Переглянути повну версію : Як зробити почерк красивим?
PashOK
01.12.2007, 21:30:13
Ось в мене така біда:( . Почерк ну ніякий, коли щось напишу, ніхто прочитати не може, завжди сам зміст розшифровую. Мені говорять якщо зараз щось з ним не зроблю, потіім тільки одна дорого бути лікарем, бо в низ теж почерк не сарах. Чи є якісь способи покращити почерк? якщо так то поділіться будьласка
Marfa(Indian_Summer)
01.12.2007, 21:32:50
Чи є якісь способи покращити почерк?
багато писати напівдрукованими літерами.
а, загалом, зараз же все друкується.
Irene
01.12.2007, 21:43:38
багато писати напівдрукованими літерами.
В тому значенні найкращий предмет у школі був креслення, де у підписах робіт тре було використовувати каліграфічно-друкований шрифт.
А взагалі випрацьовувати. Я часто змінюю почерк, просто уявляючи як я хочу писати і слідкую за тим, проте я це випрацьовувала, кожну букву.
Marfa(Indian_Summer)
01.12.2007, 21:46:20
PashOK, хоча, може, не заривай талант шифрувальника у землю :)) адже це талант!)
diden
02.12.2007, 12:02:31
Ось в мене така біда:( . Почерк ну ніякий, коли щось напишу, ніхто прочитати не може, завжди сам зміст розшифровую. Мені говорять якщо зараз щось з ним не зроблю, потіім тільки одна дорого бути лікарем, бо в низ теж почерк не сарах. Чи є якісь способи покращити почерк? якщо так то поділіться будьласка
В мене така ж ситуація,почерк залишився на рівні 1го класу ,просто не знаю що й робити,я на це не зважаю,але зараз вчусь в університеті деякі преподи,якщо не розуміють що написано,просто не зараховують це,оце проблема...
Свята інквізиторка
02.12.2007, 13:33:57
знаю, то певне все через те, що більше не продають зошити у косу лінійку ;-)
diden
02.12.2007, 13:41:12
знаю, то певне все через те, що більше не продають зошити у косу лінійку
чому ж не продають?в мене навіть лишилося декілька класу з 3го...
Irene
02.12.2007, 14:31:55
Альо... в кожному магазині канцтоварів, ви що думаєте першачки тепер пишуть одразу на А4 без трафарету?
Свята інквізиторка
02.12.2007, 15:47:25
так, я наївна :) продають? давно на Вашій планеті не гуляла канцтоварськими магазинами :) хоч інколи здається, що технічний прогрес зробить так, що першачки друкуватимуть на нотесах :)))
Narkoz
02.12.2007, 15:59:16
Якщо вже мова зайшла про зошити в косу лінійку, то пропоную тобі як в першому класі по рядку писати кожну літеру з алфавіту, але не спіши виводь, може дасть результат.
І ще, почерків може бути кілька, кажуть по них навіть характер людини визначити можна, також почерк від настрою залежить.
Ти не лінуйся попиши помаленьку букви, а там побачиш чи буде результат.
А я якось не задумувався, який у мене почерк... І навіщо його виправляти? Я навіть не памятаю,коли я щось останній раз від руки писав. Коспютер і телефон - і ніяких ручок/блокнотів не треба...
vedeney
09.12.2007, 10:39:40
А в мене взагалі мало що виходить писати руками... все переважно на клаві, як на мене, набагато зручніше :) Страшно правда, коли мені прийшлося заповняти приблизно 10 бланків, на яких треба було писати свої дані, рука змічилась писати. Маю підозру, що шкільний диктант, я б зараз просто фізично не витримав :(
Monashka
09.12.2007, 11:37:49
Треба сісти і писати, багато писати.
Треба сісти і писати, багато писати.
Правда-правда.Треба писати.Але не просто писати, а гарно, виводити кожну букву.От береш собі ввечрі книжечку, і два абзаци гарненько переписуєш-і так кожен день.Працювати треба над тим!!!
Правда-правда.Треба писати.Але не просто писати, а гарно, виводити кожну букву.От береш собі ввечрі книжечку, і два абзаци гарненько переписуєш-і так кожен день.Працювати треба над тим!!!
А навіщо такі витрати часу і зусиль? Воно ж не окупиться? Кому зараз потрібен той почерк?
Мій почерк - Таймс Нью Роман Кир ))))))
А навіщо такі витрати часу і зусиль? Воно ж не окупиться? Кому зараз потрібен той почерк?
Ну, якшо людина просить поради, дам пораду:)
А взагалі-то, ти правий.
Matrix
11.12.2007, 16:43:46
згадався анекдот:
приходить програміст влаштовуватися на роботу, на завод електрон. Там подивилися, крутий спеціаліст, всьо берем тебе, пиши заяву. А він:
- я писати не вмію, тільки на клавіатурі набирати
- ну то нам таких не треба
років так через 2-3, на Бродвеї перед самим шикарним ювелірним магазином зупиняється лімузин, з нього виходить наш програміст з модельного вигляду блондинкою:) в дорогій шубі. Заходять в магазин. Він її питає:
- люба, тобі яке намисто - он те за 20000 чи те за 50000?
- краще за 50000
Тут він відкриває чемоданчик, витягує звідти гроші, відраховує, віддає продавцю. Продавець з офігівшим виглядом:
- нащо ви носите з собою так багато готівки? чи не простіше виписати чек?
- якби я вмів писати, я б зараз працював на заводі електрон)
chybexa
11.12.2007, 16:48:55
попробуйте писати помаліше
Monashka
11.12.2007, 18:10:57
Я отримую неабияке естетичне задоволення від красивого почерку.
ssTAss
25.02.2008, 15:31:03
повідали мені батьки, що колись був такий предмет у школі - "Каліграфія"...... мусіли писати гарно, бо указкою по руках діставали..... крім того, почерк псує кулькова ручка і швидкість письма...... візьми гарну чорнильну ручку (важку і з гарним пером) і практикуйся..... побачиш дуже скоро результат...
LanaSweet
25.02.2008, 16:41:51
Окремо букви я б не виписувала, хіба ти хочеш якись особливий тип письма винайти. Найкраще це щодня писати з тією швидкістю, з якою твій почерк залишається на рівні заданої тобою планки. Практикуючись щодня, швидкість буде збільшуватися. Найкраще, найцікавіше завести собі щоденник, в який записувати цікаві цитати, вірші, пісні, щоб процес писання приносив задоволення
Lestat
25.02.2008, 19:10:51
Ось в мене така біда . Почерк ну ніякий, коли щось напишу, ніхто прочитати не може, завжди сам зміст розшифровую. Мені говорять якщо зараз щось з ним не зроблю, потіім тільки одна дорого бути лікарем, бо в низ теж почерк не сарах. Чи є якісь способи покращити почерк? якщо так то поділіться будьласка
другий раз у перший клас піти:)))
йой... шо так складно... пиши друкованими літерами, роздільно, так всім все буде ясно
Valdemarius
26.02.2008, 01:29:19
продають, місця треба знати, але тепер діти скоріше клавіу бачуть ніж той зошит.
Мені говорять якщо зараз щось з ним не зроблю, потіім тільки одна дорого бути лікарем, бо в низ теж почерк не сарах.
я взагалі каряво пишу, так шо страх, є люди які виявляють характер по почерку, судячи по ньому мені дорога на кульпар :)
не переймайся, ше пару років і не терба буде писати , тільки підписуватись , іто з часом придумають іншу авторизацію, бо підпис це вобше не метод дял захисту... писати терба буде тільки тим хто по стінах пише, а нам всі одна дорога... tames new roman, Arial накрайняк" так шо не розслобляйся....
якшо дуже напргає то мій товариш найшов метод, правда пише він тільки на балванках і на цінниках :) але він просто кресленимим буквами, понятно і гарно виходить, креслення можна шліфанути ,почерк мабудь ні... але особисто я не напрягався тою темою, може і можна.
так шо я не радник тому питанні , просто можу сказати шо ти не один з таим питанням стикнувся ;) але ше трошки і це відійде в минуле, будуть доки друковані і підпечатки на них наших великих пальців...
Закохана у Вітер
26.02.2008, 13:39:07
а кажуть, шо по почерку можна визначити характер людини:)
Думаю, що його не варто аж так міняти... Тим більше, за допомогою зошита в косу лінійку. Можеш просто писати до когось або друкованими літерами, або друкувати на компі... Або просто помаліше пиши.
О-о-о! А ви б бачили мій почерк! Тазмінити його навіть не пробую, кому треба, той розбереться. А крім того я ж комп'ютером постійно працюю, вжей відучивчя писати. Отаке-то діло!
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.