PDA

Переглянути повну версію : Ви задоволені роботою мера Львова?

fuxx
29.03.2007, 14:39:43
Одне (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=28095&postcount=101) повідомлення наштовхнуло мене на думку створити таке опитування.
Такщо прошу голосувати.

ПС
"так" "ні" і нічого зайвого.

Rainbow
29.03.2007, 14:59:47
Однозначно сказати поки що неможна. Є як позитивін так негативні сторони. Можу сказати, що скоріше так.

Andryuxavip
29.03.2007, 15:39:16
Скажу відносно себе... що в мому житті ніяких змін не відбулось накраще....і на гірше теж!!!!! тобто нейтрально....

{ добавлено через 4 хвилини }
Але наслухавшись різних людей їхні думки щодо того, то скажу що НІ!!!! Ну візьміть наприкладі останню подію 750 річчя міста..... Шоу - це просто жах.... відмиті гроші ...і покалічені люди

saddy
29.03.2007, 15:53:32
Але наслухавшись різних людей їхні думки щодо того, то скажу що НІ!!!! Ну візьміть наприкладі останню подію 750 річчя міста..... Шоу - це просто жах.... відмиті гроші ...і покалічені люди
Треба більше прислухатись до себе,а не до того,що говорять інші!!!!!І формувати свою думку на базі тупих висловлювань інших-нерозумно і примітивно.
ти кожен день можеш оцінити роботу мерії,коли виходиш на вулицю...
а на рахунок святкування-з чого ти взяв,що там відбувалось відмивання коштів???то доведенний факт МВС?Якщо не ні,то не треба про то кричати в *общественных*місцях,бо то називаєтся наклеп...

Rainbow
29.03.2007, 15:58:53
а на рахунок святкування-з чого ти взяв,що там відбувалось відмивання коштів???то доведенний факт МВС?
Вот в тому вся біда що органи це не доведуть не тому що їх не було, а тому що вони незацікавлені. Не варто дивитись на мерію в рожевих окулярах. Якщо колись працював в держ. науково-дослідному підприємстві і дуже добре знаю як директор і бухгалтер роблять бізнес. А про такі структури як мерія, годі вже казати.

saddy
29.03.2007, 16:02:15
Не варто дивитись на мерію в рожевих окулярах.
а ніхто і не дивится...Просто деякі люди роблять шо можуть.а то ніхто не помічає і все як завжди тоне в великій купі г...на,яка називаєтся влада.

Дефініція
29.03.2007, 16:12:24
Треба більше прислухатись до себе,а не до того,що говорять інші!!!!!І формувати свою думку на базі тупих висловлювань інших-нерозумно і примітивно.
saddy, як на мене, то твоє висловлювання занадто суб"єктивне. Якби ми формували свою думку лиш на базі своїх вражень, то наш кругозір був би надзвичайно обмежений! Для прикладу ти б нічого не знав про різні африканські племена, риб амазонки, політику американських президентів, адже ми про це дізнаємось з книжок восновному і з інших джерел, а не з власного досвіду. Чому ці джерела не є "тупими висловлюваннями"? Бо перевірені часом і багатьма компетентними людьми? То чому ж не припустити, що думки,до яких прислухався Andryuxavip з часом теж не стануть аксіомами? Може якраз вони є правдивими?
Можливо ти просто дуже хочеш відстояти нашого мера? Втому нема нічого поганого, однак кожна думка має право на існування, а коментар на кшталт:
нерозумно і примітивно
може бути сприйнятий, як особиста образа!
Зваж на це!

Andryuxavip
29.03.2007, 16:15:02
Треба більше прислухатись до себе,а не до того,що говорять інші!!!!!І формувати свою думку на базі тупих висловлювань інших-нерозумно і примітивно. по-перше я неслухаю нікого і говорю те що Я думаю, а по-друге звідки ти взяв що це тупі висловлювання ... зовсім нетак це мої друзі, знайомі з якими я спілкуюсь дуже часто... і за них я ручаюсь...

{ добавлено через 4 хвилини }
нерозумно і примітивно

Зваж на це!
Підтримую!

saddy
29.03.2007, 16:30:12
saddy, як на мене, то твоє висловлювання занадто суб"єктивне. Якби ми формували свою думку лиш на базі своїх вражень, то наш кругозір був би надзвичайно обмежений! Для прикладу ти б нічого не знав про різні африканські племена, риб амазонки, політику американських президентів, адже ми про це дізнаємось з книжок восновному і з інших джерел, а не з власного досвіду. Чому ці джерела не є "тупими висловлюваннями"? Бо перевірені часом і багатьма компетентними людьми? То чому ж не припустити, що думки,до яких прислухався Andryuxavip з часом теж не стануть аксіомами? Може якраз вони є правдивими?
Можливо ти просто дуже хочеш відстояти нашого мера? Втому нема нічого поганого, однак кожна думка має право на існування, а коментар на кшталт:Хм...Звичайно,що моя думка теж суб*єктивна,але я не намагаюсь її комусь нав*язати.А на рахунок африканських племен-то грунтовне дослідження відрізняєтся від банальних пліток дуже значно.І деколи люди які нічого не чули і не бачилит,але хочуть показатись дуже обізнані створюють неправдиві образи.які насправді при ближчому розгляді не відповідають дійсності.
Зваж на це!Нічого особистого.Загальне відношення(моє)до таких ситуацій!

Дефініція
29.03.2007, 16:47:11
Хм...Звичайно,що моя думка теж суб*єктивна,але я не намагаюсь її комусь нав*язати.
Якщо я правильно зрозуміла, то тут ніхто не намагається нав"язати свою думку.
А на рахунок африканських племен-то грунтовне дослідження відрізняєтся від банальних пліток дуже значно.
А якщо хтось з твоїх знайомих на сафарі відвідав якесь там плем"я, а потім тобі переповідав про побачене і почуте. Ти ж йому віриш?

Щодо мене, то останніми днями помітила значне збільшення кількості смітників на вулицях міста і це, безумовно, тішить! Ще минулої осені відремонтували дорогу в мене на вулиці, АЛЕ лише до половини вулиці! Якось то не по європейськи, хоча мер декларує саме такий підхід. Можна сказати: "І на тому спасибі!", але задовільнятись половинними зусиллями не хочется.
Загалом в нашого мера є і плюси, і мінуси,тож на разі ще приглядаюсь, хоч як особистість він мені не дуже симпатичний.

Dracula
29.03.2007, 17:11:24
Не хочу нікого звинувачувати у корупції, але я особисто вважаю, що кошти неірраціонально використовуються. Тобто саме фінансове планування витрат відбувається, м*яко кажучи, не дуже правильно. Згадайте нашу розмову про смітники. Вони нам потрібні, але ж не в ціну ноутбуків кожен! Краще б збережені кошти витрачали не проведення ремонтних робіт, на культурні заходи...

saddy
29.03.2007, 17:24:03
Згадайте нашу розмову про смітники. Вони нам потрібні, але ж не в ціну ноутбуків кожен!
а конкретні ціни????
Невже хтось привів аргументи?розділив кількість закуплених смітників на виділенну суму???Чи може хтось виклав кошторис того проекту?:)взагалі якщо з розрахунку що ноут коштує приблизно 1000 долларів,то можна порахувати що було закупленно 100 смітників(по ваші логіці),але ж тільки біля федорова і на івана франка стоїть більше нових.То нашо так перебільшувати.От так і поширюются плітки-хтось ляпнув і...Не підтверджуючи то фактами.

SOLARIS
29.03.2007, 17:38:43
saddy, а конкретні ціни????
я досі чекаю на конкретику по темі (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=20681&postcount=89)
ти тут багато говориш про конкретику так наведи її сам ;-)

Monashka
29.03.2007, 17:47:32
я задоволений і роботою, і безробіттям мера…

orest.lviv.ua
29.03.2007, 18:26:06
що в мому житті ніяких змін не відбулось накраще....То не в твому житті має щось мінятись, а в житті міста.
що там відбувалось відмивання коштів???Незнаю ніяких конкретних фактів, але наскільки відомо святкування дня міста проводилось за кошти спонсорів, а з бюджету було виділено якусь мізерну суму.
що кошти неірраціонально використовуютьсяТо ж не він всіма коштами розпоряджається, то в мерії закладають спочатку бюджет, а потім вирішують як ті кошти тратити.

Мені подобається/сподобалось:
- день міста Львова (хоча були свої проколи)
- відремонтована площа ринок
- відремонтована площа біля "Ляльки"
- ремонт Городоцької
- відкриття вежі для туристів
- бородьба з кіосками і гральними автоматами
- бородьба з припаркованими машинами в забороненому місті
- заохочення міняти старі вікна на деревяні, а не металопластикові (місто доплачує різницю між пластиковим і деревяним вікном)
- організація всяких святкувань

Все
29.03.2007, 18:32:35
То не в твому житті має щось мінятись, а в житті міста.

Життя Львова - то життя львівян. Якщо в житті міщан нічого не змінюється, значить, нічого не змінюється в житті міста. Може, я тупий, але наразі іншої логіки не бачу.

Rainbow
29.03.2007, 18:41:15
дооречі про боротьбу з неправильно припаркованими:
Сьогодні, 15 березня 2007, року о 13:30 ми знову стали свідками «боротьби за чистоту вулиць» з боку міської влади на проспекті Свободи, напроти Макдональдсу. Жертвою евакуатора з номерним знаком ВС 2392 АХ стала старенька «шістка» (номерний знак 743 86 ТС), яку вже втиг вчепити вгодований «борець за чистоту вулиць» з великим червоним (ймовірно, від натуги) обличчям, вдягнений у форму муніципала, тоді, коли підбіг стурбований власник шістки. У салоні «чистильщика» сиділа кобіта з міліцейськими погонами і про щось говорила по телефону. Власник шістки почав просити «відпустити» його авто. Після недовгих вмовлянь, чоловік з червоним обличчям у формі муніципала взяв у водія шістки гроші і машину звільнили з полону. Останньою фразою водія шістки була: «Бізнесмени х...ві!»

повна версія (http://bydlovoz.lviv.ua/zvernennya.html#7)
бородьба з кіосками і гральними автоматами
і як успіхи?

orest.lviv.ua
29.03.2007, 18:41:19
Життя Львова - то життя львівян. Якщо в житті міщан нічого не змінюється, значить, нічого не змінюється в житті міста. Може, я тупий, але наразі іншої логіки не бачу.
Загалом для всіх Львівян зразу щось змінитись не може. Наприклад в мене на вулиці нічого не змінилось, але в центрі багато чого змінилось. Але я вважаю неправільно казати, що для мене нічого не змінилось, якщо мені не відремонтували дорогу, нема круглодобово вони, якщо мені не помалювали фасад будинку і підїзд, не відремонтували дах. Бо зміни є, і ті зміни йдуть в кращу сторону. Але щоб в місті відчути суттєві зміни для всіх мешканців, то думаю треба з 10 років.

{ добавлено через 8 хвилин }
дооречі про боротьбу з неправильно припаркованими:
На рахунок фрази - «Бізнесмени х...ві!» - цілком згідний. Незнаю чи він дав хабар, чи заплатив гроші офіційно, але тарифи там круті. Якщо почали грузити машину власник просить поставити машину на місце, то це офіційно коштує щось 90 грн, якщо машину вже заберуть, то це обійдеться десь в 200 грн. Хочу також сказати, що забирають не тільки старі машини, забирають також і круті іномарки, сам це бачив. Для прикладу за останній час по вул Левицького набагато лекше їздити, бо машини на вулиці майже не ставлять.

Все
29.03.2007, 19:00:02
Щодо заслуг, то, НА МОЮ СУБЄКТИВНУ ДУМКУ, з переліченого можна відкинути:
- святкування (проколів було забагато, не відповідав рівень свята наробленому галасу, починаючи від таких банальних речей, як громадські туалети, закінчуючи світловим шоу)
- Площу Ринок - так ремонтувати - краще було й не братися. Бруківка, залита цементом, плитка тротуарна, невідповідна не тільки до загального тла, але деколи й одна до іншої, матеріал, яким "реставрувалися" статуї - він їх просто понищить врешті-решт, паскудно-рожевий, зовсім нельвівський колір деяких будинків... тю... а, ще каплиця, закопана назад в землю і місце її на бруківці позначене приблизно, так що нвідомо, чи не поруйнується, коли треба буде відкопувати...
- ремонт Городоцької, який тривав понад півтора року, і за Садового тільки останні штрихи доробилися
- вежа, яка була відкрита для туристів споконвічно
далі.
Площа Данила Галицького - погоджуюся.
Паркування - теж.
гральні автомати і кіоски - позитив, звичайно, тільки вони насправді далі стоять. А все тому, що закон один для всіх, і не можна досягати навіть нйбільш позитивних цілей незаконними методами...
Щось іще?

Rainbow
29.03.2007, 19:07:39
orest.lviv.ua, не то головне, в вся фішка в тому які машини евакуатор забирає.

orest.lviv.ua
29.03.2007, 19:15:56
orest.lviv.ua, не то головне, в вся фішка в тому які машини евакуатор забирає.

Всі забирає, від старих жигілів, до новеньких пасатів. Сам бачив як забирають машини з Зеленої і Левицького, бо кожен день проїжджаю по цих вулицях і бачу як то робиться.

Дефініція
29.03.2007, 21:58:25
Евакуатори то добре за виключенням 2 випадків:
1) коли він перегороджує весь рухна дорозі при евакуації машини;
2) коли він забирає твою машину; ;-)

Словотворець
29.03.2007, 22:05:11
В мене на рахунок мера наразі нейтральне ставлення, але я проголосував НІ. Поясню що мене найбільше турбує.. наприклад те що багато важливих питань вирішується за закритими дверима, доступу немає до інформації, чому? Чому кожен львівянен не може побачити куди наприклад і як були розподілені гроші за смітники? Оскільки все робиться в тайні то це мене насторожує..

Щодо переліченого.. люди не будьте такими наївними.. в кожному з цих пунктів можна відмити копійку :)

Мені подобається/сподобалось:
- день міста Львова (хоча були свої проколи)
- відремонтована площа ринок
- відремонтована площа біля "Ляльки"
- ремонт Городоцької
- відкриття вежі для туристів
- бородьба з кіосками і гральними автоматами
- заохочення міняти старі вікна на деревяні, а не металопластикові (місто доплачує різницю між пластиковим і деревяним вікном)
- організація всяких святкувань

saddy
29.03.2007, 22:25:17
В мене на рахунок мера наразі нейтральне ставлення, але я проголосував НІ. Поясню що мене найбільше турбує.. наприклад те що багато важливих питань вирішується за закритими дверима, доступу немає до інформації, чому? Чому кожен львівянен не може побачити куди наприклад і як були розподілені гроші за смітники? Оскільки все робиться в тайні то це мене насторожує..

Щодо переліченого.. люди не будьте такими наївними.. в кожному з цих пунктів можна відмити копійкуПо поводу ціни смітників(і ніяких вам захмарних цін на них,на шо ви так жалілись)
http://www8.city-adm.lviv.ua/info/vgz.nsf/NewsLMRv/34BF4CDBE0F5365CC22572AD0023F582

orest.lviv.ua
29.03.2007, 22:26:53
в кожному з цих пунктів можна відмити копійку
Можна і думаю так роблять. А як інакше ? Я думаю, що майже у всіх установах так робиться. А який вихід, якщо в мера "смішна" зарплата. Також всім відомо, які суми трятяться на вибори. І люди йдуть до влади, щоб зробити щось для своєї країни ? Звичайно може й так, але вони відстоюють чиїсь інтереси. Вся ця політика, то є великий бізнес. Але хтось може старатись щось і для людей зробити, а комусь може бути байдуже...

saddy
29.03.2007, 22:26:53
соррі-помилочка!!!!!стріть той пост

DeaZer
30.03.2007, 07:19:21
Однозначно і нескажеш... Але, принаймі, краще ніж попередній

Словотворець
30.03.2007, 10:27:01
А який вихід, якщо в мера "смішна" зарплата. Також всім відомо, які суми трятяться на вибори.
Слухай.. він знав чи хтось інший знав на що йде.. чи туди йдуть з метою перетворити державну посаду в приватний бізнес?

Все
30.03.2007, 11:50:35
А який вихід, якщо в мера "смішна" зарплата. Також всім відомо, які суми трятяться на вибори. І люди йдуть до влади, щоб зробити щось для своєї країни ? Звичайно може й так, але вони відстоюють чиїсь інтереси. Вся ця політика, то є великий бізнес.
Знаєте, що мене найбільше лякає? Що молоді люди отак просто пишуть, що красти і відмивати гроші - то нормальено. ніколи не погоджуся з такою логікою. А ще - не хочу нікого звинувачувати безпідставно, але в мене є враження (наголошую, тіольки ВРАЖЕННЯ), що деякі люди тут надто заангажовані. Принаймні деякі заяви справді просто лякають, а на мій пост з наведеними аргументами вирішили за краще не відповідати, вчепившись за одну єдину. але виграшну для Садового тему про паркування.

Rainbow
30.03.2007, 12:12:47
А як інакше ?
А якого цього самого Андрій Іванович туди поперся? У нього ж є свій бізнес!

fuxx
30.03.2007, 13:32:43
На даний момент більше задоволений ніж ні, враховуючи те що за 2-3 роки глобально змінити ситуацію в місті не можливо тим паче що при попередніх міських головах практично нічого не робилося і не так просто навести порядок у місті. Але видно що якісь спроби ведуться і це радує. А далі час покаже як воно буде, чи оправдає мер наші сподівання.

SOLARIS
30.03.2007, 16:28:44
чи оправдає мер наші сподівання.
мої вже не оправдав... хоча і голосував за Горного.. а не оправдав тому що до виборів про його громадську організацію говорили на кожному кроці а тепер ні слуху ні духу.. принаймні нічого не чую.. чи може проблем не залишилось для вирішення? недумаю!! просто то людина типу ви собі думайте а я собі знаю..

orest.lviv.ua
30.03.2007, 21:06:16
Що молоді люди отак просто пишуть, що красти і відмивати гроші - то нормальено.
Я не кажу, що то нормально. Але на жаль, поки в державних службовців такі зарплати і такі закони, то іншої ситуації не буде.але виграшну для Садового тему про паркування.
Ніхто в цю тему не вчіплявся.
А якого цього самого Андрій Іванович туди поперся? У нього ж є свій бізнес!
Ти би хотів щоб хтось інший приперса на то місце ? Сам би не хотівбути мером ?враховуючи те що за 2-3 роки глобально змінити ситуацію в місті не можливо тим паче що при попередніх міських головах практично нічого не робилося і не так просто навести порядок у місті. Але видно що якісь спроби ведуться і це радує.
Я такоїж самої думки.
про його громадську організацію говорили на кожному кроці а тепер ні слуху ні духу.. принаймні нічого не чую.. чи може проблем не залишилось для вирішення? недумаю!!
Самопоміч існує, випуск тої передачі йде десь в суботу по ТРК Люкс. Для виборів це був вірний крок, але тепер ставши мером він може по інакшому вирішувати ті проблеми.

{ добавлено через 9 хвилин }
В цій темі ви пишете чим ви незадоволені мером. Хотів би почути що би ви робили, якби були мером - в цій темі (http://center.lviv.ua/showthread.php?t=1736).

Rocker
31.03.2007, 07:52:45
я не знаю що там мер зробив, але мені наприкінці минулого року полагодили дорогу,що йде до мого будинку і за це йому "+". Відносно всього іншого, то обєктивно оцінювати я не можу, бо незнаю що робилось за минулих мерів. В мене є свої проблеми, які мене більше хвилюють ніж проблеми мера.

Rainbow
01.04.2007, 13:31:43
Ти би хотів щоб хтось інший приперса на то місце
Не думав про це.
Сам би не хотівбути мером ?
Дякую, але не хочу!

SOLARIS
02.04.2007, 15:53:24
я як житель міста зміни мера на собі не відчув... воду як виключали так і виключають, дорогу під хатою не залатали, світло ввечері не завжди світиться на вулиці зато раз цілий день світились LOL
зрештую може йому треба більше часу... так десь років 7 десь ;->

SOLARIS
07.04.2007, 10:43:19
нема води на Великдень то просто капці.. і як можна бути задоволеним ;-[

Словотворець
07.04.2007, 11:04:29
нема води на Великдень то просто капці.. і як можна бути задоволеним ;-[
О.. доречі.. взагалі не розумію як таке може бути.. люди готують їдло..

В моїх очах любий б мер підріс якби добився того щоб вона була на вихідних.. ну де романтика коли встаєш в 1100 хочеш помитись.. а з крану навіть капля не впаде..

Все
07.04.2007, 13:21:12
Я вам скажу так - не буває добрих мерів. Взагалі не буває доброї влади. Буває сильна громада, яка ЗМУШУЄ політиків і чиновників виконувати свої обовязки. якщо їх ніхто не змушує - то вони й дбають лише за свої інтереси. І ще одна проблема - вибори в нас виграють не найкращі, а ті, в кого найкраща виборча кампанія. Тобто гроші + команда. Проблема в тому, що гроші потім треба відбивати (з наших з вами кишень, доріг, дахів, води і т. д.), а команда, яка спроможна продумати круту виборчу кампанію, переважно неспромна сформувати систему керівництва містом, країною і т. д. Як на мене, з Садовим саме той випадок. Ото найбільший казус демократії - я мушу страждати через те, що 40% львівян виявилися, перепрошую на слові, матолками і повелися на красиві слова... А тепер одні ниють, інші хвалять, бо мають з того якийсь зиск, а инити опір і штовхати владу до якихось кроків можуть лише одиниці, яких явно не вистачає...

orest.lviv.ua
07.04.2007, 14:40:45
нема води на Великдень то просто капці..
Я собі взагалі не уявяю як люди без баків живуть. В мене завжди вода є бо є бак з насосом.І ще одна проблема - вибори в нас виграють не найкращі, а ті, в кого найкраща виборча кампанія.
Це у всьому так, і в політиці і в бізнесі. Без реклами нікуди...я мушу страждати через те, що 40% львівян виявилися, перепрошую на слові, матолками
Чому страждати ? Думаєш якби вибрали менш розрекламованого кандидата то він би більше робив добрих речей для міста ?

Все
07.04.2007, 14:46:29
Я собі взагалі не уявяю як люди без баків живуть. В мене завжди вода є бо є бак з насосом.
Та в мене зараз теж є, але ти розкажи людині, яка живе в нормальному цивілізованому місті, що вона має платити податки, оплачувати воду і ще й перейматися якимись там баками... Взагалі про яку європейськість міста може йтися, якщо немає цілодобового водопостачання?

Словотворець
07.04.2007, 14:49:48
Я собі взагалі не уявяю як люди без баків живуть. В мене завжди вода є бо є бак з насосом.
За нормального мера і нормального водопостачання баки з насосами нікому непотрібні... крім того то додаткові витрати.. так 1000 грн мінімум.. не думаю що для більшості львівян які б хотіли мати вдома воду є така стаття витрат.. та й це тупо, може ше треба свою свердловину просверлити під хатою..

Все
07.04.2007, 14:50:15
Чому страждати ? Думаєш якби вибрали менш розрекламованого кандидата то він би більше робив добрих речей для міста ?
Думаю, що якби кандидати в мери відповідали на живі запитання живих людей, а не купували площу в усіх газетах, де йде інтервю: прес-секретар написав запитання, перс-секретар же, проконсультувавшись із кимось, або щсь підчитавши, нписав відповідь, вибір можна було б робити ефективніше... Буняк знав міську господарку, але був неефективним менеджером. А Садовий не розуміється ні в одному, ні в іншому...

Все
08.04.2007, 02:25:55
Окей, щоби не бути голослівним, візьму обіцянки нашого мера:

1. Щороку залучати по 250 мільонів доларів інвестицій. Хоч убийте, не помітив такого, Держкомстат теж

2. ВЕСЬ гральний бізнес винести за межі Львова. Гральний бізнес далі тут, просто точки перекочували з одних місць на інші. Але галасу нароблено багато.

3. Дбати за архітектурну спадщину. "Турбота" прекрасно помітна на прикладі так званої реставрації Площі Ринок, яка не відповідала жодним нормам.

4. Розвязання транспортної проблеми. Найцікавіше виглядав пункт про те, що 30% парку маршруток буде замінено новими автобусами. Цікаво тому, що 30% оновили самі перевізники ще на час виборів!

5. 100-відсоткове освітлення вулиць Львова до кінця осені 2006 року. Виглянув на вулицю і вирішив навіть не коментувати.

6. Ремонт доріг. Там. зокрема, згадувалася вулиця Чупринки, відремонтована у 2006 році. Знову виглянув на вулицю (якраз початок Чупринки троха видно) і знову вирішив не коментувати. Єдине, що зі списку виконано - ремонт Городоцької. честь і хвала, тільки більша частина робіт виконана була ще до призходу Садового до влади.

Це те, що мало бути зроблено за перший рік. те, на що потрібно більше часу, не чіпаю... Ой, мало не забув, він ще обіцяв постійно спілкуватися з журналістами і громадянами... Тільки за рік особисто дав лише три прес-конференції...

Наївний
08.04.2007, 11:48:41
Ше м була обіцянка-цацянка зробити Львів чистим.... Наразі тільки центер по 6 разів на день прибираєть, а саме площу ринок... Далі то вже не місто, а смітник.... Безпеки на вулицях немає... От вчора мав нагоду спостерігати таку ситуацію: Пішов на футбол, став біля 10-го сектора зверху біля турнікетів. Проходить молодий мєнт і просить всіх посідати на місця, а я йому кажу: моє місце не є забезпечене для сидіння, я ліпше постою собі! А він мені: ти шо перший раз на футболі?!Газетку тре брати! 8-) Я вже чуть не буром, але спокійно: Так перший раз, нахіра мені газетка на футболі, моє місце не є підготовлене для сидіння...Куроче пішов той мєнт лєсом, я собі отримав задоволення стоячи!
З.І. З іронією спостерігав, як люди виходячи після матчу з секторів зупинялись і чистили свої "зади".... Робим висновки :)