Переглянути повну версію : Садовий показав львівянам "фак"
Садовий показав львів’янам «фак»
Мода на середній палець перейшла від столичних даїшників до місцевих керівників
Андрій Садовий показав львів’янам своє справжнє обличчя. Мер Львова показав середнього пальця кільком сотням львів’ян, які зібралися під Ратушею на акцію протесту «ДОСИТЬ!».
Андрій Іванович був у доволі доброму гуморі, доки в наметовому містечку під міськрадою було кілька десятків людей, а до них наближалися міліціонери й муніципали, аби знищити його. Мер жартував, розказував анекдоти. Однак коли на допомогу пікетникам прийшло ще кількасот людей, Садовий відверто розгубився. Коли ж ці люди почали кричати «Ганьба!», він вийшов із себе, відійшов на кілька метрів, показав людям «Фак!» і пішов геть.
На його щастя, люди не піддалися на провокацію – з’ясувалося, в пересічних львів’ян культури значно більше, ніж у мера. А в нього, судячи з усього, так само, як і в бюджеті міскради, де витрати на культуру у п’ять разів менші, ніж на зарплати чиновникам: зарплата велика, а культури мало…
Відео вже по Львову блютузами кидають. Правда, з мобіли, неякісне, але я то бачив на власні очі. Андрій Іванович справді роздратувався, коли побачив, що людей багато і почув "Садового у відставку". Я, при всій нелюбові, думав, що він мудріший...
Руель
19.04.2008, 15:58:52
Це ж треба )))
Так просто опустити свій авторитет до нуля власноруч))
Tiesto
19.04.2008, 19:28:06
вав, це щось новеньке, а є краща зйомка ? ... бо майже нічого не видно ... .
Rainbow
19.04.2008, 23:28:15
А я навіть не сумніваюсь в тому що садік таке сотворив. Як тільки криза то падаєм в крайнощі. Якщо раніше хітом була підготовка виступу Добкіна, то зараз найгірший мер перевершив всі мої сподівання.
"Садового у відставку"
Давно пора. Поки це мурло не знищило місто.
Олелько
20.04.2008, 00:28:00
Я згоден, Садовий поганий мер. Але чомусь виникають питання щодо схожих пікетів та їх організаторів (вибачте за цинізм). Добре, якщо то справді безкорисливі й свідомі громадяни... а якщо то єст акція зорганізована тими, з ким Садовий не ділиться? тими, хто наступний хоче порулити Львовом? блін, не хочу бути циніком, але не виходить, бо пригадую, як Садовий купував студентське братство перед виборами й ті пікетували штаб Куйбіди, як виступали буцім обурені вкладники Галицьких інвестицій (до речі, де вони тепер?). Тому тепер всі такі акції викликають багато знаків запитань...
Perekotupole
20.04.2008, 08:25:06
Я згоден, Садовий поганий мер. Але чомусь виникають питання щодо схожих пікетів та їх організаторів (вибачте за цинізм). Добре, якщо то справді безкорисливі й свідомі громадяни... а якщо то єст акція зорганізована тими, з ким Садовий не ділиться?
ну то й що, що зорганізована акція? Адже той, хто організує акцію має розуміти, що потім такі акції можуть бути спрямовані проти нього. Протести показують, що щось у нашому королівстві негаразд, заставляють людей задуматися. У нас немає культури і традиції протестів, і це проблема. Якщо хтось зорганізовує якусь проплачену акцію проти мера, то хто вам заваджає прийти на ту акцію, якщо цілі організаторів співпадають з вашими, або не прийти на ту акцію? Або прийти на ту акцію наприклад з власними транспарантами і добиватися власних цілей??? Проблема в тому, що люди в основному не знають, чого вони хочуть, і скільки те, що вони хочуть, коштуватиме для них і для міста (держави).
Наприклад щодо подорожчання проїзду у маршрутках. Ціна на бензин дорожчає, і проїзд буде дорожчати також, і смішно проти цього протестувати, так само як і протестувати проти подорожчання ціни на пиво))) Але можна добиватися, щоб якість проїзду зростала, заборонили маршрутки-"скотовози", боролися проти хамства з боку водіїв, ввели додаткове тестування водіння для водіїв маршруток (наприклад водії, що двічі порушили правила дорожнього руху, повинні перездати на права) і т.д. От так. І меру буде значно тяжче пояснити, чого в новій угоді з перевізниками ціна проїзду зросла (це він пояснить подорожчанням ціни бензину чи ще чимось, хтось повірить, хтось ні, комусь буде байдуже...) а нові стандарти якості там не закладені.
mcandre
20.04.2008, 08:48:57
Мери теж люди і теж пукають:)
Олелько
20.04.2008, 11:50:21
Perekotupole, наприклад водії, що двічі порушили правила дорожнього руху, повинні перездати на права
Троха не в тему, але від такого нововведення буде добре хіба що даїшникам:( хабарі самі в руки пливуть.
Олелько, якщо виходити з тези, що
Садовий поганий мер
у таких ситуаціях можна зайняти дві позиції.
Перша: сказати - та то все акції проплачені, тому я підтримувати не буду, а далі собі тихенько сидітиму за компом і більше того, щоб написати цю фразу на форумі, робимти не буду.
Друга - вийти на акцію протесту і показати, що проти Садового - не тільки якісь там люди, які з ним нщось не поділили, а й загалом громада міста.
Мери теж люди і теж пукають
Мер має право пукати, какати і нравіть показувати факи - але в себе вдома чи в туалеті, а не в очі мешканцям міста, яким нібито керує.
Ikrynka
20.04.2008, 14:19:53
Мер має право пукати, какати і нравіть показувати факи - але в себе вдома чи в туалеті, а не в очі мешканцям міста, яким нібито керує.
і то правда....шо то він собі таке думає;-[......шо це таке .....та яке він право має так поводитись.....та віншій країні йому би того пальця........най не кажу нецензури...:-[
Maestro
20.04.2008, 14:22:38
та віншій країні йому би того пальця
V inwuh krainah lydej povagaut. Pravdy kagyt - "Ne daj Boge z dzyada pana"
Олелько
20.04.2008, 15:27:58
Все, у таких ситуаціях можна зайняти дві позиції.
Перша: сказати - та то все акції проплачені, тому я підтримувати не буду, а далі собі тихенько сидітиму за компом і більше того, щоб написати цю фразу на форумі, робимти не буду.
Частково згоден. Бо який найліпший захист від використання громади в своїх цілях? Правильно, якщо сама громада (чи громадська організація) цього не допустить, тобто, організує акції протесту, пошле політиків, які як трутні на мед налітають на такі теми і буде незалежною (в тому числі, фінансово), до кінця. Але так чомусь у Львові не є. Говорю з досвіду. Активісти, які кілька років тому боролися з різними владними злочинами тепер по різні боки барикад: одні у владі, інші поповнили ряди циніків. А так загалом, Все, має рацію. Як співає Морозов, "треба встати і вийти!" Хоча спочатку буде більше підозри, ніж підтримки й дехто із палких борців обов"язково скурвиться. Таке життя... Але якщо є ціль, то чому б ні? Може й у мені рівень цинізму знизиться...
Valdemarius
21.04.2008, 19:05:27
я бачу тут 2 виходи, або похвалити його шоб він розумів шо ми за нього і всетаки став за нас.. або на кол його врямо епрд в ходом в його офіс :)
Perekotupole
22.04.2008, 06:46:10
Ей, хто це ким керує??? Мер управляє:)
Ikrynka
22.04.2008, 10:42:13
Ей, хто це ким керує??? Мер управляє по ідеї він мав би управляти......але насправді - керує......коли і як ...робить шо хоче...навіть хамить.....
Rainbow
22.04.2008, 10:56:27
по ідеї він мав би управляти.
На цю тему згадав жарт.
- Що є спільного в української влади і windows?
- Замість того щоб керувати ресурсами, вони їх жеруть.
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.