PDA

Переглянути повну версію : Райвідділи Львіської області отримали 18 нових автомобілів

Словотворець
18.12.2005, 22:14:35
18 нових автомобілів марки Лада-2107” отримали представники райвідділів Львова та районів області напередодні професійного свята – дня міліції. В урочистій обстановці міліціонерам вручали ключі біля пам ’ятника Юрієві-змієборцю голова обласної адміністрації Петро Олійник та голова обласної ради Михайло Сендак.

Як повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов, придбання автомобілів стало можливим завдяки спільній роботі обласної влади і виділенню з бюджету 500 тисяч на ці потреби. Він також підкреслив, що ці автомобілі не вирішують проблему нормального забезпечення автотранспортом і висловив сподівання, що обласна влада й надалі приділятиме увагу цій проблемі.

Петро Олійник зазначив, що робота міліції надзвичайно важлива, бо йдеться про захист спокою громадян, відтак влада зробить все необхідне для поліпшення матеріального стану міліції – забезпечення житлом, автомобілями та оргтехінкою. Цю ідею розвинув голова обласної ради Михайло Сендак, який зазначив, що в бюджеті на наступнипй рік треба передбачити виділення не 18, а 80 автомобілів.

Словотворець
18.12.2005, 22:19:52
Чомусь мені від того смішно робиться.. Не знаю якщо чесно навіть від чого більше.. чи то від того що це капля в морі для Львівської області чи то від того що купили такі розвалюхи..

знахар
31.05.2006, 23:23:39
елементарне відмивання грошей!

Словотворець
05.06.2006, 06:44:51
Які все ж таки козли.. на власній безпеці відмивають гроші. Колись за СССР показували такий дуже повчальний ролик по ТБ. Їде швидка допомога, доганяє жигуля, а він не вступається, сигналить, блимає.. нічого не допомагає, в жигулі їде чоловік з жінкою і про щось собі там розмовляють.. В результаті виявилось що скора їхала до їхньої дитини...

Не памятаю правда чим той ролик закінчувався.. але думаю щрозуміло що хотілось показати.

Morfey
10.06.2006, 12:43:26
мєнти казли!

Syphilis
09.09.2006, 16:28:46
Тепер у Львові "воронків" побільшало :-(( Хоть би на них бензин економили.