PDA

Переглянути повну версію : Садовий - Найгірший мер в Україні

Бамбук
05.09.2007, 13:04:08
Найкращим мером України визнано міського голову Вінниці В. ГРОЙСМАНА, а найгіршим - львів'янина Андрія САДОВОГО. Такі результати експертного опитування, проведеного Українською соціологічною службою. Як зазначив під час прес-конференції в УНІАН заступник директора УСС Степан КАНЕВСЬКИЙ, експерти оцінювали лише мерів обласних центрів України, а критеріями оцінки були сроціально-економічні показники, стан міської господарки, рівень корупції в міській владі, покращення/погіршення іміджу міста, а також задоволеність міщан своїм міським головою, яку було встановлено попередньо проведеним опитуванням. Участь в опитуванні взяло майже сто провідних українських політологів, економістів, журналістів, громадських діячів, експертів зпитань місцевого самоврядування. В. ГРОЙСМАН випередив інших конкурентів з серйозним відривом в експертному рейтингу, натомість недалеко від А. САДОВОГО втекли в нижній частині столичний мер Л. ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ та міський голова Харкова М. ДОБКІН.

УНІАН

Дельфін
05.09.2007, 13:21:02
Оце так попустився Садовий. Це ж треба, з таким МІСТОМ як в нас і бути найгіршим мером. Соромно.

Monashka
05.09.2007, 15:16:18
Вітаю вас, львів’яни! :)

Andr1y
05.09.2007, 15:41:38
Файного мера вибрали на свою голову!
а також задоволеність міщан своїм міським головою
Навіть люди ним не довольні, що оцінюють все доволі поверхнево. А що скажеш, як копнути глибше.

Наївний
05.09.2007, 16:01:27
То його клеймо на всьо життя!

Rainbow
05.09.2007, 17:11:18
натомість недалеко від А. САДОВОГО втекли в нижній частині столичний мер Л. ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ та міський голова Харкова М. ДОБКІН.
Судячи по рейтингу, вірити можна. З моєї точки свята трійця така сама. Тільки віддати кому з них першість, питання спірне.

Valdemarius
05.09.2007, 19:42:24
На кол його! прямо під його офісом, там зара якраз гарний пляцдарм зпорудили, гарно буде виглядати :)
Якшо серйозно т мені пофіг, бо як на мене всі ті мери одного пошиву, по чесному до того корита не догрібеш... яким їм ше бути :)... всі не працюють а займаються "кампенсацієй ужерба" ;)

Tiesto
05.09.2007, 19:44:29
за мера Вінниці чув що він дійсно вартує похвали ...
ну а нашого мера що маємо те маємо ...

Rol@nd
05.09.2007, 20:01:18
знаєте, рейтинги-рейтингами, а користі нуль. Він яким був таким і залишиться, і терпіти його нам ще до 2011 року здається... Власне про його "унікальні" здібності мені говорили ще люди з енергетики, де він починав...

dinosaurus
05.09.2007, 20:45:29
Садовий - достойний конкурент Космоса, але на перший погляд ніби психічно здоровий, тому, вважаю, заслужив швидше друге з кінця місце.

orest.lviv.ua
06.09.2007, 01:08:41
Але попередні кращі не були....

Rainbow
06.09.2007, 01:53:58
Баняк не був. Куйбіда - спірне питання.
У Києві кращого теж не було до Космоса. Омелько то гірше Садіка і Баняка разом взятих.

Все
07.09.2007, 22:07:46
По-перше, це пусті слова, не наведено жодного аргументу.
По-друге, навіть якщо так, Садового це не виправдовує...

{ додано через 1 хвилину }
До речі, цікавенький матеріальчик про Садового:
http://www.observator.org/actual/1439.html

Andrlo
07.09.2007, 23:48:45
По-перше, це пусті слова, не наведено жодного аргументу.
1. Два будинки, пам'ятники архітектури, на пл.Міцкевича. Свідомо (на мій погляд) знищувалися ще здається від Шпіцера.
2. Самоспалення на Тернопільській. То вже на совісті Буняка.
3. Обіцяну воду 24/7 від Буняка маємо? Як би не його обіцянка "вода круглодобово, або я подаю у відставку" - чорта лисого він би попав на мера.
То тільки те, що відразу згадалося.

Садовий - найкращий на мій погляд з попередників. Однак сказати, що він мене розчарував - це не сказати нічого....

orest.lviv.ua
08.09.2007, 00:40:02
До речі, цікавенький матеріальчик про Садового:
http://www.observator.org/actual/1439.html
Весь той сайт в тому стилі, тільки "лайном" там ВСІХ обливають.

На цьому форумі вже є не одна тема, про нашого мера. Є прихильники, є противники, але маємо те що маємо. Якщо ви особисто хочете краще розпоряджатись міським майном, то прошу.... страйтесь і може теж станете мером :) подивимось що ви краще зробите.

Моя позиція - Садовий кращий з тих хто був. І великий + є в тому, що накінець то площа Ринок стала пішохідною зоною.

KISIgor
08.09.2007, 13:27:47
Яе на мене, то самий кращий мер Львова був Куйбіда. А Садовий прорвався в Мери із-за своєї "Самодопомоги", робітники якої повністю перейшли працювати в міську раду.
І це нармально, що Садовий хотів в міській раді зробити готель?!

Словотворець
08.09.2007, 22:52:50
Не знаю як вам але мені здається що мер принаймі раз на тиждень повинен мати публічний виступ який би показували по телеку. Я дивлюсь практично кожного дня львівські новивни і шось там Садового ніколи невидно. Я розумію що мер зайнятий, але не треба забувати що мер то є людина публічна і так сказать повинен бути авторитетом для свого міста, інакше..

Ще таке пишуть
Згідно з результатами моніторингу громадської думки “Рейтинг мерів міст та рівень довіри до політичних партій”, що його провели ГО “Демократичні ініціативи молоді” та Спілка молодих політологів України, мер Львова отримав найнижчий рівень довіри у громадян серед міських голів обласних центрів України.

З результатом 2,4 бала за десятибальною шкалою він опинився на останній сходинці рейтингу. Як інформує “Львівська газета”, на думку більшості львів’ян, добре працювати мерові не дають саме його особисті якості. Так вважає 67,9% опитаних. 12% звинувачує місцеву раду, 11% — чиновницький апарат. Іще 5% мотивують його погану роботу відсутністю фінансування з Києва, 2,8% — недосконалим законодавством, 1,3% причиною вважає недостатність повноважень “батька” міста, а 3,8 — місцеву опозицію. 2,5% респондентів не змогли визначитися, чому все-таки вони не довіряють Андрію Садовому.

Політолог Тарас Возняк вважає, що падіння рейтингу Садового пов’язане передусім із завищеними очікуваннями львів’ян. Цікаво, що міський голова Львова, попри такий низький суспільний рейтинг довіри, залишається номінантом на звання “Міський голова 2006 року”. Цю нагороду дають “...чільникам міст, чиї плідні зусилля в ім’я економічного розвитку рідного міста та добробуту городян, збереження і примноження історичної та культурної спадщини свого краю, досягнення політичної та соціальної стабільності, сприяння побудові інституту місцевого самоврядування набули широкого визнання в самому місті та за його межами”. Експерт із визначення лауреатів Загальнонаціональної програми “Людина року-2006”, церемонія вшанування яких відбудеться в березні цього року, Кость Бондаренко оцінив шанси Андрія Садового здобути нагороду як доволі високі. portal.lviv.ua (http://portal.lviv.ua/ratusha/2007/03/01/112806.html)

Все
08.09.2007, 23:45:51
orest.lviv.ua, Площа Ринок стала пішохідною за півтора року до приходу Садового... Не ображайся, але це вже не вперше ти приписуєш Садовому те. що було зроблено до нього...
Щодо обіцянок - дуже важко зловити Садового на їх виконанні, бо він нічого конкретного не обіцяв. Але це, знову ж, його не виправдовує.
До того ж, як журналіст, я можу зловити його на одній невиконаній обіцянці і висловити своє "фе". Пан Садовий обіцяв щомісяця зустрічатися з журналістами на прес-конференціях. За півтора року провів одну-єдину! На телебачення чи радіо він погоджується прийти, якщо йому гарантують присутність зручних журналістів за наданим ним списком. Бо знає, щор є чимало таких, що можуть задати незручні питання, яких, повірте, чимало...

orest.lviv.ua
09.09.2007, 10:39:10
Площа Ринок стала пішохідною за півтора року до приходу Садового...
Ти хочеш сказати що це було за Буняка ще ? Наскільки я знаю площа Ринок вважається пішоходною зоною 10 РОКІВ, але ніхто з попередників не зміг забрати транспорт з відтам.

qwest
09.09.2007, 11:20:53
Чомусь ми голосуємо і думаємо, що наш вибір справедливий та вірний, а получається як завжди - негідні люди при владі!

Rainbow
10.09.2007, 16:40:28
але ніхто з попередників не зміг забрати транспорт з відтам.
Вчора треба було прийти на центрівку і обійти Ратушу. І заглянути наскільки вона пішохідна. За рахунок виставки левів вчора, машин там не було. У всякому разі мусоровоз собі вдало припаркувався там. Ради цікавості завтра ще гляну наскільки вона пішохідна.
Висновок: як було вона пішохідною на папері, так і залишилась. І нема чого Садіка вихваляти. Він мені дуже нагадує нашого проффесора. Дуже сильно.

Все
10.09.2007, 16:42:15
Він мені дуже нагадує нашого проффесора. Дуже сильно.
Порівняння влучне. Такий же популіст...

fuxx
15.09.2007, 22:51:51
Щодо обіцянок - дуже важко зловити Садового на їх виконанні,
Обіцяв до кінця року освітити Львів у нічний час. В результаті дуже багато районів в яких споконвіку не було освітлення тепер сяють. На рахунок 100% - сумніваюся але робота йде.

orest.lviv.ua
15.09.2007, 23:21:42
В результаті дуже багато районів в яких споконвіку не було освітлення тепер сяють.
Доречі мою вулицю Погулянку і паралельну Вахнянина освітили і поміняли всі світильники. Бувають час від часу перебої, але освітлено краще ніж було.

Все
16.09.2007, 02:35:23
fuxx, orest.lviv.ua, нагадаю. У серпні минулого року Андрій Садовий пообіцяв освітити Львів на 100% до кінця осені. У вересні минулого року він вже казав про 100% до кінця року (2006-го!). У жовтні - про 80% до кінця року, а сто відсотків до кінця зими. Місто повністю не освітлене досі, хоча вже вересень 2007. Хто він після цього? БРЕХУН!

Julijka
16.09.2007, 09:35:56
Обіцяв до кінця року освітити Львів у нічний час. В результаті дуже багато районів в яких споконвіку не було освітлення тепер сяють. На рахунок 100% - сумніваюся але робота йде.
О так! і на моїй вулиці зробили шикарне освітлення: тепер навіть вночі, навіть в глупісіньку ніч прекрасно видно яка жихлива дорога біля мого будинку, які там ямиська, як у підвалі по кісточки плюскотить вода, як біля смітника гори невивезеного сміття... Це ж чудово все оте бачити!
Люди! Невже Ви не бачите: Вам просто замилюють очі! Фонтани, освітлення, то все супер, але якраз на публіку і розраховано, то те саме, що гарно побілити будинок що руйнується - ззовні гарно, не придрешся, але глянь-но глибше і ти зрозумієш шо то все гі**а варте. Постарайтеся звглянути дальше свого носа.

fuxx
16.09.2007, 12:51:19
але глянь-но глибше і ти зрозумієш шо то все гі**а варте
Я не кажу що він ідеальний мер, і що вирішив усі проблеми Львова, але я бачу що він хоть щось почав робити для міста. Тим паче що за 2 роки нереально розгребсти гі**о яке наскладувалося протягом останніх 15.

Все
16.09.2007, 14:21:09
fuxx, весь прикіл в тому, що він тільки докладає ту купку, але, на відміну від інших, він своє лайно вміє прикрити гарною обгорточкою...

Rainbow
16.09.2007, 14:43:31
бУ...МАБУТЬ ТИ ДУУУУУУЖЕ РІДКО БУВАЄШ У ЛЬВОВІ,ЩОБ ТАК НЕОБ*ЄКТИВНО ГОВОРИТИ...АЙ-Я-ЯЙ
Поперше у Львові буваю часто. І дуже добре замічаю зміни. Але тих настільки мало що їх незамітити просто немомолижо. То ж якщо вже не погоджуєшся, то пиши це в відповідній темі.

saddy
16.09.2007, 16:56:43
Поперше у Львові буваю часто. І дуже добре замічаю зміни. Але тих настільки мало що їх незамітити просто немомолижо. То ж якщо вже не погоджуєшся, то пиши це в відповідній темі.
то було до посту з пішохідною площою ринок...Просто я за останній час там не бачив жодної машини,якщо не врпховувати даі і накатувати,що *Завдякии виставці левів і тп*ну не об*єктивно і за вуха притянуто все це по-моєму!

Rainbow
16.09.2007, 19:26:55
saddy, ще раз кажу для тих хто в танку! Варто обійти з другої сторони і добре подивитись.
Садік обіцяв трамвай на Сихів. До твого відома цього року в кращому випадку проектні роботи почнуться. Заміть що в кращому випадку. Подивимось чи до Євро-2012 воно буде.
Потім статтю про архітерктурних монстрів читав? Тільки дурень таке міг придумати і тільки дурень таке може одобрювати.
А цирк з велосипедами хто влаштував? Навіть Льоня Космос до такого недодумався.
Скільки обіцянок!? Та стілки скільки у Баняка. І є тут одне спільне: ці обіцянки виконані не будуть.

saddy
16.09.2007, 23:19:30
Потім статтю про архітерктурних монстрів читав? Тільки дурень таке міг придумати і тільки дурень таке може одобрювати.
А при чому тут він??проектна документація на ті будинки затверджувалась далеко до ньогоще раз кажу для тих хто в танку! Варто обійти з другої сторони і добре подивитись.
Там клумби...Ніяк не заїдеш..хіба що з боку ментів,але якщо вважати,що мій малий там майже кожний день грає в футбол,то машин там немає.Садік обіцяв трамвай на Сихів. До твого відома цього року в кращому випадку проектні роботи почнуться. Заміть що в кращому випадку. Подивимось чи до Євро-2012 воно буде.
А при чому тут трамвай???ми по-моєму площу обсуждали...ти щось швидко зіскочив з теми!

тебе то дуже парить????А мені от тепер є куда поставити велик,коли на площі...

{ додано через 2 хвилини }
І є тут одне спільне: ці обіцянки виконані не будуть.
ти поки що навів лише одну-про трамвай...котру я раніше і не чув,що таке обійцяли...

orest.lviv.ua
16.09.2007, 23:31:12
Написав(ла) Rainbow
А до чого тут взагалі Садовий ? Вело стоянку біля ратуші встановлював вело клуб "Рух" і я особисто брав в тому участь.

Все
17.09.2007, 00:31:16
А при чому тут він??проектна документація на ті будинки затверджувалась далеко до нього
Неправда. Не знаєш - не пиши...Там клумби...Ніяк не заїдеш..хіба що з боку ментів,але якщо вважати,що мій малий там майже кожний день грає в футбол,то машин там немає.
По-перше, буквально вчора бачив там згори авта. По-друге, на такому рівні як зараз Площа ринок була пішохідною задовго до Садового.
А при чому тут трамвай???ми по-моєму площу обсуждали...ти щось швидко зіскочив з теми!
Обговорювали взагалі то невиконані обіцянки Садового, просто це ви з Орестом перед тим зіскочили з теми освітлення, коли я довів, що Садовий - брехун... А те, що ти багато чого не чув - то чого тоді пишеш в тему, якщо в ній не орієнтуєшся?

Rainbow
17.09.2007, 15:49:02
А при чому тут він??проектна документація на ті будинки затверджувалась далеко до нього
Звідки таке взяв це раз? По друге чому Садік не сказав своє фе такому?
Ще одне тримай: http://center.lviv.ua/showthread.php?t=3758
Тільки не кажи що Садік тут ні при чому. ;-[
Там клумби...Ніяк не заїдеш..х
Або я сліпий, або не у тому Львові буваю. Там заїхати можна без всяких проблем. Вулиці ніхто не перекривав ніякими клумбами.
А при чому тут трамвай??
Ми обговрювали мера, його обіцянки і чи він є насправді найгіршим мером. Було таке?
Щодо трамвая. Хто обіцяв трамвай на Сихів? Папа Римський? Трамвая найближчий час на Сихів точно не буде. Більше того з великою імовністю 4ку взагалі знімуть нафіг. Не здивуюсь якщо потім скажуть що рейки треба зняти. Навіщо мають ражавіти? Здамо на металолом.

тебе то дуже парить????А мені от тепер є куда поставити велик,коли на площі...

Не треба перекручувати! Мова йде про закуплені велисипеди для чиновників! Вот про цей мразм я і говрив. Як ця показуха називається?
ти поки що навів лише одну-про трамвай...котру я раніше і не чув,що таке обійцяли...
Візьми почитай його передвиборчу програму. Я дуже сумніваюсь що хоть один пунк він виконав взагалі.
А те як він перед камерою говорити вміє.. Другий проффесор.

saddy
17.09.2007, 16:31:41
акі ж об’єкти як цей, як «Укрсоцбанк», Галицька, 15, Коцюбинського, 23, Львівський телецентр, бібліотека Університету на Драгоманова лише разять око і дисгармоніюють з оточенням, провокуючи подальший хаос і зростання висотності забудови в переущільненому й без того центрі міста.
Звичайно...Коли будували телецентр садік ще в садок ходив,а коли укрсоцбанк з самопоміччю катався..Ой брешу....в польщі він тоді ще був...
Будинок на франка...Ще навіть немає проекту на то,а ви вже готові обсирати...Хі...Ділянка не здана в оренду...Що ще в тій статті приписати каденції Садіка просто не нахожу...Ну добре далі...Або я сліпий, або не у тому Львові буваю. Там заїхати можна без всяких проблем. Вулиці ніхто не перекривав ніякими клумбами.Або я сліпий, або не у тому Львові буваю. Там заїхати можна без всяких проблем. Вулиці ніхто не перекривав ніякими клумбами.абудь все таки до офтальмолога варто сходити,бо всі під*їзди до площі ринок перегороджені клумбами,крім того,що з боку Діани.І я через одну з них дуже гарно летів шкериберть на велику...
Щодо трамвая. Хто обіцяв трамвай на Сихів? Папа Римський? Трамвая найближчий час на Сихів точно не буде. Більше того з великою імовністю 4ку взагалі знімуть нафіг. Не здивуюсь якщо потім скажуть що рейки треба зняти. Навіщо мають ражавіти? Здамо на металолом.
Трамвай на сихів обіцяли всі...Але як було сказано по-моєму доо 2020 року,чи 2010(точно і не згадаю)... Мова йде про закуплені велисипеди для чиновників
Ті два????Ну якщо брати ціну такогго велика-300 ГРн.То для ратуші 600 грн не велика втрата.Та і у європейських країнах таке практикуєтся...Давайте краще хай вони закуплять собі Майбахи...Тоді ніхто не буде возмущатись!Візьми почитай його передвиборчу програму. Я дуже сумніваюсь що хоть один пунк він виконав взагалі.
А те як він перед камерою говорити вміє.. Другий проффесор.
Багато слів-мало діла...Я от навіть не хотів заглядувати в цей топік...Бо всі кричати мастаки...на смітнники кричали..Нашо ж львову смітники,на мітли...Не хай бабці собі язиком лижуть...На фонтан...Львів же село -ннашо нам фонтан і тп...То безпреспективно...Балатуйт сь на виборах наші форумчани.А раптом виграєте і зміните життя на краще.Я біду тіки радий!

orest.lviv.ua
18.09.2007, 00:38:02
Балатуйтесь на виборах наші форумчани.А раптом виграєте і зміните життя на краще.Я біду тіки радий!
Правільно сказав.

Взагалі людей які є при владі не дуже люблять, бо вони не можуть ВСЕ і ЗРАЗУ зробити. Всі люди хочуть щоб за одну ніч все стало іншим. А таке не буває. Все робиться помало, роками, десятиріччями.

І ви тут на Садового всі наїжджаєте ніби він в всіх бідах винний. Є ще такий орган як ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА і ДЕПУТАТИ ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. І всі важливі рішення також проходять через них і від них теж багато чого залежить.

Rainbow
18.09.2007, 13:52:48
всі під*їзди до площі ринок перегороджені клумбами,крім того,що з боку Діани.І я через одну з них дуже гарно летів шкериберть на велику...
Ага, особливо зі сторони Музея-аптеки. Щось там не бачив ні одної клумби. Хто був в неділю на центрівці, скажіть чи бачили таке.
Трамвай на сихів обіцяли всі...Але як було сказано по-моєму доо 2020 року,чи 2010(точно і не згадаю).
Садік обіцяв раніше. Не треба ляля. Навіть не 2010. До 2020 обіцяли метро.
Ті два????Ну якщо брати ціну такогго велика-300 ГРн.То для ратуші 600 грн не велика втрата.Та і у європейських країнах таке практикуєтся...Давайте краще хай вони закуплять собі Майбахи...Тоді ніхто не буде возмущатись!
Який фіг різниця? Садік на ньому їздить? Фігушки вам. Ну хіба що прибиральниця. Зате скільки диму було.
Багато слів-мало діла...
Вот вот. Садік гарно обіцяти вміє. З Баняком може сперечатись.
На фонтан...Львів же село -ннашо нам фонтан і тп...То безпреспективно...
Уже раз не побудували. Я писав чого.
.Балатуйтесь на виборах наші форумчани.А раптом виграєте і зміните життя на краще.Я біду тіки радий!От це питання риторичне. Так як мерами стають болвани на зразок Баняка і Садіка які вміють гарно лапшу вішати.

коли укрсоцбанк з самопоміччю катався..Ой брешу....в польщі він тоді ще був...
Будинок на франка...Ще навіть немає проекту на то,а ви вже готові обсирати...Хі...Ділянка не здана в оренду...Що ще в тій статті приписати каденції Садіка просто не нахожу...Ну добре далі...
Не хватало ще щоб почали будувати! Після унітаза від УСБ ще не хватало ще г...
І ви тут на Садового всі наїжджаєте ніби він в всіх бідах винний. Є ще такий орган як ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА і ДЕПУТАТИ ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
А нафіг тоді здався мер який ніфіга не може і не вміє?

orest.lviv.ua
18.09.2007, 15:56:10
А нафіг тоді здався мер який ніфіга не може і не вміє?
А як інакше ? Пропонуєш якось керувати містом без мера ? Чи думаєш в нас є якісь кращі кандидати на це місце ?

Rainbow
18.09.2007, 16:31:30
Пропонуєш якось керувати містом без мера?Пропоную не обирати тих хто за свої слова не відповідає.

Чи думаєш в нас є якісь кращі кандидати на це місце ?Як мінімум був один кандидат не такий туповатий. У всякому раз Куйбіду не вважали найгіршим мером при всіх його діяніях.

Andrlo
18.09.2007, 19:24:38
У всякому раз Куйбіду не вважали найгіршим мером при всіх його діяніях.
Це тому, що діянь практично не було. Ні поганих, ні добрих LOL

Все
18.09.2007, 19:35:06
Лікарю, мене ігнорують :) Хлопці, ви зробили вигляд, що не помітили те, що написав я, але від того Садовий не перестане бути брехуном. А щодо того, що є ще й міська радаю. скажу вам, що Садовому дуже пощастило, бо протягом півтора року, на відміну від попередника, міська рада його не зачіпала і вусьому йшла назустріч, аж до того моменту, поки не почалися вже не маленькі бздурки, а величезні бздури. Тому не варто перекидати з хворої голови на здорову.

Rainbow
18.09.2007, 19:43:11
Все, саме воно. Тут деякі діячі пробують доказати що ні. Мова йде про обіцянки садіка. Вони були? Це ніхто не заперечує. Він їх виконав? Ні не виконав. Це теж ніхто не заперечує. Але тим не менше Садік хороший. Чому?
Andrlo, на цю тему можна сперечатись. Хоча б по транспортних питаннях, де мені трішки відомо. А вот за унітаз Куйбіді велике фе!

Andrlo
19.09.2007, 00:24:53
а цю тему можна сперечатись. Хоча б по транспортних питаннях, де мені трішки відом
Буду дуже вдячний за приклади вирішення транспортних проблем п.Куйбідою. На жаль мені нічого не відомо.....

Rainbow
19.09.2007, 00:29:13
Andrlo, в цій темі не відповідатиму. Створюй відповідну тему і отримаєш відповідь. Тут мовай йде про "творчість" Садіка.

Andrlo
19.09.2007, 00:49:08
Rainbow, Та ні - мені це не потрібно. Просто успішне вирішення транспорних питань Куйбідою для мене стало откровенням. Думав може щось пропустив LOL .
А що до Садового - то я вже свою думку сказав - він мене дуже сильно розчарував, але наразі це найкращий з мерів Львова (ІМХО).

Rainbow
19.09.2007, 01:09:04
але наразі це найкращий з мерів Львова
Можна по пунктам чим він кращий ніж Куйбіда наприклад? Про Баняка промовчу.

Andrlo
19.09.2007, 01:23:07
Можна по пунктам чим він кращий ніж Куйбіда наприклад? Про Баняка промовчу.
Та хоча б тим, що центр міста набуває потрохи цивілізованіших рис. Це не мої слова, а львівянина, який вже 10 років живе у Великобританії. Був цього літа в гостях і це його враження.
По площі Ринок вже можна пройти не ризикуючи бути збитим "шумахером".
По проспекту Шевченка можна вільно пересуватися завдяки турнікетам. Потрохи впорядкували парк Франка. Ну й наразі Садовий ще не знищив (поки що) жодного будинку в центрі міста.

Rainbow
19.09.2007, 15:10:54
Був цього літа в гостях і це його враження.
Нічого особливо порівняно з тим що було 2 роки тому не замічаю.
По площі Ринок вже можна пройти не ризикуючи бути збитим "шумахером".
Якщо мусора стоять на Руській то так. Але якщо мусору там нема, то елементарно Ватсон.
Решти не знаю не бачив.
Ну й наразі Садовий ще не знищив (поки що) жодного будинку в центрі міста.
Зато має всі шанси це зробити. Читай в іншій вітці.

Все
19.09.2007, 15:48:24
о площі Ринок вже можна пройти не ризикуючи бути збитим "шумахером".
Скільки можна просити - не маніпулюйт цим питанням! ПЛОЩА РИНОК БУЛА ПІШОХІДНОЮ ДО САДОВОГО!!!
Ну й наразі Садовий ще не знищив (поки що) жодного будинку в центрі міста.
садовий по суті знищив всю Площу Ринок. Покриття фонтанів ніколи в житті не може використовуватися для такого матеріалу. жити їм лишилося роки-два-три. бруківку 16 століття покрали. Ту, що лежить зараз, залили цементом, від чого вона вже тріскає. придивіться уважно ще й до тотуарної плитки - вона вже почала тріскати. Про те, в які кольори помалювали будинки - я вже не кажу. Це ж середньовічні будівлі, а не будиночки для барбі... блювати хочеться від того рожево-бузкового... Тільки не кажіть, що винні виконавці. не вони планували це...

Andrlo
19.09.2007, 17:08:50
Нічого особливо порівняно з тим що було 2 роки тому не замічаю.
Ну не знаю. Він помітив. Буває тут 1-2 рази на рік.
Зато має всі шанси це зробити. Читай в іншій вітці.
Якщо мова йде про Знесіння, то мене то дійсно дуже сильно вхарило. Не менше, ніж "Замок Баняка". Чи зможе Садовий вплинути на це і, головне (!), чи захоче - будемо бачити.
Скільки можна просити - не маніпулюйт цим питанням! ПЛОЩА РИНОК БУЛА ПІШОХІДНОЮ ДО САДОВОГО!!!
Одне питання поставити дорожні знаки, на які всі чхати хотіли, а інша - фізично унеможливити рух. 2 відкриті виїзди (Руська і Друкарська) - вимоги безпеки.
садовий по суті знищив всю Площу Ринок. Покриття фонтанів ніколи в житті не може використовуватися для такого матеріалу. жити їм лишилося роки-два-три. бруківку 16 століття покрали. Ту, що лежить зараз, залили цементом, від чого вона вже тріскає. придивіться уважно ще й до тотуарної плитки - вона вже почала тріскати. Про те, в які кольори помалювали будинки - я вже не кажу. Це ж середньовічні будівлі, а не будиночки для барбі... блювати хочеться від того рожево-бузкового... Тільки не кажіть, що винні виконавці. не вони планували це...
Будинки в різні кольори почали малювати ще за "славного Куйбіди". Їх кольори справді спірні. Не були вони такі кольорові, але й не були сірими (як правило природні барвники охра і теракот).
Покриття фонтанів - не знаю. Факт що вигляд вони мають більш пристойний. Можна джерела інформації про прокриття фонтанів і його руйнівну суть?

orest.lviv.ua
19.09.2007, 17:29:41
Це ж середньовічні будівлі, а не будиночки для барбі... блювати хочеться від того рожево-бузкового...
Ти про якийсь конкретний будинок чи про всі ? А якого кольору мають бути будинки ? Ти бачив як виглядають площі європейських старих міст ?

Andrlo
19.09.2007, 17:49:50
Ти про якийсь конкретний будинок чи про всі ? А якого кольору мають бути будинки ? Ти бачив як виглядають площі європейських старих міст ?
Річ в тому, що для будівель тої пори більш автентичними були кольори природніх мінеральних барвників (охра, теракот, сажа). Цебто гама жовтого і коричневого кольорів. Рожевими і блакитними кольорами їх тоді справді ніхто не малював, бо не було чим.
В європейських містах зараз розиальовують старі будинки так само, як і в нас. Трохи втрачаються автентичні кольори, але виглядає привабливіше.

Все
19.09.2007, 20:46:25
В європейських містах розмальовують стіни будинків залежно від того, коли ті будинки збудовані. Так, на центральній площі Копенгагена, перебудованій у 18-19 столітті, з деревяними дахами і розцяцькованих у жартівливиму стилі, це виглядає гарно. Але ніхто такого не робить в історичному центрі Кьольна чи Відня, там де збереглися середньовічні будинки. Це ж найперші вимоги ЮНЕСКО, люди!
Це по-перше. А по-друге, чому прихильники Садового на цьому форумі чіпляються тільки за те, що на їхню думку, є виграшним, і ігнорують мої пости, де я довів, що принаймні щодо двох обіцянок Садовий є брехуном?

Andrlo
19.09.2007, 22:33:26
Це по-перше. А по-друге, чому прихильники Садового на цьому форумі чіпляються тільки за те, що на їхню думку, є виграшним, і ігнорують мої пости, де я довів, що принаймні щодо двох обіцянок Садовий є брехуном?
Наскільки я пам'ятаю, то це було:
1. 100% освітлення вулиць
2. Регулярні зустрічі з журналістами.
Так?
Ну стосовно п.1 - мушу сказати що у моєму районі зараз освітлюються навіть внутрішньоквартальні вулиці і цілу ніч. Стосовно п.2 - це мене хвилює в саму останню чергу.

Основна проблема Садового - це те, що від нього очікували значно більше. Ті точкові удари "Самопомочі" виявилися ефективною рекламою, але в межах великого міста - дробинкою. Він майже повністю змінив апарат міського голови, чим практично знищив корупцію (при Куйбіді кожне питання мало свої розцінки і їх знав навіть дрібний клерк). Нові люди, нехай навіть амбітні і ініціативні не мають достатнього досвіду керування містом. Це перше, а друге - фінансування, яке залежить від міськради виключно.

Все
19.09.2007, 22:37:31
Він майже повністю змінив апарат міського голови, чим практично знищив корупцію
ХА-ХА-ХА :) від перестановки доданків сума не змінюється... хоча ні, суми насправді змінилися - зросли... а ще змінилися прізвища людей, яким у кишені йдуть хабарі...

П.С.
Andrlo, вас я якраз не звинувачував у необєктивності. Я ж казав - прихильників мера. Ви таким, як я розумію, на цей момент не є...

Andrlo
19.09.2007, 23:02:04
вас я якраз не звинувачував у необєктивності. Я ж казав - прихильників мера. Ви таким, як я розумію, на цей момент не є...
Чому - я б сказав, що я швидше його прихильник, ніж противник. І, хоча мої сподівання він наразі не оправдовує, при тому розкладі, який був у березні 2006 я б також проголосував би за нього.

Rainbow
19.09.2007, 23:50:08
2. Регулярні зустрічі з журналістами.
І де вони?чим практично знищив корупцію
Будеш мені розказувати. Байки. Яскравий приклад приводжу. Міській раді захотілось прибрати станції МЗ з ратушу. Не знаю як прибрали. Але одного разу коли була центрівка і я прийшов на году раніше, то вирішив перевірити наскільки це правда. Як вивилось яйця з глюком живуть і радуються. Але перед тим глюк таки були дійсно відключили. Представник глбка рвався на прийом до садіка. Після цього не в курсі що сталося. Але сам факт що живе. Що за красиві оченята? Ой не вірю.

Andrlo
20.09.2007, 01:20:33
І де вони?
Ну були б вони регулярними - сказали б що Садовий піариться. Як на мене - кому потрібні регулярні зустрічі? Мені - ні. Треба щоб мер займався своєю роботою активно і ефективно. Висвітлювати його роботу може прес-служба, а результати побачать самі мешканці.
Що за красиві оченята? Ой не вірю.
Ну не знаю - може LOL .
В мене є знайома, яка працювала в міськраді. Дуже добре говорила про Куйбіду, як людину і дуже негативно про Буняка. Так от ще за другої каденції Куйбіди мені треба було взяти якусь дріб'язкову довідку. Позвонив їй спитав де це можна взяти. Сказала - "прийду з відпустки - візьму, бо сам будеш довго ходити". На все в той час були певні розцінки. Навіть на запис на прийом. Моя довідка мала коштувати 50 грн. інакше я б ходив би за нею щодня як на роботу. Хоча її видача займала 15 хв.
Як варіант - треба було мати там якогось знайомого - навіть дрібного клерка....

weber
20.09.2007, 04:13:02
Яка різниця, що статистика говоре. Найгірший чи найсолодший... яка різниця. Шо від того легше.
Садовому +1 за освітлення міста і за вазонки на площі Ринок :). Більш ніц не можу сказати і не хочу :-P

Все
20.09.2007, 09:33:10
мене є знайома, яка працювала в міськраді. Дуже добре говорила про Куйбіду, як людину і дуже негативно про Буняка. Так от ще за другої каденції Куйбіди мені треба було взяти якусь дріб'язкову довідку. Позвонив їй спитав де це можна взяти. Сказала - "прийду з відпустки - візьму, бо сам будеш довго ходити". На все в той час були певні розцінки. Навіть на запис на прийом. Моя довідка мала коштувати 50 грн. інакше я б ходив би за нею щодня як на роботу. Хоча її видача займала 15 хв.
Як варіант - треба було мати там якогось знайомого - навіть дрібного клерка....
А ви пробували зробити те саме при Садовому? Ви спробуйте, тоді зможете щось зказати. Тут же не про Куйбіду тема.

Rainbow
20.09.2007, 11:39:55
Ну були б вони регулярними - сказали б що Садовий піариться.
Вже говорилось про це. Причина набагато простіша. У журналістів на відміну від Садіка, память хороша.Висвітлювати його роботу може прес-служба, а результати побачать самі мешканці.
Вот в тому вся проблема що першого майже не замітно а другого практично не замітно.

Все
20.09.2007, 12:43:17
А взагалімене дивує така постановка питання - начхати, що він там обіцяв журналістам. Є факт - була обіцянка, вона не виконана. Мер - брехун. Збрехав в одному - збреше в іншому. йдеться про принцип...

Andrlo
21.09.2007, 00:07:50
Все, я так думаю, що та вся дискусія порожня. І противники і прихильники Садового залишаться при своїх думках. Мене (дуже помірного його прихильника) зможуть переконати в чомусь іншому тільки його наступні дії. Наразі він мене розчаровує. "-" я особисто не маю за що йому дати, але "+" набага-а-а-ато менше, ніж я очікував.
Стосовно статті, на яку Ви посилалися на 2-й сторінці (не мав тоді часу її подивитися уважно) можу (ІМХО) сказати одне.... Якщо звідти забрати всі емоційні словесні реверанси анонімного (!!!) автора, то залишиться.... Словом якщо звідти викинути всі емоції - отримаємо інформацію, на яку за 20-30 хв можна "натягнути" зовсім інші емоції і отримати діаметрально протилежний результат LOL . Я дуже прихильно ставлюся до журналістів і їх праці. І результат їхньої праці сприймаю свого роду, як "їжу". Але я люблю коли їжа свіжа, а не пережована і (перепрошую) частково перетравлена. Останні речі я ще можу зробити сам :-))) . Ну Ви розумієте про що я? :). До речі, а чого автор не підписався? Встидно?;-)
Про покриття фонтанів я не даремно спитав. Інформацію про те, що вони зруйнуються за 1-3-5 років (залежно від джерела) я чув не раз. На кожне прохання пояснити що то за покриття і де можна отримати кваліфікований висновок, або бодай прочитати про це - миттєво отримував з'їзд на інше в темі "Садовий - #$%^". На жаль поки так і не довідався. Хоча якщо це правда - то треба щось робити, бо скульптури Вітвера вартують значно більше, ніж вся міськрада і Садовий зі своїм апаратом вкупі. Навіть у "совдєпії" на них рука не піднялася....

ХОТАБИЧ
21.09.2007, 14:19:09
fuxx, весь прикіл в тому, що він тільки докладає ту купку, але, на відміну від інших, він своє лайно вміє прикрити гарною обгорточкою...
Згоден купа дуже велика але під мантіею

Все
22.09.2007, 11:10:51
Andrlo, тобто те, що людина неодноразово публічно збрехала, для вас не є мінусом? Тоді нам справді немає про що говорити...
А загалом, як на мене, найкраще описує роботу Садового некдот, який почав ходити нетом:
Мер Львова А. Садовий: На додаткові кошти, отримані від підвищения цін на воду, із США будуть завезені американські працівники водоканалу, які будуть завжди посміхатися львів’янам.

Все
22.09.2007, 15:00:53
Ще один цікавий матеріальчик...
http://www.observator.com.ua/articles/1455.html

{ додано через 10 хвилин }
Особливо показовий матеріал - оцей... Просто щоб самому не перераховувати два десятки виконаних і невиконаних обіцянок Садового... Тільки факти...

Мумі-йО
22.09.2007, 21:32:01
Перечитав цю і дивуюся затятій агресивності панів "Все"
і Rainbow які намагаються за будь-яку ціну обі*рати Садового.
Хлопці, ви шо бабки відробляєте, чи вам Садовий "межу переорав"?

Садовий як на мене нормальний мер. Треба пам'ятати що
мер не маг, і чудеса в нього з рукава не сипляться.

Ну не освітив він 100% вулиць, так їх на 100% і сам всевишній не освітить.
З журналюгами не робить пресконференцій?
Бу-га-га! :-D Серед них стільки продажних проституток,
що будь-яка пресконф-я перетворюється в бордель.
Страчений час і нерви...

"Статєйка" в Обсерваторі - взагалі нонсенс. Замовна деза, аж смердить.
Відкритими дверима бидловозів має зайнятися ДАІ, історія з паркувальником - мало віриться, паркуюся в центрі Львова, знаю що відбувається.

Все
22.09.2007, 21:39:15
[Серед них стільки продажних проституток,
що будь-яка пресконф-я перетворюється в бордель.
Після таких слів на адресу кількох сотень львівян, представників цілої професії, ця людина буде казати, що я (не вживши жодної лайки, лише аргументуючи) когось об...аю? От з такою людиною точно нема про що говорити...
паркуюся в центрі Львова
Часом не зранку, коли йдеш у мерію на роботу?

{ додано через 2 хвилини }
А так, для всіх, поясню... Я особисто не Бог. Я не можу освітлити 100% вулиць, не можу зробити Центрик найбільш читаним форумом у світі, не можу створити 50 тисяч робочих місць... Але саме тому я цього НЕ ОБІЦЯЮ! Саме тому брехун садовий, а не я. Є така наука - логіка...

Andrlo
22.09.2007, 23:42:15
Після таких слів на адресу кількох сотень львівян, представників цілої професії, ця людина буде казати, що я (не вживши жодної лайки, лише аргументуючи) когось об...аю?
А чому тих кілька сотей людей, яких Садовий обдурив:
Пан Садовий обіцяв щомісяця зустрічатися з журналістами на прес-конференціях.
не написати відкритого листа? Може він забув. А може бажаючих немає...

До речі... Вже втретє прошу дати аргументовану відповідь на це:
Покриття фонтанів ніколи в житті не може використовуватися для такого матеріалу. жити їм лишилося роки-два-три.
Тільки бажано спеціалістів, або посилання на них а не з сайту "обсИрватора" ;-D . На якому ті опуси навіть підписувати встидаються....

Rainbow
23.09.2007, 07:15:48
"Статєйка" в Обсерваторі - взагалі нонсенс. Замовна деза, аж смердить.
Аргументуй. Бидловози рулять?дивуюся затятій агресивності панів "Все"
і Rainbow які намагаються за будь-яку ціну обі*рати Садового.
Всього навсього показати що Садік за свій гнилий базар зовсім не відповідає.Відкритими дверима бидловозів має зайнятися ДАІ
А до маршрутів мерія не має? Та не сміши блін. Все воно повязано одною ниточкою.

Все
23.09.2007, 11:28:57
Andrlo, по-перше, перепрошую, не закинув одного лінку, про який і казав, що він найбільш показовий. він розміщений на Обсерваторі, але взятий з Ратуші і там підпис автора був. Прочитайте уважно, тоді можемо подискутувати грунтовно:
http://www.observator.com.ua/agitka/1106.html
По-друге, журналісти вже втомилися вимагати від Садового відкритої прес-конференції. Натомість почалося гірше. Приклад - з власного досвіду. Є на 12 каналі передачка "Прямим текстом". Запрошують політиків з Києва і зі Львова і кількох журналістів. Ходив туди через раз і місяці за два мав домовленість з автором передачі про те, що буду запрошенипй на програму з Садовим. Але запрошений не був, так як і жоден із журналістів (а це не один і не два, бо ж журнаісти змінювалися), які ходили на програму раніше. Натомість запрошено журналістів Захід.нет (частково фінансується міськрадою і міськвиконкомом), Радіо Люкс і канал 24 години (фінансуюься Садовим) і Експресу (з власником якого у Садового давня домовленість про "ненапад"). Автору передачі голова ЛОДТРК просто подав список тих, хто може бути присутній, а хто - ні! Як кажуть інші журналісти, так є на кожному виході Садового в прямий ефір.
По-третє, коли я говорю про статуї на площі Ринок, опираюся на слова фахівців Історичного музею, які займаються реставрацією і консервацією археологічних знахідок. Можете зайти туди (це на Площі Ринок, 8, здається), поговорнити, наприклад, з Петром Слободяном... На жаль, сам я не фахівець у реставрації, але є фахівці, яким довіряю і з якими мю прямий контакт.
Дискусія ця мене напрягає власне тим, що послуговуюся інформацією з перших рук (достатньо спілкувався напряму і в неофіційних умовах і з Садовим, і з його підлеглими, з його опонентами), а мені намагаються щось заперечити люди, яким вголови вкладено штампи за рахунок теле і радіо каналів, що належать Садовому та навалі замовлених його людьми статей у інших медіа. Здається, ви все-таки з незазомбованих, тому готовий дискутувати далі.

Мумі-йО
23.09.2007, 19:47:41
Якщо хтось з тут присутніх є журналістом за професією,
я йому бажаю творчих успіхів.
Проте мушу сказати, що газет останніх 2-3 роки не читаю, а якщо читаю то не дуже їм вірю. Телевізор теж для мене не існує.

Мені, як жителю Львова потрібен чистота і порядок на вулицях, добрі дороги, вода\електрика без перебоїв і т.д.
Тому як на мене, водій снігоочисної машини чи смітярки
робить для мого міста НАБАГАТО більше ніж всі львівські журналісти разом взяті.

Мені, як жителю Львова НЕ потрібні жодні пресконференції мера, де недовчені жовтороті некомпетентні журналісти будуть задавти дурні запитання, а мер буде давати дурні відповіді.

Львівські дороги від того кращими не стануть.

Що буде зі статуями на площі Ринок ми побачимо через 3-4 роки. Я впевнений, що ніхрена з ними не станеться,
а якщо і станеться то за це В ПЕРШУ чергу відповість
реставраційна майстерня, що займалася ними.

Вважаю, що ідеальних мерів не існує, але Садовий є кращим мером ніж Куйбіда і Буняк і це вже тішить.

Те що Rainbow і "Все" в кожному своєму пості повторюють: "Садовий - брехун" виглядає як заказуха.
Мабуть помста тих працівників мерії яких звільнив Садовий.

Все
23.09.2007, 20:06:52
Щоб ніхто не дорікнув мені, що не відповідаю на закиди, поясню, що з хамами, яким показав себе пан МуміЙо, не маю наміру сперечатися. З іншими готовий дискутувати надалі.

Roxie
23.09.2007, 21:12:48
Те що Rainbow і "Все" в кожному своєму пості повторюють: "Садовий - брехун" виглядає як заказуха.
те що ти його так агресивно захищаєш не виглядає аж ніяк інакше!!!

Вважаю, що ідеальних мерів не існує, але Садовий є кращим мером ніж Куйбіда і Буняк і це вже тішить.
Куйбіда і Буняк не наставляли на кожному кроці гральні автомати...

До речі, шановний Мумі-йО, інформація для твоєї перевірки: реально по голосах пройшов на цих виборах Куйбіда... просто в нас держава де все купується і продається...

fuxx
23.09.2007, 22:09:32
Зате Садовий на початку свого правління обіцяв "розібратися" з гральними закладами, результат може бачити кожен. :)

Мумі-йО
23.09.2007, 22:35:04
те що ти його так агресивно захищаєш не виглядає аж ніяк інакше!!!

Roxie, те що ти так запросто до мене звертаєшся на "ти"
мене навіть десь заводить.
Я не захищаю Садового, мій бізнес не має нічого спільного з мерією, а останній раз я був в приміщенні ратуші в році так 91-му, там була прикольна їдальня і продавали пиво "портер" львівського пивзаводу.

Гральні автомати з'явилися задовго до Садового і те що
вони досі не прибрані - свідоцтво безсилля мерії.

До речі, шановний Мумі-йО, інформація для твоєї перевірки: реально по голосах пройшов на цих виборах Куйбіда... просто в нас держава де все купується і продається..

Ну і хто в тому винний?
Для вирішення таких проблем є суд, прокуратура, СБУ,
міліція, але ті органи не працюють в нашій країні.

А мені, як жителю Львова потрібна сильна влада і
сильна мерія, яка би могла підтримувати в місті порядок
і виконувати свої функції.

fuxx
23.09.2007, 23:14:17
Гральні автомати з'явилися задовго до Садового
Що не кажи але знаю багато таких закладів які зявилися після гучної заяви Садового прибрати автомати з міста.

Andrlo
24.09.2007, 00:46:20
він розміщений на Обсерваторі, але взятий з Ратуші і там підпис автора був. Прочитайте уважно, тоді можемо подискутувати грунтовно:
http://www.observator.com.ua/agitka/1106.html
Прочитав уважно. Є посилання на "Ратушу", автора нема, номера газети нема. Враховуючи специфіку того сайту, не певний, що така стаття в "Ратуші" була. Стосовно змісту - я вже казав, що "люблю свіжу їжу, а не пережовану і переварену". Анонімний автор виклав свої висновки, а фактів практично немає. Будівництво в парках? Чи відомо Вам, що міська рада (головний зараз опонент в Ратуші) більшістю голосів прийняла рішення про виділення ділянки в парку Знесінні під котежді? Освітлення міста? Чи відомо Вам скільки просив мер на освітлення міста в бюджеті 2007 і скільки йому на це виділили? Ось так....Земля, фінанси, постанови - практично все в руках не Садового, а міськради. По решті пунктів - я готовий дискутувати, але при наявності фактів, а не чужих висновків.
Повернемося до "Ратуші". Газета, яка повністю фінансується міською владою. На початку 90-х була справді дуже цікава газета. Правда критики на адресу міської влади я в ній не пам'ятаю (але це не дивно, правда?). Десь з середини 90-х вона потрохи перетворилася в "придворну газету". Талановиті журналісти звідти пішли і в газеті залишилися тільки дифірамби. Садовий вирішив припинити фінансування тієї газети з міського бюджету (і це логічно - кому цікаво читати що пише газета про владу, яка цю ж газету фінансує). І почалося.... Здаєтся, в період конфлікту "Буняк vs журналісти" "Ратуша" була більш ніж лояльна до мера ;-D і це для мене повінстю "похоронило" її.
Так що якби не рішення про припинення фінансування - "Ратуша" б зараз співала гарних пісень Садовому. Та й зрештою, чи була та стаття в "Ратуші", чи ні - яка тут суттєва різниця LOL ?
По-третє, коли я говорю про статуї на площі Ринок, опираюся на слова фахівців Історичного музею, які займаються реставрацією і консервацією археологічних знахідок. Можете зайти туди (це на Площі Ринок, 8, здається), поговорнити, наприклад, з Петром Слободяном... На жаль, сам я не фахівець у реставрації, але є фахівці, яким довіряю і з якими мю прямий контакт.
Цікаво. Я отримую категоричний висновок без будь-яких пояснень. Припустимо, я піду і знайду п.Петра Слободяна. Тепер питання:
1. Чи дасть він мені відповідь по суті, а не зішлеться на якусь причину? Чи скаже "тут були порушення технології" і я змушений буду прийняти це на віру, хоча це ІМХО однієї людини? Хай навіть спеціаліста.
2. Якщо він знає, що руйнуються пам'ятники архітектури, то чому він про це говорить тільки в приватних розмовах зі знайомими йому людьми.
3. Це швидше до Вас. Мені не зрозуміло як можна робити категоричні і безапеляційні висновки і при тому не бути в стані пояснити причину хоча б на "побутовому рівні". Не сприймайте це як образу - мені це справді незрозуміло.

Зате Садовий на початку свого правління обіцяв "розібратися" з гральними закладами, результат може бачити кожен.
А як він може розібратися? Для того щоб заборонити відкрити гральний салон в певному місці потрібна постанова Міської Ради. А її нема і (певно) ніколи не буде ;-) . Про причини можна тільки здогадуватися ;-] .
Існуючі він не зможе викинути навіть при наявності такої постанови, бо:
1. Аренда приміщення ще не закінчилася.
2. Закон зворотньої сили не має.
Все, що можна було зробити, не порушуючи закон - прибрати гральні автомати з вулиці. Це зробили.

реально по голосах пройшов на цих виборах Куйбіда... просто в нас держава де все купується і продається...
А можна факти ;-) ?
Мумі-йО, повага до опонентів - це повага до себе.

Все
24.09.2007, 01:23:40
Andrlo, щодо фонтанів - я назвав прізвище тільки одного фахівця, тому що знаю його особисто, але це не значить, що він був один. Далі - сказав, що покладаюся на думку фахівців, тому що не розуміюся сам. Не вимагайте від мене пояснення хімічних чи фізичних процесів - це були найменш улюблені мої предмети в школі з відповідним результатом.
Щодо Ратуші - її головний редактор пан Савєльєв публічно вступив у конфлікт із Буняком, коли за мерства того була спроба протягнути від міськвиконкому статтю, яка мала займати півгазети і в якій обливали брудом чи не половину відомих львівських політиків. Так само він опирався і мерові Садовому, відразу, а не після того, як Ратушу позбавили фінансування.
Щодо міськради - протягом півтора року в Садового не було конфліктів із нею, в усіх питаннях, в яких він справді ххотів досягати її рішення, він їх досягав. Але чомусь це знадобилося, аби виділяти землю Тойоті, Епіцентру чи юемсі, чи для того, щоб депутати погодилися на звільнення з ратуші непідконтрольного йому редактора (те, що перше спало на думку, не кажіть, що це одиничні випадки), а не для того, аби виділили гроші, потрібні для освітлення вулиць.
Щодо конкретної статті - вона в газеті була, автор - Микола Савєльєв. Читав особисто, мусите повірити мені на слово. Щодо вашої оцінки - погоджуся, що деколи є вкраплення оцінок журналіста, але лише в кількох пунктах, а в основному - факт: була така-то обіцянка, вона не виконана. Погодьтеся...
Перелік невиконаних обіцянок Садового вже налічує десятки. А основна причина такї всенародної нелюбові до Буняка - всього лише одна невиконана обіцянка - про цілодобову воду за два роки. Ждним чином не виправдовую колишнього мера, але звідки така однобокість - не пробачити брехні Буняку (в нього ж теж були виправдання - з ним міськрада воювала, а не домовлялася, як із Садовим), але пробачати її Садовому? Мені це незрозуміло.
З моєї точки зору, різниця між згаданими людьми лише в тому, що Буняк проігнорував публічну сторону своєї роботи і не займався піаром. Мовляв, зрблю добру справу, вона для мене піаром і буде. Тільки що не впорався з тими справами. Натомість поведінка Садового - все заради піару. Треба щось зробити і для міста, бо нема на чому піаритися? Ну добре вже, нате вам...
Таке...

Все
25.09.2007, 15:09:01
http://www.vgolos.com.ua/press/1323.html
ще одна деталька...

Andrlo
26.09.2007, 00:57:25
Все, я задав Вам конкретні питання, а у відповідь отримав купу "мітингових лозунгів". Повторюся ще раз:
Цікаво. Я отримую категоричний висновок без будь-яких пояснень. Припустимо, я піду і знайду п.Петра Слободяна. Тепер питання:
1. Чи дасть він мені відповідь по суті, а не зішлеться на якусь причину? Чи скаже "тут були порушення технології" і я змушений буду прийняти це на віру, хоча це ІМХО однієї людини? Хай навіть спеціаліста.
2. Якщо він знає, що руйнуються пам'ятники архітектури, то чому він про це говорить тільки в приватних розмовах зі знайомими йому людьми.
3. Це швидше до Вас. Мені не зрозуміло як можна робити категоричні і безапеляційні висновки і при тому не бути в стані пояснити причину хоча б на "побутовому рівні". Не сприймайте це як образу - мені це справді незрозуміло.
П.1 можна викинути, оскільки Вас особисто напряму він не стосується.
Стосовно п.2 у мене є нерозуміння, яке Ви прояснити мені не змогли: чому інформація про руйнування пам'ятників розповсюджується спеціалістами тільки в особистих розмовах, "між своїми". Формальною мовою: руйнування пам'ятників архітектури є злочином КК, знати про злочин і не повідомити - також є злочином. Наразі я не знайшов ніяких аргументованих пояснень цьому і не отримав їх від Вас. Зрештою фонтани вже 1 рік простояли і не зруйнувалися (не рахуючи руки Нептуна, але, я думаю, Ви погодитеся, що Садовий тут ні при чому)....
По п.3.... Мене колись батько вчив (за що я йому дуже вдячний і так само вчу свого сина): "Впевнений - говори, але будь готовий сказавши "А", сказати "Б" і відповідати за свої слова. Інакше ти будеш схожий на базарну перекупку". Далі без моїх коментарів - чекаю на Ваші.
А основна причина такї всенародної нелюбові до Буняка - всього лише одна невиконана обіцянка - про цілодобову воду за два роки.
Тільки через це???? Як же Ви примітивно думаєте про львів'ян. Та хоч би своїх колег-журналістів посоромилися б (хоча б тільки це!).
З моєї точки зору, різниця між згаданими людьми лише в тому, що Буняк проігнорував публічну сторону своєї роботи і не займався піаром.
Ну ще Буняк, образно кажучи, "давав під зад" і виставляв за двері "невигідних" журналістів, а Садовий (за вашими словами їх "не запрошує"). Якщо Вам (як журналісту) ближча позиція Буняка, тоді "просю пардону" LOL .
До речі, Ви обурилися (і цілком справедливо) на вислови Мумі-йО в адресу журналістів. Але тут же подали перелік львівських інформаційних агенцій, які "фінансуються Садовим чи мають договір про ненапад" і які пишуть замовні статті. Облишимо питання професійної етики, але бодай подайте перелік агенцій і/або журналістів, які на Ваш погляд є об'єктивними. Бо наразі з Ваших слів об'єктивними (крім анонімів) є лише Ви (якого Садовий не запросив не телезустрічі) і п.Савельєв (якому Садовий відмовив у фінансуванні). Ну так виходить на підставі ваших постів...
http://www.vgolos.com.ua/press/1323.html
ще одна деталька...
Так-так. Є така річ. Вулицю перекрили ще 24-го, а 25-го там працювала комісія Галицької райради. Наразі попередні висновки: "порушення технології будівництва". А саме: при закладці глибокого фундаменту (там мають бути підземні гаражі) не провели укріплення фундаментів довколишніх будинків, хоч в техдокументації на будівництво це було передбачено. Наразі невідомо чи проблеми були раніше і зараз вони посилилися і стали критичними, чи це порушення стало першопричиною.
Бачите, я, інженер-радіофізик, маю таке саме відношення до будівництва, як Ви, журналіст, до реставрації і архітектури ;-D . Але зміг в кількох словах пояснити суть проблеми, хоч навіть поняття не маю як би мав правильно укріплюватися фундамент. За Вами пояснити яким боком тут мер ;PP . Ні ну можна заставити мера особистою присутністю контролювати всі ключові питання на ремонтно-будівельних роботах, але тоді нам треба буде вибирати не одного мера, а так зо два десятки LOL .

Все
26.09.2007, 10:36:38
Andrlo, я можу відповіссти у такий же спосіб - це про мітингові гасла. Це вже питання інтерпретації.
По пунктах.
1. Щодо інформації, яка не подається в правоохоронні органи. До вашого відома, інформація щодо порушень під час "рестарації" площі Ринок туди передана була. І фахівцями, і кількома громаськими організаціями. Проблема в тому, що, так само як і підозри у фінансових зловживаннях під час організації 750-річчя Львова, і скарга журналістів "Ратуші" на невиплату заробітної плати (кримінальний злочин, до речі, і смертний гріх - нагадаю, що наш мер дуже ревний греко-католик), оскільки стосуються міського голови, розглядаються не УМВС, а прокуратурою, при чому прокуратура в будь-якому разі залишає це на розгляд міського прокурора. Міський прокурор Андрій палюх, якщо вам невідомо, однокласник Андрія Садового. Так вже сталося. Далі - без коментарів...
2. Тішуся за те, що ви інженер-радіофізик, у вас є хороші шанси стати мером :) Утім, не погоджуюся з тим, що я мав отак взяти і розібратися в технічних поясненнях як і ви. Я можу сказати, що йдеться про надмірну цупкість покриття, в якого з часом ця здатність посилюється і вона стисне не надто міцні через час статуї. Бачите - звучить кострубато, але так я це зрозумів і про те, що погано розбираюся і в фізиці, і в хімії, вас попереджав.
Крім того, розмова зациклилася тільки на фонтанах, а йдеться ще й про всю бруківку. Тут навіть такий профан як я, роуміє що її не можна заливати бетоном.
3. Я вже казав - не маю жодних сантиментів до пана Буняка. Свого часу і від мене йому дісталося. Особисто я не забув ні про "наїзди" на журналістів, а головне, чого не можу пробачити - це те, що він вигороджував свого заступника Лозинського після його нелюдських коментарів щодо самоспалення Святослава Шендрика. Але факт залишається - попри всі скандали, рейтинг довіри до мера-Буняка падав поступово, потім - два роки від приходу до влади, кілька акцій "Буняк, де вода?" - різкий провал, а потім знову поступове падіння.
У будь-якому разі, не маю наміру надалі займатися обговоренням Буняка чи Куйбіди, тут тема про Садового. Тому попрошу його прихильників говорити не про попередників, а про нього. Наразі я не побачив, щоб хтось написав про те, що він реально зробив, окрім того, що на 50% освітлив місто станом на вересень 2007, в той час як обіцяв освітлити його на 100% до листопада 2006. Чомусь мені здається, що якби йшлося про Януковича, то вже б була купа не надто приємних коментів на його адресу.
4. Коли я говорю про те, що Садовий не проводить прес-конференцій, то тільки тому, що він ОБІЦЯВ це робити. Як на мене, брехня залишається брехнею, незалежно від того, скількох людей це стосується напряму. Ви можете це заперечити?
5. Щодо інформаційних ресурсів, лояльних до Садового. Я не звинувачував усіх їх журналістів у необєктивності. Наприклад, Експрес, як на мене, є вже кілька років однією з найбільш обєктивних газет не тільки у Львові, а й в Україні загалом. І не винні журналісти в тому, що власник, а заодно й головний редактор газети змушений був піти на домовленість із Садовим, адже наразі видання володіє найбільшою мережею розповсюдження газет, яка стоїть на імській емлі і залежить таки від міської влади. Коли газета зачіпає теми, що стосуються мерії, пишуть вони про це доволі обєктивно, інше питання, що не звжди їх зачіпають. Те саме стосується Захід.нету - журналісти, які там працюють, принаймні ті, кого я знаю особисто або просто багато читав - є професіоналами. Проблема тільки в редакційні

{ додано через 8 хвилин }
й політиці. Про ТРК "Люкс" просто промовчу, щоб нікого не ображати. До речі, де я хоч ловом сказав, що я сам є обєктивним, чи що обєктивним є микола Савєльєв? Коли писав про ту програму, зотів на прикладі показати, як формується громадська думка про Садового. Адже не потрапив тоді на програму не лише я, а й усі інші журналісти, яких запрошували туди раніше. Як на мене, коли влада свідомо уникає незроучних запитань - це не на добро. І дає поживу лдля роздумів. А висновки хай кожен зробить сам.
Для того, щоб перевести розмову в конструктивне русло, пропоную з вашого боку навести виконані обіцянки Садового. Бо звинувачення один одного в необєктивності ні до чого доброго не приведе.
Я особисто навіть наголошую на тому, що обєктивним у цій темі не можу бути. З одного боку через те, що добре знайомий з обєктом розмови. З іншого боку, через те, що місто оє люблю неймовірно, тому без емоцій не обходиться. Але це так - ліричний відступ...

{ додано через 29 хвилин }
Отже, до конкретики. Перерхую ще раз обіцянки Садового, які він не виконав. Прошу навести виконані обцянки. Порівняємо. Дякую за увагу.
1. Не допущу кумівства у владі. - Ратуша, окрім кумів Садового, якими є секретар міської ради Володимир Квурт і заступник мера Василь Косів, забула ще й згадати голову Личаківської райадміністрації Василя Білоуса, який є батькому кума Андрія садового.
2. Зеберу зі Львова гральний бізнес. Весь гральний бізнес буде винесений за межі міста. - відповідь дайте самі.
3. Діяльність "Самопомочі" розшириться - тут, думаю, теж додаткової інформації не треба.
4. Ми подбаємо про архітектурну спадщину, не дамо руйнувати чи перебудовувати пам’ятки - це предмент найбільшої дискусії в цій темі, тут коментувати не буду.
5. Обслуговування житлових будинків – на конкурентну основу. Мешканці мають отримувати належні послуги і знати за що платять. Два тарифи на квартплату: мінімальний – на рівні 2005 року і додатковий – на додаткові послуги - кожен сам знає, як він платить за компослуги, хай подивиться і порахує.
6. Смітники - через кожні 50 метрів. Пропоную вийти за межі роспекту Свободи і порахувати метри.
7. Припинимо марнотратство питної води і тепла через втрати в дірявих мережах - втрати води дося становлять 37 % - це факт, а не домисли журналістів.
8. Створення сучасної аварійної служби 911 - ви чули про таку чи принамні про те, що міськвиконкому пропонував щось схоже?
9. Реформа існуючих ЖЕКів. У них мають працювати втричі менше працівників, які повинні організувати якісне забезпечення комунальними послугами й отримувати за це пристойну зарплату. - Щодо зарплати працівників ЖЕКів не знаю, однак їхню кількість таки не скорочено. Покращення якості послуг я також не помітив, якщо хтось може про таке розповісти - прошу дуже.
10.Черговикам, молоді та соціально незахищеним – житло в першу чергу. Ми побудуємо достатньо квартир, аби ліквідувати чергу і відселити людей із аварійних будинків - ???
11. За перший рік зробити 100-відсотковий облік води - його справді нема.
12. "Коли мова йде про закупки, тендери, конкурси, призначення на посади, має бути максимальна публічність. Тому я активно співпрацюватиму зі ЗМІ: раз на два тижні хочу давати великі прес-конференції, раз в квартал проводити великі зустрічі з лідерами будинків міста Львова" - про це ми вже говорили.
13. Влада має провести інвентаризацію всього міського майна і перевірити ефективність його використання. Результати, які ми обов’язково опублікуємо, шокують багатьох. - Інвентаризацію або не проведено, або не оприлюднено її результати.
14. "Ми не будемо збільшувати оплату за комунальні послуги, а покращуватимемо якість цих послуг" - тарифи підвищено, про якість мжна сперечатися.
15. "Буде розроблено програму "Місто прихильне до інвестора", якою плануємо залучити 1 мільярд доларів інвестицій", „Створити 50 тисяч нових робочих місць” - покажіть мені ці тисячі і мільярди.

{ додано через 31 хвилину }
І ще одне
За Вами пояснити яким боком тут мер . Ні ну можна заставити мера особистою присутністю контролювати всі ключові питання на ремонтно-будівельних роботах
Це не за мною. Це за Андрієм Садовим. Перед виборами десь близько сотні разів або чув особисто, або читав в інтервю його фразу: "Мер несе персоніфіковану відповідальність за все, що відбувається в місті". Фраза зникла з його виступів відразу після виборів :)

{ додано через 32 хвилини }
А, ще одну обіцянку забув - 100-відсоткове освітлення міста ще восени 2006 року.

Rainbow
28.09.2007, 11:57:20
Нині у неділю їхав вулицями міста і думку гадав. Минуло більше року з того часу, як до влади у місті прийшла «нова команда» Андрія Садового. За той час «блискуче» просрали день міста, коли мало залишалося до трагедії. Потім взялися за рехформування. Особливо відзначились у транспортній сфері, тому і пишу.
Читатйте повну версію: Що буває, коли рагулі містом керують (http://bydlovoz.lviv.ua/082607.html)

Все
28.09.2007, 16:02:52
От і вилізла на гору ще одна проблема, повязана з фонтанами:
http://www.portal.lviv.ua/chronicle/2007/09/27/111553.html

Rainbow
28.09.2007, 22:11:08
Все, яскравий приклад дерибану командою проффесіоналів Садіка. Захисників садіка прошу не розказувати казочку про доброго царя ще раз.

fuxx
28.09.2007, 22:25:35
Все, я мера не захищаю, але такі слова:
розповів Сергій Сохін, директор фірми „Ар-Деко”, яка за власний кошт (25 тисяч гривень) відновила руку Нептуна.
змахують на звичайний PR, і намагання залізти в міське "корито".

Andrlo
29.09.2007, 02:09:34
Все, хотів би нагадати, що Садовий мером менше 1.5 року і говорити про НЕ ВИКОНАВ трохи некоректно, якщо не названі конкретні терміни виконання. Може краще казати "поки що не виконує"....?
1. Не допущу кумівства у владі. - Ратуша, окрім кумів Садового, якими є секретар міської ради Володимир Квурт і заступник мера Василь Косів, забула ще й згадати голову Личаківської райадміністрації Василя Білоуса, який є батькому кума Андрія садового.
Ну на мій розсуд кумівство - це коли людину беруть на роботу виключно на родинних підставах. Якщо беруть на роботу професіонала, але він має певні дружні/родинні стосунки з керівництвом - на мій погляд нічого поганого немає.
2. Зеберу зі Львова гральний бізнес. Весь гральний бізнес буде винесений за межі міста. - відповідь дайте самі.
Відповідь я вже давав трохи раніше. Для того, щоб винести гральний бізнес за межі Львова має бути певна постанова Міської Ради. Цього наразі немає і невідомо чи буде. Все, що можна було зробити не порушуючи закон, - прибрати гральні автомати з вулиць. Це зроблено.
3. Діяльність "Самопомочі" розшириться - тут, думаю, теж додаткової інформації не треба.
Так - "Самопоміч" фактично припинила існування. Формально існує. Я ще перед виборами був впевнений, що "Самопоміч" припинить існування коли Садового оберуть мером. Це був надзвичайно вдалий передвиборний проект, оснований на аналізі виборчої кампанії 2002 (це ясно, як 2*2). Тоді Садовий також балотувався у мери і набрав (як на мене) дуже пристойний результат. Так що проект "Самопомочі" був для Садового виключно кроком до крісла мера. Інша річ, що "Самопоміч" реально допомогла дуже багатьом городянам.
5. Обслуговування житлових будинків – на конкурентну основу. Мешканці мають отримувати належні послуги і знати за що платять. Два тарифи на квартплату: мінімальний – на рівні 2005 року і додатковий – на додаткові послуги - кожен сам знає, як він платить за компослуги, хай подивиться і порахує.
Тут мені важко щось говорити. Наш будинок вже давно не залежить від жеків....
6. Смітники - через кожні 50 метрів. Пропоную вийти за межі роспекту Свободи і порахувати метри.
Наразі за 1.5 року вони є в центрі. Пропоную порахувати смітники десь так в 2009....
7. Припинимо марнотратство питної води і тепла через втрати в дірявих мережах - втрати води дося становлять 37 % - це факт, а не домисли журналістів.
Мережі досить активно ремонтуються (і ремонтувалися ще за Буняка). Знову ж таки - почекаємо хоча б до другої половини терміну.
8. Створення сучасної аварійної служби 911 - ви чули про таку чи принамні про те, що міськвиконкому пропонував щось схоже?
Таку службу зараз пропонується ввести на державному рівні. Наразі аналог 911 пропонували запустити в Харкові, потім у Львові. Щось не дуже воно запускається поки що.
9. Реформа існуючих ЖЕКів.
Про жеки нічого поганого сказати не можу - я вже сказав чому. Зараз мої родичі живуть на території ЖЕК 404. Кажуть, що будинок і територію підмітають щодня, а миють під'їзд щотижня.
10.Черговикам, молоді та соціально незахищеним – житло в першу чергу. Ми побудуємо достатньо квартир, аби ліквідувати чергу і відселити людей із аварійних будинків - ???
Місто практично не фінансує житлового будівництва. Міська Рада в бюджеті на це заклала мізер. Вже житло - комерційне і місту перепадає квартир значно менше, ніж є в цьому потреба.
11. За перший рік зробити 100-відсотковий облік води - його справді нема.
А що таке 100% облік? В мене, наприклад, він 100%, в нашому будинку - також. Чи я щось не так зрозумів?
12. "Коли мова йде про закупки, тендери, конкурси, призначення на посади, має бути максимальна публічність. Тому я активно співпрацюватиму зі ЗМІ: раз на два тижні хочу давати великі прес-конференції, раз в квартал проводити великі зустрічі з лідерами будинків міста Львова" - про це ми вже говорили.
Так, говорили... Це точна цитата з програми Садового? Тоді слід на мій погляд розділяти ХОЧУ і БУДУ.
13. Влада має провести інвентаризацію всього міського майна і перевірити ефективність його використання. Результати, які ми обов’язково опублікуємо, шокують багатьох. - Інвентаризацію або не проведено, або не оприлюднено її результати.
Наразі поки що я про результати не чув....
14. "Ми не будемо збільшувати оплату за комунальні послуги, а покращуватимемо якість цих послуг" - тарифи підвищено, про якість мжна сперечатися.
Тут, як я вже сказав - нічого конкретного сказати не можу. В мене вартість послуг доволі висока (і такою була) і якість відповідає вартості.
15. "Буде розроблено програму "Місто прихильне до інвестора", якою плануємо залучити 1 мільярд доларів інвестицій", „Створити 50 тисяч нових робочих місць” - покажіть мені ці тисячі і мільярди.
Скажіть на милість: який нормальний інвестор прийде в місто, коли існує таке протистояння мера і Міської Ради?
Перед виборами десь близько сотні разів або чув особисто, або читав в інтервю його фразу: "Мер несе персоніфіковану відповідальність за все, що відбувається в місті". Фраза зникла з його виступів відразу після виборів
Фраза доволі банальна - мер і так несе персоніфіковану (правильніше персональну) відповідальність за все, що відбувається у місті. Це його обов'язок.

Я щось не зрозумів з фонтанами? Проблема у фарбі, як казав Ваш знайомий п.Петро Слободян і пан Сохін чи грибок/пліснява/бактерії за словами Андрія Салюка (який до речі фарбу вважає абсолютно адекватною)? І ще Вам скажу одну річ - грибок чи пліснява руйнувати камінь не будуть - хіба зруйнують (і то дуже швидко) покриття каменя - власне саму фарбу. Бактерії - інша справа. Є види бактерій (доволі рідкісні), які справді руйнують каміння. Але чи вони будуть під фарбою, чи ні - ролі не грає. Процес руйнування буде йти з однаковою швидкістю.
Бруківка на площі Ринок викладалася за тим самим принципом, як і на решті вулиць міста, які ремонтували і ремонтують: подушка з піску, бетонна основа, викладається бруківка і шви заливаються цементним розчином. Після викладення залишки цементу частково змивають, частково вони стираються від коліс автомобілів. Просто рух на пл.Ринок практично відсутній і "полірування" поверхні бруківки йде дуже повільно. Згадайте як виглядала пл.Ринок у вересні 2006 (тоді бруківки вагалі не було видно) і як зараз і подивитеся ще наступного року. Погляньте на вулиці, мощені великою бруківкою (Гонти, Д.Галицького, частково кн.Романа і Підвальна). Згадайте, як вони виглядали відразу після ремонту і як через кілька місяців. На пл.Соборній зараз будуть викладати бруківку таким самим способом.
Тішуся за те, що ви інженер-радіофізик, у вас є хороші шанси стати мером
Тільки після Вас ;-] .

Все
29.09.2007, 13:10:58
Скажіть на милість: який нормальний інвестор прийде в місто, коли існує таке протистояння мера і Міської Ради?
ЯКЕ ПРОТИСТОЯННЯ? Півтора року жодного протистояння не було. Зараз воно лише починається і навряд чи буде серйозним. Ви переплутали Садового і Буняка? Я вже казав - в усіх випадках, коли Садовий справді докладав зусиль, щоб міська рада ухвалювала потрібні йому рішення, вона це робила. Інша річ, що питання ці були радше шкурними, ніж соціальними. Саме тому не приймаю такого заперечення, ані в темі грального бізнесу, ні у всіх інших.
ЯКЕ Фраза доволі банальна - мер і так несе персоніфіковану (правильніше персональну) відповідальність за все, що відбувається у місті. Це його обов'язок.
Тоді чому в попередньому пості заперечувалася його відповідальність за те, що валяться будинки?
Тут, як я вже сказав - нічого конкретного сказати не можу. В мене вартість послуг доволі висока (і такою була) і якість відповідає вартості.
Я не знаю, яким чином платите за компослуги ви, але у більшості львівян тарифи протягом останньогог року зросли. Наприклад, на опалення - більш, ніж у двічі. При чому конкретно цей тариф Садовий буквально витиснув у міськради, хоча БЮТ (підорюю, що ними рухали насамперед мотиви популістичні, але все ж) опирався неймовірно, а інші теж підставлятися не хотіли. До речі, один із багатьох прикладів того, що мер витискає з ради потрібні йому рішення. В цьому питанні, я думаю, не виникне проблеми часу? Тут уже зафіксована брехня.
А що таке 100% облік? В мене, наприклад, він 100%, в нашому будинку - також. Чи я щось не так зрозумів?
Йдеться про побудинкові лічильники, яких у більшості будинків немає. Тому вирахувати, де втрачається вода - в мережах будинкових чи зовнішніх, не так уже й легко. Часу давав собі Садовий рік, минуло півтора - отже, брехня.
Так - "Самопоміч" фактично припинила існування. Формально існує. Я ще перед виборами був впевнений, що "Самопоміч" припинить існування коли Садового оберуть мером. Це був надзвичайно вдалий передвиборний проект, оснований на аналізі виборчої кампанії 2002 (це ясно, як 2*2). Тоді Садовий також балотувався у мери і набрав (як на мене) дуже пристойний результат. Так що проект "Самопомочі" був для Садового виключно кроком до крісла мера. Інша річ, що "Самопоміч" реально допомогла дуже багатьом городянам.
Цього не розумію взагалі. Ви кажете - та я й без того знав, що це брехня. І ви далі прихильник Садового? Вибачте, але тут я можу просто розвести руками.
Наразі поки що я про результати не чув....
Якщо ви не чули, я не чув, журналісти Ратуші (як і будь-які інші журналісти) не чули - значить, брехня. Назвімо речі своїми іменами.
Я щось не зрозумів з фонтанами? Проблема у фарбі, як казав Ваш знайомий п.Петро Слободян і пан Сохін чи грибок/пліснява/бактерії за словами Андрія Салюка (який до речі фарбу вважає абсолютно адекватною)? І ще Вам скажу одну річ - грибок чи пліснява руйнувати камінь не будуть - хіба зруйнують (і то дуже швидко) покриття каменя - власне саму фарбу. Бактерії - інша справа. Є види бактерій (доволі рідкісні), які справді руйнують каміння. Але чи вони будуть під фарбою, чи ні - ролі не грає. Процес руйнування буде йти з однаковою швидкістю.
Перепрошую, наразі не мав можливості поспілкуватися з кимось, хто б мені розтлумачив цю тему. Тому поки що утримаюся від коментарів, можливо, хтось із учасників форуму зможе сказати, де правда. Побачив статтю - закинув, якщо зясується, що справді перше пояснення, яке тут викладав, немає підгрунтя - визнаю, що помилявся.
Місто практично не фінансує житлового будівництва. Міська Рада в бюджеті на це заклала мізер. Вже житло - комерційне і місту перепадає квартир значно менше, ніж є в цьому потреба.
При цьому "соціальне житло" таки отримують директор департаменту міськвиконкому та її родичі, начальник управління...
Ну на мій розсуд кумівство - це коли людину беруть на роботу виключно на родинних підставах. Якщо беруть на роботу професіонала, але він має певні дружні/родинні стосунки з керівництвом - на мій погляд нічого поганого немає.
Визначити, професіонал ця людина чи ні - важкувато. А от родинні чи кумівські звязки довести не проблема. Саме тому на Заході такі призначення вважаються корупцією апріорі. До цього додамо те, що одна з обіцянок Садового (добре що нагадали) - ВСІ кадрові призначення у Ратуші відбуватимуться на конкурсній основі. Жоден заступник мера, жоден директор департаменту конкурсу не пройшов. Отже - брехня.
Так, говорили... Це точна цитата з програми Садового? Тоді слід на мій погляд розділяти ХОЧУ і БУДУ.
Тут я халявив і дав цитату, яка була наведена в ратуші. Попри те, особисто чув обіцянку (а не побажання) Садового щонайменше раз на місяць проводити прес-конференції. Тож брехня таки була.
Мережі досить активно ремонтуються (і ремонтувалися ще за Буняка). Знову ж таки - почекаємо хоча б до другої половини терміну.
Якщо ремонтуються, то чому втрати вди не зменшуються, а збільшуються?
Загалом навіть якщо врахувати частину ваших зауважень, то нараховую тільки з того, про що згадала "Ратуша" (а обіцянок було більше, тільки ж я на форумі дискутую, а не статтю готую, щоб кілька днів копатися в минулому) плюс обіцянку про 100відсоткове освітлення вулиць, виходить 9 (!) невиконаних обіцянок Садового. 9 реальних фактів брехні. Як на мене, цього достатньо, щоб людині не вірити. При цьому, пошу зауважит, я згадую лише те, що стосується діяльності Садового як мера і не залиблююся в події давніші, коли він був керівником підприємства і видавцем газети. просто щоб говорити суто в межах теми.
Якщо для прихильників Садового мораль не є чинником вибору, тоді я їх розумію. Для мене це все таки важливо.

Все
31.10.2007, 15:13:24
Як на мене, дуже показова оцінка діяльності мерії Садового:

Найбільше на владу впливають вибори і хабарі – думка львів’ян
30 жовтня 2007 15:08, Львівський портал
Кількість людей, які вважають, що найбільше впливати на владу вони можуть за допомогою хабарів, за останні п’ять років збільшилась у чотири рази. Принаймні саме про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного центром «Соціоінформ».
Як повідомив сьогодні під час прес-конференції директор центру Олексій Антипович, у «силу хабара» вірять понад 28 відсотків львів’ян, тоді як у 2002 році лише 7,4 відсотка вважали, що з його допомогою можна найбільше впливати на рішення влади. Водночас зросла і переконаність жителів області в тому, що на владу неможливо вплинути жодним чином. У цьому, зокрема, переконані понад 21 відсоток респондентів.
До того ж зросла віра в те, що вплинути на владу можуть вибори, так вважає майже 31 відсоток львів ’ ян. Натомість не вірять жителі області референдуму. Якщо у 2002 році понад 23 відсотки опитаних вважали, що саме референдум може вплинути на владу, то сьогодні так вважають лише трохи більше 6 відсотків.
Крім цього, за словами Олексія Антиповича, зменшилась віра в те, що вплинути на владу можуть засоби масової інформації. «Довіра до ЗМІ зросла, але громадяни менше вірять у їх вплив на владу. Це пояснюється тим, що наша влада не боїться публікацій у ЗМІ», – пояснив Олексій Антипович.

Все
12.11.2007, 12:43:36
Під стінами Ратуші – «наметове містечко» проти Садового
http://portal.lviv.ua/news/2007/11/12/131557.html

Irene
12.11.2007, 12:52:35
І знову на ті самі граблі... Спрершу Буняк, тепер Садовий... На що народ купився? На "Самопоміч"? Так назва сама за себе говорить... поможи собі сам... Те що він не справиться, було одразу зрозуміло...

Все
12.11.2007, 12:56:18
Цікава штука, до речі:
Прес-служба Садового вводить в оману львів’ян щодо ревіталізації Львова
http://www.observator.com.ua/news/16118.html

Tiesto
12.11.2007, 13:42:08
ги ... треба було голусувати за Писарчука, але людей не переконаєш ...

Irene
12.11.2007, 13:44:04
за Писарчука,
У кожного свій вибір, я наприклад Писарчука не підтримаю в жодному разі ні на яких виборах...

Та й крім того що тепер говорити... А те що Садовий таки найгірший, то це факт...

Все
12.11.2007, 15:42:24
От і ще фактик
Садовий ігнорує проблемні гуртожитки
http://www.observator.com.ua/news/16125.html

fuxx
13.11.2007, 13:00:16
І знову на ті самі граблі... Спрершу Буняк, тепер Садовий... На що народ купився? На "Самопоміч"? Так назва сама за себе говорить... поможи собі сам... Те що він не справиться, було одразу зрозуміло...
А яка альтернатива? За кож тоді потрібно було голосувати на твій погляд?

Irene
13.11.2007, 13:18:35
А яка альтернатива? За кож тоді потрібно було голосувати на твій погляд?
Як на мене, так останнім часом взагалі нема за кого голосувати ні в одному з можливих бюлетенів до різних підрозділів влади. Говорити за кого треба було - це тільки провокація ймовірної суперечки між різними поглядами.
Щодо Садового я мала наувазі саме його фіктивну "Самопоміч", а також цяцянки і "проїзд" по болючим місцям типу Буняка "вода буде цілодобово" і "освітянам піднімуть зарплату".
Особосто я голосувала за Куйбіду, але не говорю що він би був кращий, оскільки це невідомо. Проте найбільше мене вражає те, що народ обирає, а потім протестує... Я розумію, що не звертати уваги на промахи це означає гарно їсти їхню лапшу, але майте совість признати що самі обрали, принаймні ті що голосували... За щось же люди голосували, чи як завжди за "найцікавішу байку"? Найменше я вірю тим кандидатам, які багато обіцяють - що вони для нас рідненьких зроблять, особливо якщо хоч трішечки знаю чи можливе виконання тої баєчки чи ні.

fuxx
13.11.2007, 13:30:54
От в тому й справа, що не було гідного кандидата на посаду мера. А про ідеали є чітка відповідь (http://center.lviv.ua/attachment.php?attachmentid=14561&d=1194951480). Тому повністю оцінити діяння Садового зможемо вже по закінченню терміну його правління, порівнюючи його з новим мером.

Rainbow
13.11.2007, 16:33:45
Замічаю таку річ: в менших обл. центрах (Чернігів, Вінниця, Полтава) нормальних вибрали, у великих містаж (Львів, Київ, Харків) якісь дибіли.

Все
14.11.2007, 12:28:14
Садового пікетує все більше людей... До речі, мешканці гуртожитеків, які він так захищав перед виборами і забув після...
http://www.observator.com.ua/news/16173.html

Andrlo
14.11.2007, 15:18:41
"Дивну акцію «Львів без Садового!» організував…Садовий?":
http://zik.com.ua/index.php?news_id=111386

Tiesto
18.12.2007, 18:19:12
Позиція Садового очевидна, він прагне стати депутатом у Верховній раді а Львів йому не потрібний ...

Irene
19.12.2007, 00:19:29
він прагне стати депутатом у Верховній раді а Львів йому не потрібний ...
Він тіпа на Куйбіду надивився? Ню-ню...

Rainbow
19.12.2007, 11:01:19
Щось незамічав щоб садік підлизувався до якогось політика, який може його у верховну зраду помістити.

Все
19.12.2007, 11:21:38
Позиція Садового очевидна, він прагне стати депутатом у Верховній раді а Львів йому не потрібний ...
Насправді несхоже, аби він на перспективу дивився... Здається, має бажання нагребти побільше і відразу у Львові...
Якщо вони якимось дивом не втратять право провести у львові євро, то з цими грошовиими потоками жоден Київ Садовому непотрібен...

Все
20.12.2007, 16:09:32
Ще один момент для пошановувачів Садового.
Одна з основних фішок "Самопомочі" - турбота про неповносправних, зокрема про колясочників і боротьба з ьарєрами...
Так от - зараз у Львові державна програма подолдання барєрності виконується чи не найгірше в Україні.
Знаєте, на скільки виконано?
На 0,03%...
Без коментарів...

Rainbow
20.12.2007, 18:45:18
На 0,03%.
Команда проффесіоналів. Теж без коментарів.

Все
21.12.2007, 17:08:41
Передучора зясувалося, що протягом останнього часу тільки в департаменті ЖКГ проведено незаконних тендерів на 6 мільйонів грн.
Сьогодні зясувалося, що незаконно встановлені 70% вивісок у Львові.
Що незаконного вияввиться у діях міської влади в понеділоК?!

Irene
22.12.2007, 01:13:13
Все, простіше спитати що взагалі у Львові є законним, менше затрат часу...

Олелько
22.12.2007, 15:31:33
Мене як журналіста обурив пофігізм деяких учасників форуму щодо обіцянки Садового спілкуватися з медіа. Шановні, ви собі ніколи не ставили запитання "чому?" Чому мер ігнорує ЗМІ? Чи не тому, що йому нема про що говорити і вже аж надто багато назбиралося "проблемних" питань до нього? Все спілкування з паном Садовим відбувається через прес-службу, яка пише солоденькі й позитивні відповіді від його імені. Отак і з"являються прихильники Садового: люди не отримують об"єктивної інформації, а чують тільки те, що підготувала прес-служба. Хтось на тому форумі сказав, що пресухи за участю мера і "продажних" журналістів перетворюються на борделі. Ха-ха, Садовий вже давно весь Львів перетворив на бордель, бо має місто і львів"ян по повній програмі. Щоби не бути голослівним: як ви гадаєте, у Львові збудують стадіон до євро-2012? Якщо так, за скільки часу, за які гроші, чиїм він буде? Бо поки що, нагадую, немає ні проекту, ні забудовника, ні підрядника, ні грошей... І конкурсом ще не пахло. А може Садовий і компанія просто затягують час, щоби згодом за велике бабло продати право Львова приймати чемпіонат наприклад, Одесі? Принаймні я розмовляв з потенційними інвесторами, які б хотіли тут будувати розважальні комплекси, і вони делікатно сказали, що поки що утримуються від інвестицій, бо не впевнені, чи буде у Львові ЄВРО.

Rainbow
22.12.2007, 20:25:36
обурив пофігізм деяких учасників форуму щодо обіцянки Садового спілкуватися з медіаЗнаєш, кому кому, а от садіку буде дуже проблемно відпости на деякі питання журналістів. І ти як журналіст мав би це знати. Щодо бажаня завалити ЄВРО у Львові, то це вже настільки перетрушене питання, що мабуть фанам садіка ясно.
Лишається сподіватись що Юлька дотримається свого слова і скоро сплете лапті тому аферисту конченому. Інакше місту буде скоро <той самий>

Все
22.12.2007, 21:55:48
Щоби не бути голослівним: як ви гадаєте, у Львові збудують стадіон до євро-2012? Якщо так, за скільки часу, за які гроші, чиїм він буде? Бо поки що, нагадую, немає ні проекту, ні забудовника, ні підрядника, ні грошей... І конкурсом ще не пахло. А може Садовий і компанія просто затягують час, щоби згодом за велике бабло продати право Львова приймати чемпіонат наприклад, Одесі? Принаймні я розмовляв з потенційними інвесторами, які б хотіли тут будувати розважальні комплекси, і вони делікатно сказали, що поки що утримуються від інвестицій, бо не впевнені, чи буде у Львові ЄВРО.
Я сумніваюся, що Садовий продасть Євро. Радше за все, проведення чемпіонату у Львові буде порнографічним, але таких грошових потоків добровільно ніхто не віддасть.
Подивіться, як відбувається конкурс на забудовника стадіону. З тяжкими трудами вдалося дізнатися, скільки ж компаній беруть участь у ньому. Потім зясувалося, що з шести компаній, які ще два тижні тому заявляли, що подадуться, залишилося лише дві. Німців та угорців відлякало те, що конкурс робиться через одне місце: оголошено 4 грудня, термін подачі заявок скінчився 18 грудня, а переможця мали оголосити 19 грудня. Зрозуміло, що 19 грудня ніхто переможця не оголосив, але конкурсуже менш ефективний - обирати із 2 пропозицій і з 6 - різні речі.
Загалом є враження, що ніхто насправді не вибирає, просто формальність.

Все
26.12.2007, 11:49:52
http://www.portal.lviv.ua/news/2007/12/25/134514.html
Садового у Львові оголосили розчаруванням року - експертне опитування.

Все
25.01.2008, 11:38:07
А як же ж він бігав на зустрічі з людьми перед виборами...

Садовий проігнорував зустріч із громадськими організаціями Львова
25 сiчня 2008 11:35

Міський голова Андрій Садовий не прийшов сьогодні на зустріч із представниками громадських організацій щодо затвердження тарифів на послуги з утримання будинків. За повідомленням кореспондента «Львівського порталу», замість міського голови прийшов його перший заступник Олег Синютка, який повідомив, що наступного вівторка можна все ж таки провести ще одну зустріч, але вже за участю Андрія Садового.

На зустрічі прийшли представники громадських організацій «Львівська спілка захисту прав громадян», «Асоціація платників податків», ЛОМО «Громада мешканців вулиці Канівської» та ВГО «Спілка власників житла України» та ГМ «Опора», які повідомили, що рішення щодо підняття тарифів на воду до 1 гривні 57 копійок є незаконним, і це рішення будуть оскаржувати.

http://www.portal.lviv.ua/news/2008/01/25/113554.html

Все
25.01.2008, 12:52:44
Мер - фальсифікатор?
Депутати Львівської міської ради фракції ВО "Свобода" звинуватили міського голову Львова Андрія Садового у серйозному порушенні законів України. Відповідно до українського законодавства, за такі дії мер може понести кримінальну відповідальність.
"Новий погляд"
http://www.vgolos.com.ua/press/1598.html

Rainbow
25.01.2008, 12:54:13
Садік крім того що брехун (було доказано не раз) та ще й боягуз.

Мумі-йО
05.02.2008, 14:10:05
Я зовсім не фан Садового, але дивлячись як на нього тут бризкають слиною і поливають брудом, мимоволі виникає підозра, що це все на гроші Писарчука, або помста за старі образи.

І ще одне - протягом всіх років незалежності кожного мера Львова(Куйбіда, Буняк, зараз Садовий) так само поливали брудом і злісно обгавкували. В результаті - мерія перетворюється в об'єкт насмішок, а мер в клоуна.
Тобто і мер і мерія стають недієздатними і справді вже нічого не можуть вдіяти, не можуть залучити інвесторів, привести свої рішення до виконання.
Звідси запитання - кому це вигідно?

Rainbow
05.02.2008, 16:03:49
Мумі-йО, прочитай тему з самого початку.
Те що Писарчук мудак, ніхто не сумнівається. Але останній немає шансів стати мером. І мова йде про діяння садіка. Його "подвиги" вже були перечислені не раз.

Все
05.02.2008, 16:33:02
протягом всіх років незалежності кожного мера Львова(Куйбіда, Буняк, зараз Садовий) так само поливали брудом і злісно обгавкували. В результаті - мерія перетворюється в об'єкт насмішок, а мер в клоуна.
Тобто і мер і мерія стають недієздатними і справді вже нічого не можуть вдіяти, не можуть залучити інвесторів, привести свої рішення до виконання.
Не треба плутати обєкт і субєкт... Їх не перетворюють в клоунів. вони самі такими стають, і місто перетворюють на казна що.
Якщо вам у Звенигороді на це наплювати, то мені у Львові - ні. Я це місто люблю і буду паплюжити кожного, хто паплюжить його. іг би зробити щось більше - зробив би, але наразі ще нічого такого не вигадав...
І ще одне - вже задовбало, що люди, для яких усе вирішують гроші, починають розповідати, що для всіх так має бути. Це НЕПРАВДА.

fla
05.02.2008, 18:36:29
Тема вже застаріла. однозначно. особливо після нового київського мера.

Rainbow
05.02.2008, 19:04:00
fla, між київським і львівським мером різниця в тому що першим недозоволена теперішня влада. Він не влаштовує як БЮТ так і НУНС і ПР. Тому його мочать всі і всі. Садік поки що не сильно конфліктує першими двома. Хоча і ним і не дуже задовлені. Особливо це стосується Юльки. Якщо він вообразить себе крутим, то йому там скоро тапки вшиють. Набагато швидше ніж космосу.
Щож до різниці, то особисто більше ніякої різниці не бачу. Щодо тих що були, ну то Омелько натворив стільки діл, що мало не покажеться. Всі львівські мери ховаються. Космос просто не встигне їх на творити.

fla
05.02.2008, 19:11:21
я про те, що слава про нього вже на всю Україну.
ти якшо в інших містах попитаєш який мер гірший львівський чи київський, то більшість назвуть того, про якого в новинах більше.
та і все. я їх роботу оцінювати не можу. я не киянка, це перше. роботу ту треба оцінювати по результатам десь так місяця хоч би за півтора, а краще за півроку, це друге. ось.

Rainbow
05.02.2008, 19:43:27
слава про нього вже на всю Україну.
Так ЗМІ теж мають свого власника :) Льоня настрільки захопився дерибаном, що забув про це.

Мумі-йО
06.02.2008, 12:17:11
Щоби не бути голослівним: як ви гадаєте, у Львові збудують стадіон до євро-2012? Якщо так, за скільки часу, за які гроші, чиїм він буде? Бо поки що, нагадую, немає ні проекту, ні забудовника, ні підрядника, ні грошей... І конкурсом ще не пахло. А може Садовий і компанія просто затягують час, щоби згодом за велике бабло продати право Львова приймати чемпіонат наприклад, Одесі? Принаймні я розмовляв з потенційними інвесторами, які б хотіли тут будувати розважальні комплекси, і вони делікатно сказали, що поки що утримуються від інвестицій, бо не впевнені, чи буде у Львові ЄВРО.

LOL Ржунімагу... піцтолом...

Це дрімуче дилетнство форумлян веселить неабияк..

Олелько, з питань Євро 2012 треба звертатися в Київ,
вулиця Саксаганського 1, там є такий Євгеній Альфредович,(не плутати з Володимиром Вольфовичем)
він очолює "Національну Аґенцію з підготовки і проведення Євро 2012". От йому на цю тему мозги і *би.
Тому що в них в руках всі плани і бюджет.
А Садовий є і буде простим статистом в цьому кіно, буде робити, що скажуть з Києва. Всі будівельні контракти будуть призначатися в Києві і тільки там.
Задача мерії під час Євро 2012 буде зводитися до підсиленого підмітання вулиць і т.д.

Учі матчясть, Олелько...

Все
06.02.2008, 12:21:20
Це дрімуче дилетнство форумлян веселить неабияк..

Олелько, з питань Євро 2012 треба звертатися в Київ,
вулиця Саксаганського 1, там є такий Євгеній Альфредович,(не плутати з Володимиром Вольфовичем)
він очолює "Національну Аґенцію з підготовки і проведення Євро 2012". От йому на цю тему мозги і *би.
Тому що в них в руках всі плани і бюджет.
А Садовий є і буде простим статистом в цьому кіно, буде робити, що скажуть з Києва. Всі будівельні контракти будуть призначатися в Києві і тільки там.
Задача мерії під час Євро 2012 буде зводитися до підсиленого підмітання вулиць і т.д.
Тлумку, спочатку сам трошки підтягни знання, а тоді вчи когось іншого. Без львівської мерії не буде жодного стадіону (вона має давати дозвіл на будівництво, виділяти місце, проводити конкурс). Вона ж надає ділянки під забудову готелів, паркінгів, ресторанів і теде. Це якраї Євген Альфредович - статист, бо він на це все вплинути не може...
І не Євген Альфредович, до речі, призначив тиермін конкурсу на проект стадіону до 19 грудня і його не виконав, а Львівська мерія...

Мумі-йО
06.02.2008, 13:24:02
І не Євген Альфредович, до речі, призначив тиермін конкурсу на проект стадіону до 19 грудня і його не виконав, а Львівська мерія...

Темний ти хлопче, як махорка.
Євген Альфредович Червоненко, призначений головою
Національної Аґенції з підготовки і проведення Євро 2012. Він вирішує все. (І скосить найбільше бабла).
Призначення Червоненка затрималося через затягнуті вибори до Верх. Ради, пізнє формування уряду в Києві.
З цієї ж причини відкладені ВСІ конкурси на спорт. об'єкти, не тільки у Львові.

Всі конкурси на стадіони, дороги, вокзали і т. д. проводяться і фінансуються тою ж Агенцією.(яка є під пильним наглядом Ю.Тимошенко)
Мери і мерії відводять необхідні ділянки, підмітають вулиці... і "нєрвна курят ф старонкє". Свою долю пирога вони звичайно отримають, але це будуть радше крихти з панського столу.

{ додано через 3 хвилини }
До речі стадіон у Львові та інших містах будуть проектувати і будувати(я надіюся) великі міжнародні фірми, що мають відповідний досвід, а не якісь львівські майстри-ламайстри.

І накінець додам - ця тема перетворилася в дилетантське пережовування підліткових соплів, тому всім "бай-бай".
Писарчукістам і їхнім випадковим друзям - "прівє-є-єт"!

Руель
06.02.2008, 20:46:09
І ще одне - протягом всіх років незалежності кожного мера Львова(Куйбіда, Буняк, зараз Садовий) так само поливали брудом і злісно обгавкували. В результаті - мерія перетворюється в об'єкт насмішок, а мер в клоуна.
Ти знаєш, це не зовсім так... Коли Садовий тільки-тільки став мером, почалось наблюдатися як щось для міста стараються зробити - поставили смітники, функціонувала, тепер заглохша, програма "Самопоміч"
(до речі, ініціатор якої був Куйбіда, та дехто вдало перехватив цю ідею)... Зрештою, люди були задоволені, доки не стало зрозуміло, що це замилювання очей...
Щодо поливання брудом мерів - це не закономірно для львів"ян - це відповідь на гірку реальність... Чи бачили ви роботу міської ради? Які люди на посадах?.. Не хочеться ображати, але не помітила я там інтелігенції... Може тому, що вона переважно непомітна і її вдало заступає та витісняє інший прошарок? Насправді, якщо б не Садовий, а інший кандидат пройшов у мери люди однаково залишилися б незадоволеними... Немає гідних кандидатів. Розганяти те все треба.

Все
06.02.2008, 22:16:16
Мумі-йО, Темний ти хлопче, як махорка.
Євген Альфредович Червоненко, призначений головою
Національної Аґенції з підготовки і проведення Євро 2012. Він вирішує все. (І скосить найбільше бабла).
Призначення Червоненка затрималося через затягнуті вибори до Верх. Ради, пізнє формування уряду в Києві.
З цієї ж причини відкладені ВСІ конкурси на спорт. об'єкти, не тільки у Львові.

Всі конкурси на стадіони, дороги, вокзали і т. д. проводяться і фінансуються тою ж Агенцією.(яка є під пильним наглядом Ю.Тимошенко)
Мери і мерії відводять необхідні ділянки, підмітають вулиці... і "нєрвна курят ф старонкє". Свою долю пирога вони звичайно отримають, але це будуть радше крихти з панського столу.

{ додано через 3 хвилини }
До речі стадіон у Львові та інших містах будуть проектувати і будувати(я надіюся) великі міжнародні фірми, що мають відповідний досвід, а не якісь львівські майстри-ламайстри.

І накінець додам - ця тема перетворилася в дилетантське пережовування підліткових соплів, тому всім "бай-бай".
Писарчукістам і їхнім випадковим друзям - "прівє-є-єт"!
Хто такий Євген Альфредович - прекрасно розумію і без твоїх пояснень. Щодо виборів-перевиборів та інших шмиборів - пояснюю: Дніпропетровську і Харкову вони не заважають вже цієї весни відкрити нові стадіони, Одесі не завадило почати реконструкцію їхнього "Чорноморця", і конкурси прекрасно проводяться в Харкові, який, власне, і є головним конкурентом Львова.
Щодо проведення конкурсів у Львові з Києва - то просто нагла брехня. Їх проводять Львівська міська рада та її виконком. І НІХТО інший.
А те, що один чудік з кумедним ніком Мумі-Йо вирішив звести тему до одного Євро, у той час як обговорювалося тут багато різних актуальних проблем міста, це може свідчити про його заангажованість. Та й перекручування фактів не виглядає несвідомим.
Тому перед тим як тикати комусь міфічним Писарчуком (з яким особисто я спілкувався один раз в житті - брав коментар до критичної своєї статті про нього), варто витягнути все-таки колоду зі свого ока... Тут не політичний форум, на яких прийнято обливати лайкою співрозмовника і "переводити стрілки"...

Все
07.02.2008, 13:25:42
До речі, забув додати - якщо хт н помітив, преважно викладаю тут інфу, а не исловлюю свою думку. Тому закидів у необєктивності не сприймаю.
ОТ.
ЗЩе цікава інформашка:
Андрій Садовий – останній брехун, який обіцяє і не платить, - фотохудожник Василь Пилип’юк
http://zik.com.ua/ua/news/2008/01/29/123724

Все
08.02.2008, 10:37:28
Ось що кажуть власники ділянки, яку нібито виділяють для стадіону (нібито, бо ще суд іде)
http://www.vgolos.lviv.ua/press/1619.html

Апельсинова
13.02.2008, 17:27:04
Садовий-не найгірший мер.На мою думку,він є один з небагатьох,які хочуть зробити щось краще для цього міста.

Rainbow
13.02.2008, 17:28:36
Апельсинова, почитайте з самого початку (з 1ї сторінки до останньої). Бо те що ви сказали навіть не смішно вже.

Все
18.02.2008, 12:59:30
А тепер хай мені людоблизи Садового пояснять, им тут міг допомогти або завинити Євген Альфредович із Києва?
Великий єврокомбінатор
15 лютого 2008 10:46

Консорціум „Імпленіа-Аксон” оскаржив результати конкурсу на побудову стадіону до „Євро - 2012" в прокуратуру.

Віднедавна показна радість львівської міської влади щодонібито остаточного визначення переможця конкурсу на побудову ста­діону у Львові щораз більше нагадує фальшивий жіночий оргазм: вдавані крики захоплення і внутрішнє розуміння того, що ця фальш потрібна саме для нерозумного „піпла”, який в іншому випадку може просто не зрозуміти, як йому зараз добре. Запитаємо прямо: чи є нині у Львові інвестор, готовий профінансувати будівництво стадіону і навколостадіонної інфраструктури? Відповімо чесно: інвестора сьогодні у Львові нема. Наступне запитання: чи є нині у Львові виконавець забудівельних робіт, який готовий за гроші інвестора (якого нема), збудувати у Львові стадіон й навколостадіонну інфраструктуру? В очі дивитися! То він є? „Аякже! — В один голос скажуть мер Садовий і керівник євро-департаменту з цікавим прізвищем Засадний. — Он вони в куточку стоять”. І справді, там ми зможемо побачити представників австрійської компанії “ALPINE BAU GMBH”, яка нібито виборола право будівництва стадіону у Львові до “Євро-2012”.

Головний менеджер компанії “ALPINE BAU GMBH” Роман Естербауер, повідомив, що невдовзі компанія “ALPINE BAU GMBH” відкриє навіть своє представництво у Львові, залучивши українських працівників. “Ми й у майбутньому хотіли б працювати у цьому регіоні. Якщо пройтися частиною старого міста, то можна знайти багато подібних речей таких, як в Австрії”, — ностальгійно наголосив головний менеджер компанії “ALPINE BAU GMBH”.

А тепер пауза... Грає туш! Як поінформував “Ратушу” керівник ВАТ “Зеленбуд” Володимир Муштук, у вівторок, 12 лютого, юристи міської ради ТАК І НЕ ЗМОГЛИ надати Господарському суду документи, які б підтверджували, що ділянка, відведена під будівництво стадіону, належить міській раді, а не ВАТ “Зеленбуд”. Суд перенесено на
28 лютого. А зараз австрійці вже, напевно, починають малювати проект прекрасного євростадіону до “Євро - 2012” на ділянці у 25 гектарів, яка міській владі наразі НЕ НАЛЕЖИТЬ. Це раз.

Далі — два. Як поінформували джерела “Ратуші” у Львівській обласній прокуратурі, на ім’я обласного прокурора Олексія Баганця у цей вівторок надійшла скарга від швейцарсько-німецького консорціуму “ІмпленіаАксон”, який програв конкурс австрійській “ALPINE BAU GMBH”. У ній підприємці оскаржують дії конкурсної комісії для визначення переможця конкурсу щодо відбору учасника інвестиційного договору на забудову території на вул. Стрийській — вул.Кільцевій у рамках підготовки Львова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. І, зокрема, зазначають:
„30 листопада 2007 року Рішенням Львівської міської ради №1080 було затверджено умови конкурсу щодо вибору учасника інвестиційного договору на забудову території на вул. Стрийській — вул.Кільцевій в рамках підготовки міста Львова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. 18 грудня 2007 року швейцарсько-німецька компанія АХОN/ Іmplenia Global Solution LTD, представником якої в Україні є “Данапро”, подала всі документи, зазначені в п. 6 Рішення Львівської міської ради № 1080.

19 грудня 2007 року відбулося публічне розкриття конкурсних пропозицій. Під час розгляду пропозицій конкурсна комісія отримувала роз’яснення положень поданих документів.

Відповідно до п. 8.4. Рішення Львівської міської ради №1080, компанія Іmplenia Global Solution LTD була допущена до Конкурсу. І згідно з п. 9.4. Рішення Львівської міської ради №1080 комісія мала визначити найкращу пропозицію конкурсу шляхом прийняття “рішення відкритим голосуванням простою більшістю від загальної кількості членів комісії”. Але, всупереч даному Рішенню, конкурсна комісія вимагала від учасників нові пояснення, документи і додаткових дій. Компанія Іmplenia Global Solution LTD всі вимоги виконувала. Але про причини цих вимог комісія не повідомляла, хоча в інтерв’ю засобам масової інформації надавали суперечливу і неоднозначну інформацію, яка не відповідає дійсності. 6 лютого 2008 року на офіційному Веб-порталі Львівської міської ради з’явилося повідомлення про те, що “Львів обрав компанію, яка будуватиме стадіон Євро-2012”. І лише 8 лютого 2008 року, О. Засадний — секретар комісії — повідомив про завершення конкурсу”. Дурниця вийшла, чи не так, панове? Піарники поспішили і трохи підвели господаря. Але не переймаймось дрібницями, як казав самозванець-гросмейстер у Нью-Васюках: „А як по-вашому ходить кінь?” і “Контора пише”!

“Отже, — стверджують скаржники, — дії Конкурсної комісії для вибору учасника інвестиційного договору є незаконними і такими, що порушують права компанії Іmplenia Global LTD, адже конкурс проведено з порушенням норм чинного законодавства України, зокрема, положень Постанови Кабінету Міністрів України № 2137 від 25 листопада 1999 р. “Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів”, та Рішення Львівської міської ради № 1080 від 30 листопада 2007 р”. Саме тому оскаржувачі просять прокуратуру (увага, Андрію Івановичу, це цікаво): об’єктивно, всебічно і вчасно перевірити факти, що свідчать про порушення законодавства України і ... ВНЕСТИ ПРОТЕСТ НА РІШЕННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ”.

Яка хитра штука вийшла: на пошук визначення інвестора в КИЄВІ дали 7 днів (хто хоче, поцікавтесь в пана Засадного), а його НЕМА, РЕАЛЬНОЇ ділянки під забудову де юре НЕМА, а якщо прокурор опротестує рішення комісії (а підстави є), то й підрядника забудови НЕ БУДЕ. То з чим, кажете, Андрію Івановичу, ми під барабанний бій підійшли до Євро - 2012? Навіщо було дурити пана Васюника, що все в ажурі?! І хай пробачать мені патріоти, та все ж, відкинувши всі розмови про хронічну безпорадність і невміння міського голови, більше схиляюсь до думки, ЩО ТАК І БУЛО ЗАДУМАНО.

Прокрутімо колесо львівської історії назад, згадаймо і проаналізуймо факти. Фотографії з Андрієм Садовим, який радісно підскакує, дізнавшись, що Євро - 2012 буде й у Львові, обійшли всі ЗМІ. Згодом пан Андрій постійно підтримував контакти саме з благословенною в переказах Австрією, одного разу поїхавши туди переймати євро-досвід саме в той момент, коли до Львова прибув на відзначення річниці операції „Вісла” сам Президент Віктор Ющенко. На несміливі натяки, що пора б уже щось і робити, мер лише надував щічки і впевнено казав щось на кшталт: „Захід нам допоможе!” Депутатам здавалося, що десь вони вже чули цю фразу, але постать колишнього керманича такої поважної структури, як Інститут розвитку міста, викликала довіру. Згодом депутати, трохи покомизившись для годиться, навіть дали згоду на створення „Департаменту по підготовці до Євро - 2012" і збільшення штату чиновників. Не пройшло і кілька місяців, як на світ божий сплили об’єкти, котрі міський голова пропонував вилучити і залучити до обслуговування євро-чемпіонату. Серед останніх не було хіба що собору Святого Юра... Він не особливо переймався, що багато з них мають власників, інші — в судових спорах і, якщо почати на них якісь будови, то це призведе до судової тяганини і, як наслідок, — до зриву термінів підготовки до Євро.

Коли частина депутатів почали вимагати у мера негайно розпочати підготовку до Євро, оголосивши міжнародний конкурс, останній або відмовчувався, або документи виявлялися „неготовими до сесії через халатність чиновників”. Тоді по Львову наклепники поширили чутку, що чемпіонат „здали” Харкову за 100 000 000 євро. Коли пліткарі називали цифру 50 мільйонів, то їх опоненти відповідали, що ця смішна сума „не може врятувати гіганта думки і батька львівської демократії”. Великою несподіванкою стала для обранців новина, що Андрій Садовий прагне зробити підрядником будівельних робіт до Євро - 2012 Управління капітального будівництва Львівської міської ради (у повітрі залунали вирази „зрада” і „відкат”). Серед досягнень останнього вкарбувалася в історію хіба що втоплена в бетон бруківка на площі Ринок. Кілька разів пан Садовий обіцяв от-от назвати ім’я таємничого інвестора, постійно переносячи терміни оголошення імені останнього. Завжди для цього знаходилися поважні причини: в грудні — наш новий рік, потім — європейський новий рік. За якийсь час меру почали радити, що треба було б вирішити спірне питання з ВАТ „Зеленбуд”, у якого вилучають ділянку, але Садовий навіть не зустрівся з керівником цієї структури п. Муштуком, хоча, за словами останнього, знав про цю спірну ділянку ще з часів своєї діяльності у сумнозвісних „Галицьких інвестиціях”. Врешті, коли міського голову разом із п. Засадним викликали до Києва і натякнули, що в разі продовження прихованого саботування „їм дадуть парабелум” — забили радісні тамтами зрощених „Самопоміччю” піарників, і на світ з’явилось рішення про перемогу в конкурсі австрійців. „Угоду на проектування стадіону й генеральну угоду на будівництво буде з ними підписано невдовзі, а інвестиційну — після завершення проектування стадіону”, — запевнив ЗМІ заступник мера пан Олег Синютка, чим ще раз підтвердив, що жодних угод наразі нема. Водночас Олег Синютка відмовився говорити про те, чи буде міська влада Львова продавати право оренди на територію навколо стадіону і жодного разу не назвав австрійців “інвесторами”. Почали ширитись чутки, що, в разі відсутності коштів, місто будуватиме стадіон за гроші, випрошені „з міліціонерів і студентів”. Цікаво, що учасників конкурсу було аж... два, тоді як на будівництво стадіону в Варшаві було подано більше 15 заявок. От в чому б орієнтуватися на Польщу, самопомічний Ви наш...Хоча не покидає відчуття, що й двох організаторів шоу було забагато. Пам’ятаєте, як казав в “Золотому теляті” великий комбінатор Остап Сулейман Бендер Марія Бей: „Боронь Боже ви пустите в наші „Рога і копита” ще хоч одного рогоносця”! Можливий, звичайно, варіант, коли на сесії 14 лютого пан Садовий витягне з кущів якогось нового інвестора (скажімо, з Донецька), але це вже буде надто відкрита гра на своєму полі, але за чужими правилами.

У коментарі ЗІКу уповноважений представник гіпотетично переможеного міською владою міжнародного консорціуму “Імпленіа” Ростислав Штинь привідкрив завісу цього конкурсу: “Досі жоден потенційний інвестор не має гарантій щодо будівництва стадіону у Львові. Судіть самі, на одному із завершальних етапів переговорів стало ясно, що міська влада хоче підписати з потенційним партнером не один, а три поетапні договори. Причому на першому етапі, ще до підписання інвестиційного договору, треба зробити проект, який коштує до 15 мільйонів євро. Звичайно, інвестору потрібні гарантії. Ми також врахували і те, що земля, яку виставили під цей проект, є спірною”.

Він висловив здивування з того приводу, що міська влада не спромоглася продемонструвати громадськості проект “Імпленії”: “Важко зрозуміти стиль поведінки міської влади: на двох презентаціях Андрія Садового не було, а на третій він поводив себе досить незрозуміло”.

Львів уже в цейтноті: проект має бути готовий до червня цього року, а за два роки мав би стояти стадіон. Поки що всім задоволений лише пан Засадний, який постійно торочить про інспекторів УЄФА, які теж „усім задоволені”. Не хотілося б, його розчаровувати, але інспекторам УЄФА БАЙДУЖЕ, як у нас ідуть справи. І не виключено, що за півроку з їх уст злетить: „Нам дуже шкода, що так вийшло, але...” Наш краянин пан Шурма в ефірі висловив упевненість, що один із матчів проходитиме у них, у Харкові (тобто його заберуть зі Львова). То й не дивно, коли хтось зметикує: „А чи варто заради одного матчу так напружуватись, коли можна отримати все й відразу”?

Наразі в голові чомусь постійно лунає бендерівське: „Засідання триває, панове присяжні засідателі!” Цю фразу великий комбінатор завжди зрікав під час втілення якоїсь чергової великої афери...
Микола САВЕЛЬЄВ, "Ратуша"

http://www.portal.lviv.ua/chronicle/2008/02/15/104605.html

Мумі-йО
24.02.2008, 12:47:23
Коля Саєльєв - відомий мудозвон, мабуть бухає "ніпадєцкі", якщо видає таку пургу в тираж: юристи міської ради ТАК І НЕ ЗМОГЛИ надати Господарському суду документи, які б підтверджували, що ділянка, відведена під будівництво стадіону, належить міській раді, а не ВАТ “Зеленбуд”. Суд перенесено на 28 лютого.
Ну не змогли, а в чому тут вина мерії?
Може мер Садовий має задзвонити в суд і дати вказівку,
клои і яке йому(суду) рішення прийняти?
Коля все ще живе стереотипами савєцьких часів?

В цілому стаття - суцільний висмоктаний з пальця компромат,
не вартий коментарів.

Всім "садофобам" рекомендую не бігти попереду паровоза,
тому що:

"Уряд затвердив програму підготовки до Євро-2012
22.02.2008

Кабінет міністрів затвердив державну програму з підготовки до проведення Євро-2012. Про це повідомив журналістам голова національного агентства з підготовки до Євро-2012 Євген Червоненко. За його словами, «дана програма коштуватиме на весь період 120 млрд. гривень(24 млрд. $:-o) без урахування інфляції». З них 80% коштів – приватні інвестиції. "
«Прийняли програму, проте до 27 березня буде проводиться незначне коректування щодо фінансування інвестицій», - сказав Червоненко.

{ додано через 11 хвилин }
Садовий-не найгірший мер.На мою думку,він є один з небагатьох,які хочуть зробити щось краще для цього міста.

Я згідний з тобою, Апельсинова. І я думаю так вважають всі львів'яни.
Просто на цьому форумі є такі, що відробляють гроші ще з минулої мерської виборчої кампанії. Заодно готуються до наступної. Дехто з них називає себе журналістами.8-)
Наспрвді це банальні брехуни в компанії з невдахою
Кольою Савєльєвим.

Все
24.02.2008, 13:23:54
Мумі-йО, тут навть прокоментувати нічого. коли людина, не навівши жодного аргументу, переходить на особисті образи, це свідчить погано тільки про цю людину.
Інше питання, що я не ховаюся за дурнуватими ніками і пишу під власним іменем і прізвищем, з відкритим обличчями і не маючи чого приховувати.
Такі от балабеники...

Rainbow
24.02.2008, 15:07:36
Коля Саєльєв - відомий мудозвон, мабуть бухає "ніпадєцкі", якщо видає таку пургу в тираж:І на тому всі аргументи закінчились? http://allgsm.com.ua/forum/images/smilies/sm_mini/fool_m.gif

Я згідний з тобою, Апельсинова. І я думаю так вважають всі львів'яни.Для початку варто побувати в Вінниці, Полтаві, Чернігові, Черкасах. А ще краще пожити там. Колись на транспортному форумі була фраза "маршрутка це признак корупції". Як наслідок чим їх більше тим більший рівень корупції. А тепер подивись на вулиці міста. Недавно взнав що у Львові на лінії виїжджає аж 60 тролейбусів в час пік. Враховуючи що у Львові всього 11 маршрутів, то це просто жах. А тепер докажіть мені що мер тут ніпричому.

Rainbow
25.02.2008, 18:09:23
Вот мля, сАДОМАНИ радуйтесь млядь!
Комиссия УЕФА может принять решение о переводе Одессы из статуса резервного города в список основных городов проведения матчей финальной части европейского футбольного чемпионата 2012 года.

Об этом заявили прибывшие в Одессу представители УЕФА.

"Мы должны быть честными и сказать откровенно: имеются определенные сложности подготовки к Евро-2012 в других украинских городах. Речь идет об отсутствии аэровокзалов с высокими возможностями приема, стадионов, мест для размещения гостей, участников и футбольных болельщиков, удобных транспортных сетях. Сейчас у Одессы наилучший шанс получить статус основного города, так как некоторые города могут не дойти до окончательного решения", - отметил член комиссии Матело Гамбуто.

Члены комиссии УЕФА в сопровождении представителей Одесской мэрии интересовались объектами, связанными с проведением Евро-2012, а также знакомились с достопримечательностями города и его футбольными традициями.

Основной раздел электронной презентации Одессы был посвящен перспективам развития города на ближайшие четыре года - строительству новых спортивных арен, гостиниц, больницы и других объектов инфраструктуры и ходу подготовки к проведению Евро-2012.

Вице-мэр Михаил Кучук поблагодарил комиссию за высокую оценку проделанной работы. "Комиссия УЕФА будет содействовать выделению из госбюджета финансовых средств для реализации планов подготовки к Евро-2012", - выразил надежду Кучук.

Представители УЕФА пробудут в Одессе несколько дней, ав понедельник встретятся с мэром города Эдуардом Гурвицем.

Украина и Польша выиграли организованный УЕФА тендер на проведение чемпионата Европы по футболу 2012 года.

Планируется, что в Украине матчи Евро-2012 будут принимать Киев, Донецк, Львов и Днепропетровск как основные города и Одесса и Харьков - как запасные.

Согласно тендерной заявке, проведение открытия Евро-2012 запланировано в Варшаве, финала - в Киеве.
http://korrespondent.net/euro/386465

ssTAss
25.02.2008, 18:51:47
Вот мля, сАДОМАНИ радуйтесь млядь!

Я не садоман, але не вірю шо він продасть євро...... ну не вірю і всьо.... як кажуть, надія вмирає останньою...... бо навіть не уявляє шо з ним зроБЛЯТЬ коли євро-12 перенесуть в Одесу...... ха... а навіть коли просрає, то як завжди викрутиться.... ну типу палки в колеса і Київ винен...... але будемо оптимістами .....купа будівельних (і не тільки) фірм стіко вже си планів набудували......йой... - мо вони не дадуть перенести ??????

Rainbow
25.02.2008, 19:24:26
Я не садоман, але не вірю шо він продасть євро
Ви статтю читали? Нічого продавати не треба! Заберуть і все. І садіка і його банди в першу чергу буде заслуга.а навіть коли просрає, то як завжди викрутиться.... ну типу палки в колеса і Київ винен.
Абсулютно вірно. Тільки цікаво який лох в це це повірить тому останньому брехуну?

PS. на болоті танками не воюють

Rainbow
19.03.2008, 19:04:08
Раджу почитати що той рагуль в чаті триндів. Ще раз показав що він брехун послідній.
Копіювати тут не буду, так як публікація велика дуже.
http://korrespondent.net/ukraine/events/408858
Надіюсь що слідуючою "жертвою" після космосо буде саме львівский боягуз і брехун.

Лероніка
29.07.2010, 22:18:05
Ну незнаю?!, щось я особливо за того Садового не переживаю, робить дороги то хай робить, місто краще стало, на мою думку, а то шо він не маг -це факт!!!...я думаю що кожен поводив би себе так само!!!...кожному не вгодиш ніколи ніяк ніде і ні при будь яких ситуаціях...

ПиСи. Пробачте модератори за можливий ОФФтоп!!!...але просто тема підходяща не можу стриматись промовчати :-))), треба мені виходити заміж прізвище змінювати, коли почитала ваші відгуки про нього:-], бо я Садова 8-)...а зато екзамени в універі як було легко здавати знали б ви!!! ROTFL

Юрій Лев
30.07.2010, 14:27:34
Я власне теж особливо б не наїжджав на нього. Чогось цікавого про нього не сув. Якщо ж рівняти з Буняком, то най краще буде Садік ніж Бунік.