Переглянути повну версію : Завсклад
Irene
18.03.2008, 10:32:59
Я Вам ще не надоїла? Сподіваюсь що ні. Ну дуже мені тре набрати весь колектив і нормально працювати. До повного щастя мені не вистачає завсклада. Так от. Дуже просю допомогти мені і допомогти тій людині отримати роботу і заробіток. liliana_2001@list.ru
enron
20.03.2008, 14:04:09
а зарплата яка?
neolviv
20.03.2008, 14:16:58
До повного щастя мені не вистачає завсклада.
Є у мене дуже добрий знайомий, працював раніше завскладом на Галпап. Я йому розкажу про твою пропозицію. Що за фірма, чим займається, і яка зарплата, він питатиме.
Irene
20.03.2008, 14:30:23
ЗП обговорюєтьсяпри співбесіді. От відносно чим займається... заморожені напів-фабрикати, тобто робота з морозильною камерою.
neolviv
20.03.2008, 14:39:48
ЗП обговорюєтьсяпри співбесіді.
Бажано знати до співбесіди, це зекономить і час і гроші обом.
Він менше ніж на 500 у.о не погодиться.
Rainbow
20.03.2008, 14:46:51
Невеличка шутка. "А там що ще зарплату платять"? (с) Рабинович.
Irene
21.03.2008, 07:49:59
Є різні люди. Одному варто платити більше, другому ні. Окрім того кожна людина себе сама продає, проте це завше тільки при контакті, а не віддалено. Якщо людина намагється бити собі ціну тільки за те що соізволить прийти на співбесіду, то мене це насторожує, я ще не знаю чого варта ця людина, а вже маю платити... не впевнена що варто...
neolviv
21.03.2008, 08:12:33
ще не знаю чого варта ця людина, а вже маю платити... не впевнена що варто...
Ніхто не каже ВЖЕ платити. Людина хоче знати платеспроможність фірми.
Якщо людина намагється бити собі ціну тільки за те що соізволить прийти на співбесіду
Невже за співбесіду платять, ні, тоді про що мова???
90 зі 100 відсотків людей цікавляться зарплатою, І ЦЕ НОРМАЛЬНО
{ додано через 2 хвилини }
Я як керівник фірми коли набирав людей - логістів, зарплату озвучував наперед. І казав - за ті 400 у.о ви повинні вміти робити те і те. Вмієте - приходьте. Будете гарно працювати, буде і зарплата вища і премія...
Людей треба зацікавити.
Irene
21.03.2008, 11:32:57
Зацікавити... зацікавити... Він каже що вміє, навчиться, а потім місяць шару поганяє і виявиться що нічого не вміє і вчитись не хоче. З таким варіантом я же попала на офіс-менеджера, і тепер сама все роблю, бо її крім салонів краси після успішно пройденої співбесіди нічого не цікавило.
Стосовно грошової мотивації... Я особисто ніколи не цікавлюсмь наперед, я намагаюсь продати свої знання і навички чим мо дорожче на самій співбесіді. Поки не підводило. Пригадай притчу про виноградник, де хазяїн платив кожному по різному, бо так домовився з кожним зокрема...
Платоспроможність фірми... голосно сказано... це тіпа чи не кинуть? Чи це на скільки розгулятись можна? Як правило озвучують 500, а потім починають набивати собі ціну. Ми принципово не озвучуєм оплат ні для кого, оскільки з кожним можна говорити про різні речі. Якщо це профі, то за мідяники йому ніхто не каже працювати, новачок - його тре навчити і вкласти сили і гроші, отже золотом не засипають. Той вміє, а той хоче... Сьогодні я домовлюсь з людиною за 2500, а на завтра прийде кращий спеціаліст і готовий працювати за 1500... От і вся математика і заохочення.
vedeney
21.03.2008, 14:14:45
в мене знайомий є, вийде з турми через 1,5 роки, якщо буде гарно себе поводити, можливо і швидше. Судимість по статтях "Зловживання службовим становищем", та "Розкрадання у особливо великих". Я скажу, що як вийде, то є ваканція завскладу ;)
Irene
21.03.2008, 14:19:12
Вед... дуже вдячна... але я в розпачі, а тобі смішно... не флуди...
Corkie
21.03.2008, 21:55:07
Irene, neolviv, прочитала і хочу сказати, що кожен по-свому правий...
neolviv має рацію, бо його знайомий (з різних особистих міркувань) згідний працювати за 500 дол. і вище і не хоче гаятий ні свій час, ні час роботодавця... Це, до речі, не робить з нього людину, яка "високо себе несе"...
А Irene має рацію, бо "поторгуватися" і переконати роботодавця на більшу зарплату (чи працівника - на меншу) можна саме на співбесіді...
Сорі за оффтоп... По темі допомогти не можу. Маю лише супервайзерів і торгових на прикметі :-)))
Irene
24.03.2008, 08:56:44
Торгових вже беру...%). Проблема з завскладом вирішена, так що тему мо закривати. От відносно торгових попросю в приват.
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.