Переглянути повну версію : Спалювання сміття
Часто йдучи на роботу бачу як працівники жеків, незважаючи на заборону, палять сміття біля контейнерних смітників.
Як ви до тог ставитеся, чи вам однаково?
Я б за таке звільняв зразу! Мене трафляє коли весь район затягнений смердючим димом, а їм (працівникам жеку) пофік головне що вони здихалися зайвого сміття.
А що твориться в період листопаду то взагалі жах - в кращому випадку зранку йдучи через парк на роботу бачу порвсюди вигорілі круги від паленого листя, а гіршому - дощ те багаття намочить і воно димить цілий день.
Куди дивиться міська вліда?
Наївний
13.07.2007, 09:23:28
А хєр їх знає чи міська вліда взагалі кудась дивиця, і чи взагалі дивиця. На рахунок листя то за таке тре рукі обрубувати, сам той дим дуже шкідливий і штрафи за то є, хто листя палит!!! А на рахунок іншого сміття - ну я сам колись з вогньом балувався (: :) та хай си згорит і вшьо, лиж би гуму не палили, а то будут всі як нєгри!
Дельфін
13.07.2007, 09:36:12
Ці дії з боку комунальників-то просто... Але зараз важко шось змінити. То треба в корінь міняти всю владну структуру, шоб були якісь результати. А той дим і справді дуже шкідливий, і не тільки для людей, але і для навколишнього середовища. На рахунок окремого сміття-якоїсь деревини, згідний з Наївним, то можна спалити, а от листя і всяка хімія- то вже краще десь звозити. Листя наприклад за якийсь рік-два перегниє, а для решти тре придумати :) кесь альтернативне повторне використання
Я би за спалення сміття в людних місцях, коли дим очі виїдає, звільняла з роботи і штрафувала. чи змушувала безплатно підмітати вулиці. А керівників комунальних служб, які закривають на це очі - до в"язниці
На рахунок окремого сміття-якоїсь деревини, згідний з Наївним
Та в тому й то справа що під палаючими картонними коробками напхають все що горить - різні полімери, ганчіря і т.д.
Наївний
13.07.2007, 14:27:16
fuxx, то так задумано, шоб ефєкт був :) ага і ше суріка туда напхати і кольорової пласмаси :) ЖИР !!!
Rainbow
13.07.2007, 14:58:37
Взагалі за таке діло теоретично мали б штрфувати. Але пожежникам не до того.
Ми ще не доросли до того щоб то сміття в урни кидати, як доростем то проблема відпаде сама собою.
Rainbow
13.07.2007, 16:48:10
Lion, причому тут це щось неможу второпати?
Що саме не можеш второпати? Якщо перестанемо кидати хочаб окурки під ноги, то стане чистіше, тобто сміття менше, тобто стане так як є в цівілізованих країнах (ну не стане але мало би так бути).
Rol@nd
13.07.2007, 17:21:01
Ми ще не доросли до того щоб то сміття в урни кидати, як доростем то проблема відпаде сама собою.
Lion, згоден з тобою, але зараз йдеться про утилізацію сміття спалюванням, байдуже як зібраного: чи через урну, ящик, просто на купу, розкиданого.
яка різниця куди вона дивиться, від того,що відповідальний чиновник це побачить щось зміниться?
Я думаю проблему можна розглядати як у малому масштабі:
стереотипність наших працівників жеків, абсолютна безнаказаність, зрештою просто звичка;
та у більш глобальному:
проблема вивозу сміття, відсутність сміттєсортувальних ліній, перобних заводі і, зрештою, нормально організованих звалищ.
Останнє, думаю, найближчим часом вирішиться, оскільки це питання реально загострилося і кмітливі люди реально відчувають тут вигоду, і можливість непогано заробити.
Але чи перестане наш жеківець й після цього палити сміття в контейнері? (:
Rol@nd - згоден в принципі, просто я намагався сказати, що починати треба з себе а потім вже жалітись що кругом сміття і його прибираються не так і не туди і тп.
А на рахунок звільняти двірника - то може хтось з тут присутніх піде це робити правильно за 350 грн міс ?
Я ненавиджу жеки, їх реалізацію і роботу, це велике ехо радянського союзу яке лунатиме у нас ще довго. Але якщо вже критикувати тотреба врахувати усі сторони... я так думаю.
{ додано через 8 хвилин }
Цитата:
Написав(ла) Lion Переглянути повідомлення
Lion, згоден з тобою, але зараз йдеться про утилізацію сміття спалюванням, байдуже як зібраного: чи через урну, ящик, просто на купу, розкиданого.
Доречі, я ще не бачив щоб двірники палили сміття з урн чи прямо в них, як правило його забирає машина.
Rainbow
13.07.2007, 17:47:17
Що саме не можеш второпати?
Яке відношення має спалювання сміття до нашою "вміння" кидати сміття під ноги?
Доречі, я ще не бачив щоб двірники палили сміття з урн чи прямо в них, як правило його забирає машина.
В тому й справа що палять біля урн надлишок, або щось таке габаритне що в машину не лізе (напр. старі матраси), а взагалі чорт його зна нащо вони те палять.
На рахунок великогабаритного сміття їм вигідно палити, оскільки не треба окремою не контернейною машиною його вивозити, що доречі вони повинні робити і за що входить якась сума у квартплату!
Freedomm
14.06.2008, 15:27:10
Шукаємо однодумців для проведення у Львові екологічних акцій та встановлення контейнерів для пластикових пляшок,
подробиці на сайті http://anastasia-lviv.razom.eu/ekologia/index.html
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.