PDA

Переглянути повну версію : Невдалий старт.

консультант
26.06.2008, 12:12:15
Маючи бажання жити у Львові, чоловік взяв кредит в банку, надавши під заставу житло батьків. В тому, що погасить кредит був впевнений 100%, тому що працював за кордоном і отримував достойну платню. Після ДТП, будучи тимчасово непрацездатним, повернувся додому. Заробляючи мізер, позичав гроші в кого міг, лиш би вчасно погасити кредит. Дійшло до того, що крім кредиту прийшов час віддавати гроші і людям... На даний час загальна заборгованість в нього більше 400000 у.о.. Батьки перебувають в постійній напрузі, він кожен день міняє місце перебування, надіючись втекти за кордон, щоб заробити і віддати борги. Придбане житло і житло батьків можна вважати втрачено. Я вважаю, що це результат людської самовпевненності і недалекоглядності...

mertva
26.06.2008, 12:38:40
це співпадіння, для такої лажі передбачене страхування ризиків, він, як людина, що жила за кодоном, міг передбачити подібне

Щастя
26.06.2008, 12:45:34
Треба бути свідомим йдучи на такі кроки - і враховувати можливі негативні варіанти розгортання подій!

Все
26.06.2008, 12:48:08
Мні здається, що для життєвих історій, на які тільки можна відповісти: "Так-так,сумно, шкода чоловіка, але сам собі винен" або щось в такому стилі, є журнали...

vovka
26.06.2008, 14:54:35
Маючи бажання жити у Львові, чоловік взяв кредит в банку, надавши під заставу житло батьків. В тому, що погасить кредит був впевнений 100%, тому що працював за кордоном і отримував достойну платню. Після ДТП, будучи тимчасово непрацездатним, повернувся додому. Заробляючи мізер, позичав гроші в кого міг, лиш би вчасно погасити кредит. Дійшло до того, що крім кредиту прийшов час віддавати гроші і людям... На даний час загальна заборгованість в нього більше 400000 у.о.. Батьки перебувають в постійній напрузі, він кожен день міняє місце перебування, надіючись втекти за кордон, щоб заробити і віддати борги. Придбане житло і житло батьків можна вважати втрачено. Я вважаю, що це результат людської самовпевненності і недалекоглядності...
в чому полягає суть теми і запитання ? Треба щоби ми поспівчували якомусь віртуальному чоловікові чи як?

Irene
26.06.2008, 14:59:30
vovka, офф... судячи по купі життєвих іторій, людині нарозказували, воно накипіло тепер тре перекинути іншим на голову. Доречі цікаво ким він власне працює, якщо психологом то дуже підло що він розголошує проблеми інших. Юристом - протизаконно. Коротше кажучи... мильна опера

weber
26.06.2008, 15:00:28
На даний час загальна заборгованість в нього більше 400000 у.о..
Він що феррарі взяв у кредит?
Якщо частину сплатив, а частину ні, за житло, тоді що це за така астрономічна сума?
в чому полягає суть теми і запитання ? Треба щоби ми поспівчували якомусь віртуальному чоловікові чи як?
vovka, ми маємо його жаліти ;-)

консультант
26.06.2008, 15:37:26
. судячи по купі життєвих іторій, людині нарозказували, воно накипіло тепер тре перекинути іншим на голову. Доречі цікаво ким він власне працює, якщо психологом то дуже підло що він розголошує проблеми інших. Юристом - протизаконно. Коротше кажучи... мильна опера

Працюю психологом і ніякої підлості не бачу в тому, що наводжу реальні приклади з життя, не називаючи особи та її місця проживання. Може Ви ще й скажете, що історії, які Ви бачите по телебаченню, чи читаєте в газетах. де змінено прізвище, теж підлість. чи це пишеться для того, щоб попередити і застерігти інших про можливі наслідки... Видно найкраще, щоб всі ходили в рожевих окулярах і не бачили інших кольорів, адже наше життя суцільна радість...

vovka, ми маємо його жаліти

Не жаліти, а робити висновки про можливі наслідки.

Irene
26.06.2008, 16:56:14
Видно найкраще, щоб всі ходили в рожевих окулярах і не бачили інших кольорів, адже наше життя суцільна радість...
До чого тут рожеві окуляри? Люди приходять зі своїми проблемами з надією отримати допомогу і зберегти все в межах кабінету. А те що не називаються реальні імена чи адреси, то не показник, бо зайшовши на цей сайт випадково хтось може прочитати про себе, а не розголошення інфи то виключно як страховка щоб не змогли на балакучого психолога в суд подати.

Не жаліти, а робити висновки про можливі наслідки.

Ще не створили науки, яка б навчила вчитись на чужих помилок. А робити висновки на основі чужих помилок то брєд, тре робити висновки зі своїх дій.

консультант
26.06.2008, 17:05:42
зайшовши на цей сайт випадково хтось може прочитати про себе
Ще не створили науки, яка б навчила вчитись на чужих помилок. А робити висновки на основі чужих помилок то брєд, тре робити висновки зі своїх дій.

Відносно першого абзацу хочу Вас заспокоїти. Нічого страшного не станеться з тією людиною, тому, що ніхто з вищезгаданих нічого проти не буде мати, вони дали на це згоду. Якщо десь на злодію шапка загориться, це його проблеми, що зголосився, він не один з такими проблемами.
Відносно другого абзацу Ви не праві 100%. Про це Вам скаже любий школяр.:)

Все
26.06.2008, 17:08:01
Видно найкраще, щоб всі ходили в рожевих окулярах і не бачили інших кольорів, адже наше життя суцільна радість...
Точно-точно, нарід, я теж щось помітив, що ми всі з вами дивимося на життя через рожеві окуляри... Асвіт насправді чорний-чорний... Як добре, що зявився в нас психолог, який відкрив нам очі на нашу наївність і недалекоглядність, пропоную оголосити йому подяку і медальку дати від адміністрації...
У мене просто відкрилися очі, щойно збирався взяти кредит на півмільйона, ви уявляєте, як би я прогорів, якби не цей неймовірний чоловік?
Дуже-дуже повчальна історія, яка, я просто переконаний, змінить життя багатьох із нас!

Irene
26.06.2008, 17:12:10
Відносно першого абзацу хочу Вас заспокоїти.
Я особливо й не спереживалась щоб мене заспокоювати.

Про це Вам скаже любий школяр.
То як про це любий школяр знає, то нафіга писати?

консультант
26.06.2008, 17:17:39
Дуже-дуже повчальна історія, яка, я просто переконаний, змінить життя багатьох із нас!

Те що Ви все знаєте, я втому і не сумнівають, у Вас же нік "ВСЕ". Хіба що розкажу ще, як робити гоголь-моголь, щоб заспокоїти Ваші емоції.

{ додано через 3 хвилини }
Як добре, що зявився в нас психолог, який відкрив нам очі на нашу наївність і недалекоглядність, пропоную оголосити йому подяку і медальку дати від адміністрації...

Нічого поганого в тому, що я появився не бачу, особливо для Вас. Ви ніби оживились на форумі, це мене тішить...:)

{ додано через 31 хвилину }
То як про це любий школяр знає, то нафіга писати?

Щоб не забували.

Monashka
26.06.2008, 18:48:46
А в чому проблема?

консультант
26.06.2008, 18:53:19
А в чому проблема?

Проблема в тому, що мужик влетів в солідну суму, а ніхто не хоче робити висновків. Кожен думає, що його це не чекає та й прикалуються кожен по-своєму...:)

Monashka
26.06.2008, 19:07:17
Проблема в тому, що мужик влетів в солідну суму, а ніхто не хоче робити висновків. Кожен думає, що його це не чекає та й прикалуються кожен по-своєму...:)
Прямо як моя сусідка Катя, яка зараз на шостому місяці…

Lestat
27.06.2008, 16:42:58
а не можна продати ту ж квартиру куплені за кредити і банкові відати заборгованість?
чи то мені потрібно з небес спуститись на землю?

Natysik
28.09.2008, 12:42:12
Мда, сума звичайно вражає, хоча думаю що таких випадків в житті вистачає. Самовпевненість і недалекоглядність... додам ще безвідповідальність.

палашка
31.10.2008, 09:06:24
як кажуть добрі люди, це його спокусив сатана, а бозью проценти перерахував, тут тільки інша система допоможе. А у нас як Ви знаєте все від тризубця -- їх три: сатана, бозьо та титан.