Переглянути повну версію : Львівських двірників вдягнули за 800 тисяч гривень. Плюс фото
Чергове видатне дорсягнення міського голови Андрія Садового! семимильними кроками наближає він місто до Європи. От і двірники нову уніформу отримали. Побачити фото і почитати можна тут:
http://www.vgolos.com.ua/nagolos/7030.html
Але зразок покажу вже
Юльця-Шпульця
11.01.2008, 13:34:14
а бачите, які в тих бабусь писки вдоволені... і куртку дали... і фотосесію провели і розпіарили як, тепер вони просто звьозди... в неті висять.... і хай тепер хтось скаже, що наш мер не дбає про простий люд ROTFL
Julijka
11.01.2008, 13:38:22
Цікаво би було детальніше довідатись про склад тої уніформи і на скільки двірників розприділилась отака щедрість?
Хм... а головних-то уборів не видали... якась недоукомплектована форма...
Perekotupole
11.01.2008, 13:44:32
Тю, і що тут такого, що двірникам форму оновили? Якби наголос у статті був на те, що фірма, що шила ті куртки, отримала замовлення по відкату, або що частина грошей, виділених на пошиття форми, була використана не за призначенням, або що пошита форма не відповідає умовам праці двірників, то було б ще зрозуміло. А так, схоже, комусь неподобається, що двірники взагалі мають форму.
а головних-то уборів не видали
То наша влада по собі судить - як їй головне дупу в тепло посадити, а голова все одно ні до чого не годиться, то, думають, і простим людям так само )
{ додано через 1 хвилину }
Якби наголос у статті був на те, що фірма, що шила ті куртки, отримала замовлення по відкату, або що частина грошей, виділених на пошиття форми, була використана не за призначенням
А у випадку з львівською владою вже ніхто на цьому не наголошує... Це сприймається по дефолту )))
семимильними кроками наближає він місто до Європи
Радянщиною так і тхне, такі фотки колись можна бало побачити на дошках пошани підприємств.
ПС
Написав би трохи більше та за ті слова можу бан отримати (
weber
12.01.2008, 09:28:03
Написав би трохи більше та за ті слова можу бан отримати (
Якщо не використовувати нецензурної лексики, то ніхто банити нікого не буде. Можна і нормально написати.
По темі: давно таке слід було зробити. Можливо фотка і не естетична, але всеодно приємно думаю двірникам і взагалі це європейський підхід нарахунок такого введення.
Юльця-Шпульця
12.01.2008, 09:33:21
а їм ше по пів тисячі гривень премії дали;->;PP
Якщо ви вже так бажаєте політичної дискусії (хоча я просто цікаву фотку хотів показати), то скажу так:
- Коли міняють одяг не дуже теплий на такий самий не дуже теплий - то є дивно. Як на мене, то є чистий піар Садового.
- ІМХО і ще раз ІМХО, вигладає воно по рагульськи.
- Тендеру, як би то мало бути, на пошиття форми не проводили...
Таке...
Perekotupole
12.01.2008, 14:02:52
Сьогодні бачив у центрі двох двірників, одна у старій формі, одна у новій. Що нова не гірше на вигляд, то точно. Чи тепліша, чи ні, не знаю, стара на вигляд також теплою не виглядає. То, що тендеру не проводили (якщо не проводили), це серйозне правопорушення, усі державні замовлення ідуть виключно через тендер.
Roxie
12.01.2008, 18:00:23
Як на мене, то є чистий піар Садового.
цікаво що він крім себесамогопіарення робить? бо результати його роботи щось ніяк не помітні... може я не там шукаю їх? га?
Сьогодні бачив у центрі двох двірників, одна у старій формі, одна у новій. Що нова не гірше на вигляд, то точно. Чи тепліша, чи ні, не знаю, стара на вигляд також теплою не виглядає.
Ну от - виглядає так само паскідно, не тепліша, то навіщо було 800 тисяч викидати?
Юльця-Шпульця
12.01.2008, 23:16:30
нарід.. та чого ви таку трагедію роздули? та штука вже давно планувалася... ну вдягли.. ну дали куртки... ну і що далі... та так роблять тисячі рц... і що далі...то тре позиціонувати як піар Садового?
Perekotupole
12.01.2008, 23:16:35
Ну от - виглядає так само паскідно, не тепліша, то навіщо було 800 тисяч викидати?
наприклад тому, що двірники давно не отримували нових форм, а старі зносилися...
наприклад тому, що двірники давно не отримували нових форм, а старі зносилися...
ті, що зношувалися, і так постійно замінювали...
а це - виставу влаштували...
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.