Переглянути повну версію : Відгуки про будівельні компанії
JohnWest
17.03.2008, 14:52:42
Хотілось би зібрати більше інформації про окремі будівельні фірми у людей, які вже придбали/придбають житло в новобудовах....
Наразі мене цікавлять думки про:
1. Галичартбуд/Укрконверс (замовник - Екодім здається) - будова на Мазепи, 29
2. НВП "Світ" - будова на Драгана, 9
3. Ваш комфорт
Thror
18.03.2008, 06:31:12
Екодім це просто торговий дім при Галичартбуді. Це для довідки.
Контора досить здорова і солідна. Але конкретно по якості нічого сказати не можу.
ssTAss
18.03.2008, 11:16:48
Хотілось би зібрати більше інформації про окремі будівельні фірми у людей, які вже придбали/придбають житло в новобудовах....
а шо конкретно цікавить ? інформація про буд фірму - то одне (але навіщо воно Вам - будь-яка навіть дуже солідна компанія може перетворитись на Еліту- центр), інфо про збудовані квартири - то інше ( та всі вони будують зара за стандартом )..... думаю, шо більше цікавить новозбудовані квартири.... якість в них однакова (за окрему плату зроблять "під ключ") стіни-стяжка-вхідні "броньовані" двері-металопластикові вікна-лічильники... терміни здачі будинку переважно всі переносять (комісії різні і інші об"єктивні обставини)... тому вибираєте район, де будують (залежить від того ціна) і розмір першого внеску (десь відсотків 30).. потім до здачі будинку мусите оплатити повну вартість (терміни і суми вказуються в договорі - добре звернути увагу на пункт про НЕ зміну ціни впродовж будівництва).... шо ше ?? хм... ніби основне сказав - шось більше тра - питайте
Що до вказаних фірм можливо б виділив ТзОВ НВП "Світ"... імхо... але вони будують тіко на Сихові.... а так - різниці нема... тільки район і ціна...
JohnWest
19.03.2008, 13:44:22
Дякую, я на разі шукаю, де що пропонують, і в цінах орієнтуюсь.
Що мене ще цікавить - як взагалі з кредитами під незбудоване житло (коли будинок не зданий, документів на квартиру немає) ? Чи практикується таке взагалі (тобто в заставу йде не квартира, а фактично пай).
Corkie
19.03.2008, 20:38:06
Що мене ще цікавить - як взагалі з кредитами під незбудоване житло (коли будинок не зданий, документів на квартиру немає) ? Чи практикується таке взагалі (тобто в заставу йде не квартира, а фактично пай).
Практикується - треба взнавати, з якими банками забудовник (або фактична компанія-продавець) має угоду. Зазвичай при оформленні кредиту просять 50% негайної оплати вартості квартири, а на решту - кредит... Є ше варіант при наявності своєї нерухомості, коли можна її заставити в банку - дадуть 70% від її вартості і на ті гроші вже можна шось купити...
JohnWest
20.03.2008, 11:49:22
Corkie,
Тобто, простіший спосіб - взяти кредит під заставу існуючої нерухомості, на яку вже є документи? 50% - це для мене забагато на раз.
ssTAss
20.03.2008, 18:50:08
Зазвичай при оформленні кредиту просять 50% негайної оплати вартості квартири, а на решту - кредит...
шось дуже закруто..... такого не чув.... питав в Укрсиббанку та Укрсоцбанку - казали жи не менше 20 відсотків тра власних грошей... думаю, в інших банках то саме... ну звичайно їм би хтілося і 50, але ж банків багато, тому є де вибирати....
March
25.03.2008, 15:38:00
Я знаю ще компанію "Ваш Дім", в них є підрядники, що будують, своя фінансова компанія. А от за умови фінансування не знаю.
ambertan
25.03.2008, 15:45:00
інтеграл-буд
співпрацює з Кредобанком( банк дає кредит на початковий внесок- під заставу незавершеного будівництва, але "драконівські" відсотки)
дуже гарне планування квартир, зараз є два будинки- на Чорновола і на Червоної Калини( к-ть квартир, що залишилась мала)
тел.2971161,2971163,2971969,пл.Ринок 45
ssTAss
25.03.2008, 17:28:17
інтеграл-буд
співпрацює з Кредобанком( банк дає кредит на початковий внесок- під заставу незавершеного будівництва, але "драконівські" відсотки)
дуже гарне планування квартир, зараз є два будинки- на Чорновола і на Червоної Калини( к-ть квартир, що залишилась мала)
тел.2971161,2971163,2971969,пл.Ринок 45
ну якщо вже мова зайшла за всі буд компанії, то по-перше інтеРГал-буд, а не інтеграл.... ну і це не буд компанія, а замовник, тобто інвестор (будують для неї різні фірми - Карпатбуд, Галбуд, Львівміськбуд......)... та й ціни в них найдорожчі (і відсотки по кредитах в тих банках з ким вони працюють).... та можна купу називати фірм - Будімекс, Квартал плюс, Веем-будсервіс, Еко-дім, Ваш дім, Квартал-модуль, Будінвест...... тіко грошей на всіх не вистачить..;-D
ambertan
25.03.2008, 18:09:20
то по-перше інтеРГал-буд, а не інтеграл---соррі за помилку))) справді смішна)))
я написала про цього замовника( блін який я невіглас(((( ))), лише виходячи з власного досвіду; ознайомившись з пропозиціями інших фірм-- мені в цій умови ОПТИМАЛЬНІ. тому й запропонувала на розляд
Хотілось би зібрати більше інформації про окремі будівельні фірми у людей, які вже придбали/придбають житло в новобудовах....- тобто про інтеРГал-буд- це була моя відповідь на поставлене питання
анела
01.11.2008, 18:57:48
Не знаю чи по вашій темі. Придбали в травні 3-х к квартиру на Мазепи в Еко-домі. Сьогодні був вже третій шок за цей період .Перший коли запланований садочок побудували впритик до нашої квартири стіна садочку з одної сторони була на пів вікна нашого,потім другу стіну звели на ціле вікно другої спальні -це був другий шок.Прийшлося заплатити 30 тис.грн.щоб переоформили квартиру у сусідній під"їзд.А сьогодні виявилось що наш 2 поверх зовсім не другий ,а перший високий.Так що перед тим як купляти незавершене будівництво десять раз переконайтеся що купляєте:-/
nazar_ko
13.06.2009, 12:36:00
Беру мимовільну участь у пошуках купівлі квартири (тобто не собі).
На тижні їздили дивитися хати до 30 к.у.о. То просто жах: малосімейка 22 кв.м. у гуртожитку. Гуртожиток страшнющий - язик не повертається назвати це повноцінним житловим будинком, та й брудний страшно.
Перекинули пошуки на новобудови. У четвер були у Винниках, дивилися будови від "Квартал Плюс" (це інвестор чи забудовник?). Вже стоять готові 3 будинки, ще один накритий, вікна вставлені, частково фасад. Крім того ще пів будинку, ще один фундамент і котлован.
Ціни озвучили нам конкурентні, тобто порядка 4100 - 4500 грн за кв. Однокімнатна квартира площею 50 квадратів виходить грубо 200 000 грн. Перевести на уо буде 26 000. Ніби краще ніж смердючий (вибачте на слові, емоції) підїзд малосімейки.
Варіант зацікавив - Винники - недалеко від Львова, сполучення чудове, фантастичний мікроклімат, чарівний вигляд з вікна прямо на гору. Але будинок ще не добудований (я про той, що лише половина збудована). От і є підозри...
Власне питання: хто щось чув про оту компанію Квартал-Плюс? Може хтось із Винників на власні очі спостерігає процес будови (якщо такий процес іде а не стоїть)?
Не хочеться вкладати гроші у сумнівну будову, але вторинний ринок вже поповз угору.
nutrija72
14.06.2009, 17:09:29
Власне питання: хто щось чув про оту компанію Квартал-Плюс? Може хтось із Винників на власні очі спостерігає процес будови (якщо такий процес іде а не стоїть)?
Не хочеться вкладати гроші у сумнівну будову, але вторинний ринок вже поповз угору.
14.06.2009, 21:39:17
Ти маєш на увазі ті смугасті багатоповерхові будинки біля дороги Винники - Лисиничі?
ага...
nutrija72
14.06.2009, 22:03:31
Може хтось із Винників на власні очі спостерігає процес будови (якщо такий процес іде а не стоїть)?
Ну виросли ці всі будинки дуже скоро. Десь за останні 2 роки. Будували дуже швидко, а як тепер, не звертав уваги. Це все, сказати більше нічого не можу.
А взагалі що до якості новобудов. Я б сказав жах. Був на Батальній в мікрорайоні Пасічне ( не знаю хто будує), якість ніяка. Так, квартири напів готові і оцінити якість важко, але підїзди це гірше совка, фасади ще гірше. Це ж саме і на Кульпарківській (Комфортбуд) - ужас. Ще наблюдав багато новобудов у Львові і зрозумів, що за останні роки у будівництві ніякого прогресу. Можливо кращі матеріали, але що стосується якості, видно руки покрутило отим українським будівельникам. Або скорійше за все ці елітні будкомпанії беруть на роботу не кваліфікованих майстрів, а алкашів щоб на зарплаті зекономити. Чого вартують лише їхні фасади. Це ж можна бути пяним і не мати ніякого поняття і все одно краще можна зробити. А що буде як ці будинки постоять з 20 - 30 років????
Я впевнений, що є у Львові будинки збудовані на совість, але там напевно ціна захмарна.
nazar_ko
14.06.2009, 22:12:55
трохи помилився - то не ті що біля самої дороги. якщо глянути то далі за ними, але трохи ближче до головної винниківської траси - полосаті біло-голубенькі такі
як оцінити якість фасадних робіт на око?
чи є альтернатива? (риторично)
Тема актуальна
Відгукніться хто має досвід пошуку і купівлі житла в новобудовах Львова.
З якими труднощами, чи особливостями стикалися, ваші відгуки і враження щодо якості квартир і роботи/сервісу компаній, фінансові умови тощо
kuz.ihor
08.12.2009, 23:45:29
х JohnWest: дізнайся, чи ще "живий" "Вас комфорт". В свій час прийшлось скористатись їх послугами: може на ринку і було, тобто, і є щось ліпше, але по крайній мірі не обдурили. Правда якість будови (йде мова про Львів та Станіслав) бажає кращого - будували ж наші хлобцьі, з навколишніх сіл, таке враження. Сходи, внутрішня під’їздна плитка.... совдєп - совдєпом, нічо сказати... як і у всьому, відстали ми від світу років на .....сять, не менше. Але це вже інша розмова
g_oleksiy
09.12.2009, 06:44:18
Специ - в Португалії давно. Недавно фасад ремонтували головофісу, косметичка. Якість - без коментарів.
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.