Переглянути повну версію : Про картки для новачків
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 08:41:17
От вирішила писати про наболіле....!!!!! Справа в тому, що цю тему запостила вже на форумі для модераторів, але думаю це стосується всіх і кожного, тому пощу ше раз для загального доступу. От в чому справа... Люди-новачки, які тільки приходять на форум і чого гріха таїти не в курсі шо тут і до чого. хоч і читають правила... і коли людина просто роздупляється що і до чого а їй вже тичать жовту чи червону картку, то в неї явно відпадає бажання шось далі писати і не тому, що її "взули", а тому що вона толком не в курсі за що... Вона просто не розуміє... тому маю пропозицію до нашої любої адміністрації. ... ( я на жаль модеротор з трохи врізаними правами, тому не можу повпливати на то задуже), перед тим як давати картку новачкам ( я маю на увазі першу картку) та напишіть ви йому в пп попередження з поясненням .... як не зреагує тоді вже давайте ті картки...
Люди, які приходять з тих же блогів рідко розуміють що таке той флуд і людям тре пояснити... чи то так важко???!!!!
Словотворець
18.04.2008, 09:05:22
Юльця-Шпульця, ти взагалі розумієш навіщо ці картки є? Мабуть ні.. інакше ти б того брєду не писала.. Картки якраз є для того щоб інформувати людей що нетак, кількість тих карток довільна, тільки до самих наполегливих застосовуються санкції типу бану ітд.
Не знаю в кого там бажання писати відпає а в кого ні, але якщо людина привикла флудити фразами типу "зачьот", "падсталом" чи просто смайлами то вона явно помилилась адресою, тому що моя політика, а також так званої адміністрації в тому щоб формувати якісний контент і інформативні теми з яких можна щось почерпнути, навчитись і взнати. Якщо хтось не розділяє даної політики то це його особиста справа, максимум що я можу запропонувтаи то створити собі журнал (http://center.lviv.ua/blog.php) і там помало флудити, можливо і знайдуться однодумці.
Що стосується просвітлення новачків.. я даю картки з вказанням правила яке було порушено, якщо виникають питання можу пояснити, але знаєте як важко пояснити людині що таке флуд? Інші ж модератори наскільки я знаю спочатку пишуть розяснення про політику Центрика, а далі якщо не доходить дають картки. Люди, але ж в правилах все чітко написано, я розумію.. кому ті правила нафіг потрібні, хто б їх читав.. але все ж таки, порядок мусить бути.
Юльця-Шпульця, жовті картки то якраз і є попередження..
Люди, які приходять з тих же блогів рідко розуміють що таке той флуд і людям тре пояснити... чи то так важко???!!!!
Правильно.. треба, тому щоб наша розмова вийшла за рамки розмови пропоную тобі написати вступне слово до новеньких яке буде після реєстрації приходити кожному новенькому в ПП.
weber
18.04.2008, 09:21:33
а тому що вона толком не в курсі за що...
Юльця-Шпульця, оскільки ти немаєш жодної картки у свому профілі, це може свідчити про те, що ти не знаєш як ця схема карток працює. При отриманні картки, в ПП приходить повідомлення з вказанням причини. Ось і все пояснення.
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 09:23:38
та я знаю про пояснення.... я за те, щоб ПЕРЕД каркою в ПП писати
Юльця-Шпульця, оскільки ти немаєш жодної картки у свому профілі, це може свідчити про те, що ти не знаєш як ця схема карток працює. При отриманні картки, в ПП приходить повідомлення з вказанням причини. Ось і все пояснення.
Не обовязково сам ому отримувати картки. Можна подивитися, за що дали картку іншому. Кілька разів бачив таке пояснення: "Порушення правил форуму". І все. Я б не сказав, що це є нормальне пояснення.
weber
18.04.2008, 09:58:28
"Порушення правил форуму". І все. Я б не сказав, що це є нормальне пояснення.
Це робиться навмисне, щоб змусити порушника самому прочитати правила (впевнений більшість не читає перед початком першої дискусії на форумі) і знайти правило, яке порушено. Якщо йому цікаво звичайно.
Я особисто ні на жодному форумі не читав правила перед тим як постити там.
Вже пізніше звертався до правил.
Якщо ж вказати порушене правило, юзер точно інші правила не читатиме.
Якщо не вказувати, юзер швидше за все піде читати всі правила.
Словотворець
18.04.2008, 10:01:46
Кілька разів бачив таке пояснення: "Порушення правил форуму". І все. Я б не сказав, що це є нормальне пояснення.
Це загальний пункт.. в коментарях вказується яке правило було порушено. Є і виділені пункти такі як "Флуд і Оффтоп" чи "Нецензурна лексика" ітд.
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 10:14:19
так ви всі тут такі мудрі... так розглагольствуєте... так бо ви вже на форумі собаку з"їли... а людина, яка нова і приходить на форум то ніц того не знає... тому я пропоную все ж придумати всім разом шось додаткове для просвітлення новачків перед тим як їх карати коли вони ше толком не встигли рота розкрити.
Я розумію, що Словотворець, не знайшов нічого кращого, як зняти мені репутацію за тему (при тому йому репутація за елементарне хамство в його першому пості я не можу зняти... чому не знаю... мабуть нам нагорі ВОНИ чимось захищені)... але мене дійсно хвилює та тема ,бо до мене нові люди неодноразово писали в асю і просили пояснення.... то чому б не придумати як краще інформувати новачків....????
І що за дурня така... коли я піднімаю питання яке мене дійсно хвилює і не тільки мене.... дуже, повірте дуже багатьох мені знімають репутацію нізащо... чому мене просто не вислухати....
п.с. Так, розглагольствувати про автомийки та хто скільки займається сексом і як... то звичайно значно цікавіше... але все ж... була б рада якби і мої зауваження взяли до уваги!!!!
Словотворець
18.04.2008, 10:59:41
але мене дійсно хвилює та тема ,бо до мене нові люди неодноразово писали в асю і просили пояснення....
Незрозуміло тільки чого саме тобі вони писали?
Раз тебе так хвилює і так не влаштовує робота Адміністрації.. напиши посібник для новачків, може і ми чогось навчимось..
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 11:03:19
Незрозуміло тільки чого саме тобі вони писали?
так ти так спілкуєшся з людьми, що в них нема бажання тобі писати попри то, що ти Адмін!!!!! подумай про то....
Раз тебе так хвилює і так не влаштовує робота Адміністрації..
мене вона влаштовує!!!! просто хочу щоб і до мене прислухалися, бо я теж хочу зробити форум кращим (він класний а я хочу зробити його ше трохи кращим) чи то зле???!!!!
Dracula
18.04.2008, 11:08:24
Шановні, ну навіщо отак сперечатись... і сваритись... :) ми ж центрики, ми ВСІ хороші і файні... давайте підемо на чайок і там вирішимо що і як би було краще, кожен внесе свої пропозиції чи побажання... і ми дружньо вирішимо це питання.
Julijka
18.04.2008, 14:58:03
Кілька разів бачив таке пояснення: "Порушення правил форуму". І все. Я б не сказав, що це є нормальне пояснення.
Всеволоде, то є загальний пункт, модератор, який ставить таку картку в переважній більшості вказує, який саме пункт порушено. Я, наприклда цитую кокретний пункт, заодно даю лінк на правила і рекомендую їх ще раз перечитати.але мене дійсно хвилює та тема ,бо до мене нові люди неодноразово писали в асю і просили пояснення
Якось дивно... Писати щодо роз'яснень до людини, яка не давала ні картки, ні зауваження. До мене звертаються виключно ті форумчани, які чогось не зрозуміли в моїх діях, або мають зауваження щодо них. Тоді я, або пояснюю або переглядаю своє рішення. Попросила би не давати, окрім адміна, ніяких роз'яснень в ПП чи іншим способом тим форумчанам, яким я зробила зауваження, чи дала картку. Я за свої дії відповідаю сама, не потрібно їх трактувати за своїм розумінням. Була би дуже вдячна.
Irene
18.04.2008, 15:19:06
Людиська.... насправді все воно дуже потрібно. Мене тричі попереджали і не дарма. Я прекрасно це розумію і вдячна за те що мені звернули увагу на мій проступок. Уявіть... в що перетвориться форум після купи флуду? Просто напросто в смітник. Так... іноді хочеться погнати... що можна успішно зробити в журналі, що я і роблю останнім часом.
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 15:22:20
Людиська.... насправді все воно дуже потрібно.так ніхто ж не каже, що то не потрібно, мова йшла зовсім про інше...
Якось дивно... Писати щодо роз'яснень до людини, яка не давала ні картки, ні зауваження.
то переважно питають люди, яким я розказала про форум, або з якими я на чайках познайомилася
Irene
18.04.2008, 15:49:07
мова йшла зовсім про інше...
Юльця то все ферштейн про йшла мова. Просто деякі розуміють, а деякі ні. Доречі деякі і після пояснень не розуміють... Коли мені виписали перше попередження я взагалі не знала слова флуд... Аналізувала і тепер то добре знаю. Чесно... навряд я би сприйняла якби мені намагались пояснити, скоріше б обідилась...
Julijka
18.04.2008, 15:51:53
то переважно питають люди, яким я розказала про форум, або з якими я на чайках познайомилася
Юль, див вище:
Попросила би не давати, окрім адміна, ніяких роз'яснень в ПП чи іншим способом тим форумчанам, яким я зробила зауваження, чи дала картку. Я за свої дії відповідаю сама, не потрібно їх трактувати за своїм розумінням. Була би дуже вдячна.
То прохання. Дякую
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 16:02:37
Julijka, а я між іншим так і роблю... завжди скеровую до Ростика, кажу що є адмін і він все пояснить.... так шо я не беру на себе не свої повноваження... мені організації офлайнового життя форуму досить.
П.С. І перед тим як щось недорозуміти і не вияснити ситуацію до кінця не варто знімати репутацію... повір мені ше слава Богу є чим зайнятися ніж обговорювати з центриками чому і за що ти картку дала.... Хоча, якщо ти думаєш що весь світ крутиться навколо тебе і я тіко то роблю що обговорюю твої дії, тоді можна пояснити за що ти мені репутацію зняла... можна і то пояснити, в принципі, як можна пояснити кожний абсурд!!!!
Roxie
18.04.2008, 17:51:34
коли людина просто роздупляється що і до чого а їй вже тичать жовту чи червону картку, то в неї явно відпадає бажання шось далі писати і не тому, що її "взули", а тому що вона толком не в курсі за що...
погоджуюсь на всі 500 %!!! Не знаю як інші активні центрики, але я особисто підписую на форум всіх своїх класних знайомих!! зауважте - ВСІХ!! Вони реєструються, але чомусь надовго на форумі не залишаються.. і коли я їх питаю "В чому причина?" неодноразово чула відповідь "Та я висловила/в свою думку в такій-от темі, а мені дали якусь картку/зняли репутацію невідомо за що.." Я звісно пробувала переконати людину спитати адміністрацію за що дали картку, але зазвичай чула відповідь "Та не треба мені їхніх пояснень.. "
Мені було прикро що через такі дурниці форум втрачає цікавих людей... Прикро до чортиків!!
Я, наприклда цитую кокретний пункт, заодно даю лінк на правила і рекомендую їх ще раз перечитати.
От чесно... якби я прийшла на форум після тебе, і отримала від когось якусь карточку і рекомендації перечитати правила ROTFL .. думаю продовжувати не варто... тепер я розумію чому в нас так мало новачків... Юлійко, нічого особистого, просто хочу звернути твою увагу на твоє жорстке ставлення до постів новачків.. колись я тобі вже про це говорила... якщо памятаєш...
люди повинні отримувати від спілкування позитив, а не червоні карточки і зняту репу... в мене є варіанти вирішення проблеми.. але мабуть вже на чайку розкажу, бо мені довго пояснювати в письмовому вигляді...
далі...
якщо людина привикла флудити фразами типу "зачьот", "падсталом" чи просто смайлами
то наскільки я знаю в нас є захист від такого виду флуду - обмеження на занадто малу кількість символів... Оце до речі дуже великий +, бо сама не люблю форуми з купою таких постів...
Я за свої дії відповідаю сама, не потрібно їх трактувати за своїм розумінням.
Юль.. на форумі є правила, а не лише твоє розуміння... а правила на то і є щоб трактувались всіма ОДИНАКОВО!!!
Julijka
18.04.2008, 18:27:22
П.С. І перед тим як щось недорозуміти і не вияснити ситуацію до кінця не варто знімати репутацію... повір мені ше слава Богу є чим зайнятися ніж обговорювати з центриками чому і за що ти картку дала.... Хоча, якщо ти думаєш що весь світ крутиться навколо тебе і я тіко то роблю що обговорюю твої дії, тоді можна пояснити за що ти мені репутацію зняла... можна і то пояснити, в принципі, як можна пояснити кожний абсурд!!!!
Юль, переглянь будь-ласка, уважніше 5-ий розділ правил форуму, який стосується репутації...
Ти дуже емоційно написала, насправді нічого не можу з того зрозуміти: про що ти, власне, говориш? :)
Julijka, а я між іншим так і роблю... завжди скеровую до Ростика, кажу що є адмін і він все пояснить
Може, логічнішим би було, скеровувати спершу до мене?..Юлійко, нічого особистого, просто хочу звернути твою увагу на твоє жорстке ставлення до постів новачків.. колись я тобі вже про це говорила... якщо памятаєш...
Направду не пам'ятаю.
Шановні, то пусті балачки, хоча вони мені приносять чимало прикрості. Давайте кокретно — де, коли і як?.. Хоча не знаю, як можна оцінити з позиції когось від чого власне, вони пішли з форуму, як можна встановити звязок між небажанням писати на форумі і якимись образами (причому, зауважте, на цілком логічне з нашої точки зору бажання щоб всі керувались одними правилами) і жорсткість мого ставлення до чиїхось постів. От як ви то оцінюєте? І що значить "жорсткість"?.. Я не даю спуску, коли порушують правила. Стараюсь бути максимально справедливою. Правила мають бути уважно прочитані і усвідомлені, я то стараюсь власне донести до кожного форумчанина. І я вже не перший день то всьо роблю і переконалась вже не раз: що спершу зауваження в переважній більшості викликають спротив, але потім, коли людина усвідомить що є форум і які в нього правила, вона спокійно цілком ставиться до будь-яких зауважень, якщо знає, що неправа.
То я всьо сказала щодо зауважень і карток. А щодо репутації...
Я не знаю, як можна то пов'язувати з модераторською діяльністю? (ну бо то, власне є темою розмови) Репутація, то особиста реакція кожного форумчанина на написане. Не бачу сенсу то якимось чином пояснювати. В репутації всі вільні у своєму виборі.
Репутація, то особиста реакція кожного форумчанина на написане. Не бачу сенсу то якимось чином пояснювати.
ну, направду, тоді б не викидалися коменти репи, які не мали пояснення. Наскільки я зрозумів, зміна репи без пояснення якщо не є порушенням правил, то принаймні розходиться з політикою адміністрації.
З іншого боку, Юльця-Шпульця, є пункт правил, який забороняє публічне обговорення причин надання чи відбирання репутації.
Як на мене, дискусія стала надто емоційною.
Я би пропонував перенести її на чайок, де це все можна було б обговорити конкретно і детально, з пропозиціями щодо змін, а до того часу поставити крапку.
Monashka
18.04.2008, 19:34:33
Якось дивно... Писати щодо роз'яснень до людини, яка не давала ні картки, ні зауваження. До мене звертаються виключно ті форумчани, які чогось не зрозуміли в моїх діях, або мають зауваження щодо них. Тоді я, або пояснюю або переглядаю своє рішення.
га-га )) то жарт?
Мені ти ніколи не давала пояснення, а завляла: «А я не зобов’язана пояснювати!»
Щодо карток, то спочатку треба просто відіслати новачка в тему, де пояснено, що таке ті картки і для чого вони, а вже при наступному порушення давати картку.
Julijka
18.04.2008, 19:38:50
Мені ти ніколи не давала пояснення, а завляла: «А я не зобов’язана пояснювати!»
Я ж про людей які вже дуууууже давно не говорю ))
Monashka
18.04.2008, 19:42:57
Я ж про людей які вже дуууууже давно не говорю ))
а ті люди якісь особливі?
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 19:44:17
Щодо карток, то спочатку треба просто відіслати новачка в тему, де пояснено, що таке ті картки і для чого вони, а вже при наступному порушення давати картку.
так!!! бінго.... і я про те ж... Я просто хочу щоб наша центриківська спільнота збільшувалася.. .а тут на мене налетіли як на ворога народу
Julijka
18.04.2008, 19:45:36
а ті люди якісь особливі?
Так, більшість з них я люблю :) І ще я знаю, що через кілька годин-днів-тижнів-місяців вони визнають, що були неправиі, якщо були неправі :)
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 19:47:40
Julijka, маю питання в тому контексті.... чи твій пост в наступній темі не можна розцінити як флуд:?
http://center.lviv.ua/showthread.php?t=5164
Julijka
18.04.2008, 19:51:42
Julijka, маю питання в тому контексті.... чи твій пост в наступній темі не можна розцінити як флуд:?
http://center.lviv.ua/showthread.php?t=5164
))))))
Бачу, тему пора закривати
weber
18.04.2008, 20:43:04
обмеження на занадто малу кількість символів...
Це не вихід. Я можу пофлудити і з тими мінімальними обмеженнями ;PP
люди повинні отримувати від спілкування позитив, а не червоні карточки і зняту репу...
Ніхто того і не заперечує!
Тему справді краще перенести на чайок :пиво:
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 20:44:20
так... людиська... хоч тема перетворилася на анегдот типу "нас з кумом похвалили: я кума ,а він мене".... але я частково досягла цілі... Вебер таки погодився, що для новачків тре робити додаткові методи інформування.... то тішить.... так що будемо рухатися в тому напрямку, громадяни!!!:)))
Дійсно не чекала такої реакції від адміністрації..... я ж не створювала тему, бо мені дали картку чи шось типу того... я сама є частиною адміністрації... так шо наганяти самій на себе було б тупо.... (але тут в логічній цепочці мабуть хтось згубився... буває...)
Проте не могли не потішити деякі пости певних представників верхівки ( з етичних міркувань їх ніки не називатиму (чисто як в газеті в кримінальній рубриці... ги-ги...:))).... Класно, мої хороші, вам би в політику іти.... ROTFL
от.... маю надію десь мої зауваження візьмутся до уваги.....
П.С. Дякую особисто *чолом головою*
Julijka, та Словотворець, тішуся, що наша адміністрація так ретельно працює та так оперативно все відсліджує.... ви класні!;->
Roxie
18.04.2008, 20:45:49
))))))
Бачу, тему пора закривати
а цей пост не флуд?
чому ніхто карточки не дає?
і взагалі підтримую Всеволода, що треба це питання обговорити в офлайні!! може в суперечці таки народиться істина...
weber
18.04.2008, 20:48:42
Roxie, не слід чіплятися за слова.
Тема про карточки і пост #26 не в тему по своїй суті, що і призвело таку ж відповідь учасника до якого звенулись.
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 20:54:21
weber, а чого ж не в тему..... я ж переживаю за чистоту форуму однако, а той згаданий пост був мало того що малоінформативним, так ше й "засмічував" форум.... чи не так?:-o то ж в тему.... тема ж по суті для новачків.... тому на ділі тре пояснити що зле а що добре......
weber
18.04.2008, 21:01:40
weber, а чого ж не в тему..... я ж переживаю за чистоту форуму однако, а той згаданий пост був мало того що малоінформативним, так ше й "засмічував" форум....
Юльця-Шпульця, я про твій пост #26 (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=76835&postcount=26) і його відношення до даної теми.
Дай конкретну відповідь: пост #26 має відношення до цієї теми про картки?
тому на ділі тре пояснити що зле а що добре......
Для того є тема про роботу модераторів чи щось подібне.
Юльця-Шпульця
18.04.2008, 21:13:32
Юльця-Шпульця, я про твій пост #26 і його відношення до даної теми.
Дай конкретну відповідь: пост #26 має відношення до цієї теми про картки?
ну про шо ти говориш..... та переглянь всі теми і всі пости... всі вони мають причинно-наслідковий зв"язок... бо істина народжується в суперечці.... і тіки тому кожен з нас може почерпнути для себе шось із постів.... хвалити один одного... бо то кумівство тояк мінімум тупо..... я тему підняла для того, аби прийняли то діло до уваги ... і то не дурниця.... то на мою думку певним чином як то все правильно сформулювати більш популяризуватиме центрик....
то не для якогось піару, а така собі розмова-консультація з вами... так шо не тре все в штики сприймати.... я не кидаю камінь в жодний город... я раджуся....
Словотворець
18.04.2008, 22:46:25
Прочитав тему від початку до кінця і думаю буде справедливо надати Юльця-Шпульця та Roxie можливість написти статтю для новачків яку модератори зможуть в подальшій практиці використовувати для того щоб повідомляти неслухняних новеньких про те що вони роблять не так. Думаю вони добре знають правила, як працює система.. Юльця-Шпульця вже є модератором, Roxie претендує на модераторство однієї з ігор, отже всю кухню повинні б знати. Тому з нетерпінням чекаю на статтю.
П.С В цій темі окремі центрики показали свою настоящу сутність.. Самі не усвідомлюючи того такими темами ви більше форуму завдаєте шкоди ніж ті картки, бо насправді ті картки нічого не обмежуть, ніяк не впливають на новачків, а такі теми лякаю.. певно люди думають що Адміністрація то якісь анархісти які всіх тут ущимляють. І насправді в цій темі не так за новачків переживали як за те щоб попустити мене і членів Адміністрації. Що ж дякую, видно в оффлайні був занадто добрий..
фе, хтіли як краще - вийшло як завжди - винесли "брудну білизну"
лібералізм має бути - люди ж бо всі різні - то моя думка (як не втрафлю на чайок), ну і якщо вона взагалі когось цікавить :)
Valdemarius
18.04.2008, 23:59:52
фе, хтіли як краще - вийшло як завжди - винесли "брудну білизну"
згідний. ви переносите в підтексті на особистісному рівні....
Шпуля любить Юлійку це вже всі поняли, порішалиб це між собою і тільки всього.
А шо до ти х карток червоних, я б взагалі їх відмінив, краще просто бачити період перебувування людини на форумі, кількість постів і рівень репутації ... а скидати її це приводить до цепної реакції по всьому форуму.
Не подобається ігнорте, подобається дайте рек. Але не сваріться, невже вам в житті того га*на мало.
Психологія людини проста, якшо її хвалять вона сама себе любить і вірить в свою спроможність, якшо бакланять то вона панікує і робить або говорить дурниці або всяку неаргументовану чухню.... це своєрідна паніка.... підсвідоме розумінян того шо її погляди неправельні.
Хваліть один одного навіть за бред, так буде врубатись балда і більше буде "глибини думки" на форумі, от моя вам порада...
А якшо хочеться силу показати або привілеювання для цього є тренажерні зали і ліжко, там і напрягайтесь ;)
{ додано через 1 хвилину }
ДАВАЙТЕ РЕКІ ПОЧАТКІВЦЯМ НАВІТЬ ЗА БРЕД!!!! і через певний час проаналізуєте зміни, спробуйте експерементнути ;)
Roxie
19.04.2008, 20:37:32
ДАВАЙТЕ РЕКІ ПОЧАТКІВЦЯМ НАВІТЬ ЗА БРЕД!!!! і через певний час проаналізуєте зміни, спробуйте експерементнути ;)
підтримую 100%!!! так і намагаюсь робити...
Rainbow
20.04.2008, 22:25:52
Це робиться навмисне, щоб змусити порушника самому прочитати правила (впевнений більшість не читає перед початком першої дискусії на форумі) і знайти правило, яке порушено. Якщо йому цікаво звичайно.
Таким чином можна і забанити без причини! Я вважаю що це нонсенс. Якщо порушення було, написати "порушення пункут правил Х.Х"? На форумі де я модератор за такі карточки модератор получить виговор.
а людина, яка нова і приходить на форум то ніц того не знає
Вот в тому вся біда що люди читати не хочуть. І не тільки правила. Модераторський досвід каже. Взагалі для новичків варто робити поблажки, але не більше одного разу. Інколи досить обмежетись привтним повідомленням.
А ще буває довлі часто що тема переросла з одної в другу і замість того щоб винести в окрему тему, починається роздача слонів. Невже модератору корона впаде перенести пару постів в іншу тему і зробити відмітку про це?
Словотворець
20.04.2008, 22:36:44
А ще буває довлі часто що тема переросла з одної в другу і замість того щоб винести в окрему тему, починається роздача слонів. Невже модератору корона впаде перенести пару постів в іншу тему і зробити відмітку про це?
Незрозуміло яке це має відношення до питання про картки новачкам?
Словотворець
20.05.2008, 07:10:36
Пройшов місяць, а ми так і не побачили інструкцію для новачків :(
Це ще раз тільки підтверджує те що говорити і робити це різні речі..
Юльця-Шпульця
20.05.2008, 08:25:12
Пройшов місяць, а ми так і не побачили інструкцію для новачків
Це ще раз тільки підтверджує те що говорити і робити це різні речі..
13.06.2010, 19:19:03
в мене є питання
за ось цей пост (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=143863&postcount=26) людина (відносно новачок) отримала червону картку.. а не застрого??
ніби по темі і не флудила... ну так, розумію, не підписала, а тільки поставила 3 крапки (то на можливу відповідь модератора вже відповідаю), і за це одразу червону?? ну, при великій натяжці, на жовту може і потяне (хоча
можна було б просто "попередити" чи вказати на недопустимість постів "без слів")
vedeney
14.06.2010, 10:00:07
за ось цей пост людина (відносно новачок) отримала червону картку.. а не застрого??
ніби по темі і не флудила... ну так, розумію, не підписала, а тільки поставила 3 крапки (то на можливу відповідь модератора вже відповідаю), і за це одразу червону?? ну, при великій натяжці, на жовту може і потяне (хоча
можна було б просто "попередити" чи вказати на недопустимість постів "без слів")
Картка видана за "Порушення правил розміщення малюнків". Тому, що в правилах чітко записано:
4.11. Ілюстрації (фото, малюнки і т. д.) в повідомлення можна долучати виключно у вигляді додатків.
У тому випадку, малюнок був:
не як додаток
підтягувався з іншого сайту
martsypan
14.06.2010, 10:15:05
Картка видана за "Порушення правил розміщення малюнків". Тому, що в правилах чітко записано:
У тому випадку, малюнок був:
не як додаток
підтягувався з іншого сайту
банити до ір довічно всіх
ssTAss
14.06.2010, 11:39:34
vedeney, вибачайте, але якось воно не тойвово.. на форумі купа фоток розміщені не як додатки і ніхто не ставить ніяких карток...
чи зара Вам наводити купу прикладів (і купа людей отримає червоні картки, а дехто може бан автоматично)??
імхо, так, погоджуюсь, правила порушені, але вони мають бути для всіх (в даному випадку можна було жовту дати і попередити як розміщуються фотки)
vedeney
14.06.2010, 11:56:37
vedeney, вибачайте, але якось воно не тойвово.. на форумі купа фоток розміщені не як додатки і ніхто не ставить ніяких карток...
Ставлять. Можу навести приклади.
чи зара Вам наводити купу прикладів
Наводьте, дамо картку.
(і купа людей отримає червоні картки, а дехто може бан автоматично)??
а чого боятися? просто так тут ніхто нікого не банить.
імхо, так, погоджуюсь, правила порушені, але вони мають бути для всіх
так і є для всіх. Наведіть приклад де було виключення.
(в даному випадку можна було жовту дати і попередити як розміщуються фотки)
Ні, не можна було. Було порушення - було покарання. Все в рамках правил які ВСІ читали і з ними погоджувалися під час реєстрації! Нічого страшного в цьому немає, за деякий час "судимість" автоматично знімається, а за весь то час людина не має ЖОДНИХ обмежень. Я звісно прислухаюся до вашої поради щодо жовтої картки, але відкрию вам велику таємницю, жовті картки, я видаю як правило якщо в людини вже є багато карток, і ця стане останньою краплею. Тому, щоб ви вийшло, що людину забанили за якесь несуттєве порушення, я тоді видаю жовту. Даючи людині останній шанс. Тому памятайте, якщо хтось отримав від мене жовту - потенційно людина вже одною ногою в бані. ]:->
1985god
23.06.2010, 23:46:07
та нехай банять ! зробити новий нік то пять хвилин разом з тимчасовою почтою яку можна зробити за 1 хвилину ... кому треба набираєте в гуглі почта на 10 минут і маєте з 10-ок сервісів .... а щодо банення то добре ! допомагає позбавитися інтертет залежності або стати розумнішим і навичтися придумувати нові більш творчі нікнейми та користуватися почтою
1985god
01.07.2010, 23:04:43
банити до ір довічно всіх
не розумію я от цього як це технічно можна зробити ? якщо за статичне ай пі платиться абонплата від 20 грн\міс і більше а у 99,99% юзерів динамічна ай пі ...від провайдера, то що виходить забанити діапазон ай-пі провайдера ? 8-P тим більше частенько буває що під однією реальною ай адресою сидить 100-1000х юзерів
до того ж є проксі сервери, анонімайзери та ще й TOR - повыльна штука але дієва ...
chulya
04.07.2010, 09:08:05
А є якийсь ліміт набраних карток, після чого банять?
Якщо, я буду знати , що це останнє попередження, тоді буду обережнішим...
27995
weber
04.07.2010, 10:27:17
chulya, червоні картки мають різну кількість пунктів. Якщо кількість пунктів порушень перевищить 100 по активних картах, юзер буде автоматично забанений. Також картки мають різний термін дії і це визначає активність картки. Жовті картки - це просто попередження і відповідно не мають пунктів. У себе в профілі можна глянути всю цю ситуацію: http://center.lviv.ua/member.php?u=7622 (таб Порушення).
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.