PDA

Переглянути повну версію : Інтерпретація своєї ніжності

Лілія Зоряне Небо
09.04.2007, 18:07:31
"Ти втретє цього літа зацвітеш
такою квіткою, тендітною..." Плач Єремії

Ніжність - то в нас є, незалежно від нашого бажання чи уявлення про неї.
В більшій чи меншій мірі. В хлопців, може, в якійсь скритій, прихованій формі, як в кого. А в декого ніжний, лагідний погляд, який ніяк не сховаєш.
Отже, хто який ніжний в нас на форумі?

Nika
09.04.2007, 18:17:40
ніжною я буваю дуже рідко, хіба що з коханою людиною, мамою чи сестричкою. Бо я їх люблю.
А взагалі - я не надто ніжна

Monashka
09.04.2007, 20:12:50
А де та лікійка, якою можна поміряти власну ніжність?

Наскільки треба, настільки ніжний.

Наївний
09.04.2007, 21:43:55
Ой, та як тікі з кубітами то ніжніший ніжного :) ніжний і приємний :) хто не віре - мо переконатись...

gwen
09.04.2007, 21:48:47
я а власну версію. поскільки є людиною настроєвою, того й моїй близькій людині розходиться в тому гарний чи поганий у мене анстрій

Все
09.04.2007, 21:51:06
Нє, серйозно, як можна виміряти свою ніжність? чи будь-чию іншу? це аж надто відносно. все ж залежить від ситуації, від того, з ким бути ніжним і ще багато від чого...

Amica
09.04.2007, 23:38:49
ну то якось неправильно говорити про свою ніжність.. себе саму та ше й оцінювати.. наскільки ми ніжні - то треба питати в людей, які знаходяться поруч, і які ту ніжність відчувають.. до одних проявляєш більше, до інших є стриманішим.. або інколи буває, що так добре на душі - і тоді всю свою ніжність хтілось би пороздаровувати всім.. тоді треба писати "дуже-дуже ніжна".. направду, адекватно оцінити себе неможливо... при чому багато чого залежить від оцінки людини себе загалом

Лілія Зоряне Небо
10.04.2007, 08:28:17
Я згідна з тим, шо ніжність, яку ми виявляємо до близьких не піддається виміру, обліку, дослідженню.
Але є ше така ніжність, ну, знаєте - як у принцеси на горошині. Вона була така ніжна, шо не могла спати на маленькій горошинці під десятьма матрацами.
Ну то я, власне. про таку ніжність питалася.

fla
10.04.2007, 10:21:13
як біля кого..)

Лілія Зоряне Небо
10.04.2007, 10:24:21
я а власну версію. поскільки є людиною настроєвою, того й моїй близькій людині розходиться в тому гарний чи поганий у мене анстрій

gwen, не розумію, поясни.

gwen
10.04.2007, 11:12:37
gwen, не розумію, поясни
ото цілу жизню думала .шо я така стерва, якої світ ен видів і не здатна на ніжність, а потім зустріла людину,яку покохала і стала такою солодкою, шо до притрорності вже ендалеко було, ми стали зустрічатись, і от з часом ми анстілько вже звиклись, шо тоді вже не хтілось ніц доводити, от умене нині поганий настрій і я могла лежати брьовном він мене б гладив. а я б рот на замок..а бувало, він лежитиь, читає газетку. а я починаю у самий непідходящий момент
ПИ.Си.
то ен про секс, а про ніжність)))

warrior
10.04.2007, 15:57:00
Хотів спершу проголосувати за одне, але потім задумався, чи справді можна виміряти рівень ніжності. І в коментах вище це питання теж висвітлюється. Тому голосую таки за "свою версію". Своїми почуттями не розкидаюся і не бавлюся чужими. Рівень ніжності залежить від людини на яку це спрямовується. Підлабузників не терплю.

gwen
10.04.2007, 17:38:21
Своїми почуттями не розкидаюся
а чого7
то так погано зробити комусь приємно просто так?
а якшо людина робить з того енправильнв висновки-то то її проблєми

warrior
10.04.2007, 17:47:00
а якшо людина робить з того неправильні висновки-то то її проблєми
як ти добре зрозуміла)

Roxie
11.04.2007, 00:51:29
соррі.. але не читала попередні відповіді - зразу висловлю свою думку...

смішне питання... надзвичайно... в економіці є дуже важливе подібне питання - як виміряти корисність продукту??? от якби-то виміряти корисність одразу відпадає питання про встановлення ціни товару!!!
хоча були люди, які хотіли повимахуватись і винайшли формулу для таких розрахунків корисності.. і навіть одиницю виміру придумали... і що з того??? а нічого бо таким речам не можна дати реальної оцінки... чи може хтось вже знає формулу як виміряти свою ніжність? свою любов? свою доброту? чи навпаки злість і недоброзичливість? або ж заздрість? навіть красу не можна виміряти - посто є думка більшості і все.. але ж не завжди більшість буде думати правильно....

warrior
11.04.2007, 00:57:51
Roxie, так воно то так, але я думаю, що ти себе, принаймі оцінити можеш. Ти можеш чітко сказати, чи ти ніжна чи ні. Можеш, правда? Тепер треба лише піднапрягтися і подумати, а наскільки ти ніжна, наскільки ти готова бути ніжною? А чи залежить це від людини, на яку ти спрамовуєш свою ніжність? Чи це немає різниці.
Словом, відмазки це все)

USk@
14.04.2007, 13:46:40
Я вибрала варіант "не надто".Бо я й справді не надто ніжна...Ну, може десь там, вглибині душі.А так, то ні.Навчилась не показувати свої почуття, тому й чтала трошки такою, холодною з вигляду.

Єва
17.04.2007, 14:47:13
Жіноча ніжність в мене асоціюється з поняттям жіночності в принципі.
Тут береться до уваги і тембр голосу, і жести, і поведінка взагалі тощо. Це така ніжність, про яку питалася Лілія Зоряне Небо.
Така ніжність чоловікам не властива, все таки їхнім достоїнством має бути мужність.
А от ніжність, про яку пишуть майже всі, яку ми виявляємо до близької нам людини - це ніжність, яка випливає з почуттів.

Лілія Зоряне Небо
07.07.2007, 20:50:51
От прийшло мені на думку: щоб інтерпретувати свою ніжність, можна порівняти з чимось свою натуру. Наприклад: я - ніжний як поліно, я ніжна як сніжинка, я - ніжна як небо... так далі...
Я майже впевнена, що в кожного буде якась своя асоціація.

Отже, я перша?

Я - ніжна як незаймані простори карпатських дібров... Ото сказанула)))

Roxie
07.07.2007, 21:52:16
Roxie, так воно то так, але я думаю, що ти себе, принаймі оцінити можеш. Warrior, ти неуважно читав мій пост.. я не можу сказати чи я ніжна... я не бачу себе збоку!!! про ніжність як і деякі інші речі можна говорити тільки в порівнянні, і то порівняння саме по собі буде субєктивним!! я можу сказати що я ніжна, але це буде просто слово, а не щось конкретне і обєктивне... взагалі не люблю давати якісь субєктивні оцінки... особливо оцінювати себе... збоку видніше... нехай мою ніжність оцінюють ті люди, які її змогли відчути... і доброту мою.. і любов.. і т.д.

warrior
07.07.2007, 22:22:12
Warrior, ти неуважно читав мій пост..
Вельмишановно форумчанко, пропоную Вам відповісти на одне питання: ви романтична особа чи ні? Якщо Ви знайдете відповідь на це питання, то знайдете і на питання чи Ви ніжні так чи інакше. Це ж просто.
Виміряти можна і ніжність, і доброту, і любов, і красу. Питання в іншому - навіщо її вимірювати? з будь-яким виміром ми приходимо до порівняння з іншими даними, з якимись еталонами, шаблонами, ну і кого це хвилює? Навіщо будувати собі ідеали?? Кожна дівчина неповторима, унікальна, це індивідуальність, і треба сприймати такою якою вона є, а не міряти умовними одиницями ніжність, любов, красу, і так далі.
Знаєш, якщо ти вважаєш, що міряти ніжність - це маячня зі сторони надбудови собі шаблонів, то я погоджуюся з тобою. Якщо ж ти кажеш що ти просто не можеш сама про себе сказати ніжна ти чи ні... гм... пізнай себе... )

І на мою думку ціни таки діють) Формули умовні, але дієві)

Roxie
08.07.2007, 09:52:09
warrior, аж ніяк не просто!!! ви романтична особа чи ні?
що я тобі скажу.. романтичність - то "стан душі",настрій... а ніжність - то ставлення до інших... я так розумію ті два слова... і якщо свій настрій я ще можу якось визначити і виміряти то своє ставлення до інших виміряти самій неможливо.. навіть не буду за то братись!! бо то субєктивно і неправильно!!
а вимірювати словами "дуже", "Трішки" і т.д. то не вихід... що значить "дуже"? а може хтось набагато ніжніший, а я про себе скажу "дуже"?? я ж не можу знати меж отій ніжності...

Лілія Зоряне Небо
08.07.2007, 11:53:28
бо то субєктивно і неправильно!!

Як на мене, то наш світ багатий суб'єктивністю в позитивному сенсі. І не хочу погоджуватись, що суб'єктивно - це неправильно. Думаю, якщо людина вразлива (наприклад, рясно зрошує сльозами простір в реакції на найменший подразникLOL), любить як воркочуть голуби і голубки за вікном, як співає соловейко, любить, коли лагідно перебирають пальцями пасма її довгого рудого волосся... етс... - то така людина швидше назве себе дуже ніжною. Хоча все це дуже індивідуально. Хочу лиш сказати, що в своєму індивідуальному суб'єктивізмі ми таки відштовхуємось від схожих понять. Дуже ніжна - це, таки, дуже і це, таки, ніжна... Як не крути. ^^

Roxie
08.07.2007, 13:48:49
рясно зрошує сльозами простір в реакції на найменший подразник
таку людину називаю сентиментальною або дуже чуттєвою...
любить як воркочуть голуби і голубки за вікном, як співає соловейко, любить, коли лагідно перебирають пальцями пасма її довгого рудого волосся
таку людину називаю романтичною...

Туська
16.07.2007, 15:36:12
"Ти втретє цього літа зацвітеш
такою квіткою, тендітною..." Плач Єремії
То ж про кактус пісенька, знаєте? Так от, квіти - квітами, а колючки - колючками. Не можу бути ніжною постійно. Часто тоді, коли бачу потребу ближнього в тій ніжності

Дельфін
16.07.2007, 16:11:55
Я думаю, шо я вміру ніжний, хоча іноді бувають і якісь глибші почуття, залежно від настрою, обставин:) . Ніжність-це чудова риса, притаманна навіть тваринам, то що казати за людей, хоча і серед людей трапляються винятки.