Переглянути повну версію : Кохання на відстані чи можливе?
Lucky_ST
31.01.2007, 23:11:23
от часом трапляється таке,що кохана людина чи людина,яка вам просто дуже сильно подобається,знаходиться на відстанні ну кілометрів 500 і більше...що з тим робити?чи є майбутнє в цьому випадку?чи може почуття приреченні і вони не витримають такого випробовування,і з того нічого не вийде?...а може навпаки?...
Monashka
31.01.2007, 23:17:03
Не знаю, не було в мене такого, тому ніц сказати не можу.
Хоча з моїм поняттям кохання ситуація вирішується надзвичайно просто, але то виходить за рамки даної теми.
SOLARIS
31.01.2007, 23:21:44
я думаю що такі стосунки приречені.. оскільки та обстановка дуже гнітить і рано чи пізно почнуться зриви одне на одному.. воно можливо тільки тоді коли повністю довіряєте одне одному.. але ви можете змінитись за час розлуки і стати іншими..
скільки є таких випадків що хлопець йде в армію, вона його ніби чекає а коли він повертається вони розходяться оскільки це вже різні люди і немає більше того що їх притягувало...
а про випадки коли він в армії а вона тут невідомо з ким цілий тиждень а в суботу до нього їде..
P.S. в мене друг служив :)
Dracula
31.01.2007, 23:30:56
Я вже десь писав - головне ВІРА в те, що все буде ОК. І тоді все буде ОК ;-)
Monashka
31.01.2007, 23:37:55
Я вже десь писав - головне ВІРА в те, що все буде ОК. І тоді все буде ОК ;-)
та шош ти не кажеш?
Виходить достатньо просто сісти в куточку і цілими днями і начами просто вірити? Тобто жити одними думками, що все буде добре?
Dracula
31.01.2007, 23:39:17
Прекрасно розумієш, що ні ;-). Завжди є інтернет, мобільний телефон, Скайп тощо - звязатись з людиною сьогодні не є важко. Так що то не є так вже й страшно, хоча перешкоди є...
Rol@nd
31.01.2007, 23:39:29
Хочете не вірте, але я перестаю вірити в кохання взагалі, не те що на відстані (
от так от
Monashka
31.01.2007, 23:40:57
Прекрасно розумієш, що ні ;-). Завжди є інтернет, мобільний телефон, Скайп тощо - звязатись з людиною сьогодні не є важко
і наостанок бурно вздрочнути. А головне — це віра.
SOLARIS
31.01.2007, 23:42:54
Прекрасно розумієш, що ні . Завжди є інтернет, мобільний телефон, Скайп тощо - звязатись з людиною сьогодні не є важко. Так що то не є так вже й страшно, хоча перешкоди є...
а я то думаю звідки береться в неті стільки відео зі стрептизом перед веб камерою, а то стосунки на відстані :)
Rol@nd
31.01.2007, 23:43:26
а я то думаю звідки береться в неті стільки відео зі стрептизом перед веб камерою, а то стосунки на відстані
ще й на тому хтось таки файно заробляє!
Rocker
01.02.2007, 08:32:52
Dracula, я от читаю і ніяк не можу зрозуміти. Ти що будеш мучити свого вампірчика )))) через те, що твоя кубіта на відстані? Ти знаєш, що потім можуть бути проблеми в тебе і дуже серйозні. Під час статевого акту відбувається масаж простати, а якщо ти не будеш займатись сексом, то потім будеш мати проблеми тим. І ти готовий жити тільки духовно з дівчиною до одруження? А якщо ти одружишся в 30, то що? ти будеш до того часу чекати?
Стосунків на відстані немає, тому що і хлопець і дівчина мають потреби сексуального характеру і якщо ти дівчину залишаєш на такий термін, то не означає, що вона буде тебе чекати і стримувати свої бажання. Одним словом - стосунків на відстані немає, це можуть бути тільки дружні стосунки, коли з людиною просто цікаво спілкуватись і не більше
Словотворець
01.02.2007, 08:39:03
от часом трапляється таке,що кохана людина чи людина,яка вам просто дуже сильно подобається,знаходиться на відстанні ну кілометрів 500 і більше...що з тим робити?чи є майбутнє в цьому випадку?чи може почуття приреченні і вони не витримають такого випробовування,і з того нічого не вийде?...а може навпаки?...
Ги-ги.. подобається.. це ще зовсім нічого не означає, подобається це як пилюка в очі.. я б тим дуже не переймався.
чи може почуття приреченні і вони не витримають такого випробовування,і з того нічого не вийде?...а може навпаки?...
Так почуття чи подобається.. це зовсім різні речі і вагові категорії.
Одним словом кохання чи симпатія навідстані приречені в будь кому випадку, а тим більше на першому етапі. Ну хіба мочя так в голову стукнула що готовий переїхати туда.. хм.. але то тільки так в кіно буває.
Julijka
01.02.2007, 09:33:08
от часом трапляється таке,що кохана людина чи людина,яка вам просто дуже сильно подобається,знаходиться на відстанні ну кілометрів 500 і більше...що з тим робити?
якщо це давні і міцні стосунки, то певний час розлука може потривати і нічого не буде.. в кожного цей „певний“ час різний: в одного місяць, в іншого пів року і те де...
а якщо це початковий етап, а з першого посту я так зрозуміла, що початковий, то це глупство! Нема ніякої симпатії і тимпаче кохання на відстані — то все продукт твоєї мозкової діяльності, то все в твоїй голові, тобто, придумане, сфантазоване, омріяне і підняте до небес... Про кохання на відстані вже навіть книг не пишуть, настільки то нереальне і кумедне в наш час... Щоб людину кохати, треба її пізнати: щодня і щомиті, бачити, пригортати, дивитись збоку... Одним словом вона має бути близько.
І ніякі сучасні технології (телефон, нет, веб-камери, шо там ше?..) не дадуть тобі тих відчуттів, які дає, приміром, пристрасний поцілунок, правда ж?:'-| :-L
Мандаринка
01.02.2007, 17:13:49
Немороч собі голову!В нас у Львові вистачає твоїх шанувальників!:)Але людська природа сама по собі є такою що бажає того що тобі заборонено чи тобі не доступне!Саме тому ми створюємо сентементальні фантазії.А якщо ці стосунки будуть "не такими" коли ця людина опинется тут?Чи не краще мріяти і фантазувати на відстані?!
Rocker
01.02.2007, 17:30:28
А якщо ці стосунки будуть "не такими" коли ця людина опинется тут?Чи не краще мріяти і фантазувати на відстані?!
І жити ілюзіями? То не життя, коли ти не відчуваєш реальності
Словотворець
01.02.2007, 18:12:31
А якщо ці стосунки будуть "не такими" коли ця людина опинется тут?То як то кажеться.. закон западла.. переважно так і буває.
Чи не краще мріяти і фантазувати на відстані?!Ні не краще.. який в тому сенс поясни будь-ласка..
Lucky_ST
01.02.2007, 18:13:42
Я вже десь писав - головне ВІРА в те, що все буде ОК. І тоді все буде ОК
я також так думаю;-)
в мене є подруга ,яка спілкувалася з хлопцем пів року в інтернеті і майже його не бачила(вона жила в Києві,а він в Одесі),потім вони пожили разом 2 місяці,а зараз вже хочуть одружуватись,того висновок наступний-коли тобі дійсно хочеться бути з людиною і вона тобі насправді дуже потрібна,то відстань не має значення....а також існує доля,тому все буде навіть і за 1000000км....:-L
воно можливо тільки тоді коли повністю довіряєте одне одному..
що правда то правда,але ж і при будь-яких стосунках ,якщо нема довіри то вони приречені на неуспіх...довіряти треба на 100%
Morfey
01.02.2007, 18:16:10
Кохання на відстанні
хіба платонічне
тут справа не у відстанні, а у часі, протягом якого ви не бачитеся... бо то може бути і 1000 км, але зустрічатися будете раз на два дні... розумієш про шо я )
Lucky_ST
01.02.2007, 18:25:11
Немороч собі голову!В нас у Львові вистачає твоїх шанувальників!
та ж я не зовсім про себе,мені просто цікаво хто шо про це думає,але дякую:'-| :цьомчик:
А якщо ці стосунки будуть "не такими" коли ця людина опинется тут?
ну це тоді коли ти до того її не бачив,а от коли ви вже зустрічались і неодноразово....ROTFL ;-) тоді розчарувань може і не бути,а буде все суперово і надовго:))))
Rocker
01.02.2007, 18:27:09
з людиною можна спілкуватись і що з того? ну приємно спілкуватись, але ж насправді ти тої людини не знаєш! В кожної людини є певні пунктики, які вона не може перебороти в собі і якщо та людина буде вимагати піти проти себе, то не кожна людина згодиться. І ситуація з твоїми знайомими трохи інша, вони просто спілкувались, потім вирішили зустрітись і вже були разом, але не підтримували стосунки на відстані після певного проведеного часу разом.
не розумію я того. колись розумів, а зараз кажу, що то брєд!
Lucky_ST
01.02.2007, 19:27:29
Одним словом кохання чи симпатія навідстані приречені в будь кому випадку, а тим більше на першому етапі. Ну хіба мочя так в голову стукнула що готовий переїхати туда.. хм.. але то тільки так в кіно буває.
хм....і на першому етапі все вдається....як хтось говорив-перші місяці-це емоції,а потім вже шось більше...на емоціях можна триматись довго,а тим більше якщо є ще підгрунтя -велике бажання і симпатія...
і не тільки в кіно таке буває;-) 8-)
Dracula
01.02.2007, 20:43:50
Правильно, Lucky_ST, покажи їм де правда ховається ;-)
Я вважаю, що кохання здатне сотворити ше й не таке чудо, як кохання на відстані, яке переростає у кохання та сім'ю...
Rol@nd
01.02.2007, 20:45:16
Правильно, Lucky_ST, покажи їм де правда ховається
Я вважаю, що кохання здатне сотворити ше й не таке чудо, як кохання на відстані, яке переростає у кохання та сім'ю...
Щаслива людина та, котра у це щиро вірить і щиро виконує!
Так що якщо ти не лукавив, я тобі направду заздрю!
Rocker
01.02.2007, 20:48:17
такий великий а в казки віриш. То напевно тому, що тебе ніколи не підставляли, не зраджували, не кидали. І чесно кажучи краще б ти того не знав, але життя то складна штука і статись може всяке. Чесно кажучи, я балдію від твоєї наївності
Lucky_ST
01.02.2007, 20:57:00
яа я балдію від твоєї романтичності і говоріння правдивих і реальних речей!!!!!!:'-| (:
будемо разом тут всіх переконувати;-) за здійснення мрій!!!!
хто чогось дуже хоче то доб*ється однозначно!!!!!
Rocker
01.02.2007, 20:59:53
яа я балдію від твоєї романтичності і говоріння правдивих і реальних речей!!!!!!
А до чого тут реальність? Один раз зі 100 це не реальність, а випадок
Мандаринка
01.02.2007, 21:19:29
Хороші стосунки потребують щоденної праці з двох сторін.Це не просто симпатія,це кожна дрібничка що трапляється в вашому житті!А на відстані ці дрібнички втрачають сенсу!Звідки ти можеш знати,чи тобі буде в буденному житті подобатись як він чавкає...чи наприклад хропить...чи навіть як він проводить час з друзями.Це буденність і від неї нікуди не втичеш!
Словотворець
01.02.2007, 21:25:41
Dracula, Lucky_ST, ви що з космосу??? Ваша наївність просто вражає. Хоча то ваша справа.. може вірити і 7 гномів і в принца на білому коні з середземноморя і чекати їх ціле життя, але рано чи пізно зрозумієте що краще синиця в руках ніж жайворонок в небі.
як кохання на відстані, яке переростає у кохання та сім'ю...
..на відстані.
Оптимістка
01.02.2007, 21:26:01
Так, кохання здатне на все. Але в це треба вірити. От як можна казати. що є щось в цьому світі неможливе? Якщо ти кохаєш людину, яко саме вона для тебе є цілим світом, то ніяка відстань не є перешкодою. Це є лише ще одне випробування, яке потрібно пережити. Кохання - це не лише відчуття реальної присутності коханої людини, це ще й розмови, розуміння того, що є людина, яка тебе цінує. Кохати - це не лише отримувати насолоду, це ще й жертвувати чимось. Коли обоє цих людей стануть доросліші, якщо їхні почутя ще житимуть, то ця проблема обов"язково вирішиться. кохання - це ж найвище і найсвітліше почуття!!! Невже для нього є якісь перепони?
І ніколи синиця в руках не буде кращою від журавля в небі. Кохана людина - це не предмет, це особистість. А яке є задоволення від того, що хтось тобі підкоряється, що хтось тебе боїться? Ніякого!
Rocker
01.02.2007, 21:27:32
Мандаринка, от про то і йдеться. Я вже писав про ті пунктики. Те як людина чавкає, сьорбає, то ще можна відівчити. З хропінням також можна боротись, хоча воно появляється практично в кожного мужчини з віком. Я до певного часу також не хропів ). Є набагато складніші речі, які на відстані здаються не важливими.
{ добавлено через 3 хвилини }
Якщо ти кохаєш людину, яко саме вона для тебе є цілим світом, то ніяка відстань не є перешкодою.
ну витерпиш ти тиждень-два, а потім в тебе помаленько буде появлятись відчуття, що на тебе забили болт!
Кохати - це не лише отримувати насолоду, це ще й жертвувати чимось. Коли обоє цих людей стануть доросліші, якщо їхні почутя ще житимуть, то ця проблема обов"язково вирішиться. кохання - це ж найвище і найсвітліше почуття!!! Невже для нього є якісь перепони?
Так, жертвувати треба, але все має бути з розумом і світлою головою, а не кидатись в почуття, а потім відчувати, що вони тобі в тягість
Dracula
01.02.2007, 23:30:26
такий великий а в казки віриш
В моєму житті "казки" такі здійснюються, бо я стараюсь.
То напевно тому, що тебе ніколи не підставляли, не зраджували, не кидали.
Бувало...але не з коханням пов'язано.
Чесно кажучи, я балдію від твоєї наївності
Будь-ласка - хто заважає? :)
а я балдію від твоєї романтичності
Я такий...:'-|
Dracula, Lucky_ST, ви що з космосу???
Та ні, ми тутешні ;-). А шо, важко повірити??
Так, кохання здатне на все. Але в це треба вірити.
От! А я про що кажу ;-) :-L
Кохання - це не лише відчуття реальної присутності коханої людини, це ще й розмови, розуміння того, що є людина, яка тебе цінує.
Золоті слова! Браво!!!
Так, жертвувати треба, але все має бути з розумом і світлою головою, а не кидатись в почуття, а потім відчувати, що вони тобі в тягість
Звичайно. Ніхто не заперечує. Просто ти не є, я так бачу, таким романтиком, як я чи Лакі...на жаль... Ти багато чого не розумієш із того, що я роблю чи як я вважаю правильно. Я такий, який я є ;-). Я вірю, що кохання здатне творити чудеса. В історії кохання спасало життя, робило людей щасливими, незважаючи де вони знаходились...навіть якщо були "по різні сторони барикад". Я не говорю про фільми, не хочу тикати пальцем в історію і наводити конкретно. Кожен з нас рано чи пізно усвідомить, що кохання спасе світ, а не краса...
Життя дійсно важке. Але нам дали віру, щоб ми не падали у відчай. Так чому ж ми не можемо використати віру, щоб здійснити казку і стати щасливими після кохання, проведеному на відстані??
П.С. Rocker, це називається не наївність, а романтика...
Rocker
01.02.2007, 23:42:02
Dracula, а як же сексуальні потреби???
Dracula
01.02.2007, 23:45:35
Rocker, а ти уявляєш що це - перший раз після такого періоду часу розлуки чи просто знайомства на відстані??
Rocker
01.02.2007, 23:49:09
ну скільки часу розлука? І який період воздєржанія? Слухай, приїде до тебе дівчина, яка буде готова тебе зїсти, бо ти по асьці, скайпу, телефону весь її ідеал і захоче пригнути тобі в ліжко, а ти не будеш знати що робити, чи так розхвилюєшся, що відразу кінчиш в штани. Що тоді буде? почервонієш і втечеш?
Dracula
01.02.2007, 23:59:10
ну скільки часу розлука? І який період воздєржанія? Слухай, приїде до тебе дівчина, яка буде готова тебе зїсти, бо ти по асьці, скайпу, телефону весь її ідеал і захоче пригнути тобі в ліжко, а ти не будеш знати що робити, чи так розхвилюєшся, що відразу кінчиш в штани. Що тоді буде? почервонієш і втечеш?
Це ти думаєш, що я так би зробив? Якщо так, то в тебе стереотипи просто жах!
Ну що ж ти так знущаєшся над коханням? Що воно тобі таке зробило...??
Невже з вас, хлопців, ніхто в це не вірить ;-< ??? Невже ви не вірите в чудеса? Невже все так погано??? Невже кохання, на відстані чи ні, не є всесильним....
НІКОЛИ не кажіть, що я наївний! Я в житті багато болі пережив, але це зміцнило мій дух і віру. Я не втратив віру в те, що кохання всесильне.
Кохання на відстані можливе! І це не є "поодинокими випадками"! Людина ради свого щастя і не таке витримає, правда?
Rocker
02.02.2007, 07:03:50
Це ти думаєш, що я так би зробив? Якщо так, то в тебе стереотипи просто жах!
які стереотипи? про що ти?
Невже з вас, хлопців, ніхто в це не вірить ??? Невже ви не вірите в чудеса? Невже все так погано??? Невже кохання, на відстані чи ні, не є всесильним....
Слухай, а якщо ти тут зустрінеш дівку, яка тебе причарує своїм бюстом чи іншими "прелєстями", то як тоді буде? Чи ти будеш чекати своє принцесу, яку ти можеш ніколи не побачити і ти навіть знати не будеш що в неї там зараз в голові і де вона. А в друг вона пішла на вечірка, хельнула зайвого і її звабив якийсь красень. Дівчина, вона також жива людина і їх залишати надовго неможна.
НІКОЛИ не кажіть, що я наївний! Я в житті багато болі пережив, але це зміцнило мій дух і віру. Я не втратив віру в те, що кохання всесильне.
І що це за біль, якщо не секрет?
Кохання на відстані можливе! І це не є "поодинокими випадками"! Людина ради свого щастя і не таке витримає, правда?
Це якраз є поодинокими випадками. Я знаю також таку людину. яка б терпіла, чекала, але це не є правильно. Жити треба буденним життя, а не ілюзіями, що якось, колись і на моїй вулиці перевернеться машинка з булочками.
Dracula, спустись на землю!
Roxie
03.02.2007, 02:00:13
кохання на відстані існує... чесно... але недовго... переважно якщо зявляється варіант "поближче" - той варіант і витісняє інший... але коли з людиною, яка поряд щось не клеїться, або якась сварка чи ще щось, тоді думається "От... той мій мене справді кохає! ну він ніколи б так не зробив як оцей!" ....тут основне не втратити поки почнеш цінувати....
Dracula
03.02.2007, 09:07:31
До своїх поглядів добавлю таке: якщо ви живете на відстані, але відчуваєте бажання бути разом - то це кохання. Але щоб бути разом, навіть якщо ця відстань велика, то просто так нічого не буде. Треба старатись і щось робити. Отоді і є всі шанси, що у вас все вийде :-L
якщо ви живете на відстані, але відчуваєте бажання бути разом - то це кохання.
бажання бути разом з ким? з дюдиною конкретною чи з прекрасним образои, якого ти сам собі виліпив?..
Оптимістка
03.02.2007, 14:06:30
бажання бути разом з ким? з дюдиною конкретною чи з прекрасним образои, якого ти сам собі виліпив?..
А навіщо ліпити образ? не варто придумувати якісь позитивні риси, бо тоді лише розчаруєшся:(
Rocker
03.02.2007, 14:09:11
А навіщо ліпити образ? не варто придумувати якісь позитивні риси, бо тоді лише розчаруєшся
а таке зазвичай буває, коли ти спілкуєшся з людиною по асьці чи по скайпу .... створюєш ж собі образ?
Оптимістка
03.02.2007, 14:33:20
а таке зазвичай буває, коли ти спілкуєшся з людиною по асьці чи по скайпу .... створюєш ж собі образ?
створюю...але не закохуюся в нього, розуміючи, що лише придуманий образ.
Rocker
03.02.2007, 14:35:14
створюю...але не закохуюся в нього, розуміючи, що лише придуманий образ.
і з твоїх слів виходить, що кохання на відстані немає! от за то і боролись))
Оптимістка
03.02.2007, 14:52:32
і з твоїх слів виходить, що кохання на відстані немає! от за то і боролись))
Кохання можливе, коли ти вже колись побачиш цю людину, трохи краще взнаєш, а потім вона кудись їде. Ми тут не говоримо про віртуальні знайомства.
Rocker
03.02.2007, 14:57:39
та навіть якщо і поїде надовго. якщо в них немає того, що може їх дуже сильно повязати, крім віри )), то таких стосунків немає, то хіба дуже наївні люди можуть в таке вірити. В кожного мужика піська чешеться від бажання і ніхто не любить себе мучити. Так само і жінка має потреби і вона не хоче сидіти як стара діва і чекати. Хоча є винятки ))))))))))
А навіщо ліпити образ?
а це єдине, що залишається, коли відстань забирає в тебе кохану людину
{ добавлено через 2 хвилини }
Кохання можливе, коли ти вже колись побачиш цю людину,
а я дурна думала, що візуалка-то шось зайвеХоча є винятки ))))))))))
але навряд чи виняток, який звик себе обмежувати, зможе привабитти таких файних форумчан як ми
Оптимістка
03.02.2007, 18:35:56
а я дурна думала, що візуалка-то шось зайве
А в неті всяке буває, інколи розмовляєш з дівчиною або хлопцем, а вони особами протилежної статі виявляються ))) Отоді й розумієш, що людину варто побачити:)
Dracula
03.02.2007, 22:02:06
А мее от таке цікавить (може не зовсім і потемі...): хлопаку беруть в армію. Він має дівчину. Кохання підтримується листами (теж "на відстані"). То це означає що то вже все??? Вона не дочекається?
Дефініція
03.02.2007, 22:14:12
Кохяння на відстані...немає його.
Почуття вимірюються не відстанню і не днями, які ви провели окремо, а днями, які ви провели разом з т.зв коханою людиною.
Кохати на відстані, це нюхати квітку через скло! Вона вроді і гарна, і ніжна, і ще якась там, а сморід має нестерпний!
Dracula
03.02.2007, 22:19:34
Кохати на відстані, це нюхати квітку через скло! Вона вроді і гарна, і ніжна, і ще якась там, а сморід має нестерпний!
Ото ти сказала :-o
А я вірю...і все...;-). Мене не переконаєте.
Дефініція
03.02.2007, 22:31:13
Dracula, всі ми в глибині душі віримо в казку! І в кожного вона своя! В тебе така, що ж, нехай! З такою вірою в казку легше жити.
[QUOTE=Дефініція;19242]Кохати на відстані, це нюхати квітку через скло! Вона вроді і гарна, і ніжна, і ще якась там, а сморід має нестерпний![/QUOT
оцього я просто не розумію! на відстані, поруч-немає значення як. головне-щоб людям було добре РАЗОМ, тобто щоб вони відчували, що їх повязує не лише зустрічі, цьомки, секс, але й віра в те, що десь там є людина, якій я потрібна, яка прагне щастя, і , можливо, у мене зявиться шанс зробити щасливими нас обох
Оптимістка
04.02.2007, 12:05:17
А мее от таке цікавить (може не зовсім і потемі...): хлопаку беруть в армію. Він має дівчину. Кохання підтримується листами (теж "на відстані"). То це означає що то вже все??? Вона не дочекається?
Ну яка справа куди він поїхав? Головне - що вони одне одного кохають.
А для кохання перешкод немає - ні часу, ні відстані, лише небажання людей бути разом.
Roxie
04.02.2007, 13:11:47
про армію то трохи інше... тут ти знаєш що ви побачитесь через стільки-то місяців і стільки-то днів... а от якщо люди розїжджаються в різні кінці світу і в кожного своє окреме життя, свої переживання і клопоти - потім навіть тем для розмов не так вже й багато стає... треба все одно періодично бачитись... хоча таке кохання існує... в невеликих кількостях, але існує...
а як часто буває, коли один з пари вертається з в'язниці , наприклад, через 10 років-і сім'ї вже нема. тобто кохання ще жевріло на відстані, було готове розгорітись, але загасло від такої омріяної зустрічі.
якщо згадати легенду про 2 половинки і привязати до нашої теми. то з часом під впливом життєвих негараздів краї у тих половинок, які раніше ідеально прилягали одне до одного, обтесуються, і все-більше їм вже ніколи не бути разом.
так що правильніше спитати:а чи переживе кохання розлуку?
saddy
04.02.2007, 14:21:59
в мене був подібний випадок.НЕ БУВАЄ КОХАННЯ НА ВІДСТАН!!!!так на перших порах ти мучишся(мучиш себе і ту людину)-кожна зустріч радість,а розставання після неї в 1000 раз болісніше чим зустріч.Але рано чи пізно ти привикаєш до того всього,ти переключаєшся на шось інше(більш доступне).при чому сам того не помічаючи.Не можливо любити по телефону,інтернету,фотогра фіям.Щоь любити-треба відчувати тепло тієї людини,а коли того немає...(під темку пісня БумБокса-*квіти в волоссі*)
Словотворець
04.02.2007, 15:45:26
То це означає що то вже все??? Вона не дочекається?
Не вона, а він.. Та я впринципі в такі чекання не вірю, бо то ше люди молоді і дурня всяка в голову лізе.. Як би ти не старався, але від зовнішнього світу не захистишся, спілкуєшся, бачиш людей ітд, жити рік фантазіями, а що далі? Щоб ти знав, армія дуже міняє людей, для хлопців це добре, але для дівчини.. не знаю чи вона потім побачить те що в ньому так любила..
Lucky_ST
04.02.2007, 19:25:34
я вже остаточно склала свою думку- кохання на відстані існує,але щоб воно існувало і витримало всі перепони на шляху щастя,потрібно повністю віддатись цій ідеї ,цьому бажанню ,цій мрії і це повинно бути взаємно от тоді все вийде.....я в цьому впевнена,бо якщо чогось дуже хочеш то прикладеш усіх зусиль щоб все вдалось...бо для чого тоді існувати,прагнути благополуччя?....для себе?-це ж не вихід...а от якшо є та людинка десь в цьому світі,якій захочеться посвятити своє,от таке яке воно є,примітивне чи успішне життя,то тоді все не буде мати значення ,що зараз здається перешкодою...а все стане можливо...головне повірити в це....і прагнути всім серцем;-)
Дефініція
04.02.2007, 19:33:02
Якщо ця відстань - тимчасова розлука, то, безумовно, кохання може існувати.
Кохання і розлука, як вогнище і вітер. Слабке він загасить, а сильне - розпалить ще більше!
Інша річ - це знайомство на відстані і розвиток таких стосунків. Не бачачи людини ми малюєм в уяві образ, який хочем бачити, а зустрівшись він розвіюється, ламається і тому подібне. Дуже рідко люди однакові на відстані і "під боком".
Monashka
04.02.2007, 20:02:25
Тиждень фоматування мозгів і нема кохання на відстані. Точніше не так: тиждень страждань, один день форматувань і бачиш поруч багато кохань.
То я про себе. А порекомендувати можу лише експеримент…
saddy
04.02.2007, 21:46:06
Тиждень фоматування мозгів і нема кохання на відстані. Точніше не так: тиждень страждань, один день форматувань і бачиш поруч багато кохань.
в мене то було 2 роки страждань...А потім просто я вже не зміг любити...
в мене то було 2 роки страждань...А потім просто я вже не зміг любити...
а може ти просто здався, треба було ще трохи почекати...
а як це не могти любити? через принесені страждання, через те що ті стосунки не були варті страждань?..
saddy
06.02.2007, 21:08:24
а може ти просто здався, треба було ще трохи почекати...
а як це не могти любити? через принесені страждання, через те що ті стосунки не були варті страждань?..
важко сказати-я ні за чим не жалкую...
просто чисто преспективи було нуль...Та людина на одному кінці світу я на іншому іі чекати прийшлось би ой як довго:(Може і здався...Боровся і здався,а може просто *охладел*.Буває ж таке-не можна любити то чого не бачиш і рідко чуєш,важко жити спогадами(та й чи потрібно?).
важко жити спогадами(та й чи потрібно?).
а справді, не треба. особисто я ніколи намагаюсь не повертатись до минулого, навіть яким хорошим воно б не було. треба жити сьогоднішнім днем і якщо на даний момент до людини нічого не відчуваєш, то чекати на якийсь розвиток-безглуздо, краще відкрити себе на зустріч новим знайомствам
saddy
06.02.2007, 21:17:29
а справді, не треба. особисто я ніколи намагаюсь не повертатись до минулого, навіть яким хорошим воно б не було. треба жити сьогоднішнім днем і якщо на даний момент до людини нічого не відчуваєш, то чекати на якийсь розвиток-безглуздо, краще відкрити себе на зустріч новим знайомствам
але все-таки про старе теж не потрібно забувати,просто не потрібно тим жити,потрібно жити сьогодні-не завтра і не вчора...
все-таки про старе теж не потрібно забувати
звичайно, шо нв! просто деякі особливо зациклені на собі особи люблять порівнювати попереднє з дійсним. часом це їх так захоплює, що все життя перетворюється на гонитву за найкращим, найдорожчим, най-най-най...
Лілія Зоряне Небо
17.02.2007, 14:32:12
Якщо любов - то та, яка єдина і справжня, то вона витримає всякі відстані! І той, хто кохає на відстані - вірить в любов на відстані!
Якщо любов згасає тільки від того, що людина не з тобою, то тоді це була егоїстична любов, а не справжня...
Дівчина-вітер
18.02.2007, 22:55:27
Кожна доля єдина єдина
Все на землі не повториться знов
Неповторна кожна людина
Неповторна кожна любов
Гадаю стосунки не залежать від відстані, - скоріше від кожної особистості, дехто дня не проживе без сварки ,але їм то подобається, а дехто маленьке непорозуміння сприймає як особисту трагедію.Виходячи з власного досвіду можу сказати що справжні і чисті почуття відстань тільки зміцнює. А ті недоліки , що є в кожній людині, просто не помічаєш, бо дуже скучаєш, і тобі немає часу заморочуватись з приводу того що твоя половинка робить щось не так як тобі би хотілось..ти починаєш любити ті недоліки.. А також вчишся цінувати кожку хвилиночку проведену разом. А коли доля складається так, що ви вже можете бути разом, то та розлука навчає цінувати те що маєш, і не зважати на всілякі дурниці..а просто насолоджуватись часом що є з близькою людиною.
Dracula
18.02.2007, 23:21:06
Дівчина-вітер, браво! Погоджуюсь! Нарешті ще один однодумець :квіточка:
Дівчина-вітер
19.02.2007, 21:03:13
Dracula спасибі) приємно що твою думку поділяють..
Доречі до теми: сьогодні сиділа на автостанції (їхала з навчання до домку і чекала на маршрутку) і побачила дуже гарну пару що прощались біля автобуса... ну коли ще відчуєш як сильно кохаєш як не в такі моменти! побачила..посміхнулась..і подумала: щасливі вони...:-)
сьогодні я поговориліа зі своїм другом, кохана якогоживе в києві,і зрозуміла, що кохання може існувати ЛИШЕ на відстані. я щиро зазадрю тому, шо вони кожну зустріч перетворюють на свято, спілкування наповнене новинами, настільки емоційне, що коли то все чуєш, ховаєшся від іскорок, що сипляться від них...а ще вони хочуть одружутися-бо справді, який може бути негатив, коли ти живеш очікуванням людину, прєдвкушаєш зустріч з нею...одним словом , мрія
Річ у тім,що в цьому світі може трапитися що завгодно,тому не буду категоричним.Але то радше виключення з правил.
Dracula
20.02.2007, 00:37:42
з правил
..які існують щоб їх порушувати :-L
Julijka
20.02.2007, 13:59:49
сьогодні я поговориліа зі своїм другом, кохана якогоживе в києві,і зрозуміла, що кохання може існувати ЛИШЕ на відстані.
а ще вони хочуть одружутися-бо справді, який може бути негатив, коли ти живеш очікуванням людину, прєдвкушаєш зустріч з нею...одним словом , мрія
gwen, ти сама собі перечиш... Тобто ті двоє збираються освятити в церкві фактом прийняття шлюбу факт завершення любові??? ну бо як інакше сприймати фразу:кохання може існувати ЛИШЕ на відстані
так, не сперечаюсь, коли рідко бачишся то почуття гостріші, емоцій більше, бо вони концентрувались довгий час.. Але чи варт оту гостроту емоцій називати таким сильним словом як КОХАННЯ?! Не думаю... Це ще один прояв „Щенячої радості“...
Lucky_ST
20.02.2007, 15:22:30
Але чи варт оту гостроту емоцій називати таким сильним словом як КОХАННЯ?! Не думаю... Це ще один прояв „Щенячої радості“...
хм....а яка гострота емоцій потрібна,щоб щось назвати КОХАННЯМ?
як відчуваєш- так воно є...і які б емоції(позитивні звичайно) не були,вони не характкризують наявність почуттів чи їх відсутність...і чим погана ця "Щеняча радість"-хм...цікаво,а коли любиш і бачиш цю людину рідко то якісь інші емоції можуть бути крім радості?
Якщо кохання є, відстані не існує...
Якщо є відстань, кохання її поборить!!!:-L
Але чи варт оту гостроту емоцій називати таким сильним словом як КОХАННЯ?! Не думаю... Це ще один прояв „Щенячої радості“...
нє, ну просто коли він відмовляється від таких розкішних, розумних, надзвичайно привабливих жіночок,які йому пропонувались, заради своєї нєвзрачної коханої-то що це, коли не любов?„Щенячої радості“
ну а яким повинно бути то кохання-всепоглощающим и всевозвеличувающим? та якшо жити з такою установкою-то дочекатись того кохання буде надзвичайно важко, практинчо нереально
SOLARIS
21.02.2007, 15:24:53
нє, ну просто коли він відмовляється від таких розкішних, розумних, надзвичайно привабливих жіночок,які йому пропонувались,
а ти пропонувалась??? просто цікаво ))))
хм....а яка гострота емоцій потрібна,щоб щось назвати КОХАННЯМ?
про то є спеціальна тема, будьте обачні і не починайте тут лямур обговорювати!!!
сьогодні сиділа на автостанції (їхала з навчання до домку і чекала на маршрутку) і побачила дуже гарну пару що прощались біля автобуса... ну коли ще відчуєш як сильно кохаєш як не в такі моменти! побачила..посміхнулась..і подумала: щасливі вони...:-)
в тому то і справа що коли "кохання на відстані" то такого нема бо ви майже не бачитесь..
Дефініція
21.02.2007, 18:10:22
Кохання на відстані існує...якийсь місяць чи 2...чи 3. А потім його знищують самі закохані, чи рутина чи ще щось, але тривале кохання на відстані приречене!
SOLARIS
21.02.2007, 18:29:25
воно психологічно важко.. раз лежав з поломаною ногою і небачився з своєю кубітою.. спочатку файно було все а через місяця 2 вже починаєш сам собі якусь фігню придумувати.. тимбільше при теперішніх дівках :'-| важко повірити шо вони би протримались навіть 3 місяці без того щоб піти з кимось на каву ;-|
Дефініція
21.02.2007, 18:37:03
SOLARIS, а твоя кубіта тебе не провідувала?
Calipso
21.02.2007, 19:23:51
Дефініція, кохання на відстані приречене!
приречене, якшо його не підпитувати новими зустрічами, враженнями і т.п.
якщо уявити, що кохання - вогонь, а відстань - вітер....то малий вогонь від вітру згасне, а великий - тільки сильніше розгориться....
Дівчина-вітер
21.02.2007, 20:40:56
воно психологічно важко.. раз лежав з поломаною ногою і небачився з своєю кубітою.. спочатку файно було все а через місяця 2 вже починаєш сам собі якусь фігню придумувати.. тимбільше при теперішніх дівках :'-| важко повірити шо вони би протримались навіть 3 місяці без того щоб піти з кимось на каву ;-|
хлопці щось собі накручують незалежно від того близько дівчина чи далеко, та і дівчата також.. друга половинка може з кимось піти на каву живучи в сусідньому під'їзді. на мою думку тут справа не у відстані а у степені довіри і совісті кожного.. ти ж не станеш стверджувати що люди, що живуть в одному місті не зраджують один одному?
не можна ділити кохання на дві категорії- "на відстані" і "близенько", якщо то дійсно кохання, то яка різниця? одні зраджуватимуть і під носом коханого(ї) і за 500 км, а інші і будучи дуже далеко не захочуть..бо кохають...
тимбільше при теперішніх дівках важко повірити шо вони би протримались навіть 3 місяці без того щоб піти з кимось на каву
я маючи коханого хлопця навіть припустити не могла, що можна взагалі ще з кимось говорити, нехай про секс, нехай мене там хоче пів_міста затащити в ліжко, але то мені непотрібно. секс-то є, то його нема. а кохання в сто крат крихкіше, і рідко коли воно справді є ...так шо неможливість втриматись -то як на мене-повний брєд
Дівчина-вітер
21.02.2007, 21:29:52
я маючи коханого хлопця навіть припустити не могла, що можна взагалі ще з кимось говорити, нехай про секс, нехай мене там хоче пів_міста затащити в ліжко, але то мені непотрібно. секс-то є, то його нема. а кохання в сто крат крихкіше, і рідко коли воно справді є ...так шо неможливість втриматись -то як на мене-повний брєд
повністю згідна! А оце "тимбільше при теперішніх дівках важко повірити шо вони би протримались навіть 3 місяці без того щоб піти з кимось на каву" написала не я ;-< ! а SOLARIS
SOLARIS
21.02.2007, 21:46:49
gwen, ти піднімаєшся в моїх очах :квіточка:
SOLARIS, а я завше так думала. якшо людина хоче сексу, то не означає , шо вона не вміє чи не зможе кохати-сподіваюсь, шо ти в тому колись переконаєшся
Dracula
22.02.2007, 09:26:50
Мій одногрупник живе на Волині, там має дівчину. Бачаться лише по вихідних. І нічого, в них все добре уже півроку.
Словотворець
22.02.2007, 09:44:34
Мій одногрупник живе на Волині, там має дівчину. Бачаться лише по вихідних. І нічого, в них все добре уже півроку.
Так по вихідних це хоч щось, якщо люди працюють то частіше бачитись всерівно не випадає, але треба. А ти подумай про різні області чи навіть країни.. як тоді бути? Розмовами по телефону явно ситий не будеш, та ще й думки на тему.. а може в нього там є краща..
Добре припустимо то кохання буде.. а що далі.. зустрінуться вони через пів року.. а там вже зовсім інша людина, нехай це незначні зміни, але все ж інша..
П.С Як на мене кохання на відстані приречене в будь якому випадку. Люди, не майте ілюзій..
Дефініція
22.02.2007, 17:51:52
якщо уявити, що кохання - вогонь, а відстань - вітер....то малий вогонь від вітру згасне, а великий - тільки сильніше розго
Ех, коліжанко, навіть тут вже видно нашу схожість! Я вже цитувала в цій темі цю фразу! :)
Але все ж частіше той вогонь гасне, на жаль!
Як на мене кохання на відстані приречене в будь якому випадку.
як і будь-яке інше...
Люди, не майте ілюзій..
це так само: И если вЫ не живете,то вам и не умирать...
то тупо і жорстоко по відношенню до коханої людини!!!
Lucky_ST
24.02.2007, 22:54:22
супер-супер-супер!!!сказано супер!!!я цілком згідна;-)
Julijka
25.02.2007, 09:08:45
важко повірити шо вони би протримались навіть 3 місяці без того щоб піти з кимось на каву
Хіхі!! Люди, Ви мене щиро розсмішили )))
gwen, а чого при запрошенні на невинну каву думати одразу про секс і зраду? ))) то як кодуванння чи як: кава то секс )))))
SOLARIS, а що поганого коли дівчина піде з кимось на каву?.. То може бути її друг, коліжанка, хороший знайомий, колега по роботі... Тут дійсно суто питання довіри, раз ти таке припускаєш, то значить що не довіряєш, а то глупо! Треба довіряти! Ти подумай: вона така файна красива, її купа кавалерів запршують на каву, а вона приходить до тебе, коли в тебе поламана нога і цьомає в носика... Муррр...
Словотворець
25.02.2007, 11:23:08
Як на мене то це жорстоко в першу чергу до себе.. ти можеш собі клястись шо у вас все добре і вам так добре на відстані, що це скоро мене і ви будете ітд ітп.. але це тільки до певної пори.. а далі буде так як я кажу.
Тай взагалі.. зара не війна, перепон як таких нема, головне бажання, а якщо є відстань то бажання мабуть слабеньке..
SOLARIS
25.02.2007, 12:02:47
SOLARIS, а що поганого коли дівчина піде з кимось на каву?.. То може бути її друг, коліжанка, хороший знайомий, колега по роботі... Тут дійсно суто питання довіри, раз ти таке припускаєш, то значить що не довіряєш, а то глупо! Треба довіряти! Ти подумай: вона така файна красива, її купа кавалерів запршують на каву, а вона приходить до тебе, коли в тебе поламана нога і цьомає в носика... Муррр...
ага, тільки шось мені мало віриться в чесність людей...
згадалась фраза з фільму "Бумер: фильм второй"
"..такие ждать не умеют.."
і я знею повністю згідний!!!
Julijka
25.02.2007, 12:54:43
"..такие ждать не умеют.."
Ну то шо ти таких вибираєш? :-P
А якщо серйозно, то це погано так думати,SOLARIS, от уяви що ти одружишся і як жінка десь по роботі запізнюватиметься, або засидиться з коліжанками на каві і не чутиме телефону або він розрядиться... Та ти сказишся за той час ))) або вона прийде і ти почнеш діставати її своїми ревнощами і де ти була і з ким і те де... А жінка Богові душу винна)) Треба довіряти — довіра то передумова стосунків!
SOLARIS
25.02.2007, 12:58:18
Julijka, шо ти рівняєш член з пальцем!!! моя жінка буде жити зімною..
я говорю про стосунки на відстані, про які доречі ця тема ;PP
Julijka
25.02.2007, 13:15:24
Julijka, шо ти рівняєш член з пальцем!!!
Окі, не будем тут цим займатися ))) Давайте про довіру в стосунках тут (http://www.center.lviv.ua/showthread.php?p=22479#post22479)
тут і далі Кохання на відстані...
Lucky_ST
25.02.2007, 17:01:39
Тай взагалі.. зара не війна, перепон як таких нема, головне бажання, а якщо є відстань то бажання мабуть слабеньке..
і бажання слабеньке,і наївність,і довіри нема....ну шо тут скажеш...є люди яким це дано,а яким ні...можна так і ціле життя прожити ,а так і нічого не зрозуміти...
birkoff
25.02.2007, 17:23:37
Lucky_ST, сонце, головне не страждай, а насолоджуйся життям... кохання річ сильна, але воно не має підпорчувати життя - це точно )
Lucky_ST
25.02.2007, 19:46:54
сонце, головне не страждай, а насолоджуйся життям... кохання річ сильна, але воно не має підпорчувати життя - це точно )
та в мене все супер, точно не страждаю тільки насолоджуюсь,
кохання мене навпаки підтримує в житті,чи воно близько,чи далеко...;-)ще не довго і все буде ще краще...:)
Словотворець, та ти по-моєму взагалі боїшся будь-яких стосунків, так шо дописувати тобі в теми про кохання суворо заборонено. ти хочеш в то вірити, але не хочеш навіть в такому собі признатись. невже то так страшно? ну добре, ти помилявся, тобою кидали, але прол то варто забути, не можна жити старими образами і розчаруваннями. ти, як на мене, розумна людина, але чогось не можеш до кінця проробити свої страхи, і починаєш жити, як тварина, якіу окрім сексу ніц не цікавить і вона навіть не хоче змінитись
Словотворець
26.02.2007, 11:03:26
gwen, та ти знаєш я вже того кохання так наївся шо мені хочеться спокійно пожити і так як мені хочеться.. в свому розумінні того процесу. Якщо ти думаєш що мене цікавить лише секс то твоя справа і думай собі так наздоровя. Ви так всі говорити про кохання і про те яке воно чудове, але ніхтоне говорить про те як з ним важко жити, навіть в тому варіанті про що ця тема. Тай взагалі думаю що більшість тут що розпинається про кохання навіть ніколи не куштувала його справжнього смаку і навіть уяви не має на що воно готова піти заради нього.
Lucky_ST
26.02.2007, 18:27:01
Тай взагалі думаю що більшість тут що розпинається про кохання навіть ніколи не куштувала його справжнього смаку і навіть уяви не має на що воно готова піти заради нього.
хм...ніхто не збирається тебе переконувати в тому,що є для кожного правильним,всі живуть за своїми правилами,вірити чи не вірити,коштувати чи не коштувати також вирішує кожен для себе...а також в кого в житті було кохання чи не було також нехай кожен про це думає самостійно,ця тема створена не для визначення чи існує кохання взагалі...кохання і на відстанні кохання,в кого в серці воно живе той і від цього щасливий...прагну до цього...хочу цього...і воно є;-)
Amica
26.02.2007, 18:46:42
Ви так всі говорити про кохання і про те яке воно чудове, але ніхтоне говорить про те як з ним важко жити, навіть в тому варіанті про що ця тема.
..ти так влучно сказав... і дійсно.. та важкість невідомо звідки береться.. мало би бути навпаки: кохання - ніби ж таке світле почуття..!! ехх.. чи то ілюзії, від яких так добре..так засліплює, літаєш високо.. але в одну прекрасну мить - наступнає прозріння..підкрадається сумнів.. всередині черв"ячок гризе сумління.. є - нема? є - нема?.. і як на мене, - відповіді однозначної і стовідсоткової не знайти..
Словотворець
04.03.2007, 14:03:26
але чогось не можеш до кінця проробити свої страхи, і починаєш жити, як тварина, якіу окрім сексу ніц не цікавить і вона навіть не хоче змінитись
Еххх.. страхи страхи.. може і так.. Я занадто багато вкладаю в слово почуття, любов щоб кидатись з нми на першу ж ліпшу кубіту з якою знайомлюсь. Той хто не любив скаче на кого попало і вже думає що то любов до смерті, думає що це те чого я так чекав все життя.. але повірте мені це тільки емоції які перповнюють тебе в перший момент і не більше. Можна ходити і кричати я тебе люблю я тебе люблю, але навіть не прийти коли тобі кажуть мені погано. Можна говорити багато, можна обіцяти багато, але говорячи про любов треба впершу чергу бачити..
Я розумію що той хто не любив хоче хоча б щось полюбити щоб відчути як воно, особливо ті хто начитався книжок в яких пишуть що любов тебе підносить, любов тебе пестить і пригортає.. воно все так, але паралельно до того любов це постійна праця над стосунками.. Кохання на відстані от взагалі елементарщина.. сидиш вдома і вдовбуєш в свою голову.. я кохаю, я кохаю.. невідчуваючи на своїй шкірі навіть елементарних ревнощів які теж є плодом любові.. Ейфорія яка проходить скоріше ніж ти зможеш це зрозуміти.
gwen, в твому віці достатньо чути.. я тебе люблю, і ти вже під хмарами, але з часом ти в слово "любов" будеш вкладати все більше і більше, бо таких що будуть казати тобі "я тебе люблю" буде багато..
цікаво звідки такі висновки що мене окрім сексу нічого не цікавить? Це ти сама придумала, чи це ти якісь спостереження і досліди провела.. Скажу тобі для інформації.. ти можеш влюбитись так що світа божого не будеш бачити, але як твій коханий не буде тебе задовільняти так як ти того хочеш, то твоє кохання дуже скоро пройде..
П.С Любов в кожного своя.. комусь хочеться чути "я тебе люблю", хтось хоче зірку з неба, хтось взагалі мовчить, а хтось перевертає світ х ніг на голову..
Monashka
04.03.2007, 16:40:34
Ростику, ти на всі 200% правий.
Кохання — то є кохання, але є ще відповідальність. Кохання без відповідальності — це ейфорія, яка затягує, проте з часом попускає, але з’являється несамовитий біль (ломка?). Коли ж ти відчуваєш відповідальність, то все виглядає зовсім по-іншому. Тоді дивався на далеку перспективу, будуєш плани.
А тепер до теми. На відстані кохання може бути, але коли знаєш, що то тільки тимчасово є та відстань, тобто колои маєш чіткі плани на майбутнє, в іншому випадку до сраки таке кохання.
Dracula
04.03.2007, 16:57:45
На відстані кохання може бути, але коли знаєш, що то тільки тимчасово є та відстань
Справді, це так. Бо все життя "кохати" через інтернет чи інші засоби комунікацій - то вже брєд.
Не дивуйтесь, що це пишу Я )). Я вірю в кохання в усіх його проявах, вірю, що воно всесильне. Але тут я з Монашкою погоджуюсь - відстань, якщо її неможливо подолати, здатна перетворити кохання лише у дружбу. Ну а дружити з людьми з усіх кінців світу цього нам ніхто не забороняє ;-)
warrior
04.03.2007, 17:14:43
кохання на відстані - це суцільний брєд.
як можна кохати лише на відстані? це ж анормально! тобі хочеться побачити ту людину, почути, обняти, поцілувати.
нема такого. це не те кохання.
звучить романтично, але всеодно - брєд
Lucky_ST
04.03.2007, 20:11:07
логіка залізна...
та звичайно,якщо ціле життя мати коння на відстанні -це не можливо...хто з цим не погодиться?
але якщо є якесь майбутнє разом і плани на побудову чогось більшого то звичайно все буде і воно стає можливим...мають бути і компроміси,і довіра,і щирість почуттів,і впевненність у коханій особі...от тоді і все вийде так,як хочеш того ти...
ти можеш влюбитись так що світа божого не будеш бачити, але як твій коханий не буде тебе задовільняти так як ти того хочеш, то твоє кохання дуже скоро пройде..
ти сам знаєш,шо я весь час змінююсь і постійність-то явно не моє.незможе задовільнити? якшо я його вибрала,то це ж не перший ліпший,та інколи треба жертвувати наприклад афігенним сексом заради дружби, коханням заради грошей-то ніби нормально...ну а якшо кохання пройде-то туда йому і дорога!!!головне,шо воно було,все одно з часом розумієш,шо краще кохати хоч краплинку,ніж не кохати зовсім і житті в своїй клітці незалежності
як можна кохати лише на відстані? це ж анормально! тобі хочеться побачити ту людину, почути, обняти, поцілувати.
нема такого. це не те кохання.
та нормально.просто кохання є різним. краще я вже кохатиму якийсь образ,який сама собі надумала,ніж виглядатиму у вікно принца,який в житті до мене не приїде
Julijka
05.03.2007, 07:18:33
краще я вже кохатиму якийсь образ,який сама собі надумала,ніж виглядатиму у вікно принца,який в житті до мене не приїде
перша частина речення абсолютно те саме що й друга, нічим принципово не відрізняється: там надумано все і там...
warrior
05.03.2007, 12:25:31
все одно з часом розумієш,шо краще кохати хоч краплинку,ніж не кохати зовсім і житті в своїй клітці незалежності
Поганий якийсь принцип кохати аби кохати. Кохати, просто так, бо хочеться. Бо засвербіло. Сьогодні покохаю, а завтра буде видно. Буде то буде, не буде, то когось іншого покохаю. А що? Життя ж триває? Навіщо робити запинку?
Треба ж якісь почуття прикладувати, а не просто кохати, як це ніби якась буденна річ. Може кохання і буденна річ, але до цього бажано відноситися серйозно.
просто кохання є різним. краще я вже кохатиму якийсь образ,який сама собі надумала,ніж виглядатиму у вікно принца,який в житті до мене не приїде
ай-яй-яй... кохати образ? ідеали створювати? навіщо? нафіга? поглянь навколо - ціла купа потенційних кавалерів. Навіщо тобі замикатися в собі і кохати якісь фантазії, занюрюватися в себе? Що воно тобі дасть? Які перспективи ти бачиш в такому коханні? Оо... таке кохання може бути вічним... не сперечаюся.. Але це більше схоже просто на фантазії романтичні, чим на кохання. Для кохання варто мати якийсь реальний об"єкт. А кохання у віртуальності... гм..
{ добавлено через 1 хвилину }
краще я вже кохатиму якийсь образ,який сама собі надумала,ніж виглядатиму у вікно принца,який в житті до мене не приїде
і зовсім це не краще. від кохання не втечеш. раніше чи пізніше воно тебе зустріне, і потягне у вир життя, затягне просто.
перша частина речення абсолютно те саме що й друга, нічим принципово не відрізняється: там надумано все і там...
ну і шо,шо надумано-нехай. а шо ми взагалі живемо в реалі,хтось може дати тому визначееняя ,чи тим більше хтось того хоче???Треба ж якісь почуття прикладувати, а не просто кохати, як це ніби якась буденна річ.
а нашо? хіба ти маєш якісь далекоидущие плани-тоді так. а коли тобі просто в кайф-то ше напружуватись,впиватись дрібницями,які і є проблемами...навішо самому собі псувати життя7??
кохати образ? ідеали створювати? навіщо? нафіга? поглянь навколо - ціла купа потенційних кавалерів
для мене нереально кохати людину недостойну,достойної я шн не знайшла,то тепер накажиите взагалі не кохати чи як?
Дефініція
05.03.2007, 20:06:45
Щиро сумніваюсь, що це краще! Мріями жити звісно можна,але прийде день, коли ті мрії розвіяться і тоді тобі захочеться притулитись до мужнього плеча принца (хай і без коня..та й без корони), а не літати з в мріях з примарним ідеалом.
ніж виглядатиму у вікно принца,який в житті до мене не приїде
Чому ж так зразу на приїде? Може він вже в дорозі!
Мріями жити звісно можна,але прийде день, коли ті мрії розвіяться і тоді тобі захочеться притулитись до мужнього плеча принца (хай і без коня..та й без корони), а не літати з в мріях з примарним ідеалом.
то шо цього захочеться-ше не факт шо то моє бажання здійсниться одномоментно. придумаю шось інше. добре,шо фантазія є Чому ж так зразу на приїде? Може він вже в дорозі!
дякую за підтримку,але я в то не вірю...може в когось иаке й буде,але я не з тих людей
Дефініція
05.03.2007, 21:18:24
gwen, не віриш чи хочеш, щоб тебе хтось запевнив. що і до тебе прискаче твій принц на білому парнокопитному? ;)
Дефініція, ага,або його коняка в даний момент чує десь травку,так шо він не можк нікуди поїхати,підковки стерлись від щовечірніх завітань до єдиної і неповторної кобили
warrior
06.03.2007, 00:35:51
для мене нереально кохати людину недостойну,достойної я шн не знайшла,то тепер накажиите взагалі не кохати чи як?
саме так! а який сенс кохати людину, яка недостойна тебе????? ТУПО!
Чому ж так зразу на приїде? Може він вже в дорозі!
о, оптимістичні нотки на нотному стані... гама ре мажор...
дякую за підтримку,але я в то не вірю...може в когось иаке й буде,але я не з тих людей
о. а тут можна спостерігати сі-бемоль мінор, нотки песимізму, невпевненості, життєвого незадоволення. людина себе не реалізувала в житті.
gwen, не віриш чи хочеш, щоб тебе хтось запевнив. що і до тебе прискаче твій принц на білому парнокопитному? ;)
доречі, є люди, які цей прийом дуже полюбляють. Що це їм дає - без поняття. мабудь впевненість в чомусь, додає життєвих сил.
Гвен, тебе запевнити, що все буде гаразд?
Шаманю - слідкуй за рухами моїх фалангів:
тобі буде добре, тобі буде добре, ти щаслива, ти щаслива,
ти кохатимеш і будеш коханою!
Повір в свої можливості!
Monashka
06.03.2007, 11:01:09
Люди, ви відхилися від теми. Тут мова йде про кохання на відстані, а не страждання Гвен.
боян по відхиленю від теми:
— Девушка, я знаю, ведь вы же давно ждёте принца на белом коне?
— Да.
— Ну вот. Я пришёл.
— Круто, а где принц?
та от, до такого всетаки не тре допускати.
тер по темі:
про відносини на відстані.
маю сама досвід таких відносин.
можу сказати, що майбутнього такі відносини мати не можуть лише тоді, коли перспективи справді нема. якщо хтось до когось переїде незабаром, то то вже значно полекшує обстановку. тоді все може бути ок.
а взагалі ідеально бачити свого партнера хоч 2-3 на тиждень... інакше трудно. і якшо дівчині то ше півбіди, то хлопцю то взагалі дуже трудно.
себто самі відносини на відстані врядчи можуть нормально розвиватись, але от щодо того, що існує кохання на відстані і власне не до вигаданого образу, а до реальної істоти, то можу сказати точно - існує таке.
Calibro
26.03.2007, 12:42:24
Перевірено на власному досвіді - перспективи у таких стосунків немає. Хоча у кожного правила є винятки.
небуває такого.
це аксіома.
можна, звичайно, перетворювати аксіому в теорему, але на мою думку гра не вартує свічок.
Dracula
26.03.2007, 17:26:48
перспективи у таких стосунків немає. Хоча у кожного правила є винятки.
От-от. При чому якщо справді старатись, то таких винятків може бути багато!
У мене враження, що багато хто заплутався у дефініціях. Тема була "кохання на відстані", а не "стосунки на відстані". Сосунки на відстані, як на мене, можливі лише у випадку, якщо розлука не довга (принаймні їй видно край), а стосунки вже мають серйозну історію. А от кохання... Воно ж у серці, а не в Києві, Пекіні чи Нью-Йорку...
Просто не кожне кохання передбачає стосунки і не кожнгі стосунки означають кохання... Ще кілька років тому сказав би "на жаль", але зараз припускаю, що деколи краще, якщо стосунки базуються на взаєморозумінні, взаємоповазі і спільних цінностях, а не на пристрасті і запамороченні голови...
Lucky_ST
12.04.2007, 17:42:14
кохання на відстані...а не все рівно де воно?адже залишається воно коханням і тільки залежить від самої людини наскільки це для неї важливо...кожен сам вирішує для себе чого хоче і кого,а відстнь не має значення...цілком згідна,що це все,стосунки зокрема,потребують допінгу,але знаєте шо? якщо чекає в кінці щось неймовірне,шалене,довгоочі куване то все можна витримати і голод,і холод,і відстань...і час;-)
Julijka
12.04.2007, 22:35:49
а взагалі ідеально бачити свого партнера хоч 2-3 на тиждень... інакше трудно. і якшо дівчині то ше півбіди, то хлопцю то взагалі дуже трудно.
можна питаннячко :) а чому вважаєш що хлопцю трудніше?.. Маєш такі спостереження?.. (:
але от щодо того, що існує кохання на відстані і власне не до вигаданого образу, а до реальної істоти, то можу сказати точно - існує таке.
мушу погодитись!!
Скарлет
20.04.2007, 09:58:35
"кохання у таксофонах приречене не довго прожити..."
Дівчина-вітер
21.04.2007, 18:50:03
ой.. які всі категоричні..
А прикиньте реальну ситуацію, ви безтямно кахаєте свою половинку, сталось так що та половинка повинна поїхати за тридев'ять земель, причин можна придумати тисячу, от потрібно і все, і точно не відомо на скільки часу. Невже ви відразу розлюбите його/її скажите "Сорі, немає кохання по телефону?" Я маю на увазі саме кохання. Невже ви тоді роздумуватимете про здоровий глузд і рахуватимете кілометри, чи просто кохатимете?
а чому вважаєш що хлопцю трудніше?.. Маєш такі спостереження?..
да.. маю.) знаю дуже багато випадків - це перше, маю особистий досвід - це друге..) хлопцю важче на відстані ніж дівчині.
Dracula
21.04.2007, 23:32:28
fla, не думаю, мені здається шо то радше дівчина важче переживає розлучення на відстані від коханого ніж навпаки. Але то моя думка.
Вже писав в одній темі - в світі неможливого не існує.
klaviaturna potvora
22.04.2007, 08:26:57
в мене було
500 кілометрів = 1 рік = 240 годин розмов в телефоні
взагалі втримати таке - важко
хоча може то я поганий )
Знаєте, щойно подумав... Кохання - то все таки річ, для якої простір і час зовсім інакші... От уявіть, зараз ви в себе на роботі, кохана - в себе... вирватися не виходить ні в одного, ні в іншого... а хочеться побачити ВЖЕ... Кохання на відстані...
Кохання - то все таки річ, для якої простір і час зовсім інакші...
ага.. себто відсутні.fla, не думаю, мені здається шо то радше дівчина важче переживає розлучення на відстані від коханого ніж навпаки. Але то моя думка.
мм... ок.. а з чисто фізичної точки зору?... (тут припускається варіант хлопця із совістю, який справді кохає і хоче чекати)
Hatahama77
01.05.2007, 19:45:41
Шансы некоторые на успешное окончание разлуки, безусловно, сохраняются...
Но, к скожленью, слишком часто в эти отношения вмешивается судьба, и далеко не всегда в виде конкурента...
все залежить від людей, бо для декого та відстань стає рятівним кругом
є ж люди, які можуть прорстоо образитись лише за те, ну от просто їй хочеться побачитись, а ввн не може, так шо як кому
певно, мені б підійшло на відстані
hudzyk
07.05.2007, 03:55:16
якшо в стосунках за визначенням була свобода, то відстань їх не зіпсує. бо єдина проблема в такій ситуації - секс. якшо люди люблять одне одного настільки, що готові прийняти активне сексуальне життя одне одного на стороні, то всьо буде гуд. все одно зараз сі переважно в асі і скайпі спілкуються, раніше чи пізніше живе спілкування навіть між коханими людьми обмежиться тільки ліжком
Dracula
07.05.2007, 11:09:54
раніше чи пізніше живе спілкування навіть між коханими людьми обмежиться тільки ліжком
Брєд. Світ до такого степеня ше не скотився, щоб знайомитись і кохати ради ліжка.
Брєд. Світ до такого степеня ше не скотився, щоб знайомитись і кохати ради ліжка.
а нині мені сказали таку фразу: ну ви ж спите, до того ж гуляєте, ну тоо ви тіпа зустрічаєтесь!
Dracula
07.05.2007, 14:53:06
ну ви ж спите, до того ж гуляєте, ну тоо ви тіпа зустрічаєтесь!
...і значить це круто, бо це кохання...
Мдя-с. Прикол в тому, шо слово "спите" стоїть на першому місці...
Мдя-с. Прикол в тому, шо слово "спите" стоїть на першому місці...
ну не знаю, але якшо в обох висока сексуальна конституція,та навіть в одного,але який є лідером в стосунках-тоді секс реально стоїть на першому місці, бо якшо спиратись на шось абстрактне-то довго воно однозначно не протримається
hudzyk
08.05.2007, 03:55:21
чувак, а ти уяви, шо твоя кохана тобі каже: любий мій милий, я тебе кохаю, але статевого потягу до тебе не відчуваю жодного. пропав кудись і вже не вернеться. давай будемо зустрічатися без сексу. думаю, ваші стосунки потривають не довше, ніж стосунки на будь-якій доступній людині відстані
чувак, а ти уяви, шо твоя кохана тобі каже: любий мій милий, я тебе кохаю, але статевого потягу до тебе не відчуваю жодного. пропав кудись і вже не вернеться. давай будемо зустрічатися без сексу. думаю, ваші стосунки потривають не довше, ніж стосунки на будь-якій доступній людині відстані
я знаю таку ситуацію)))))
вона просто консервативна, а він просто хоче
він їй зраджує,не часто,та все ж,але він її любить і кидати не збирається,так триває 2 рооки,шо по-моєму немало
hudzyk
09.05.2007, 03:20:48
Цитата:
Написав(ла) hudzyk Переглянути повідомлення
я знаю таку ситуацію)))))
вона просто консервативна, а він просто хоче
він їй зраджує,не часто,та все ж,але він її любить і кидати не збирається,так триває 2 рооки,шо по-моєму немало
окей, а шо буде, як вона дізнається, шо він зраджує? роль сексу не тра перебульшувати, але й применшувати не тра. повертаючись до теми, висловлю своє тверде переконання, якшо проблема зі свободою сексу вирішена, то стосунки на відстані абсолютно реальні
що з тим робити?чи є майбутнє в цьому випадку?чи може почуття приреченні і вони не витримають такого випробовування,і з того нічого не вийде?...а може навпаки?...
є різні ситуації і різні люди. Важко однозначно казати чи навіть правило витягнути якесь, бо вийнятків може бути мільйон і більше. В одних це тільки є стимул, для інших кінець відношень. Маю два яскравих життєвих приклада, коли в одному: дівчина із Львівської обл., хлопцеь з Києва - вже зустрічаються довго (десь рік чи два) і він приїзджає до неї і по можливості вона. І другий приклад: хлопцеь зі Львова, дівчина з Одеси. Тепер дівчина переїхала до Львова і тут вчиться/живе.
А є багато історій, коли це завершувалось ще до початку почуттів. Люди бояться просто цього і починати.... це в усіх випадках важко, хоча хтось находить в цьому дещо екстримальне і пікантне...
_Юлька_
23.05.2007, 17:54:06
Не думаю, що є. Спочатку переписуємось смс-ками, дзвонимо один одному, але це надоїдає! Помаленько забуваєш, як він виглядає(якщо не маєш фотки). Звичайно, бувають випадки, коли це справді дві половинки, але...
Valdemarius
25.05.2007, 13:06:55
Любов по дротам це сильна штука бо вона основне чим вона живе так це нашими фантазіями і ілюзіями, мною особисто ця тема потріпала по різних країнах, і могла дуже круто змінити моє життя. Взагалі це корисна штука дял розвитку світогляду та пізнання людської природи. Дагато такого шо ви не можете сказати тому кого знаєте особисто ви скажете комусь далеко по дротах. Справа в тому шо тут не діє правило "належності" один одному, нема ні відповідальності ні привязки, тобто ви знаєте людину і знаєте не погано шо в неї в середині робиться але на підсвідомому рівні розумієте шо ця людина десь там і вона ніби є і її нема водночас. Тут діє сильна штука яку ми назиаєм "маєм - не цінуєм, втрачаєм плачим"... в цій сииуації все десь посередині, бо проникнення один в одного є а наявності один одного нема. Важко з тим жити, але якшо мати таких друзів і не лізти на чужу територію з метою шось там своє збудувати... то це мабуть необхідність... краще ніж спілкуватись з зеркалом всетаки :). Моя 12 річна практика не мала випадків дружби, все злізало або на пряме зіткнення або на розїзд, хоча іноді і жило по кілька років..
От така вона любов по дротах :)
Omana
25.05.2007, 19:46:00
Життя - це не ті моменти, які пройшли, а ті які запам'яталися!!! То ж живи, наповнюючи своє життя теплом, сонцем та коханням. Думаю стосунки на відстані це круто. Знаєш чому?Та тому що якщо вони щирі, то обов'язково справжні. Знаєш, мрії мають властивість збуватися. Якщо ти маєш мрієш про цю людину і насправжді хочеш бути поруч, то ніякі відстані не стануть на перешкоді. Успіху)))
hudzyk
25.05.2007, 21:34:12
Життя - це не ті моменти, які пройшли, а ті які запам'яталися!!! То ж живи, наповнюючи своє життя теплом, сонцем та коханням. Думаю стосунки на відстані це круто. Знаєш чому?Та тому що якщо вони щирі, то обов'язково справжні. Знаєш, мрії мають властивість збуватися. Якщо ти маєш мрієш про цю людину і насправжді хочеш бути поруч, то ніякі відстані не стануть на перешкоді. Успіху)))
то всьо красота, тіки врахуй ше такий момент, шо більше шансів в таких ситуйнях, шо зустрінеш когось, хто буде подобатися не менше, зате буде реальним і близьким, і плюс проблема сексу...
Valdemarius
31.05.2007, 11:17:17
але для загального розвитку такі стосунки не завадять аж ніяк ;)
fleshka
08.06.2007, 14:33:18
на відстані - є, але не довго
доведено зануссі:)
Chery
11.06.2007, 18:57:00
Ой, важка тема.......в мене зараз такий період, людина яку я люблю і яка любить мене далеко....поки що чекаю, скучаю і дуже не хватає, якщо ця історія закінчиться або хеппі-ендом, або навпаки, от тоді обов*язково розкажу.....(:
Anita
22.06.2007, 23:00:47
стосунки на відстані можливі на протязі певного часу (пів року, рік розлуки)... але лише в тому випадку ,коли 2 людей шалено кохають одни одного , довірять і всіляко намагаються підтримувати.
стосунки на відстані можливі на протязі певного часу (пів року, рік розлуки)
після цього можливе кохання тільки до уявного
mertva
25.06.2007, 07:47:46
кохання на відстан несе в собі якусь долю романтики, там всякі чекання-зітхання-побвання, зустрічі, коли ви стїте один напрооти одного і зазираєте у вічі, ен баились же ж півроку-значить зачекаєте і цю хилину..
але не будучи з коханою людно бодай декількка днів-голова їде, нема за шо вчепиитсь, "добрі" друзі намагаються опвести тебе на блятки типу ну тобі ж погано-тре помогти
тай ходити самій оп лювову, бачити те, члого ен бачить він, писати дурнуваті смс а потім втикати в тел оп півгодини, бо бачте поганий звязок, радуватись як слоненя, що ото він позвонив
це всьо канєшна харашо, але ..коли кохаєш людину, що живе за тридевять земель,лише з часом починаєш роозуміти-помічати-видивлятись в нійякісь негативні риси, і усвідомлення тотго, що вона тообі е підходитьт, приходитьь знадтоо пізно-тоді біль від розставання стає ще більшим, адже ти кохав не людину оту, а те. що є кого чекати є кому писати є хтотсь х о чекає тебе..
і на закінчення цитата з марійки матіос: три дні мовчить тел, ожна перерізати дріт, а можна й вени
Omana
25.06.2007, 08:09:48
Мені здається,що кохання на відстані можливе!!! Дуже можливе!!!
Все залежить від людей, від їхнього ставлення до цього та бажання!!!
А раптом ця людинка,яка знаходиться за тисячі кілометрів і є тою єдиною та коханою...
То ж якщо кохаєш - відстань це не перепона, точно знаю)))
Успіху)))
mertva
25.06.2007, 08:29:21
Оманка, це ніяка ен перепона, але це направду важко це невимовно важко..та важко просто людину не бачити цілий день, а щовже говорити про місяці
тре мабутьь протсо забити болт на усілякі там батьки школи інститути роботи і їхати до нього от і все, і тооді коханнячку вашому буде гарно зручно комфортно і оно ен буде в напряг, а ...та самі знаєте, щоя вам тут рорзказую
Словотворець
25.06.2007, 09:26:39
То ж якщо кохаєш - відстань це не перепона, точно знаю)))
Кохати можна і неіснуючу людину, образ.. але кому потрібне таке кохнання? А чим кохання на відстані відрізняється.. хто його зна може будите разом, а може і ні.. а може твоя "половинка" вже кого там знайшла.. або ще щось..
П.С Я й далі наполягаю що це брєд.. але як вам так хочеться вірити в ілюзії вірте, розчарування вас не мене..
Кохання на відстані набагато приємніше, ніж реальне, тоді нема розчарувань, тоді вимальовуєш собі образ і надаєш йому тих рис, які тобі подобаються, кохання на відстані - це політ фантазії, який завжди захоплює, це тобі не спізнення на побачення чи брудний посуд на кухні, це мрія.
Для мене для тема співзвучна із фільмом "Сімона"
П.С Я й далі наполягаю що це брєд.. але як вам так хочеться вірити в ілюзії вірте, розчарування вас не мене..
інколи ілюзії реалістичніші за справжність. і навіть будучи твердо впевненою в тому, що мене чекає розчарування, я згодна переживати його багато разів задля хвилин щастя, коли читаєш в асі чи смс "я тебе люблю" від коханої людини, хоч і далекої. я згодна з тим, що на відстані стираються деякі риси, коханий набуває статусу "ідеальний", життя мчить від зустрічі до зустрічі (хай і раз на півроку). але кохання є. доведено.
на цю тему можна говорити вічність. кому довелось пережити "кохання на відстані"(хай навіть з розчаруванням), той нізащо не погодиться, що його немає. кому ні - має можливість бути розсудливим. і наскільки справедливою буде російське прислів"я "с глаз долой - из сердца вон" - вирішуватиметься в кожному випадку окремо
Словотворець, Lana,
а я можу впевнено сказати, що є кохання на відстані не до вигаданого образу, а до реальної людини... точно так само, як є любов до вигаданого образу тоді, коли люди щодня бачуться і всеодно надають "половинці" рис, яких справді нема...
те, що є неможливим для вас не є неможливим для інших.
Nika права... на цю тему можна говорити вічно, а можна сказати лише 2 слова. і жодне не буде помилкою.
mertva
25.06.2007, 11:01:09
Lana мені впадло тебе цитуувати, але янадіюсь, що люди здогадаються перечитати твій пост
так про що це я..так от, ті люди в реалі , які видаються тообі поганими, невартими , злими, недобрими-насправді такими не є, ти рпосто злишся, що покладені на них надії бути ткими як ти того хочеш не виправдовуються і того ****иш всіх підряд
ти просто не нашла точніше, тообі ш ене трапилась твоя людина
а жити ілзіями **вна варте
ті люди в реалі , які видаються тообі поганими, невартими , злими, недобрими-насправді такими не є
А з чого ти взяла, що у житті мене оточують злі і недобрі люди:) , я маю на увазі, що у стосунках на відстані можна уникнути багато побутових речей, які, як правило, не надто позитивно впливають на романтичні стосунки. І звідки такий висновок, що я ще просто не знайшла своєї людини, те, що я пишу, я пережила на власному досвіді, я і про кохання на відстані, і про кохання , яке дуже часто поруч
dytynk@
25.06.2007, 21:23:40
Дівчата, все ж просто- для когось таке кохання є можливим, а хтось розвитку таких подій не сприймає.У всіх все відбувається по- різному, ми ж не з інкубатора:) В мене кохання на відстані було( і не раз(: )- й залишило по собі сумні спогади... Тож волію кохати не на відстані...
Дівчата, все ж просто- для когось таке кохання є можливим, а хтось розвитку таких подій не сприймає.У всіх все відбувається по- різному, ми ж не з інкубатора В мене кохання на відстані було( і не раз )- й залишило по собі сумні спогади... Тож волію кохати не на відстані...
Тут головне, щоб обидвоє кохання і відстань сприймали однаково... Якщо обидвоє в нього вірять, якщо обидвоє кохають настільки, щоб почуття пересилювали фізичні потяги, якщо люди в принципі кохають, а не були разом через секс або страх перед самотністю - це кохання проживе довго... Просто люди плутають поняття "стосунки" чи "привязаність" із коханням... Зрозуміло, що привязаність, звичка із часом і відстанню зникає, і люди в такій ситуації розповідають, що кохання на відстані - неможливе... А воно ж не так...
dytynk@
25.06.2007, 22:05:08
Все,
Ну я ж не про всіх то розповідала,лишень про себе...Але ти цілком правий, просто життєво важливо, Якщо обидвоє в нього вірять, якщо обидвоє кохають настільки, щоб почуття пересилювали фізичні потяги, якщо люди в принципі кохають, а не були разом через секс або страх перед самотністю - це кохання проживе довго...
Я-то в кохання вірила й надіялась, що воно- важливіше за будь-яку відстань й моментний потяг, але ж у щасливому коханні діє лиш одне правило:кохання мусить бути взаємним... Напевно з протилежного боку то було всього-навсього щось слабке й не вкрай важливе...така собі забавка
Веселка
29.06.2007, 18:55:24
я познайомилася з коханим по мобільному 3 роки назад,він у Донецьку,я у Франику.Зустрічалися т-ки на канікулах,довіряємо ми один одному на всі100.якщо б мені хтось сказав колись що таке станеться зі мною -розсміялася б у вічі ,а тепер знаю -дива бувають.Скоро у нас весілля!;-)
Rainbow
04.07.2007, 01:08:24
Веселка, саме смішне те що сам знаю такий приклад. Так що не здивували 8-P
Кохання на відстані - це те саме, що сніданок в кулінарному шоу по телевізору. Сидиш, облизуєшся, а потійм ідеш на кухню їсти те, що є в холодильнику.
Хоча і з цього правила є винятки. Якщо кохання справді сильне і міцне, то є сили і бажання дочекатися жаданої зустрічі, коли два "зголоднілі" серця нарешті зустрінуться.
mertva
06.07.2007, 14:24:38
блін, та всі ми живемо коханням на відстані
невже не відстань бачитись 2 годинки на день, о пів на 12 пігти на маршрутку, приходити додомі й чекати коли він звільниться з роботи й подзвонить, писати йому смс о 8 з надією-а може він уже все відфіксив?
блін, будь-яке кохання(якшо ви звісно не неформали, яким все паралельно-вони приходять зранку під Ратушу, пютьт пиво, втикають, чекають вечора...)
блін, та з сучасним темпом життя нереально бути весь час поруч
так шо без кохання не можна
до прикладу, той тиждень-два, які ви проведете разом на якомусь рісоті, або вихідні, коли не вилазитимете з ліжка і ВІДВЕРТІСТЮ НАШИХ ДОЛОНЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ ДЕНЬ-це все просто-таки шикарно
але!
тяжко!!!!
та нема на то ради
блін, та всі ми живемо коханням на відстані
Та сама відстань, про яку говорить Lucky_ST, як добре підмітила mertva, вимірюється не кілометрами, а часом розлуки.
Для когось відстань не бачитись 2 годинки, для когось - півроку часу. Все залежить від того, наскільки сильні почуття і звичка один до одного. А кохання... кохання можливе, чому б і ні....
mertva
06.07.2007, 15:23:27
Все залежить від того, наскільки сильні почуття і звичка один до одного. А кохання... кохання можливе, чому б і ні....
а отут я й не розумію: чим кохання сильніш тим воно більше витримає і довше протримаєтьтся?9сумніваюсь , бо коли я його не бачила прортягом 2 днів-то сказитись можна було)
якшо кохання слабеньке-тот воно навпаки чекатиме, й чекатиме довго, адже отбі ну практично паралельно з ким він спить, для чого він це робить, і що в вас попереду)
все залежить від партнерів
і завше мона переїхати одне до одного, якшо разом працювати то запростоо винайняти квартиру
так шо впринципі проблема тут полягає не так навіть в довірі, як в тому, що людина немає чим зайнятись і париитьься тим, що от мені без нього\без неї зле-ну нею, кажись пора бульбу їхати копати-того, міласті прорсім, приїжджайте до косова помагати моїй бабці на городі:)
коли я його не бачила прортягом 2 днів-то сказитись можна було
Це якраз той випадок, коли кохання є сильним. А якщо сидиш у Львові, а він десь там півроку часу в Києві живе і ви навіть не думаєте, щоб переїхати один до одного, то як я вже писала, треба йти їсти те, що є на кухні.
Дельфін
06.07.2007, 15:50:12
Я думаю, шо кохання на відстані можливе, але це дуже важко, і хоча трохи рятують мобільники, всетаки закоханим потрібно хоч час від часу бачитися, щоб хоч доторкнутися один до одного, хоч поцілуватися, а це телефони не дозволяють. Без цього кохання може просто зів'янути як квітка без догляду. Хібашо для дуже сильних і глибоких почуттів відстань не завада, а навіть щось, що ше більше скріпляє почуття, коли один закоханий живе, знаючи, шо десь далеко є людина, яка його кохає, і його зігріває це почуття, додає сили. Я б хотів кожному побажати таких глибоких почуттів:)
Хібашо для дуже сильних і глибоких почуттів відстань не завада, а навіть щось, що ше більше скріпляє почуття, коли один закоханий живе, знаючи, шо десь далеко є людина, яка його кохає, і його зігріває це почуття, додає сили.
Це ти говориш про платонічні почуття на відстані, такі можуть тривати цілу вічність, але тільки у випадку, коли є поруч реальна людина, можливо не настільки кохана, але за її плече можна заховатись в життєвих труднощах.
PashOK
10.08.2007, 19:37:28
Я познайомився з гарною львів'янкою! Ми разом відпочивали в крими цього року. Сам я з Харкова, і що мені робити? Чи шукати собі дівчину зі свого міста чи всеж таки наважитись приїхати у Львів та зустрічатись з нею?
думаю, що все все все вже сказано в цій темі. Кохання на відстані (http://center.lviv.ua/showthread.php?t=1746)
PashOK, все в твоїх руках. І пошук по форумі також.
Руель
10.08.2007, 21:15:40
Ну, наприклад у мене зараз триває кохання на відстані... Воно далеко-далеко... За океаном... Та все ж у мене не згасає впевненість у стосунках, оскільки я знаю, що ми споріднені душою (чи способом мислення, чи ставленням до світу) ... Як мій коханий колись сказав, що розлука - як вітер: маленький вогонь погашає, а великий - розпалює... Це дійсно відчувається.
А ти, PashOK, приїхавши у Львів нічого не втрачаєш - місто у нас красиве;-)
Roxie
11.08.2007, 08:50:49
Сам я з Харкова, і що мені робити? Чи шукати собі дівчину зі свого міста чи всеж таки наважитись приїхати у Львів та зустрічатись з нею?
безперечно приїхати до Львова!!! Харків-Львів - таку відстань ще можна хоч раз в місяць долати...
чесно кажучи не вірю в кохання на відстані.. і ніколи не вірила.. але якщо перевірю що то не так, що воно все-таки існує, то обовязково про це напишу.
Скарлет
15.08.2007, 22:43:18
Roxie, я теж не вірила,поки воно зі мною не сталося.Це все так дивно...стосунки наші майже повністю телефонні,я його бачила тільки 5 днів в своєму житті,в фізичному плані ми далеко одне від одного,але морально...це людина,яку я шукала все своє життя,він знає і розуміє менебільше,ніж я сама себе.Між нами 2 роки часу і 400км відстані,але як має бути,так і буде
Словотворець
16.08.2007, 08:02:09
Кумедія якась.. люди вам поскільки років? впишіть будь-ласка в профайл.. а то мені здається що в тій темі пишуть якісь наївні діти в котрих стосунки не заходили далі 3 побачення (а це стосунки?;-|). Згадаєте колись мої слова, ніц з того не вийде яке б там розуміння не було.. хіба він приїде і захоче женитись :-D
Andr1y
16.08.2007, 10:22:56
Кохання на відстані... Звичайно можливе, але хіба коли розлука триває килька тиджнів, ну місяць. Далі навіть телефонні розмови не рятують. Є високу почутя любові, але всі ли люди, і в нас є фізіологічні інстинкти, які беруть своє. Тому не розумію людей, котрі не бачаться роками. Таке може бути, тільки хіба він приїде і захоче женитись . Якщо ти в цьому впевнений(на), то можна пережити.
Інакше немає сенсу. Тому не заводжу серйозних стосунків з дівчатами, які живуть далеко від мене. Не хочу їй робити боляче(терпіти розлуку), і собі клопоту кудась їздити.
Monashka
16.08.2007, 10:49:02
розпитайте автора теми про кохання на відстані ;)
Наївний
16.08.2007, 11:08:09
Lucky_ST, розкажи будь-ласка про свій досвід "кохання_на_відстані" (: :квіточка:
sselev
26.08.2007, 00:20:56
Були прекрасні стосунки на відстані, подружка сама до мене приїжджала.
На жаль потім вони закінчились, але причина була не відстань. Печальна історія
Lucky_ST
04.09.2007, 21:49:20
знаєте, я переконалась знову що життя - це така непередбачувана штука...одного дня ти впевнений в одному, ніби знаєш все, що може бути, приблзно уявляєш і в голові зявляються думки про майбутнє, яке воно буде...а потім бабах і все міняється настільки стрімко, що ти навіть не можеш впевнено сказати що наспавді сталось...ROTFL
до чого я веду...ага^^ (: ...кохання на відстанні- це така важка штука...коли ти хоч трошки невпевнений,сумніваєшся, нічого з того не вийде...і не дивуйтесь , що це кажу я - це сталося зі мною- накрилося моє кохання на відстанні, може то і не було те кохання...:) тепер в мене кохання не на відстанні - це такий кайф:'-| ;-) LOL
Фіалка
15.09.2007, 08:57:49
Ну й що, що завтра тебе вже не буде?
Ну й що, що між нами не буде мостів?!
Серденько моє Тебе не забуде:
Ти вогник туди повернути зумів!
Як би не було, та разом з Тобою
У серці моєму розквітла весна!
І те, що розлука вже не за горою,
Не наша, мій милий, не наша вина.
Ну й що, що завтра тебе вже не буде?
Ти їдеш далеко, та не назавжди!
Серденько моє Тебе не забуде.
Лиш Ти не забудь! Лиш назад поверни!!!
SelfKiller
15.09.2007, 18:17:11
По темі - всьо можливо...
Ксюха
21.09.2007, 17:44:40
Можливе,по телефону...
Юльця-Шпульця
01.10.2007, 11:55:48
Згадаєте колись мої слова, ніц з того не вийде яке б там розуміння не було.. Ух, ну звідки такий скептизм... просто люди, які тут пишуть, кожен має на увазі свою історію. Якщо мова йде про те, що дійсно десь на морі познайомилися і потім через 10 днів роз"їхалися по різних кутках України, то про яке кохання може іти мова, хоча і тут є свої вийнятки, але їх так мало.... Такі речі слід сприймати як ще одну пригоду, ну відпочили разом, ну гарно провели час, ну буде, що згадати і не більше. Якщо ж мова іде про довготривалі стосунки, для прикладу люди зустрічалися 2-3, чи більше років і так сталося, що він або вона мусить кудись поїхати, чи на рік на навчання чи кудись на роботу, то я вважаю, що рік-другий можна зачекати, якщо людина вам дійсно дорога. Не знаю чи варто казати, що розлука зміцнює, бо час то така підступна штука, що забирає відчуття реальності та стирає певні спогади... Але якщо люди дійсно мають серйозні плани щодо спільного майбутнього то розлука на рік-другий, не повинна була б стати його крахом...
Valdemarius
02.10.2007, 00:12:14
Ця тема глибока для копання, спробую трошки попорпатись :)
Познайомитись в неті значно простіше ніж в реалі, проникнення на "особисті території" один одного також відбувається значно легше ніж при особистому контакті... як результат виникає первний звязок між людьми.....
ті хто раніше не мав стосунків такої глибини взаємопізнання сильно задівають за власну особистість... таким чином виникає дивне відчуття яке рідко буває в реалі....
Ви в першу чергу акцентуєте увагу на inside а не на "outside" або "inrerface". На практиці це проявляється як відношення між людьми як між двома хмаринками (без уваги а зовнішність та інші психологічні аспекти, жестикуляції, манери....)....
Людська психіка так побудована шо перше враження найсильніше, друге іноді пересилює перше але воно як правило трошечки слабше.. і так далі в геометричній прогресії.... проходить час і воно стає практично закостянілим.... тобто.... якшо будьхто з нас про будь кого з нас формує враження тривалий час то в нього вже є намальована картинка того іншого, якого він ніколи не бачив і не чув... такі відносини можна тільки зламати... дуже важко їх тримати в форматі реалу.... і навіть фоти яких він не бачив протягом всього періоду спілкування навряд чи здатні змінити то враження яке передалось спілкуванням...
Це я все до того шо всі ці штуки закопані не в комусь там шо сидить далеко і такий кльовий.... насправді все в наших ілюзіях і фантазіях... і по дротах втілити ці фантоми значно простіше.
Кохання по дротах.... воно так само як і в реалі.. то саме шо щастя... все хмарки... вони і є але їх і нема воодночас.. нажаль, а може і на щастя бо по іншому ми їх так не цінили би ;)
Словотворець
02.10.2007, 10:00:57
Якщо ж мова іде про довготривалі стосунки, для прикладу люди зустрічалися 2-3, чи більше років і так сталося, що він або вона мусить кудись поїхати, чи на рік на навчання чи кудись на роботу, то я вважаю, що рік-другий можна зачекати, якщо людина вам дійсно дорога.
Ну чому ти не хочеш зрозуміти того що людина постійно змінюється і якщо ти не відчуваєш її на собі принаймі кілька разів на місяць то через пів року ви вже чужі. Середовище перебування дуже сильно міняє людей це і ідели і погляди на життя, тай зовсім ніхто не застрахований від того що зустріне когось кращого, і як бути тоді.. сказати, вибач коханий я знаю що ми домовлялись чекати, але я тут зустріла такого файного хлопця тому не бути нам більше разом.. коротше кажучи брєд. Як думаю про то кохання на відстані то аж нерви беруть, хочете бути разом то будьте і робіть все для того щоб бути разом. Всьо!
mertva
02.10.2007, 10:45:51
Ну чому ти не хочеш зрозуміти того що людина постійно змінюється і якщо ти не відчуваєш її на собі принаймі кілька разів на місяць то через пів року ви вже чужі
Господи, ти так кажеш ніби пару разів на місяць-то норма
для мене ідеально то бачити людину щодня, разом прокидатись, разом засинати, і фігня казати-що романтика втрачається-вна або є, або її нема. і незалежно від обставині часу проведеного разомЯк думаю про то кохання на відстані то аж нерви беруть, хочете бути разом то будьте і робіть все для того щоб бути разом. Всьо!
от за то ріспект!!!!
реально, якщо ви плануєте мати щось більше-то переїхати одне до одного наввіть у 17 років не проблема,а всі ті виправдання на рахунок грошей, освіти, батьків- *івна варті
так що всьо можливо, можна навіть зайця курити навчити;)
AnNywkA
02.10.2007, 18:22:38
Кохання на відстані є...та воно доступне лише одиницям...лиш тим хто не схилиться перед спокусами і принадами, перед новими можливо і вигіднішими можливостями.
Якщо кохання це дійсно КОХАННЯ, то все буде ОК.Головне прозорість і віра у відносини)
mertva
02.10.2007, 18:35:22
AnNywkA, ти так кажеш типу то кохання на відстані-то кесь суцільне задоволення.і ним тре опікуватись. плекат його
може й так
але якщо то коханя-то його вже не назвеш "коханням на відстані"
фігня то
кохання вопше нема, точніше воноє. до пори, до часу, хоча для школярів, які в то вірять кохання на відстані чудовий спосіб витрачання батьківських гршей наніщ не значучі смс-ки. подарунки в бандеролях і про***ування часу
краще б уроки повчили
AnNywkA
02.10.2007, 18:38:40
Сама сутність кохання заперечує марнування часу, те що ти називаєш то ніщо інше як закоханість.
Для мене кохання кришталевий келих. треба бути розумним і берегти те, щоб не втратити)
Monashka
02.10.2007, 18:40:52
Кохання на відстані є...та воно доступне лише одиницям...лиш тим хто не схилиться перед спокусами і принадами, перед новими можливо і вигіднішими можливостями.
то піпєц… то не кохання, а якесь шизофренічне п*здострадальство.
Якщо кохання це дійсно КОХАННЯ, то все буде ОК.
А як визначити, що кохання — це дійсно КОХАННЯ?
Головне прозорість і віра у відносини)
І я так кажу, одягаючи презерватив ;)
FeRmatta
21.10.2007, 18:07:59
я вже разом з моїм хлопцем досить довгий час, хоч ми з різних міст України. і нічого. я йому не зраджую, він мені теж. і прошу, без підколів.
SOLARIS
21.10.2007, 20:36:25
я йому не зраджую, він мені теж.
не сприйми як підкол, але звідки ти знаєш??
в тобі ніколи не пробуджуються сумніви??
mcandre
21.10.2007, 21:38:15
В мене друг має дівчину у Вінниці. Він зраджує її деколи. А коли я його питаю: "Як він так може? Чи не мучить його совість?" - він каже, що набирається досвіду для своєї дівчини)))
Катеринка
22.10.2007, 17:23:23
В мене друг має дівчину у Вінниці. Він зраджує її деколи. А коли я його питаю: "Як він так може? Чи не мучить його совість?" - він каже, що набирається досвіду для своєї дівчини)))
а з коханою не можна?
Monashka
22.10.2007, 22:23:22
а з коханою не можна?
не можна, бо вона у Вінниці ))))
ggg1089
23.10.2007, 10:57:27
Кохання на відстані. Тю. Та це ж нісенітниця. Нема ніякого такого кохання, яке би витримало відстань. Інше діло, коли оба так би мовити партнери сильно захоплені своїми ідеалами, то це може і бути. Але тут кохання це скоріше формальність. Втім, якщо скажімо хоча б 2 дні на тиждень приділяти цьому коханню (тобто їздити, чи літати до коханої (коханого)), то може і щось вийде. Хоча я не впевнений, що надовго.
FeRmatta
23.10.2007, 11:11:58
ви невпевнені? а більше року - це для вас аргумент? я знаю пари, які зустрічались довгий час і одружувалися. навпаки, відстань перевіряє кохання
Катеринка
23.10.2007, 14:21:34
не можна, бо вона у Вінниці ))))
то хай переїздить до Вінниці, а бо краще вона донього
Monashka
23.10.2007, 14:32:50
то хай переїздить до Вінниці, а бо краще вона донього
а для чого? Простіше тут час від часу перепихатися з кимось.
А може вні не хоче покищо переїжджати до Вінниці, або вона до Львова. Можливо там якісь фінансові проблеми, або ще шось тому подібне. Ти хочеш переїхати до Франції, а твій коханий — ні: щось подіне і в них.
Катеринка
23.10.2007, 14:36:04
а для чого? Простіше тут час від часу
А може вні не хоче покищо переїжджати до Вінниці, або вона до Львова. Можливо там якісь фінансові проблеми, або ще шось тому подібне. Ти хочеш переїхати до Франції, а твій коханий — ні: щось подіне і в них.
все можливо .....
а можливо і те що у них "вільне кохання";-D
Monashka
23.10.2007, 14:48:42
а можливо і те що у них "вільне кохання";-D
ага, анальний секс — це також секс…
Катеринка
23.10.2007, 15:16:37
ага, анальний секс — це також секс…
Я висловила свою точку зору,бо в моєму випадку ми живемо разом,я навіть склала іспити і навчаюсь в Одесі,ми орендуємо помешкання,бо не для мене не для нього жити окремо не є припустимим варіантом.бо як для нього так і для мене секс одна із головних складових стосунків між чоловіком та жінкою,якщо ми займаємось сексом 3-4 раза на день а з кожним днем все більше хочеться і так протягом 3 років,то про яку відстань може бути мова
Missuk
09.11.2007, 14:21:10
я з хлопцем, якого шалено люблю і досі, зустрічалася так 2 роки! А потім він не витримав! Сказав що так неможливо! Але насправді я вважаю що справжньому коханню ніщо не загрожує... і якби любив посправжньому ... значить не любив ніколи. А я б дочекалася. Я на багато була готова...
Julijka
10.11.2007, 10:53:03
Ні, ну Ви себе послухайте:я з хлопцем, якого шалено люблю і досі, зустрічалася так 2 роки! А потім він не витримав! Сказав що так неможливо! а потім знову наша пісня хороша:
Але насправді я вважаю що справжньому коханню ніщо не загрожує
Ну чому Ви такі наївні?... Життя вчить, а Ви далі наївні. Ех...
Marfa(Indian_Summer)
10.11.2007, 11:01:44
Julijka, кожен отримує згідно своєї віри:
хто вірить, що так неможливо! - для того неможливе.
хто вважає, що
справжньому коханню ніщо не загрожує - для того воно існує.
І переконуючи людину у зворотньому, поки він / вона сам до цього не дійде, зробите ту людину нещасною.
Perekotupole
10.11.2007, 11:52:11
Кохання на відстані? Думаю, можливе, коли є надія, що в недалекому майбутньому ця відстань дуже скоротиться. Без такої надії з обох сторін неможливе. Як спвіває Бом фанк МС: не кажи навічно, не кажи назавжди...
Лілія Зоряне Небо
10.11.2007, 18:18:32
Люди! (і вельмишановна Julijka теж), ви десь по дорозі загубили справжнє значення слова "наївний". І коли людина вірить у світле і гарне, то ви кажете: "Ех, наївний обірванцю (в позитивному ракурсі слова:)), ніц тобі не світить з тією наївністю..." А людина, тим часом, вірить у певний ідеал і та річ, можливо, дає їй силу до життя. Не бачу тут наївності. Сліпий оптимізм? Можливо... Але не наївність.
А щодо кохання на відстані. Я не знаю чи воно існує. Я так ніколи не кохала.
Майбутнього немає.То як мутація:1 на 1000000
demiudg
11.11.2007, 19:00:17
по моєму однозначно відповісти важко. але вірогідність - відсотків 5, не більше...
Tiesto
11.11.2007, 19:45:27
якщо хочаб один раз бачились то думаю можливо ... якщо віртуальне тоді наврят ...
але вірогідність - відсотків 5, не більше...
А за якою шкалою? :) Як мене дратують оці намагання цифрами оцінити почуття бо стосунки...
Rafail
17.11.2007, 13:14:06
Якщо кохання справжнє, то боятись нема чого, бо це те що існує поза часом і простором.
nicolas
17.11.2007, 14:34:27
кожен це розуміє по-своєму: для когось це почуття святе і вони обоє пройдуть будь-яку віддаль щоб бути разом..... ...хтось не витирмує, або боїться, що він чи вона з кимось іншим, тому вони розходяться.........
......якщо люди діють не з корисливих міркувань то не варто засуджувати тих чи інших за наївність або слабкість....... кожен має право на щастя:)
Якщо кохання справжнє, то боятись нема чого, бо це те що існує поза часом і простором.
В вогонь треба час від часу підкладати дров, бо потухне, чи не так?)
{ додано через 3 хвилини }
А щодо кохання на відстані. Я не знаю чи воно існує. Я так ніколи не кохала.
Рік моїх стосунків з дівчиною був на відстані. Трохи важко, але можливо - ще й випробовує стосунки, якщо не справжнє кохання, а так - захоплення, то думаю розсипеться, а коли справжнє, то стане ще міцніше))
Jazzman
17.11.2007, 17:22:46
Рік моїх стосунків з дівчиною був на відстані. Трохи важко, але можливо - ще й випробовує стосунки, якщо не справжнє кохання, а так - захоплення, то думаю розсипеться, а коли справжнє, то стане ще міцніше))
І чим скінчилося?
RoksoLana
17.11.2007, 17:28:19
Я впевнена кохання на відстані можливе.Тому що це сталось зі мною.З коханою людиною тільки смс та дзвінки.Але коли ми зустрілись...:-L Тим більше ми жили разом,та зараз нажаль ми по разних містах,але скоро все буде так,як тре.
Hatahama77
17.11.2007, 21:09:07
Давайте поразмыслим логически... Хотя я понимаю, что логика в такой высокой и нелогичной материи, как любовь, не совсем уместна... Но все же, слишком силен фактор обычной бытовухи в отношениях двоих. Сначала нам может не нравиться, что вот моя половинка ходит обутой по ковру, который я только что попылесосила... Или наоборот: как она посмела переключить на какой-то сопливый сериал полуфинал ЛЧ????????? Да ведь за это... Но вот ежели половинка пошла в армию, или укатила заграницу, или поступила на учебу в другой город, ты понимаешь, что тебе очень не хватает той чашечки кофе, который так искуссно готовит она... Или так не хватает его руки, которую можно положить под голову вечером, или плеча, к которому можно прильнуть холодным утречком, когда так не хочется вставать...
Чуть позже тебе начинает не хватать обычного общения, и то пустое пространство, которое образховалось, ты заполняешь общением с подругами, пивом с дружбанами в баре или ходлением по магазинам... Еще позже ты понимешь, что пустая кваритира - холодна, даже враждебна, и ты ищешь квартирантов, или переезжаешь к родителям... И через месяц-второй тебе уже начинает не хватать секса. Если ты сможешь обкздать свои первобытные эмоции - силен, респект и уважуха, но вот ежели под воздействием алкоголя или травки, но ты после ночи в клубе очнешься в кровати с другой/другим - все, разлука прошла без успеха. Но вот если ты дождешься свою половинку, то первая встреча после долгой разлуки станет раем...
mertva
19.11.2007, 08:35:45
кохання на відстані-то надто довга прелюдія, аби принести задоволення бодай одному з партнерів
Irene
19.11.2007, 10:31:50
Як на мене - відстань викорінює одну з складових багатьох стосунків - звичку. Звичку до певного образу життя, звичку до партнера. Поки відстань існує появляється щось нове у житті, навіть часті зустрічі з друзями, без думки, що цей час могла/міг провести з ним/нею, до цього теж звикається, а потім знову зміни... не кожен хоче знову щось міняти. Тому питання сугубо індивідуальне. Особисто для мене відстань - найбезболісніший спосіб розірвати стосунки.
demiudg
19.11.2007, 18:21:43
А за якою шкалою?
та мабуть за 100-бальною...
люди звикли в житті прив’язуватися до цифр. і здається свобода слова поширюється також на цифри
. чи ні? ;)
та мабуть за 100-бальною...
люди звикли в житті прив’язуватися до цифр. і здається свобода слова поширюється також на цифри
. чи ні? ;)
Жодним чином... Хіба в чиновницьких головах... Ми ж не хочемо бути схожими на наших чиновників?
Чи хочемо?
На мою думку кохання на відстанні з часом гасне.Щоб кохання розвивалось та міцнішало потрібно кожен день спілкуватись та пізнавати свою половинку в радості та горі.Повірте це чудово!!!
yuro4ka
10.12.2007, 13:17:01
Гасне-гасне ще й як... От і в моєї дівчини загасло. Все-таки 800 км зробили своє діло.:'-(:(
AnNywkA
10.12.2007, 15:15:39
Треба просто жити..а там буде видно) мій хлопець зараз далеко - за 500 кілометрів...звичайно, важко...я занята, він теж...та ми разом) він приїжджає раз в дві неділі і ці зустрічі наче ...ну не можу передати на словах...я бачу вогники в його очах і мені солодко) він зі мною, хоч ми і далеко...
З.І. Через 6 місяців це випробування закінчиться)
Monashka
10.12.2007, 23:03:48
Все-таки 800 км зробили своє діло.:'-(:(
Полтава? ;)
yuro4ka
11.12.2007, 09:05:19
Полтава? ;)
Полтавська область ;) +1
А як ти так вгадав?
Уuro4ka, ти певно перепутав Монашку з кобітоюLOL..
Питання швидше СКІЛЬКИ воно житиме? а не чи можливе.
Якщо є перспектива скорочення відстані - то, думаю, щось з нього навіть може вирости.
vedeney
12.12.2007, 18:00:34
можливе, от шо б ви там не писали, а я кажу - МОЖЛИВЕ :)
Irene
12.12.2007, 23:06:05
У кожного по своєму... Для когось як, наприклад, для мене - відстань, найпростіший спосіб забути, розлюбити, втікнути... для когось - зміцнити, повірити, залежати... Воно можливе тільки тоді, коли людина цього хоче... Колись (ну не так давно, та все-ж), мені не тільки хотілось, а дійсно треба було забути, і віддалитись від людини, і лише відстань допомогла... Тепер... я розумію, що тільки бажання (але тільки власне і в тому розумінні односторонньо) збереже почуття навіть на відстані більше 800км... Було б бажання, можна досягнути всього чого душа бажає... от тільки не забувайте про бажання ближніх і коханих своїх... у них вони не завше спільні з Вами... Якщо брати мій особистий приклад..., я то залишила все в минулому, а от він... ні... Так що взаємність, єдине що долає все і відстань, і час, і обставини... ІМХО
yuro4ka
13.12.2007, 14:57:01
Уuro4ka, ти певно перепутав Монашку з кобітою..
Та ні... здається не перепутав. Просто Monashka майже вгадав місце перебування моєї екс-коханої :)
chybexa
13.12.2007, 15:17:55
кохання на відстані це дуже важко
наприклад армія
залишити дівчину ідучи в армію це те саме що залишити на вулиці пляшку горілки і прийти за нею через два роки -
хоч ця відстань не така далека, та кохання при ній руйнується
моя думка що почуття будуються на доповненні одине одного, а на відстані це не реально
Бусінка
19.02.2008, 14:53:38
Цікаво знати вашу думку. Може в когось є досвід...
martsypan
19.02.2008, 15:16:39
Певний час так а потім все розвалюється. Мій товариш прозустрічався 6 років...пішов до Львова вчтись а дівчина в інше місто. Спочатку їздили щотижня додому, щоб побути разом. Недавно вона його залишила..там собі знайшла іншого..
Бусінка
19.02.2008, 15:28:00
Недавно вона його залишила..там собі знайшла іншого..
А може то в них була не любов? а так ...
ТОЧНО ТАКА Ж ТЕМА БУЛА!!
ТУТ (http://center.lviv.ua/showthread.php?t=3584)
Там є 24 сторінки наших думок
Бусінка
19.02.2008, 16:02:39
Там є 24 сторінки наших думок
Дякую! Я не знала! почитаю! Але може новачки ще захочуть щось додати
Monashka
19.02.2008, 16:16:28
А може то в них була не любов? а так ...
принаймні то не було піздострадальство.
Perekotupole
19.02.2008, 21:23:20
Стосунки на відстані - це можливо?
дуже, млін, на це сподіваюся, бо нічого іншого робити не залишається...
на відстані може бути кохання....
а стосунки всеодно з.являються тіки, коли люди зустрічаються віч на віч або врешті з.їжжаються в одне місто.....
ambertan
20.02.2008, 10:39:41
"кохання у таксофоні приречене не довго жити"- Бумбокс
тра бути реалістом- н е м о ж л и в о !!!!!
Закохана у Вітер
20.02.2008, 10:46:16
Колись я казала, що саме відстань допомагає зрозуміти, чи те, що в вас є - справжнє. Шось типу якщо то велике кохання, то воно стане ще сильнішим. А якщо лиш гра...... Ну і так далі.
Але тепер я впевнена, що близьких стосунків на відстані бути не може. Сумна правда.... Рано чи пізно люди змучуються від такого, байдужіють чи що... Або просто здаються.
{ додано через 46 секунд }
Все одно треба хоч деколи зустрічатися.
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.