Переглянути повну версію : Пін-код на банківських картках
Irene
08.12.2007, 09:36:10
Одне діло пін. Друге діло пароль.
Цілком підтримую... Доречі дуже бісить неможливість на банківських карточках нормальний пін поставити...
Rainbow
09.12.2007, 01:30:07
Доречі дуже бісить неможливість на банківських карточках нормальний пін поставити...
Це що за банк такий коглгоспний що пін неможна змінити?
Irene
09.12.2007, 09:18:13
Не те... мене до 6 символів і тільки цифри бісить;-[
Monashka
09.12.2007, 23:54:09
В мене деякі паролі — це речення. І не треба ніяких різних мов, спеціальних символів і тому подібного, бо брудфорсом його і так ніколи не підбереш.
А що в приваті можна змінити пін на якийсь людський?
Irene
10.12.2007, 20:00:13
А що в приваті можна змінити пін на якийсь людський?
Звісно що можна... на банкоматі, є функція змінити пін...
Monashka
10.12.2007, 22:59:12
Та пін то змінити можна, але всеодно він буде чотирма цифрами :)
Irene
11.12.2007, 10:03:44
але всеодно він буде чотирма цифрами
Неправда, в мене на Приваті 6 цифр...
klaviaturna potvora
11.12.2007, 10:11:46
а сенс його міняти?
пін зберігається не на картці а в банківській системі тому викрадення картки насправді не таке вже і страшне
запхавши картку маєте всього 3 спроби щоб його вгадати що практично нереально
Thinkers
11.12.2007, 10:26:05
погоджуюсь з klaviaturna potvora,
значно небезпечнішим є код CVV2/CVC2, який надрукований на зворотній стороні картки. Знаючи номер картки та CVV2/CVC2 код, можна здійснювати платежі, не маючи самої картки.
Rainbow
11.12.2007, 11:24:30
А що в приваті можна змінити пін на якийсь людський?Так Приватбанк то колгосп. Як і Надра.
Thror
14.12.2007, 07:57:28
Якщо вкрали картку, то в більшості випадків ніяких пінкодів не треба, при покупці рідко коли його вимагають.
Так Приватбанк то колгосп.
Фігня. Нормальний банк. Може десь у відділеннях і є дебіли-операціоністи, а в мене нормальні.
Rainbow
14.12.2007, 12:57:06
Нормальний банк.
В неормальному банку не треба чекати в черзі годинк щоб потім взнати що такими операціями вони не займаються.
Ще скажи що Надра нормальний банк.
demiudg
15.12.2007, 00:43:15
про зміну пін- в Альфа банку є така можливість...
а щодо крадіжки картки- діцсно сумно, що ніхто в магазині навіть не подумає тебе попросити документи(паспорт, тощо). нема часу, бачте...
а пін-код треба хіба при операціях з кредитними картками, там перед зняттям суми тра вводити пін. при операціях зі звичайними зарплатними картками того не передбачено...
Thror
15.12.2007, 06:38:25
В неормальному банку не треба чекати в черзі годинк
Ну це виключно особиста проблема. Завжди колі мені потрібно просто якась інформація я проходжу напряму без черги. Крім того є сайт і телефон, тобто я б навіть з дому не виходив:-)
Rainbow
16.12.2007, 03:41:12
Thror, ну нічого собі особиста проблема якщо працівники банку не в курсі чим вони займаються? Чому в банку з яким я маю справу, ніколи черг немає і навіть якщо на якесь питання відповіді не знають, то можуть проконсультуватись з тим хто знає.
Фігня. Нормальний банк. Може десь у відділеннях і є дебіли-операціоністи, а в мене нормальні.
А ти спробуй зайти в центральне, на проспекті Шевченка... Гальма...
Valdemarius
17.12.2007, 10:28:12
А ти спробуй зайти в центральне, на проспекті Шевченка... Гальма...
це точно....
мені чимось приват банк нагадує макдональдс.. чи то чергами, чи то компетентністю та освідченністю кадрів :) набрали стуіків які ні шагу в лево ні вправо.... в приваті дійсно туго... я з ними десь 6 років... тримаєтсья якось на соплях все.... не працють а заробляють гроші
Roxie
17.01.2008, 00:06:41
в нас пін до 8 цифр...
до речі - пін не повинні знати навіть працівники банку, які вас обслуговують.. тому якщо хтось буде казати, що потрібен пін для чогось-там - навіть не думайте казати його... отак.. бо самі винні будете..
набрали стуіків які ні шагу в лево ні вправо.... в приваті дійсно туго... вони беруть на стажування на 3 міс, а потім кажуть "Вибачте, ви нам не підходите"... економія на фонді з/п... які ж можуть бути професіонали з таким підходом...
Newman
17.01.2008, 10:39:06
пін зберігається не на картці а в банківській системі тому викрадення картки насправді не таке вже і страшне
запхавши картку маєте всього 3 спроби щоб його вгадати що практично нереально
Пін зберігається навіть не в банку, а в міжнародній системі якій вона належить (VISA, MAESTO і т.д.) і яка забезпечує безпеку його зберігання!
банк просто емітує (видає) картки. Працівники банку неможуть знати ваш пароль.
В разі втрати чи інших питань треба звонити в відділ авторизації що є при кожному банку.
+ для контролю рахунку підключайте послугу дистанційного моніторингу рахунку.
dorado
08.02.2009, 23:46:43
Що до колгоспу чи черг то в банках працюють такіж як і Ви. Що до зміні пінкоду то якщо Вас повідомили що це не можливо то лише тому що в першу чергу дбають про безпеку Вас та грошеннят що маєте. Що до Привату то там кузня кадрів і не дивно що приходять люди які ніц не знають бо не навчили в універі чи школі. От у Приваті переходять на Linux OS як може студент працювати і вчитися чогось як його окрім того як вимкнути компутер і вінді більше нічого не навчили. Розруха не в банках а у нас з Вами в головах. Не звідти треба робити зміни і чогось вимагати.
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.