PDA

Переглянути повну версію : Євро-2012 для України і Польщі. Живий ланцюг у Львові

Все
12.04.2007, 15:26:57
Львів висловить своє бажання на проведення Євро-2012 живим ланцюгом
12 квiтня 2007 12:26

Львів висловить своє бажання на проведення Євро-2012 у нашому місці за допомогою живого ланцюга. У понеділок, 16 квітня, близько тисячі представників спортивних організацій Львова та пластунів, одягнених у національний одяг, «побудують» біля Ратуші напис «Євро».

Одночасно акція відбуватиметься й у польському місті Вроцлав. Там живий ланцюг зобразить цифри 2012.У Вроцлавіучасники акції також будуть у національному одязі.

За словами ініціатора дійства, начальника управління сім’ї, молоді та спорту ЛМР Юрія Наконечного, протягом вівторка й середи проходитиме голосування щодо місця проведення Євро-2012.

На думку Юрія Наконечного, понеділкова кількахвилинна акція допоможе привернути увагу громадськості і, можливо, додасть шансів для перемоги в голосуванні.

У вівторок, 17 квітня, пройде засідання виконавчого комітету УЄФА, на якому відбудеться презентація українсько-польської заявки на проведення Євро-2012.

{ добавлено через 40 секунд }
Так от, хтось піде на це подивитися і підтримати? І ще - як гадаєте, такі заходи ефективні? Може, треба щось інше?

Rol@nd
12.04.2007, 15:53:40
хтось піде на це подивитися і підтримати? І ще - як гадаєте, такі заходи ефективні? Може, треба щось інше?
Заходи однозначно для привернення уваги. Думаю підуть. Я б і сам пішов, якби не робота. Вважаю, що проведення ЄВРО 2012 однозначний плюс для України.
Але після останніх політичних подій, на мою думку, ми суттєво підірвали наші цілком реальні шанси на виграш тендеру.

Dracula
12.04.2007, 16:05:45
Rol@nd, це абсолютно не відіграє свою роль. До Євро ше 5 років. Ми виграєм. Навіть Юханссон нас підтримує. Румуни з Хорватами практично втратили свої шанси. А італійцям Євро не треба так сильно, як нам ;-)

Думаю, що в нас є всі шанси виграти і ми виграєм.

А ланцюг - кльово придумали!

Iwka
12.04.2007, 16:35:49
Зараз якраз займаюсь тим, шо намагаюсь взнати на котру годину то все буде. За версією організаторів в проміжку 15,00-18,00... А коли точніше - не знає покищо навіть наша ЛМР...
Як воно якось скорелюється з роботою, то буду обов’язково.
А це піар, який загалом себе овправдовує.
Таке шось схоже робили перед св’яткуванням Львову-750.

Rol@nd
12.04.2007, 18:04:29
Rol@nd, це абсолютно не відіграє свою роль. До Євро ше 5 років.
А до засідання, на якому це вирішуватиметься, менше тижня! ;-)
Думаю що нестабільність політичної ситуації цікавить багатьох. І особливо UEFA.

Все
17.04.2007, 22:06:39
А так воно виглядало:
http://www.jeynews.com.ua/index.php?item=articles&d_id=10&sub=93

Наївний
17.04.2007, 22:43:31
І ше така картінка...

fla
17.04.2007, 23:43:28
ой.... прогавила..

люди! шукаю фото тих же літер але забарвлених у жовте й синє... підкажіть де чи викладіть, хто має.

а хтось там був із центриків?... :)

Roxie
21.04.2007, 06:32:30
а хтось там був із центриків?...
я там була... але на жаль не знала що то таке, бо виходила просто погуляти під час обіду і проходячи біля площі Ринок чула що дуже чогось шумлять там... подумала що то якийсь мітинг і вирішила не підходити (:

Fantom
21.04.2007, 16:13:09
що я можу сказати мої любі нам з цього користі мало буде ,а хто вірить в те що евро принесе надприбутки країні.....можливо але до нас вони не дійдуть:(((