PDA

Переглянути повну версію : А в театрі - вистави і п'єси, актори...

Лілія Зоряне Небо
20.05.2007, 19:03:24
Мій дорогий центрику!) Що для тебе ТЕАТР?
Ти любиш цю світську розвагу? Чи то не розвага? Може, то спорт чи спосіб життя для тебе? А, може, ти взагалі не любиш театру, якщо - так, то розкажи чому?
Хто які гарні вистави бачив за своє життя? Який театр найкращий і вартий частішого відвідування?
Розкажіть нам, центрики!))

gwen
21.05.2007, 15:48:25
йой, сонцеЮ як ти то гонсько нписала-капець
і красиво, і всьо до ладу
впринципі якшо взяти оперу-то та то спорт, туда я видіваюсь як ні на ячке побачення, там можна натрапити н людей, ні, мо ви чекали тут проситати освічених, так ні, на людей-палінів, в яких на меті лише розпустити хвіст і вияснити в кого він більший і барвистіший
спосіб життя, та звісно шо таке
всі ми актори
найшла в дерешу гарний абзацик
сенс його в тому
шо коли б я в житті був таким же як і всексі:наполегливим, ріучим, яскравим, безсрормним, люблячим, спокійним ніжним, брутальним. якби я так же міг робити то, шо хочу, і отримувати від того життя задоволення
тот не розвага-бо рорзвага-то шось сіре, розпусне, бридке
ото сподобаось мені жилізко, шеп хтіла на якусь його виставу-перфоманс потрапити
а ше краще статиактрисою
і познайомитись з тим . забіла як звати ого режисера сценаристаактоорра
і оеде
люблю я театр, шо тут казати, люблю життя, люблю вапс, центрики!!!!

Дефініція
21.05.2007, 17:29:23
Я також люблю театр! Дуже люблю!
Однак віддаю перевагу драматургії і всяким сучасним віянням перед оперою.
За своє життя бачила багато вистав: все починалося з вистав лялькового театру, потім вистави театру "Люди і ляльки", ТЮГ, дивилась і слухала декілька опер в львівському і київському оперних театрах, бачила більшість вистав з репертуару театру ім. Заньковецької, деякі вистави з репертуару театру ім. Леся Курбаса, "Киівського молодого театру".
А ще люблю вівідувати театральні фестивалі, гастролюючі молоді театри з інших країн, театр на ходулях, всякі вуличні театральні дійства.

Брумбурумчик
22.05.2007, 09:12:23
Люблю театр. Люблю емоції, люблю акторську гру, люблю нетиповість та непередбачуваність вистав.

Дивуюсь та поважаю акторів театру Курбаса. Ви геніальні. Після вашої Ma-na Hat-t - и під враженнями був кілька днів. Чого чесно кажучи сам від себе не очікував.
Люди якщо ви цього не бачили... Біжіть, знаходьте та насолоджуйтесь акторською грою. Це просто не передати словами, це точно потрібно побачити та відчути.

Лілія Зоряне Небо
02.06.2007, 21:21:44
Я не дуже люблю театр. Не люблю, коли дивишся на гру і бачиш тільки гру. Люблю таких акторів, які мають свій стиль і в образі показують себе як індивідуальності. Шо я там ше питалася? Хто які гарні вистави бачив за своє життя?
Дуже файна вистава "Лісова пісня" Лесі Українки, показували у театрі Воскресіння. Ше, похвалюся, бачила "12 ніч" Шекспіра студентів-акторів 3 курсу акторської майстерності ЛНУ Франка. Дуже було файно. Мені було і цікаво, і бачила шось більше, ніж просто гру.
Який театр найкращий і вартий частішого відвідування?
Я сама поставила це питання, знаю... Але такого театру нема. Не можна сказати: Ось, цей театр найкращий, а цей - фе, не ходіть туди. Акторам різні ролі вдаються по-різному. І Заньковецької, і Воскресіння, і Курбаса, і ТЮГ - дуже різні, але у всіх є файні вистави.

hudzyk
03.06.2007, 13:15:04
йой, сонцеЮ як ти то гонсько нписала-капець
і красиво, і всьо до ладу
ну не всім же писати в стилі "нєпанятна но здорава"

по темі - театр - то є високе мистецтво, яке вимагає базових знань, інакше не зрозумієш, шо до чого
там не спрощують все так, як в кіно
так шо то елітне мистецтво
екрім того, мені здається, в театр не можна ходити зачасто, бо враження будуть змішуватися
раз на два-три місяці - нормально
який театр - то не суть важно, в принципі, одні вистави краще вдаюцця Воскресінню, і нші - курбасам, ше інші - Заньковецької театру
в ТЮГ не ходив, не знаю

fleshka
08.06.2007, 23:33:29
люблю - це замаленьке слово для того почуття яке я почуваю до театру
ціную кожен з них, але найбільше до душі Курбаса, останнє що бачила - Сніг у Флоренції - варте уваги
найбільше задоволення отримала від вистави Швейк в Києві, в театрі Франка з Бенюком та Ступкою молодшим, що не кажітьале вони дійсно майстри свої справи.
але до театру не можна йти з поганим настроєм, він тебе не прийме, потрібно відкритись і віддись йому, бодай на ті 2-3години.

Mercury
03.12.2007, 15:00:02
Друзі, приходьте на дві заключні вистави театру "Намір" - "Боже-Вільна!" у грудні.Не пропустіть!!!!

Perekotupole
03.12.2007, 17:32:34
Хто які гарні вистави бачив за своє життя?
Бачив "Jesus Christ superstar". Дуже сподобалося.

kava4aj
04.12.2007, 00:04:58
Учасник ДРАБИНИ_2007, молодий культовий львівський театр "НАМІР" запрошує всіх відвідати дві заключні вистави "БОЖЕ_ВІЛЬНА!", що відбудуться всередині грудня (дані уточняться). Що стосується самої вистави, то останні місяці вона викликала глибоке обурення критиків і захват глядачів, адже для постановки режисерка театру обрала доволі скандальні і обговорювані теми- Бог і божевілля. Також очікується потужна хорерграфічна постановка балету "Тайм-аут". Як виглядатиме такий "ремікс"- ви зможете побачити вже згодом, а поки збирайте компанію і чекайте подробиць.

USk@
04.12.2007, 11:30:11
Нусс...досвід спілкування з Театром в мене поки що не дуже великий.
Але, хочу сказати, що він мене вразив.
Ще змаличку любила ходити з бабусею в ляльковий театр.Це було для мене як свято.Та ще й там працювали друзі сім"ї, тому в мене була нагода зазирнути за куліси...
Тепер майже не відвідувала вистав.Тільки минулої зими ходила на комедію "Труфальдіно із Бергамо"...хороша вистава.Трішки дитяча, правда, але така легенька, яку можна подивитись просто для відпочинку.
Коли влітку була в Києві, відвідала балет "Весілля Фігаро" і оперу "Запорожець за Дунаєм".Впевнена, якщо б побула там чуть довше, сходила б на ще щось.Бо це ж справді цікаво!
А більшість сучасної молоді цього не розуміє:(

LanaSweet
04.12.2007, 13:07:08
Н
А більшість сучасної молоді цього не розуміє:(

А може не хоче розуміти. В погоні за ВСІ це дивляться (слухають, читають, пишуть у форумах суржиком без розділових знаків...) - значить це КРУТО, вони просто не підозрюють, що є щось цікавіше? (питання риторичне)

Дуже подобаються вистави на малій сцені театру ім. Заньковецької. Особливо запам'яталась гра Альбіни Сотнікової у виставі "Три любові"

USk@
04.12.2007, 17:03:57
А може не хоче розуміти. В погоні за ВСІ це дивляться (слухають, читають, пишуть у форумах суржиком без розділових знаків...) - значить це КРУТО, вони просто не підозрюють, що є щось цікавіше? (питання риторичне)
Ну, якшо вже на то пішло, то я така ж молодь.Мені ще навіть не 17, але дещо я можу зрозуміти:)