PDA

Переглянути повну версію : Гаряча вода

andrew_smile
28.08.2008, 08:30:55
Я вже чув що у Львові з'явилася гаряча вода...а в мене(вул.Шафарика) досі немає гарячої води хто знає коли з'явиться гаряча вода???

Юльця-Шпульця
28.08.2008, 08:42:01
не переймайся, в нас на Чорновола з"явилася і знову пропала:( так що ти не один....

Iwka
28.08.2008, 08:43:52
а в нас на Сихові в кого як...
в мене так і не з"являлась... так шо продовжуй загартовуватись - всьо буде чотко!

andrew_smile
28.08.2008, 08:51:54
не переймайся, в нас на Чорновола з"явилася і знову пропала так що ти не один....

ну...тоді легше...бо уявляєте як "жабця дусила" що в Абевегедеєчки є,а в мене нема....:->

neolviv
28.08.2008, 08:52:57
Вони собі гонять. Спочатку сказали, що труби міняють, потім через заборгованість. Потім - що з 1-го серпня ввечері на 2 години включатимуть гарячу воду. От балаболи. Навіть незнаю як з цим боротись.

Все
28.08.2008, 09:10:30
Вони собі гонять. Спочатку сказали, що труби міняють, потім через заборгованість. Потім - що з 1-го серпня ввечері на 2 години включатимуть гарячу воду. От балаболи. Навіть незнаю як з цим боротись.
Труби там ні до чого. Ситуація така, що "Теплокомуненерго" - по суті банкрут. Взимку і навесні назбирали величезні борги. Яким чином - ніхто не розуміє, адже тоді хвалилися, що стан проплат дуже високий, накращий в історії підприємства. А зараз вони постійно під загрозою того, що перестануть подавати газ. Можливо, вже й перестали...
Це така маленька замальовочка до стилю господарювання Садового...

vovka
28.08.2008, 12:20:59
В мене теж гаряча вода два дня назаді пропала ((

Все
28.08.2008, 13:45:18
В мене теж гаряча вода два дня назаді пропала ((
Звязувалися сьогодні з Теплоенерго.Вони навіть приблизно неможуть сказати, коли відновлять гаряче водопостачання... Більше того, невідомо, чи розпочеться цього року вчасно опалювальний сезон...

fuxx
28.08.2008, 14:46:31
У мене уже 2 тижні як є гаряча вода ;PP

Щопрада помітив таку закономірність, як тільки чиновники починають щось обіцяти то зразу все робиться навпаки.
Спершу казали по ТВ що гаряча вода буде ціле літо - в результаті за д-ка тижнів її відключили, потім обіцяли що воду почнуть давати по розширеному графіку - на 2 дні пропала холодна вода.

Тому свіжі заяви про те що вже 2/3 Львова отримує гарячу воду, і незабаром подадуть всім - мене дуже насторожує!

Anairda Kashef
28.08.2008, 23:31:44
Люди ставне боляри і буде вам щастя. Бо чекати від нашої влади теплої води, то можна стати таким загартованим, що взимку сніг буде теплим здаватися.
В мене на Сихові був нещодавно жарт з теплою водою на 2години (ми вже розписали коли кого ванна), а те тепле чудо з крана взяло і зникло. Активно шукаємо якось боляра!

Все
29.08.2008, 00:50:30
Люди ставне боляри і буде вам щастя
маєш на увазі бойлер?

fuxx
29.08.2008, 09:37:24
Як і казав, чиновники пообіцяли воду, а у мене вчора гарячої води не було.:-/

Monashka
29.08.2008, 11:17:02
Чиновники на вас ху# ложили, тому нема чого дивуватись, що воду не дали.

Ставте бойлери і партесь.

nA[0]
29.08.2008, 11:22:35
Люди ставне боляри і буде вам щастя.
Підтримую. Якщо є проблема, то треба її вирішувати, а на владу сподіватись - то невдячна справа.

Все
29.08.2008, 11:33:02
Щодо бойлерів - це питання спірн. 80-літровий бойлер просто не встигне нагріти й пропустити гарячої води на ванну для сімї з 4 людей при 3-годинній подачі ввечері, яка досі збереглася майже всьому Шевченківському районі, плюс помити посуд і т. д. А більший бойлер - це розкіш для мешканців хрущовок і загалом будинків радянського планування.
Помогла б система індивудуального опалення, але її далеко не скрізь можна поставити через обмеження, встановлені міською владою. Можливо, це зроблено свідомо, адже якби всі ї повстановлювали, Теплоенерго просто мло б припинити існування, а звідти, крі людей, які реаьно праюють, живиться ще купа дармоїдів.
Не забувайте також, що з 1 вересня суттєво дорожчає газ для приватних споживачів...

Monashka
29.08.2008, 12:21:39
Під душем треба митися, а не у ванні. 80 літрів води нагрітої до 80 градусів в результаті дають більше, ніж 200 літрів води для миття. Одна людина витрачає не більше, ніж 50 літрів води, якщо миється під душем. Тому 80 літрового бойлера повністю вистачає.

{ додано через 3 хвилини }
в мене є 120 літровий бойлер, який нагрівається всього до 45 градусів. Того повністю вистачає, щоб помилося четверо чоловік.

Все
29.08.2008, 12:25:30
Під душем треба митися, а не у ванні. 80 літрів води нагрітої до 80 градусів в результаті дають більше, ніж 200 літрів води для миття. Одна людина витрачає не більше, ніж 50 літрів води, якщо миється під душем. Тому 80 літрового бойлера повністю вистачає.
Це все теорія, а я тобі говорю про те, що перевірене практикою. При цьому ти забув, що в ті ж три години треба помити посуд і декол попрат те, щоне можна в машинці. в хаті вологе прибирання деколи не завадить... Я ж не кажу, що це зовсім не вихід. Просто далеко не завжди.

Monashka
29.08.2008, 13:24:40
При цьому ти забув, що в ті ж три години треба ...
давай відділяти мухи від котлет: ми говорили про відсутність гарячої води, а не холодної.

Вода з бойлера нікуди не дівається, тобто, якщо води холодної нема, то бойлер буде повний гарячої води. Як тільки з’явиться холодна вода, автоматично буде і гаряча.

І ніяка то не теорія, бо треба врахувати той факт, що гаряча вода витрачається поступово і в той же час підігрівається холодна.
Може колись і будуть ситуації, коли води дійсно забракне, але краще так, ніж взагалі сидіти без гарячої води.

Все
29.08.2008, 13:39:31
Monashka, такий бойлер в таких умовах стоїть у моїх батьків, часу на все, до чого треба гаряча вода - не вистачає регулярно.

vovka
30.08.2008, 12:02:42
В мене ще вчора появилася гаряча вода :)

fialka
30.08.2008, 18:29:47
ну...тоді легше...бо уявляєте як "жабця дусила" що в Абевегедеєчки є,а в мене нема....
діставай з шухляди жабку і то побільшу!!!! в Абевегедеєчки так як і в мене знову є гаряча вода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-P ;-P ;-P ;-P ;-P ;-P ;-P
я сі тішу!!!!!!!!!!!!!!! ^^

а взагалі, погоджуюсь, варто ставити бойлери і забути про такі проблеми!

ssTAss
01.09.2008, 15:03:18
ооо.. на рахунок теплої (чи гарячої) води ше один прикол. З крану де б мала текти та вода зара повним ходом подають холодну. Як всім відомо, в квартирах стоять звичайні лічильники на воду (а мали б такі, які ще враховують температуру води). Холодну стали подавати за значно коротшим графіком. А води тра. От і цікавить мене питання, чи порахують нам за тоту "теплу" воду як за гарячу чи як за холодну ?? Кумедія і тіко. Кіно і німці.

Все
01.09.2008, 15:09:36
ооо.. на рахунок теплої (чи гарячої) води ше один прикол. З крану де б мала текти та вода зара повним ходом подають холодну. Як всім відомо, в квартирах стоять звичайні лічильники на воду (а мали б такі, які ще враховують температуру води). Холодну стали подавати за значно коротшим графіком. А води тра. От і цікавить мене питання, чи порахують нам за тоту "теплу" воду як за гарячу чи як за холодну ?? Кумедія і тіко. Кіно і німці.
Дуаю, що то не кумедія. Такі штчки з розрахунку - то цілком в стилі Андрія Садового...

ssTAss
01.09.2008, 15:22:10
то цілком в стилі Андрія Садового...
гии... шось у Вас така сама любов до Садового, як в дідена до Ющенка. Ну до чого тут Садовий, га? Така практика завше була і поки шо є, і ніхто її просто не хоче змінювати. В мене будинок стоїть "останній на лінії" від котельні. Тому і опалення і гаряча вода (зара нема ні того ні того :-))) ) до нас доходить не зовсім тої якості як би то мало бути, а по правді, то взагалі ледь тепла. Вирішення того всього є. Або ставити лічильники з термодатчиком (всі ж знають шо найбільше тепла втрачається "по дорозі") або ставити міні котельню в самому будинку. Так, знаю, технологічно то важко (знайти місце, кошти, і "одобрямс" тотих чиновників), але то мабуть єдиний правильний вихід з ситуації. І такі котельні можуть обслуговуватись як і самими мешканцями так і з наглядом жеку чи іншого відомства. І, до речі, мінікотельня є вигіднішою за індивідуальне опалення... От чи тіко погодяться чиновники віддати ласий шмат халявних грошей?

Все
01.09.2008, 15:41:32
От чи тіко погодяться чиновники віддати ласий шмат халявних грошей?
Так я ж про то й кажу - не погодяться. Бо робиться це все свідомо...

ssTAss
01.09.2008, 15:45:59
Бо робиться це все свідомо...
так і я з Вами не сперечаюсь.. от тіко приплітати до того всього Садового (я го не виправдовую) не тра. То всьо тягнеться роками і всім вигідно. А Садовий не ліпший мер від Куйбіди чи Буняка, але й не гірший. Видно не одну тра міняти людину, а цілу систему, а то ой як важко, і чи можливо?

Dexter
02.06.2009, 19:17:38
Привіт усім!
Постійні проблеми з водою і водопостачанням стали вже давно атрибутом міста. Важко уявити Львів з цілодобовим водопостачання і чистою водою.
А до обіцянок-цяцянок чиновників уже всі звикли і ніхто їм уваги не приділяє. На скільки я знаю 2-3 тижні назад роботу котелень було зупинено для профілактики до 1 червня, а от води ще досі нема. Ніхто не в курсі ци надовго перебої з водопостачанням, зокрема в районі наукової.

ssTAss
02.06.2009, 19:32:27
іхто не в курсі ци надовго перебої з водопостачанням, зокрема в районі наукової.
сьогодні почув жи їм ше тра 2-3 тижні :-o ... але певні як завше виключать на цале літо
дістало :[[

weber
02.06.2009, 20:38:01
Ага 2-3 тижні. Потім місяць... Буде аналогічно минулому року - в жовтні чекайте гарячу воду :-<

eten
03.06.2009, 14:30:38
Я чув від одних шо в них якісь ліміти на газ скінчились, а від інших, що дирки після провірки латають. Хтось хоть бачив де їх латають? Бо я ні. А помитись не проблема. Мені вистачає однієї великої каструлі води, щоб помитись. Ще корисно в банькі попаритись, а після бані відчуття такі шо жодна ванна і душ не дадуть. А коли в баню ще й жінку взяти ;-) то щей гарно схуднути можна. До речі в Аквапарку підняли ціни... А ще цікаво чому в трубі для гарячої води вода холодніша ніж в трубі для холодної?

Dexter
13.06.2009, 08:50:42
та вони лапшу вішають. Бабло прострали і нема чим платити за газ. От і придумують сказкі.