PDA

Переглянути повну версію : Площа Ринок.. знову цирк

Словотворець
19.04.2006, 13:25:45
Вони прикували себе кайданками до бульдозерів, лягали під колеса й прагнули з’ясувати, хто керує роботами на Ринку. Ні розуміння, ані співчуття в широких масах будівельників і перехожих вони не зустріли.

Я шось не можу зрозуміти.. людей шо вже зовсім накрило???

SOLARIS
19.04.2006, 16:18:12
можливо це активісти самопомочі вирішили висловити свою думку???
а по Площі Ринок дійсно перейти досить важко - все перерито :)

orest.lviv.ua
19.04.2006, 18:19:13
Це були активісти ОПОРИ

Amica
20.04.2006, 00:00:03
А ті роботи, які проводяться на площі Ринок, і сам результат від них, казали, що через надцять років, можуть мати досить негативні наслідки для наших пам"яток архітектури.. бо то такий собі косметичний ремонт, або заліковування ран зараз.. а що там твориться в нижчих прошарках.. ті всі труби, каналізації, і ще купа всього потребує змін.. а то що вони прокладуть нову колію, і будинки трошки зверху пофарбують,- то аби людям очі замилити..
А чули, що при розкопках були знайдені рештки цвинтаря, датованого, здається, 17 ст. .. єдине, чого археологи бюяться, чи не розкопали вони разом з останками, збудника чуми, від якого в той час помирали люди? весело, правда?

Словотворець
20.04.2006, 08:38:18
мати досить негативні наслідки для наших пам"яток архітектури.. бо то такий собі косметичний ремонт
Незнаю.. як для мене то хоча б так щоб зробили.. Треба розуміти що чим маштабніша реконструкція тим більше треба грошей.. чим більше виділять грошей тим більше їх вкраду..:-[
чули, що при розкопках були знайдені рештки цвинтаря, датованого, здається, 17 ст. .. єдине, чого археологи бюяться, чи не розкопали вони разом з останками, збудника чуми, від якого в той час помирали люди? весело, правда?
О, круто.. скоро буде один великий цвинтар. Це дісно весело.
Як на мене то ці розкопки то хіба мінінгіт.. і 99% львівянам думаю паралельно шо вони там викопають.

А ті ОПОРисти.. клоуни, цікаво хто то всьо фінансує..