PDA

Переглянути повну версію : Львівські чиновники їздитимуть на велосипедах

hudzyk
28.05.2007, 01:33:15
Львівські чиновники їздитимуть на велосипедах
25 травня 2007 13:08

Працівники львівської мерії відтепер їздитимуть на велосипедах. Львівське комунальне підприємство "Ратуша-сервіс" придбало для чиновників два велосипеди.

Як повідомив під час брифінгу директор ЛКП "Ратуша-сервіс" Мирон Трохимчук, цими велосипедами міські чиновники користуються уже тиждень. Кожен бажаючий може зайти до офісу "Ратуш і -сервіс", взяти ключ від замочка, яким у цілях безпеки прикріплюють велосипед до спеціально встановленого турнікету, і поїхати у своїх справах.

Ідея закупівлі велосипедів для працівників Львівської міськради, за інформацією Мирона Трохимчука, належить мерові Андрію Садовому, котрий запозичив цей досвід у закордонних міст. Одного разу пан Садовий уже мав намір поїхати у своїх справах власне на велосипеді, проте, як повідомив Мирон Трохимчук, йому у цей момент зателефонували, і він був змушений повернутися до свого робочого кабінету. Натомість уже їздив на одному з цих велосипедів директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Олексій Побурко.

Якщо буде потреба у збільшені велопарку, то Мирон Трохимчук пообіцяв закупити ще кілька роверів. Наразі ж для потреб чиновників вистачає і двох велосипедів. Пан Трохимчук зазначив, що проситиме у керівників райадміністрацій та комунальних підприємств Львова також закупити для своїх працівників велосипеди.

Вартість цих велосипедів – 980 та 1010 грн., передає ZAXID.NET.

LaSG
28.05.2007, 08:41:16
якщо що, то я витягую свій айст голубенького кольору і віддаю їм! :) Я б на це ще глянув...

Наразі ж для потреб чиновників вистачає і двох велосипедів.
і не дивно... їм би половини велосипеда вистачило!! Фіг хто буде їздити на них... задум авжеж хороший і, мабуть таки, кумедний, але сумніваюсь, що це вживеться в наших чиновників - їздити по справах на велосипедах.

Словотворець
28.05.2007, 09:44:20
Працівники львівської мерії відтепер їздитимуть на велосипедах. Львівське комунальне підприємство "Ратуша-сервіс" придбало для чиновників два велосипеди.
Цікаво чому саме два, чи то в нас тільки два чиновники чи то на великах їздять покарані за якусь якусь провину міським головою :)

Rol@nd
28.05.2007, 10:26:38

ги, а що Тойоти вже віддали назад? ;-)

Цікаво чому саме два

Вони ще просто не визначилися з моделями. Тестують на міцність :-D

Думаю, це черговий ПР хід нашого Садівника. Якщо хтось мені сфотографує як якийсь чиновник у свому костюмі за декілька штук баксів їде на велосипеді, то я ставлю пиво!

Та й то не то на чому потрібно економити чи вдосконалювати щось. Хай би їздили на чому хош, лиш би працювали нормально.

yu1923
28.05.2007, 11:51:36
Думаю, це черговий ПР хід нашого Садівника.

Цілком згоден. Ми вже надивились усіляких "Самопомочей", а ця дурня із того ж розряду.

hudzyk
28.05.2007, 12:04:30
люди добрі, ну хто забрав смайлик з теми! тепер всі думають, шо я то серйозно сприйняв! мен взагалі смішить піар Садового. читаю новини від мерії і втухаю. чиновники мерії беррежуть екологію, того їздять на велосипедах, біля ратуші покосили траву, Садовий сходив до школи поговорив з учнями
брєд

Rainbow
28.05.2007, 15:43:57
Людоньки, не смішіть так. Представляю собі садіка на велосипеді....

Все
28.05.2007, 15:50:49
А ти не дивуйся, цей хамелеон може заради піару проїхатися, бо для нього піар дорожчий за костюм... Головне, щоб поруч була камера його коханого ТРК "Люкс"...

hudzyk
28.05.2007, 18:48:48
А ти не дивуйся, цей хамелеон може заради піару проїхатися, бо для нього піар дорожчий за костюм... Головне, щоб поруч була камера його коханого ТРК "Люкс"...
ага, стопудово :) він ше і підлеглих на вєліки посадить, лиш би телекамери були

Rainbow
30.05.2007, 13:06:46
він ше і підлеглих на вєліки посадить, лиш би телекамери були
Якщо не ще не забули що таке велосипед. З їхніми то розмірами, не кожен зможе їздити на велосипеді.

hudzyk
30.05.2007, 13:09:01
Якщо не ще не забули що таке велосипед. З їхніми то розмірами, не кожен зможе їздити на велосипеді.
а вони виберуть тих, шо худіші :) то ж нова команда, тіки рік за наше бабло обжираєцця. лишилося трохи таких, шо в двері влізають
а якшо серйозно, там багато молодих, так шо думаю, з двома вєліками найдеться кому справитися перед телекамерою

saddy
31.05.2007, 23:17:22
а шо періодично катаюсьLOL а насправді-не стояти же турнікетам під радою пустими...тай кур*єрам їздити треба на чомусь.

fuxx
07.06.2007, 22:37:01
З їхніми то розмірами, не кожен зможе їздити на велосипеді.
Так вини собі наймуть "водіїв", і будуть по Львову колесити чиновницькі рікші :)