PDA

Переглянути повну версію : Студент Року 2007!!!!

demiudg
06.11.2007, 22:15:52
По регіонах нашої країни проводяться різноманітні конкурси щоб визначити найкмітливіших, найрозумніших та найталановитіших молодих людей. Проте цього року у нас відбудеться конкурс, який дійсно покаже найкращого студента ВНЗ-у, Львівщини, а то й країни...
Проект вже довгий час успішно проводиться на полтавщині. І саме цього року, завдяки зусиллям організаторів, тобто Народно-демократичної Ліги Молоді та громадського об’єднання „ДУМАЙ!”, конкурс поширився на всі регіони нашої країни...
Студенти різних університетів змагатимуться за право називатися студентом року свого ВНЗ-у а також за право представляти свій ВНЗ на обласному та національному рівнях. Конкурс скеровано на те, щоб не тільки виділити найкращих, але й показати іншим як можна якісно і корисно проводити своє дозвілля. Крім того це буде цікаве й веселе шоу.
Конкурсанти змагатимуться у різних конкурсах, виокнуватимуть різноманітні завдання, які показуватимуть їхній різнобічний розвиток, як от вміння дискутувати, відстоювати свою точку зору, вміння логічно мислити та свої таланти (вміння співати, танцювати, тощо). Перед жюрі постане справді нелегке завдання, виділити з багатьох достойних лише ОДНОГО студента року.
Відбіркові етапи конкурсу будуть проводитися у ВНЗ-ах, тому всі студенти заохочуються прийняти в них участь і довести всім, що саме вони достойні звання «Студент року 2007».
В обласному фіналі конкурсу застрінуться представники різних вузів, які крім задоволення від участі отримають цінні призи та нагороди.
Отож заохочуемо усіх бажаючих не гяти часу, а прийти у профком свого ВНЗ чи на вул. Мечнікова 21/1 та отримати анкету-зголошення (читай- путівку до визнання і слави:)

Додаткова інформація за телефонами
80938184848
80632787104
8(032)2752015
або ICQ 210185520

Marfa(Indian_Summer)
06.11.2007, 22:17:25
який сенс такого конкурсу?

Все
06.11.2007, 23:27:43
Проект вже довгий час успішно проводиться на полтавщині. І саме цього року, завдяки зусиллям організаторів, тобто Народно-демократичної Ліги Молоді та громадського об’єднання „ДУМАЙ!”, конкурс поширився на всі регіони нашої країни...
Та що ви не кажете... Вже багато років "студент року" відбувається на Львівщині... Інша річ - те, як відбувається визначення переможців... А загалом, погоджуюся з Marfa(Indian_Summer)...

Monashka
07.11.2007, 10:00:40
Я найкращий студент всіх часів. Тема закрита :)

demiudg
08.11.2007, 18:12:09
відповідаю по черзі
до Marfa(Indian_Summer) - сенс полягає у виявленні та підтримці Особистостей, з яких складатиметься наше завтра(не далеке завтра:)
до Все - і коли востаннє такий конкурс проводився на обласному рівні? я не питатиму про національний рівень... згоден, кожен ВНЗ прагнув відзначити своїх "відмінників". але критерії усюди- різні. зараз НДЛМ пробує уніфікувати такі критерії. згуртувати та організувати проведення таких конкурсів...
до Monashka - от і маєш можливість це довести;) чи не можеш?

{ додано через 3 хвилини }
підключається все більше ВНЗ-ів

Все
08.11.2007, 22:39:03
сенс полягає у виявленні та підтримці Особистостей, з яких складатиметься наше завтра(не далеке завтра
Це пустопорожня заява... Бачив я такі конкурси, бачив "Студентську республіку" від НДЛМ, бачив всілякі проекти подібні від інших організацій... Зазвичай просто "освоюються кошти", а віддачі жодної...
Конкретне питання: у який спосіб ви маєте намір "підтримати" особистостей?
Про механізми вибору не сперечаюся, тут все-одно ніхто інкому нічого не доведе...

demiudg
09.11.2007, 10:11:56
я перепрошую, але звідки стільки скепсису? по питанню- Підтримка (а не "підтримка" :) буде досить матеріально виражена... плюс хороший PR ще нікому не завадив. якщо я неправий- виправ мене. (можна на ТИ?)

mcandre
09.11.2007, 10:18:47
Я чув, що на конкурсі "Міс політехніка" за перші місця платять. Мені це сказала одна з учасниць.
Це правда?

vedeney
09.11.2007, 13:13:27
mcandre, навіть якщо правда... то в тебе мало шансів :)
а загалом я згідний, що такого роду конкурси фігня рідкісна, максимум на що вона впливає - це можливість потім "витянути з помірятися з кимось довжиною" не більше.

Marfa(Indian_Summer)
09.11.2007, 17:50:03
1. але критерії усюди- різні. зараз НДЛМ пробує уніфікувати такі критерії. згуртувати та організувати проведення таких конкурсів...
то за якою саме системою критеріїв буде проводитись оцінка і виділятимуться Особистості? і чи є/буде така оцінка достатньо адекваттною і прозорою?
2. Чи не буде такий конкурс в результаті "позуванням" одних студентів перед іншими?
3.
плюс хороший PR ще нікому не завадив.
піар кого / чого? в разі уточнення маю ще запитання :)

Все
09.11.2007, 19:53:58
(можна на ТИ?)
Можна...
плюс хороший PR ще нікому не завадив
Отут ми й дійшли до суті... З рівнем популярності зараз Народно-демократичної партії піар їй аж ніяк не завадить, можна й через молодіжку - НДЛМ... От і маєте сенс такого конкурсу...

demiudg
09.11.2007, 21:23:04
шановний ВСЕ, поясни мені будь-ласка, чому мав би ховатися той, хто робить щось гарне? і якщо це лише пі-арна акція НДЛМ, чому Інші не надто прагнуть цим займатися?(щоб не сказати сильніше..)
і ще: без таких акцій як порбиватися тим, хто дійсно вартий, але не має змоги?(:

Marfa(Indian_Summer)
09.11.2007, 21:26:08
без таких акцій як порбиватися тим, хто дійсно вартий, але не має змоги?
у конкурсу немає конкретної мети, та і який розвиток передбачається після конкурсу?
Крім того, призові кошти не обов'язково підуть на "розвиток Особистості".

Monashka
09.11.2007, 21:27:52
до Monashka - от і маєш можливість це довести;) чи не можеш?
А нашо мені то доводити, якщо і я так знаю, що так воно є? ;)

П. С. Я і так вже не студент…

Marfa(Indian_Summer)
09.11.2007, 21:29:53
тобто: я погоджуюсь, що ідея можливо і гарно звучить загалом, але конкретики нема..
- як оцінювати?
- для чого оцінювати комплекс навичок, як порівнювати між собою вміння співати і глибокі знання студента, приміром, у фізиці у одній шкалі?
- куди підуть призові кошти , які надані у розпорядження Студента-переможця, чи дійсно на розвиток?

Все
09.11.2007, 21:42:14
шановний ВСЕ, поясни мені будь-ласка, чому мав би ховатися той, хто робить щось гарне? і якщо це лише пі-арна акція НДЛМ, чому Інші не надто прагнуть цим займатися?(щоб не сказати сильніше..)
Дуже багато людей прагнуть цим зайнятися, але не всі знаходять, з кого гроші на це вициганити... Та навіть з цим зауваженням, конкурсів Студент (або ще хто-небудь) року на різних рівнях і в різних формах проводиться купа. Зазвичай переможці вішають собі на стіну грамоту, хваляться друзям у барі, де й пропивають із ними більшу частину премії, та й юж на тому... Я достатньо багато часу провів у молодіжних організаціях різного плану, щоб мені хтось міг про це лапші навішати...

demiudg
10.11.2007, 16:14:47
чому всі зациклюються на "співати/танцювати"? тут пропонується показати "СВОЄ". а оцінюється загальний розвиток, який мав би бути вище середнього(чи ти хочеш, щоб студентом року був "ботан"). і якої саме конкретики ти хочеш? звичайно порстіше наробити купу номінацій типу "фізик року," , "Філолог року" і тому подібне. але погодься, що вибрати одного і підтримати- товже щось для майбутнього. і я дуже сумніваюся, що Студент року "пробухає" свою премію...
хоча.... що робити зі своїми преміями вирішує кожен сам...
до ВСЕконкурсів Студент (або ще хто-небудь) року на різних рівнях і в різних формах проводиться купа. Зазвичай переможці вішають собі на стіну грамоту, хваляться друзям у барі, де й пропивають із ними більшу частину премії,
я вже писав що робиться спроба УНІФІКУВАТИ ті всі "різні" конкурси. а те, що переможці роблять зі своїми трофеями- звідки інформація?
і я не є "хтось, хто вішає лапшу"... мені це просто не потрібно...

Все
10.11.2007, 18:14:48
Отже, або зрозумілого і прозорого механізму визначення переможця немає, або він невідомий demiudg...
я вже писав що робиться спроба УНІФІКУВАТИ ті всі "різні" конкурси
Це була відповідь на те, чому цим не займаються інші... Займаються, займаються...
Якщо справді не вішаєш лапшу, скажу тобі, друже, що є багато корисніших справ, до яких можна прикласти свої зусилля...

demiudg
10.11.2007, 21:08:12
шановний ВСЕ, ти перекручуєш факти. звідкіль інформація, що нема прозорого механізму визначення переможця? чи мо’ мені всі положення тут викласти? то буде трошки менше за "війну та мир".
а щодо відповідей- дивися кому вони адресовані і по яким питанням.
з чого ти взяв що "я вже писав...." є відповіддю на твоє твердження пор те, що інші хочуть тим займатися?
на рахунок корисніших речей- будь ласка, уточни... тільки не потрібно пафосу, як от "ліки від сніду", чи "збір пожертв для бідних"... є досить організацій, які тим займаються. знову ж, якщо сьогодні не підтримати талановиту молодь, то потреба в організаціях типу "Карітас" чи "Червоний хрест" не відпаде ніколи... виправ мене, коли я не правий. тра по можливості в першу чергу боротися з причинами, а вже тоді з симптомами.;-)

Все
10.11.2007, 21:37:52
шановний ВСЕ, ти перекручуєш факти. звідкіль інформація, що нема прозорого механізму визначення переможця? чи мо’ мені всі положення тут викласти? то буде трошки менше за "війну та мир".
Я перекручую факти? Щонайменше двоє людей попросили тебе навести критерії вибору переможця. Ти не навів. Тому, як на мене, не маєш жодного права стверджувати, що вони справедливі. Наразі це голі слова.

demiudg
10.11.2007, 22:54:57
Конкурсанти змагатимуться у різних конкурсах, виокнуватимуть різноманітні завдання, які показуватимуть їхній різнобічний розвиток, як от вміння дискутувати, відстоювати свою точку зору, вміння логічно мислити та свої таланти
що не ясно?
чи тобі потрібна програма конкурсів?
Студент року повинен бути ерудованим, кмітливим, встигати по всім дисциплінах, активним у громадському житті, зрештою прикладом для інших. ще щось?
до речі, я здається відповів на всі закиди/запитання. а порсто задля цікавості- то до яких справ мені б варто прикласти зусилля?

Все
10.11.2007, 23:11:46
порсто задля цікавості- то до яких справ мені б варто прикласти зусилля?
Скажи, хто ти за фахом, і я розкажу...

demiudg
10.11.2007, 23:16:01
з чого б то почати..
Музикант(кларнет).
Кухар-кондитер 4 розряду.
Закрійник.
Філолог.(щоправда поки що без диплома...).
і...?

Лілія Зоряне Небо
11.11.2007, 15:05:09
Студент року повинен бути ерудованим, кмітливим, встигати по всім дисциплінах, активним у громадському житті, зрештою прикладом для інших.
Повинен бути передовиком у всіх галузях виробництва LOL.
Маю теж цікавий досвід "невідомокудизникання" премії у файному і круглому грошовому еквіваленті:) Втікала вона, на жаль, не до моєї кишені.
Може трохи зглобалізую, але все ж ляпну: проведенню таких конкурсів у нашій країні бракує гідності.
Студент Року - Monashka - мене цілком задовольняє.
^^

demiudg
11.11.2007, 18:14:44
проведенню таких конкурсів у нашій країні бракує гідності.
а що заважае змінити стан речей?
як казав один старий китаєць(Конфуцій:) "набагато легше сидіти і нарікати на темряву, ніж запалити одну маленьку свічку...
згоден, не одразу. але чим пізніше почнемо- тим менше надії, що самі побачимо результат...

Лілія Зоряне Небо
11.11.2007, 18:24:53
Змінити стан речей зі свічкою в руках? Кумедно... Перепрошую: жартую. То дійсно так. Треба щось робити. Просто нема бажання брати участь в такому конкурсі.
Така думка думається - політика і філософія геть різними принципами керуються. Хто грає за правилами, а хто проти правил. Десь принцип зі свічкою спрацьовує, а хтось воліє "працювати" потемки. Хоча, як каже мій викладач права, "направду, без образ...". Стукайте і вам відчинять. Організовуйте конкурси за правилами і воздасться вам! Отака я філософічка (з наголосом на друге "і":)).

demiudg
11.11.2007, 19:18:30
Змінити стан речей зі свічкою в руках? Кумедно... Перепрошую: жартую.
жарт мені сподобався.;-]

[QUOTE=Лілія Зоряне Небо;56174]Така думка думається - політика і філософія геть різними принципами керуються. Хто грає за правилами, а хто проти правил. QUOTE]
правла-шмаравила. взагалі я намагаюся ставитися до всіх апріорі долбре.
а от коли починається щось нездорове- тоді по ситуації..

а так просто задля цікавості: чому не хочеш взяти участь?(чисто для себе..) і якщо є якісь ідеї по допрацюванню- я відкритий.

Лілія Зоряне Небо
11.11.2007, 19:24:45
Не хочу брати участь, бо просто дійсно не хочу:) Аргументація залізна. А ідеї приходять самі. Ніхто їх не кличе. Як прийдуть - скажу).

demiudg
11.11.2007, 19:34:39
гаразд.
я чекатиму:)

Все
11.11.2007, 21:00:01
з чого б то почати..
Музикант(кларнет).
Кухар-кондитер 4 розряду.
Закрійник.
Філолог.(щоправда поки що без диплома...).
і...?
Отже, ти можеш грати на кларнеті і тішити цим велику кількість людей... Якщо ти справді добре граєш, від цього світ стане кращим.
Ти можеш спекти щось смачне і пригостити людей. Якщо ти справді смачно печеш, ти зробиш світ кращим.
Якщо ти вивчишся на доброго філолога, знайдеш роботу за фахом і будеш на своєму робочому місці робити все від тебе залежне, ти зробиш світ кращим.
А все інше - від лукавого...

demiudg
11.11.2007, 21:51:17
а як же бути з закрійником?
чесно кажучи, не хочу образити, і здатися непослідовним, але чомусь з памяті виринає приказка "не кажи мені що робити, і я не скажу тобі куди йти..."...
погодься, кожен сам вибирає, як йому діяти на благо інших.
і чому ти вважаєш, що пиріжки будуть кориснішими за премію чи можливвість засвітити Студента?
nota bene: я дійсно класно випікаю...

Все
11.11.2007, 22:01:09
а як же бути з закрійником?
пізно вже, трохи неуважний став :)
і чому ти вважаєш, що пиріжки будуть кориснішими за премію чи можливвість засвітити Студента?
Тому що пиріжки - річ реальна, а "Студент року"- річ за визначенням віртуальна. Погодься, що ти не можеш бути на сто відсотків упевнений в тому, що переможе справді вартий. Я ж абсолютно не впевнений, що це допоможе його таланту пробитися.
Суть мого поста була в тому, що треба просто працювати на своєму місці якнайкраще - тільки так розкриваються таланти...

demiudg
11.11.2007, 22:24:12
згідний, але на мою думку одне другого не виключає...
і нікого я не лякаю...

demiudg
23.11.2007, 12:28:38
Хто достойний звання «Студент Року 2007»?

Саме на це запитання дасть відповідь жюрі обласного фіналу всеукраїнського конкурсу «Студент року», який відбудеться 29 листопада у нашому місті. Через певні обставини оргкомітет був змушений змінити дату проведення фіналу з 21 на 29 листопада.
Ви скажете: ну і що? У більшості ВНЗ кожного року проводиться такий конкурс і жюрі ВНЗ обирає на свій погляд найкращого чи найкращих студентів. Справді так воно і відбувалося до тепер. Однак цього року конкурс відбувається по всій Україні. Це перша спроба об’єднати усі ВНЗ України, запровадити єдині критерії оцінювання. Ініціаторами та організаторами такої всеукраїнської акції стали Народно-Демократична Ліга Молоді та Інститут демократичного суспільства. У Львівській області цей проект підхопила ЛОО ВГО «ДУМАЙ!» та Студентське Братство Львівщини. Організатори спрямували всі зусилля на те, щоб конкурс проходив на високому рівні, щоб якнайбільше студентів могли спробувати показати чого вони варті і чи достойні вони такого почесного звання.
Для того щоб отримати це почесне звання студентові потрібно не лише гарно вчитися й бути професіоналом своєї спеціальності, а й мати досить широкі знання в інших галузях, брати активну участь у громадських та суспільних заходах, що проводяться на рівні ВНЗ-у, міста, країни тощо. Також конкурсанти зможуть показати глядачам свої таланти та хобі. Спочатку студенти, що зголосилися до участі в конкурсі, змагаються за звання Студент року свого ВНЗ та право представляти свій ВНЗ на обласному етапі конкурсу. І саме той, хто переможе на обласному фіналі – поїде у січні наступного року на церемонію нагородження.
Цього року у конкурсі взяло участь 10 ВНЗ, які представлені 13-ма студентами (великі університети представлені двома претендентами на звання). Проте наступного року кількість ВНЗ-ів-учасників планується збільшити, залучивши ті, які через певні обставини не змогли взяти участі у конкурсі цього року.
Отож: хто стане Студентом Року 2007 у Львівській області? Хто представлятиме своє місто та свій університет на київській церемонії нагородження? Ви можете стати очевидцями того, як жюрі дасть відповідь на ці запитання у четвер, 29листопада, прийшовши на обласний фінал конкурсу, який відбудеться у Палаці культури ім. Гната Хоткевича. Початок о 17:00.

Лілія Зоряне Небо
22.12.2007, 14:19:04
demiudg, будь-ласка, напиши що з тим конкурсом.

Все
22.12.2007, 15:00:03
Так, розкажи нам, чин якого чиновника чи нового українця став студентом року на Львіщині?

diden
22.12.2007, 23:43:35
я теж хочу,тільки оплатіть квиток туди й назад,бо я точно переможу усіх(якщо не розумово,то фізично точно)LOL

Все
22.12.2007, 23:51:07
я теж хочу,тільки оплатіть квиток туди й назад,бо я точно переможу усіх(якщо не розумово,то фізично точно)
А я думав, донеччани самі собі можуть квитка купити... Ви ж настільки багаті, що аж нас, бідних, годуєте )))

diden
22.12.2007, 23:53:33
А я думав, донеччани самі собі можуть квитка купити...
я не донечанин,я бєдний студєнт...
Ви ж настільки багаті, що аж нас, бідних, годуєте )))правильно,аж самим не достається...

demiudg
05.05.2009, 08:16:11
ото нарешті відкопав тоту тему.
студентом року 2007 на львівщині стала студентка універу внутрішніх справ. нажаль зара прізвища й імені не пам'ятаю. та то й не важливо))) просто люди, ви таке ХА-ХА пропустили!)))
то був реально ЦИРК НА СЦЕНІ))
якби-м мав відео- дав би посилання)))

ssTAss
06.05.2009, 15:36:23
то був реально ЦИРК НА СЦЕНІ))
ну як нема відео, то хоч нам туво на словах переповічте чи як?

demiudg
06.05.2009, 19:14:33
гг) спробую, хоча то може й не буде так смішно, як було тоді...
з представленнями студенти впораися досить непогано. а от коли дійшли до гинтелектуяльного конкурсу- тут почався цирк.
на запитання: якщо опівночі їде дощ, то яка вірогідність що через 72 години буде сонячно?- половина почала філософствувати на кшталт "головне щоб у душі завжди було тепло і сонячно))))
я сидів у залі і дуже здивувався, коли почув за спиною розмову двох глядачів...
-Ти глянь на ведучого, він вже хароший! і придивившись я таки побачив веселі оченята))) а по завершені всього за кулісами виявив плящину Шустов№12)))
от з "Моїм хобі" студенти не справились (не всі). або просто халатно віднеслися. коли хлопчина вийшов з імпровізованим тамбурином(бляшанкою) і сказав що довго опановував гру на цьому інструменті "від учора"- зал лежав....
Загалом першу премію виборола дівчинка, котра найретельніше приготувалася до конкурсу.
точніше зал ревом вирвав кубок для неї, бо танці в максі-поясі були справді ВЕЛЬМИ гарячими))))
нажаль більше деталей розповісти не можу бо просто не згадаю)))