PDA

Переглянути повну версію : Увага: погані звички

Лілія Зоряне Небо
03.05.2008, 18:41:13
Можливо ви думаєте, що не маєте поганих звичок(:. От ви не курите, вміру п'єте, любите вечірні прогулянки перед сном, під час трапези слухаєте позитивну музику, що стимулює виділення шлункових соків;-], робите багато чого, щоб спосіб життя був хоч трохи здоровий. Але ті погані звички - то така штука, що є у кожного! :-]Тому, з метою кращої ідентифікації що то таке погана звичка і яка вона буває, як виглядає зблизька, будь ласка, скажіть:
- маєте погані звички?
- як будете з ними боротися?
- як ви їх виправдовуєте (чи то пак, що вбачаєте в них позитивного)?

А ше було б добре залишити погані звички в цій темі і жити собі без них:)

LaSG
03.05.2008, 18:59:34
- маєте погані звички?
маю
боровся б, якби знав їх. Знав би і їх, якщо б вони не були частиною мене :)
певно тим, що я це вважаю особистістю кожного... а ви?)

Rona
03.05.2008, 19:27:58
гм... для когось щось - погана звичка, а для когось єдина радість в житті :)
я не ідеал, то ж погані звички є, але мабуть я виношу з них щось корисне для себе, тому й не лишаю (це була відповідь на 3-тє питання)
1) палю, п"ю спиртне, голосно слухаю музику (в навушниках)
2) так як воно мені приносить задоволення, то боротись нема змісту ;-P

Пи.Си. Усі розмови про те, що то шкідливо на мене не діють, жуву один раз і то моє життя - що хочу, то й роблю, головне не зловживати

kraplya
03.05.2008, 21:12:35
головне не зловживати

Дісно гарно сказано... у всіх нас є вони але не варто ними зловживати... або zяк прочитав в нашої Роксі в контактрі "Нема в житті нашому жодної миті, коли б ми не стояли однією ногою в казці про фей, а другою - над проваллям (с) П. Коельо"....

ps "...ми будемо жити, вмирає тільки час..." - Еріх Марія Ремарк

Julijka
03.05.2008, 22:02:22
- маєте погані звички?
Маю! Погана звичка — неймовірно швидко їм! 2-3 хвилини і все зметено! А так не можна, то кричущий мінус до гігієни харчування.
Не можу з нею боротися, з тої простої причини, що згадую завше після їдження:-S
- як ви їх виправдовуєте (чи то пак, що вбачаєте в них позитивного)? Позитивного в тому, насправді чимало! Час! То неймовірна дорогоцінність. Не бачу сенсу вбивати його напихуванням пуза і довготривааааалими трапезами. Саме з тих причин не можу довго всидіти за столами на різного роду міроприємствах. Взагалі, привита у нас культура "відпочивати" напихаючись мені якась чужа, намагаюсь її максимально нівелювати. чужа вона мені... Оу, але з поганої звички я дійшла до хорошої :-D

Як ще згадаю, то обов'язково розкажу світові про поганські звички :)

Nika
03.05.2008, 22:16:03
1. П"ю дуже багато міцної кави. Змінювати звичку не буду - люблю кавуську:)
2. Сиджу багато за комп"ютером
3. Постійно читаю в транспорті і при поганому освітленні
4. Люблю гарячу воду і тепло взагалі (а то ж шкідливо для шкіри і для серця)
5. Ну ніяк не привчу себе до регулярного харчування - можу день нічого не їсти, а потім перед сном знищити денну норму їжі
6, 7, 8, і так далі до безкінечності

Лілія Зоряне Небо
04.05.2008, 14:28:25
а ви?)
А ми? Ми маємо погані звички:). Ціле море поганих-препоганих звичок;).
Погана звичка №1 - пізно лягаю спати. Хтось скаже: "А що тут поганого?" і здивовано зведе брівки. А я знизаю плечима і скажу: "Недосипання суть невідпочивання організму, що єси вельми зле і непохвально!"LOL
Погана звичка №2 - пити гарячий чай. То була би, певно, не я, якби не спікала собі піднебіння гарячим чаєм...
Погана звичка №3 - читати, коли їм.
№1. Попрошу всіх довкола, щоб, як хіба стрілки годинника покажуть 11вечора, бігали за мною і казали: "Марш до ліжка!" А потім цілували мене на ніч, вимикали світло і ходили навшпиньки:).
№2. Питиму гарячий чай ложечкою, видаючи при цьому милозвучні прицмокування.
№3. Їстиму з закритими очима!
Щодо пізного лягання спати: можна довго розказувати, яка то плідна нічна пора (поговорити по телефону з якимось таким самим пізноголіком, написати листа/смс/мейла, просто посидіти сам на сам з тишею, вслухаючись у звуки ночі і ритми своєї душі:)).
Гарячий чай виправдовує мене хіба тоді, коли його треба випити швидко (зранку, не встигаючи на пари).
Читанина під час трапези переслідує мене все життя. Я її не виправдовую - активно себе від того відучую. І, знаєте, коли просто їш, то якось смачніше;).
Далі ще буде:).

helga-st
04.05.2008, 19:44:26
маю звичку довго спати. Погано, бо лишається мало часу на те, щоб зробити щось більш корисне.
Боротися мені з тою звичкою важко. Скільки разів би не був накручений будильник. Кожого разу виключаю у напівсонному стані - і дальше хропака))))

Rainbow
04.05.2008, 22:16:32
Довго сплю у вихідні (сьогодні аж до першої дня, і фіг його знає скільки б ще спав якби не телефонний дзвінок), читаю в транспорті зі смарта. Якщо їду у поїзді, часто працюю на ноутбуці. Це так що я знаю. Але ще є те що збоку видно..

ambertan
05.05.2008, 10:02:28
погані звички мають "поріг видачі в навколишнє середовище" індивідуальний;
наприклад в мене:
- голосно слухаю музику- дуже!!! ( до 11-00 вечора) ( виправдовую неможливістю існування без оної)))
- алкоголь- "зловживаю" переважно в навчальних потребах ( для вивчення потрібні дегустації)
- швидкість в їзді( знаю, що небезпечно- але довіряю водієві)( адреналін- природній наркотик)))
- хамстсво- реакція на "невігласів"( це моя найбільша погана звичка- в 99 % - не реагую, проте 1%- хамлю)
- кава- дуже багато( виправдовую низьким тиском)))
- фатально спізнююсь, не вмію розрахувати час ( не виправдовуюсь)
це те, про що можна казати "вголос")))

Ikrynka
05.05.2008, 11:16:02
а мене э погана звичка ..говорити шо би то не стало О Боже, воно мене дуже нервує....я тавіть закриваю собі час від часу писка ..но не виходить.......лблю кричати дуже сильно....але тіко тоді коли хто мене сильно рознервує.....шо до алкоголю....пю ..але не зловживаю......а так навіть незнаю....бо не курю..не хамлю....та ніби чемна....

nA[0]
05.05.2008, 21:18:40
маю погану звичку занадто часто мовчати, коли немає сенсу чи бажання говорити, інколи то можна якось неправильно зрозуміти, хто менше зі мною знайомий :)

Юльця-Шпульця
05.05.2008, 21:29:44
Ну непунктуальність свою виправдовою своєю непередбачуваністю....а непередбачуваність то ніби класно..... (виправдання, ну нє?:))) та насправді ніяк не можу себе в тому плані зорганізувати..... мені до останнього видається, що маю просто КУПУ часу....
кальян..... та то ніби і не куріння.... та і раз на місяць ніби здоров"ю не шкодить.... та і мій кальян катається з Адміном в машині... а то ніби й виходить кальян толком не мій...
одягаюся так ,що постійно мерзну... але чи то звичка????... швидше тенденція.... адже краса потребує жертв...
часто обмежую себе в їжі..... спочатку то було обмеження а тепер швидше елементарщина.. і не хочеться їсти ніби
я злюка апріорі.....так шо то мабуть теж не звичка... то вроджене....в тому ж контексті ненавиджу просто дурних людей (то не тих людей ,яких не розумію, я поважаю тих людей, адже кожен має право на власну думку, то людей які не виявили здібність думати в принципі....)
а спати довго.... то в вихідні необхідність.....
от бачите всі всої мінуси вмію видати як плюси... таке то.... палка в двох кінців...

Лялька_doll
08.05.2008, 15:02:16
Непогано допомогають бросити палити книжки Алена Карра

USk@
15.05.2008, 19:39:18
Погана звичка №1 - пізно лягаю спати. Хтось скаже: "А що тут поганого?" і здивовано зведе брівки. А я знизаю плечима і скажу: "Недосипання суть невідпочивання організму, що єси вельми зле і непохвально!"
Погана звичка №2 - пити гарячий чай. То була би, певно, не я, якби не спікала собі піднебіння гарячим чаєм...
Погана звичка №3 - читати, коли їм.

В мене точно такі самі звички...А ше, я

неймовірно швидко їм! 2-3 хвилини і все зметено! А так не можна, то кричущий мінус до гігієни харчування.

Не знаю чи є ще щось, якшо помічу-то напишу...а так, напевно, все.Не знаю чому, але я не борюсь з цими звичками.Напевно, треба починати...:)

Rona
16.05.2008, 08:38:28
Непогано допомогають бросити палити книжки Алена Карра

читала я Карра, стало мене на 2 місяці

Shaola
16.05.2008, 15:48:48
маю

боровся б, якби знав їх. Знав би і їх, якщо б вони не були частиною мене :)

певно тим, що я це вважаю особистістю кожного... а ви?)

Мені здається, що вищесказане відноситься не до поганих звичок, а до характеру. У кожного з нас є щось своє, те, що одні люди можуть не сприймати, а інші називати методом спілкування, життя, реалізації і т.д.

Ikrynka
16.05.2008, 15:58:52
знаю шо позбутись такої шкідливої звички як куріння можна почавши курити сигари..вони як вихнаєте куряться не в затяжку...перші рази будете дути наповну ..ну але то ніц з часом привикнете і помаленьку позбудетесь...тіко одна проблемавони трошки дорогі......

Roxie
22.06.2008, 21:21:44
погані звички... йой... маю погану звичку забувати про найважливіші речі... що з тим робити не знаю... виправдовую себе тим, що тримаю в голові купу інших речей, тому гігабайтів на все відразу не вистарчає ))))

Rona
23.06.2008, 08:54:56
хочу кинути палити... і ненаю як...