PDA

Переглянути повну версію : Хочете заробити на політиці?

Все
22.04.2007, 10:40:47
В інтернеті пропонують заробити на мітингах
У мережі Інтернет на сайті www.ukrjob.net з’явились оголошення, у яких пропонують роботу для учасників мітингів та мирних демонстрацій. У кожному із таких повідомлень вказані місце та час проведення певного заходу і оплата за добу перебування на мітингу. Як вказано у повідомленнях, якщо пощастить, за добу можна заробити до 150 грн.

Як повідомив один із організаторів, який вказав свій контактний телефон у оголошенні на сайті, найменша добова зарплата за участь у мітингах у Києві становить 100 грн. Існує також бонусна система: якщо ти приведеш зі собою більше як п’ятеро людей, «зверху» вербувальники доплатять за «кожну голову» по 5 грн. Як повідомив один із організаторів, до якого зателефонував кореспондент, вербувальникам нема різниці, за який із політичних блоків організовані ними громади мітингуватимуть.

«Ми підтримуємо контакти із обома сторонами, за кого саме завтра (21 квітня) ми стоятимемо, можу повідомити вам ввечері», – сказав вербувальник телефоном кореспонденту.

Хто саме організовує роботу таких людей, жоден із організаторів не повідомив, посилались лише на посадовців із якоїсь із політичних сил.

Одне із оголошень, яке розміщене www.ukrjob.net подаємо у повному обсязі:

«09.04.07 МИТИНГ

Проводяться каждый день митинги на Майдане, возле Европейской площади с 8:15 до 19:00 оплата 100грн/день.

Есть плюсы за приведеных людей».

ЗІК

{ добавлено через 1 хвилину }
Цікаво, хтось із центриків має досвід заробку на політиці? Або в таких варіантах, або в інших - ну, там, робота в штабі, розклеювання агіток тощо...

Lestat
22.04.2007, 12:59:38
Проводяться каждый день митинги на Майдане, возле Европейской площади с 8:15 до 19:00 оплата 100грн/день.
а тепер таке, припустимо людина заробляє 1000 грн. і працює всі дні крім суботи та неділі з 9:00 по 18:00,тобто в день виходить в середньому 50 грн., а тут на дві години більше стоїш, не працюєш! і отримуєш 100 грн.:), в два рази більше:)

weber
22.04.2007, 19:31:11
а тепер таке, припустимо людина заробляє 1000 грн. і працює всі дні крім суботи та неділі з 9:00 по 18:00,тобто в день виходить в середньому 50 грн., а тут на дві години більше стоїш, не працюєш! і отримуєш 100 грн.:), в два рази більше:)

Тільки це короткочасний заробіток, який призведе до втрати основного, якщо туди полізиш. Краще стабільно 50, а ніж місяць 100.
Хіба немати постійної роботи можна побавитись отим... Головне не втягнутись, а то засмокче ;-)

vedeney
23.04.2007, 09:44:54
Я колись працював на одну з політичних сил лідер якої починається на Ю. Не як рядовий учаник мітингу.
Можу сказати нононаверненим до політичної партії лідер якої починається на Ю. - це не та сила яка може зробити щось хороше для України.
Тим хто хоче "гребти лопатою гроші олігархів" займаючись політикою - збивайтеся, не заробите.
Політика і політична діяльність не може розглядатися як спосіб заробляння грошей. Для мене політика - це як дитина. Клопітка робота і недоспані ночі, щоб дитина виросла здорова розумна і щаслива. Якщо хтось каже, що на вихованні і догляданні можна заробляти... то мені видаєтсья як продаж своєї дитини на органи... Заробити заробиш... але як після того дивитися в дзеркало?

Lestat
26.04.2007, 18:16:24
Тільки це короткочасний заробіток, який призведе до втрати основного, якщо туди полізиш. Краще стабільно 50, а ніж місяць 100.
Хіба немати постійної роботи можна побавитись отим... Головне не втягнутись, а то засмокче
думаю для студентів в самий раз.

Iwka
27.04.2007, 08:26:58
думаю для студентів в самий раз.
Погоджуюсь.
Коли ше була непрацюючим студентом, то заробляла і на мітингах, і агітками... Бо це нормальний спосіб підзаробітку студентів. :)

СтосовноПроводяться каждый день митинги на Майдане, возле Европейской площади с 8:15 до 19:00 оплата 100грн/день. то коли була в Києві - хотіли з колєгами підзаробити...(:
На весь день були зайняті, але якшо зареєструватись вранці, а ввечері забрати гроші, то так би не зле мало б вийти...
Перед тим ні з ким не контактували, пішли просто на абум, і втрапили на “неробочий день”...
Так шо не вдалось заробити на наших “бідних” політиках...

Rainbow
27.04.2007, 14:12:17
Зараз ставки зросли. Мінімум 100 пропонують. А так 100-150 гр за день.

Iwka
27.04.2007, 14:20:44
Зараз ставки зросли. Мінімум 100 пропонують. А так 100-150 гр за день.
Була інформація, шо і 170 дають синьо-білі...

Rainbow
27.04.2007, 14:34:44
Iwka, можливо у мене ынформація торхи застраріла. Це на минулий понеділок. День в день такса зростає. Тож не виключаю що воно так є.

hudzyk
06.05.2007, 01:36:42
я вам так скажу, для мене політика є основним заняттям. люди, не ведіться. в мене просто так склалося, освіта відповідна і життя так вже пішло. чесне слово, сидиш, гаруєш на людей, в яких мозгів на мізинець, а пихи - вагон, кожен маленький фюрер, терпиш це все мудозвонство, цю всю лажу, цю всю брехню і при тому ще й чекаєш, коли ж тебе нарешті кинуть на зарплату