.

hudzyk
06.05.2007, 05:02:31
Власне з цим конфліктом ця відмивка немає нічого спільного. Тут скоріш за все відмивання буде ч-з Евант, а бо йому подібний хто тісно співпрацює через кучмастар.
нічого подібного. домовленість працює напряму з київстаром. грошики вже відмито.

Rainbow
06.05.2007, 19:59:04
hudzyk, стоп-стоп! Те що гроші відмито, я не сумніваюсь. Виникає питання: а що труби чиновники за свої гроші купляли? :) Не вірю.

hudzyk
07.05.2007, 02:25:21
Rainbow, заступникам мера і начальникам управлінь ще за Буняка мобільні видавали. за Садового ніби планували почати видавати мобільні коштом бюджету і працівникам нижче рангом. як там з усіма, не в курсі, знаю, шо в управлінні міського голови і прес-службі точно працівникам мобільні видали.
але то трохи до іншої теми. а до цієї теми інфа точна - були слухання про вишки, я то точно знаю, бо від моєї партії теж там були люди, оператори мобільні прислали юристів, ті доводили, шо діють законно. в перерві на перекурі підходить радник мера і каже представникові к-стару: так і так, у нас тут проблемка, апарат мерії не мобілізований, не може собі бюджет дозволити. а у вас з нами питання. ну, чувак з фірми й записав його мобільний. а чувак з юемсі радника послав. а через трохи часу являється оце ото повідомлення, яке ти запостив. так шо питання, яке поставив Все, неспроста було. все знає :) тіки не все пише, зараза!

Rainbow
09.05.2007, 00:55:26
hudzyk, згадав коли видавали їм труби ^^ Ті труби вже раз 2 постарілись. Це я ходжу з мотором С380 третій рік. Для держкрис Верту треба.

чувак з фірми й записав його мобільний. а чувак з юемсі радника послав.
Стоп. Але ще є: Астеліт(він же Life), УРС (він же Beeline), ITC, Velton. Укртелеком вже пару штук напевно в цей час мав. З ними як? Вони ж то нікого не обслуговували. До того ж в повідомленні йдеть про закупку а не про подарунок.
А ще дуже цікаво скільки заплатили УМЗ щоб почепити станцію на ратуші...