Переглянути повну версію : Роздягаємося, панове....
Юльця-Шпульця
14.12.2007, 13:15:10
Недавно ввечері їхала до коліжанки і побачила таку картину.... На зупинці стояла дівчинка, чобітки на шпицьці далеко за коліно, спідничка, яку з-під її полушубка видно в принципі не було.... і в такий собачий холод та панна кудись зібралася, та ше й ввечір, та й в такому вигляді.... Я ніколи не розуміла логіки дівок: чим менше одягу тим краще... скажіть, вони пригод собі на одне місце шукають чи якось себе таким чином реалізують.... Для прикладу за кордоном коли мете сніг і мороз дівчині в голову б не прийшло вдягнути спідницю вище голови і так дефілювати. Моя мама колись мені так пояснила цю ситуацію, що це наслідок розпаду СРСР, коли все було строго ,а тепер народ дорвався до волі.... і тому молодь зараз так активно роздягається.... А ви що думаєте з того приводу. Чому на тих же дискутівках чи не кожна дівчина намагається вдягнутися як справжня шльондра, по телевізору крутять в кліпах голий народ, та й таких прикладів море....
Irene
14.12.2007, 13:31:42
Маю одну таку сусідку... Але розмова про неї одразу перестане бути цікавою після першого опису... блондинка... тим не менше... людина яка не звикла працювати, заробляти гроші і "жить по средствах"... грошей нема - купує "широкі пояса" і цяцьки... Чому вона так ходить? А їй подобається коли на неї звертають увагу "какая она разтакая"... Вона не вірить що з нею може щось статись і сідає в майже кожну машину не нижче класу БМВ 5, яка спиняється з пропозицією підвезти... Хоча... проста дівчина, 25років, без вищої освіти і роботи, але навколо неї завше крутились кілька хлопців... Така вона "любвеобильная"... Вона просто мусить буди наякращою, найгарнішою і навіть спутники її подруг мали відзначати, що вона краща, ніж їх кохані... от тільки одна вона лишилась... без подруг, хлопців... роботи і грошей...
А відносно
вони пригод собі на одне місце шукають чи якось себе таким чином реалізують....
Для них це не пригоди... це нормальне явище і вони в більшості без комплексів (принаймні як вони це називають)...
yuro4ka
14.12.2007, 13:43:24
Я думаю, що на це запитання відповідь можуть дати лише дівчата... Кому як не їм краще знати для чого вони це роблять :)
А моя думка така - вони це роблять, щоб сподобатися нам, хлопцям LOL
Така "бойова позиція" мені аніскілечки не подобається... для чого мені дівчина з простдженою головою, ногами і т д :-))) - ІМХО
Ну, по-перше, це не може бути прямий наслідок розпаду СРСР, тому що теперішні 17-18 річні дівчатка про ті заборони вже нічого не памятають, але ж вдягаються так...
По-друге, якщо порівнювати з закордонром і казати, що в них інакше - то буде неправильно. принаймні на искотівках і не під час снігу... Та й кліпів з голими дівками там не менше...
Але, ймовірно, закордон трох справив вплив. Коли прийшла їхня масова культура сюди, ми її сприйняли за чисту монету і почали мавпувати. Ніхто ж не сказа, що насправді ті самі Штати не складаються з однієї лише Каліфорнії, і що навіть в Каліфорнії не всі жінки - білявки з силіконовими грудьми і пятисантиметровими спідничками )))
Хоча якщо так грубо сказати - оскільки я не гіперсексуальний підліток і не сексуальний маньяк, то до того, як дівчата вдягаються, доволі паралельно... Хоча, звичайно, якщо такий одяг ще поєднується з кілограмом штукатурки і купою блискучого металу, скла і теде, то відштовхує...
Руель
14.12.2007, 15:33:24
А ви що думаєте з того приводу. Чому на тих же дискутівках чи не кожна дівчина намагається вдягнутися як справжня шльондра
Справа в тому, що ті дівчата вважають, що це сексуально... Але вульгарність протирічить сексуальності...
chybexa
14.12.2007, 16:45:19
я незнаю як хто аля я літом можу ходити в малій кількості одягу , бо жарко
а зимою холодно і треба одягатися
vovka
14.12.2007, 16:55:00
Ну якщо зимою в такому прикиді я бачу дівчину то перша думка що це дівчина легкої поведінки :) А от літом нічого поганого в тому небачу, але у всьому має бути міра, 5см спідниці то вже занадто :)
І взагалі вважаю що дівчата повинні ходити в спідницях а не в штанах :))
Narkoz
14.12.2007, 16:58:17
вони пригод собі на одне місце шукають
Та пригоди вони, мабуть, вже знайшли, тепер на подвиги тягне.
а ти ніколи собі не задавала питання: чому дівчата у 9-11 класах хочуть виглядати як оті напівроздіті тьоті з кліпів? Ото йдеш вулицею, йде навпроти дівчинка, думаєш десь бачив, але точно впізнати не можеж:сантиметр штукатурки, губи як світлофор червоного кольору, голі ноги і шматок тканини на бедрах; потім доходить, шо то сусідка, вчиться в 10 класі, а виглядає як дівчина легкої поведінки років 18-20. А на другий день та ж сама дівчинка, але вже її супроводжує кілька спутників. Після кількох таких прогулянок їм вже побарабану сніг, дощ чи мороз -15.
Valdemarius
14.12.2007, 17:03:08
А ви що думаєте з того приводу. Чому на тих же дискутівках чи не кожна дівчина намагається вдягнутися як справжня шльондра, по телевізору крутять в кліпах голий народ, та й таких прикладів море....
В великій мірі як каже твоя мама це "постсовдепівський синдром", тому шо якраз ті батьки шо схавали "клітку" зара надрочують своїх дітей на то шо неможна, ті відповідно і роблять навпаки.
Є ше такий фактор шо є дівчата яким подобається увага, увага без фільтру пофіг від кого і пофіг як.... це так як пацики на модних тазіках... прагнення чужого погляду їх заводить і нічого ти з тим не зробиш... і ше є така штука... шо якшо є 4 подружки і одна з них така як та на зупинці а інші чемні... то ймовірністо шо ті 3 заразяться від неї тим значно більша ніж вона стане такою як вони.... тобто "гімно пацькається" :)
"гімно пацькається"
закон Мерфі, ще можна сказати..((
коли ти дивишся в дзеркало і подобаєшя собі, і ця радість більша від тої, що ти подобаєшся комусь, - бажання роздягатись чомусь не виникає. і жити легше)
Один з варіантів:
Малолєтки роздягаються
17-річна. у батьків грошей немає. Тре десь взяти. Затаскується в постіль дядко років за 40. Потім дядькові показується паспорт, що вона неповнолітня - і дядько "попав", якщо ЛВ не дасть. А щоб таких дядьків лапати - потрібні саме "єта не юбка, єта широкій пояс"
kolobok
14.05.2010, 15:27:24
Тут треба дивитись глибше, от що спільного в атрибутах жіночої краси? Теперішніх і тих що завжди були? Довге волосся, довгі до землі або кроткі як пояс спідниці, довгі нігті, і вся ота чистота і причепуреність. А колись: довгі пишні сукні, корсети, величезні зачіски, купа прикрас.
Ви можете сказати що це красиво, і тільки так проявляється жіночність. Але от для прикладу древній Китай, з малечку дівчаткам дуже туго бинтували ступні, фактично складаючи ступню вдвоє(як туфелька на високих підборах).
Віглядало це отак:
http://www.epochtimes.ru/images/stories/04/china/115_xiaojiao_7.jpg
Процедура була неймовірно болюча і жінки з такими ступнями не те що ходити вони стояти толком не могли. І це теж вважалось неймовірно красивим. Але чому?
Тому що в диких дрімучих суспільствах(як і наше поки що) сильні тільки чоловіки, і вони встановлюють що є красивим,а це те що вони люблять: жіночу безпорадність, покладливість, безвідмовність. Жінка в такому вигляді не може втікати, не може опиратись вона може тільки сидіти вдома і прислуговувати своєму хазяїну.
І доки ви жінки не доб’єтесь рівноправ’я , як це вже зробили на заході, доти і будете ходити на шпильках в коротеньких спідницях.
І доки ви жінки не доб’єтесь рівноправ’я , як це вже зробили на заході, доти і будете ходити на шпильках в коротеньких спідницях.
Серйозно? Рівноправ"я? ДЕ? в якому вигляді?
Всі прекрасно розуміють, що отого рівноправ"я ніколи не будуть?
Шановні дівчата? Хтось хоче втручатися за чоловіків в бійках? Або робити ту тяжку роботу, яка підсилу тільки чоловікам? Або чи зможе жінка (проста, пересічна) дати в пику чоловікові, якщо він її образив? Та такі приклади мона наводити і наводити.
kolobok, щось у нас тим дівчатам, що сиділи у офісі, зовсім не хотілося мерзнути на інсталяціях камер на трасах, коли ще й вітер такий страшненький з Балтики дув. Та й не дозволив би ніхто, бо повідморожували би все, що відморожується. Потім би до гінекологів штабелями ходили. Кожному своє. Ніякого равенства ніколи не було і не буде. Я був у багатьох країнах за своє життя, зараз знову поповню на пів - ЮВА. Але ТОТАЛЬНОЇ рівності - ніде не бачив.
Або ж про рівність. Навіть на Яворівському полігоні, де були й американці і французи - чоловіки можуть розібрати гусеницю танку та скласти знову, використовуючи свою чоловічу силу. а жінок з того ж підрозділу лагідно просять піти і зробити кави. Так само й у нас було на кораблі колись. Тому що жінка - це мати. Від природи. Її охороняють, тому що від неї залежить продовження роду. Чоловіки це роблять інстинктивно. А феміністки лізуть куди не треба просто від дурі.
А про еталони краси - ну тут вже різня національні бяки та особливості менталітету.
До речі, про коротеньки спідниці та шпильки. Я своїй казав - ходи у тому, що подобається. Вона обрала якраз ті самі шпильки та міді- спідницю. Нічого страшного у цьому не бачу.
kolobok
14.05.2010, 18:57:56
3BIP Рівноправ’я це рівність прав, можливостей, рівність перед законом, але зовсім не рівність результатів своєї діяльності. Нема в них здібностей до «укладки шпал», то вони і не будуть цим займатись, але потенційна можливість такої діяльності має бути.
Звичайно чоловіки та жінки зовсім різні, але я не вважаю що основним призначенням жінки є материнство, а відтак їх треба сховати в золоту клітку і тримати там все життя. Вони такі самі люди, і так само можуть про себе подбати, в цьому і є рівноправ’я.
3BIP Рівноправ’я це рівність прав, можливостей, рівність перед законом, але зовсім не рівність результатів своєї діяльності. Нема в них здібностей до «укладки шпал», то вони і не будуть цим займатись, але потенційна можливість такої діяльності має бути.
Звичайно чоловіки та жінки зовсім різні, але я не вважаю що основним призначенням жінки є материнство, а відтак їх треба сховати в золоту клітку і тримати там все життя. Вони такі самі люди, і так само можуть про себе подбати, в цьому і є рівноправ’я.
згоден. але Ви зазначили саме рівноправ"я. тому то й викликало у мене таку реакцію. РАВНОПРАВ"Я ніколи не буде. І я , наприклад, ніколи не буду свою дружину у чомусь обмежувати.
У Тайланді, наприклад, жінки носять залізні обручі на шії, щоб подобатися ЇІХНІМ чоловікам. Та хай воно так буде. але ж ніхто не примушує їх то робити. По бажанню.
Але якщо йдеться про рівноправвя - то тут не може бути окреслено позиції та обов"язки. якщо рівноправ"я - то для всіх таке саме. без винятків. але сумніваюся, що жінки на таке погодяться
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.