Переглянути повну версію : Бюро знахідок м.Львова
maksms
06.05.2009, 20:15:04
Чи знаєте Ви про існування "Бюро знахідок" м.Львова ? Чи потрібне БЗ місту?
А знаєте - існування БЗ під загрозою !:-o Якщо по БЗ є питання, звертайтеся на моб.тел. зав.БЗ, п.Мирослава Максимця :+38(067)3391978.
Звертатися можна в такі днів та час : Пн.,Ср.- 13:00-16:00; Вт.,Чт.,Пт.- 10:00-14:00.
ssTAss
07.05.2009, 11:52:01
Чи знаєте Ви про існування "Бюро знахідок" м.Львова ?
знаєм..правда, троха в незручному місці знаходиться (якщо не помиляюсь, то на початку вул.Степана Бандери навпроти міліції), але то таке....
Чи потрібне БЗ місту?
думаю шо так, потрібне
А знаєте - існування БЗ під загрозою !
отакої...шо сі стрєсло?
Якщо по БЗ є питання, звертайтеся на моб.тел
ну може і є пропозиції що до покращення роботи, але яким чином то всьо можна зреалізувати? ..не знаємо як фінансується, які умови вашої роботи, які обов'язки...та й троха відношення самих людей до БЗ (нє, неправильно, не до БЗ, а до загубленого взагалі) змінилось..не знаю чи зараз приносять до вас якісь більш-менш цінні загублені речі..
maksms
07.05.2009, 16:05:41
ну може і є пропозиції що до покращення роботи, але яким чином то всьо можна зреалізувати? ..не знаємо як фінансується, які умови вашої роботи, які обов'язки...та й троха відношення самих людей до БЗ (нє, неправильно, не до БЗ, а до загубленого взагалі) змінилось..не знаю чи зараз приносять до вас якісь більш-менш цінні загублені речі..
основна маса повернутого- найрізноманітніші документи, крім цього зараз в БЗ знаходяться: годинники, фотоапарати, браслет, медичний прилад: глюкометр, гаманці, сумочки, ключі, номерні знаки а/м, та ін. 05.05. повернули гаманець(50грн. квитанція по опл. за телефон... власник повідомлений), бувають моб.тел.....
про умови роботи, фінансування та ін. краще поговорити при зустрічі. Запрошую зайти до мене в БЗ, години, коли я на місці вказані в темі
BOXER
11.05.2009, 12:38:24
maksms, до речі, найближчим часом заскочу до вас ;-)
Julijka
11.05.2009, 13:36:01
Хм... Завше бачила то бюро але, на свій сором, навіть не знаю принципи його роботи. А як ви знаєте, що власник саме той? Припустімо, той же фотоапарат?.. То ж не документи, на нім не написано чий він — можна й в хивбні руки *подарувати*... І чи платить щось людина при поверненні їй власності своєї?..
maksms
11.05.2009, 22:30:25
найближчим часом заскочу до вас
як потрібно, то потрібно..
{ додано через 6 хвилин }
Припустімо, той же фотоапарат?.. То ж не документи, на нім не написано чий він — можна й в хивбні руки *подарувати*... І чи платить щось людина при поверненні їй власності своєї?..
на річ, зокрема фотоапарат - повинен бути паспорт. А людина платить, послуги БЗ платні, бюро повинне заробити на своє існування. (по-секрету: верхнє керівництво виставляє план....)
CoH9I
12.05.2009, 09:18:15
Чи потрібне БЗ місту?
Не можу навести жодного "проти" і в той же час не скажу, що всіма кінцівками "за". Не бачу надзвичайної потреби у його існуванні. Можливо тому, що не користувалась послугами, не було такої ситуації-потреби.
Серед того, що загублювала особисто ніколи не було чогось дуже цінного (хіба гроші немаленькі, але ж їх з тротуару в БЗ ніхто не понесе:) ). А те, що я знаходила завжди потрапляло до власника. Мобільні знаходила ввімкнені, а там просто по списку шукала мама-тато-кохана й через тих людей домовлялась про повернення; в двох гаманцях були мінімальні посвідчення особи чи якісь документи з прізвищем - по них і знаходила власника. Ще були 2-3 рази паспорт та студентські - без проблем, по місцю рописки чи навчання. Ключі та собачка - писала оголошення в ВашМагазин - забрали.
У всіх цих випадках я жодної винагороди не брала (хіба від шоколадок не відмовлялась) і була на 100% впевнена у тому, що речі повернулись до господаря. Як я це знаю у БЗ? Яких зусиль докладається власне для пошуку господаря? Чи просто пасивне очікування, коли здогадається до вас зайти? А для мене це важливо, бо якби було не так, то я поаз річ проходила би й навіть не піднімала.
Не можу навести жодного "проти" і в той же час не скажу, що всіма кінцівками "за". Не бачу надзвичайної потреби у його існуванні. Можливо тому, що не користувалась послугами, не було такої ситуації-потреби.
Серед того, що загублювала особисто ніколи не було чогось дуже цінного (хіба гроші немаленькі, але ж їх з тротуару в БЗ ніхто не понесе ). А те, що я знаходила завжди потрапляло до власника. Мобільні знаходила ввімкнені, а там просто по списку шукала мама-тато-кохана й через тих людей домовлялась про повернення; в двох гаманцях були мінімальні посвідчення особи чи якісь документи з прізвищем - по них і знаходила власника. Ще були 2-3 рази паспорт та студентські - без проблем, по місцю рописки чи навчання. Ключі та собачка - писала оголошення в ВашМагазин - забрали.
У всіх цих випадках я жодної винагороди не брала (хіба від шоколадок не відмовлялась) і була на 100% впевнена у тому, що речі повернулись до господаря. Як я це знаю у БЗ? Яких зусиль докладається власне для пошуку господаря? Чи просто пасивне очікування, коли здогадається до вас зайти? А для мене це важливо, бо якби було не так, то я поаз річ проходила би й навіть не піднімала.
Власне БЗ було більш актуальним, коли способом повідомити про загублене чи знайдене були оголошення на паркані або звичайні газети, а звязку - стаціонарний телефон чи звичайна пошта. У час, коли є спеціалізовані газети оголошень, інтернет, мобільний звязок, актуальність цього закладу зменшується... Але все ж, вочевидь, ще є люди, яким простіше віднести у БЗ, а не видзвонювати чи давати оголошення. Але, думаю, зручніше це хіба людям, які у Львові проїздом чи тим, хто живе-працює-вчиться поруч.
ssTAss
12.05.2009, 10:11:06
У час, коли є спеціалізовані газети оголошень, інтернет, мобільний звязок, актуальність цього закладу зменшується...
не погоджуюсь...якщо ше газету можна віднести до ефективних засобів в даному випадку,то до чого тут мобільний телефон чи інтернет? чи на загубленому фотоапараті є написаний телефон і де в неті є одна на Львів дошка оголошень про загублені речі і яка ймовірність того, що та людина власне зайде на цей ресурс?(хоча продублювати в неті якраз і треба)..... а бюро знахідок одне (ну звичайно при наявності коштів можна і було б зробити в кожному районі, але з єдиною базою)...а от "оголошення на парканах" в тому районі, де загублений предмет, є дуже ефективним, але що, коли той хто знайшов немає часу на такі речі, що робити? от тут і має проявити свої "вміння" БЗ..
Irene
12.05.2009, 10:35:03
З БЗ мала справу лише раз... Коли вкрали сумку з паспортом, то на відновлення тре було довідку про те, що його там нема, причому аже через 6 тижнів (ніби такий термін... точно не пригадує. Чесно кажучи, коли туди зайшла, то по наявних сумках на полицях, склалось враження ніби попала в інший світ... років так 70-х...
Коли одного разу знайшла документи на зелену карту, то одразу перезвонила власнику, тим більше, що це був студент МВА з ЛІМу, а терміни документів піджимали і часу на БЗ не було ні в мене, ні в нього... Проте якщо чесно... про БЗ в той момент навіть не думала... Як і не думала жодного разу в моменти якихось знахідок... Мабуть тому, що з рук в руки таки скоріше...
ssTAss, я мав на увазі, що у варіанті, коли ви дали оголошення в газету і вказали мобільний телефон та електронну пошту - з вами значно швидше звяжуться, ніж у разі, коли ви дали телефон домашній, так вас можна було тиждень ловити...
Загалом же мені здається, що БЗ - це варіант для тих, у кого вистачає совісті не вважати знайдене своїм і не брати чужого, але при тому нема бажання напружуватися, щоб вирішувати чужі проблеми. Саме тому вважаю, що в БЗ люди йдуть не тому, що вважають його більш ефективним, а тому, що так зручніше власне їм.
maksms
12.05.2009, 22:42:16
Приємно, що розмова стосовно БЗ пожвавішала, дякую.
Трошки історії: БЗ м.Львова є спадкоємцем столу знахідок Львівського міського управління міліції. Датою "народження" БЗ є 16 січня 1998року: саме цьго дня міським головою було підписане РІШЕННЯ виконавчого комітету Львівської міськради №3 "Про затвердження Положення про бюро знахідок...", автором котрого є Ваш покірний слуга maksms. Львівске БЗ єдине, в своєму роді, в Україні - м у н і ц и п а л ь н е. В інших містах, це столи знахідок МВС, або відомчі (на-приклад БЗ Київського метрополітену чи залізничного вокзалу) і кожне з них має свої вузькі завдання. Завдання Львівського БЗ коротко можна сформулювати так:
1. Видача довідок про втрату документів, печаток і т.п., для надання їх в органи, організації та установи, які потребують, згідно їх керуючих документів, таких довідок для видачі нових документів чи виготовлення їх дублікатів.
2. Зосереджувати в одному місці знахідки, котрі потрапляють різними шляхами: від громадян, з відділів міліції, вокзалів, ринків, ч/з пошту та ін.
3. Зберігання знахідок, розшук та повідомлення власників.
Та досить про офіційне...
Погоджуся, що найкращий варіант, коли Ви щось знайшли, відразу повідомити власника ... , ала :
-- по-перше: не завжди Ви зможете це зробити -- далеко не всі док-ти містять адресу; БЗ це підсилу.
-- по-друге: не завжди безпечно -- Вам при намаганні безкорисно повернути знахідку, можуть не тільки просто не сказати дякую, а взагалі без слів - вдарити, звинуватити в тому , що Ви крадій та ще й щось хочете..., знайдені Вами док-ти можуть бути "скинуті" після розбійного нападу -- тут можуть виникнути у Вас додоткові "незручності"... А БЗ - офіційна установа. Основна частина знахідок , далеко не просто згуба... Тому і можливі перераховані неприємні наслідки повернення знахідки особисто. Якщо Ви приносите знахідку до БЗ: знахідка при Вас реєструється, за бажанням Ви залишаєте чи ні Ваші контакти( адже основне щоб знахідка знайшла власника), далі, майже у 100% повідомляється власник, якщо Ви залишили контакт, Вам, або просто подякують, або вдячно подякують...
На сьгодні досить... Бажаю : нічого, нікого, а на сам перед СЕБЕ НЕ ВТРАЧАТИ
maksms
14.05.2009, 17:55:46
Тільки подякував за активність... Трошки "візії" ...24307
24308
24309
24310
maksms
14.05.2009, 17:58:47
мо є які питання... активніше, ДРУЗІ !
maksms змінився на LBZ, чомусь пропав з реєстру, а пароль забув і відновити не вдалося...
nutrija72
14.05.2009, 22:06:13
А знаєте ви, що коли даєте в газету оголошення про те що загубили паспорт чи права чи ще якийсь документ, то вам починають дзвонити аферисти і брехати, що вони знайшли ваш документ і віддадуть за винагороду. А потім починають наприклад - поповни мені рахунок на телефоні, а я тобі віддам права.
CoH9I
14.05.2009, 22:06:58
У мене є питання. А чому усі ті знахідки знаходяться у такому ...ммм... відкритому доступі? Я поясню чого я питаюсь. Припустимо зайде людина, швиденько кине оком по "виставленому товару", спитається щось несуттєве і вийде. Описує напарнику річ, на яку кинула оком. Візьмімо хоч би й годинника. Заходить і повідомляє прошу пана, що загубила дзигара з таким-то браслетом та циферблатом. Документів ж на того годинника не вимагається, чи не так? Отака елементарна схема. Яким чином того уникається?
З гаманцями то звісно легше - перепитуєш людину, що у ньому було і таким чином звіряєш. А от годинники, техніка - те що без особливих прикмет?
Розкажіть будь-ласка про такий момент)
P.S. Приєднуйте фото, будь-ласка, у режимі додатку)
maksms
15.05.2009, 00:04:25
А знаєте ви, що коли даєте в газету оголошення про те що загубили паспорт чи права чи ще якийсь документ, то вам починають дзвонити аферисти і брехати, що вони знайшли ваш документ і віддадуть за винагороду. А потім починають наприклад - поповни мені рахунок на телефоні, а я тобі віддам права.
знаю, і завжди поперджаю про це відвідувачів, котрі питаються, чи варта давати оголошення...Документів ж на того годинника не вимагається, чи не так?
вимагаєтьсядокумент або опис таких деталей, що "кинувши оком" про них не довідаєшся...
{ додано через 7 хвилин }
P.S. Приєднуйте фото, будь-ласка, у режимі додатку)
добре
{ додано через 9 хвилин }
я знову maksm
Про БЗ враження далеко не найкращі. Колись довелося туди звертатися, так настільки хамовитого ставлення я до себе ще не чула. Як тільки прийшла так на мене відразу почали прикрикувати, щоб заходила швидко, швидко дивилася і швидко виходила. Хоча із людьми там і не густо:-[Ще й за довідку (на якомусь попірці) здерли гроші. За що? І так усе тоді вкрали, а тут ще й ставлення таке!:-\
MISTER
17.05.2009, 22:23:45
Я рахую що БЗ потрібне і мав справу з ним мені повернули документи але воно працює по старинці невже так важко створити свою сторінку в інтернеті не всі хто щось губить мешканеці Львова а на сторінці міг би переглянути список найдених речей
maksms
18.05.2009, 09:58:49
Про БЗ враження далеко не найкращі. Колись довелося туди звертатися, так настільки хамовитого ставлення я до себе ще не чула. Як тільки прийшла так на мене відразу почали прикрикувати, щоб заходила швидко, швидко дивилася і швидко виходила. Хоча із людьми там і не густо:-[Ще й за довідку (на якомусь попірці) здерли гроші. За що? І так усе тоді вкрали, а тут ще й ставлення таке!:-\
Вітаю. Якщо можна, прошу повідомити : коли Ви зверталися в БЗ, що значить - " довідка на якомусь папірці", детальніше стосовно хамства, ...
{ додано через 15 хвилин }
Я рахую що БЗ потрібне і мав справу з ним мені повернули документи але воно працює по старинці невже так важко створити свою сторінку в інтернеті не всі хто щось губить мешканеці Львова а на сторінці міг би переглянути список найдених речей
Цілком згоден... Сьогодні робота БЗ забезпечується одним працівником... майже на інтузіазмі..., про необхідність на робочому столі БЗ компа, щоб створити реєстр знахідок і відкрити до нього доступ через інтернет, неодноразово і усно і письмово доводилося до керівництва ЛКП " Муніципальна дружина ", до складу котрого, волею випадку, входить БЗ, але.... Якщо б знайшовся спонсор на ноутбук для БЗ ...
Вітаю.
Вітаєте із чим?:-o
Якщо можна, прошу повідомити : що значить - " довідка на якомусь папірці", детальніше стосовно хамства
Означає те, що навіть не дивилися чи присутні там мої речі чи ні. На основі чого тоді була видана довідка, що моїх речей там немає?
На рахунок хамсва вже писала:
Як тільки прийшла так на мене відразу почали прикрикувати, щоб заходила швидко, швидко дивилася і швидко виходила. Хоча із людьми там і не густо
Irene
18.05.2009, 17:24:52
Вітаєте із чим?
Взагалі-то, Вітаю, окрім "поздравлений" використовується як інтерпретація слів Доброго дня, привіт і т.д.
Сорі за офф...
Взагалі-то, Вітаю, окрім "поздравлений" використовується як інтерпретація слів Доброго дня, привіт і т.д.
Сорі за офф...
Якщо так, тоді зрозуміло.
До речі спілкувалася тільки-що із людьми, які були свідками того хамства. тому можуть все це навіть підтвердити. Ось так.
а таке БЗ, на мою думку, місто не надто потребує
maksms
18.05.2009, 19:42:03
Ось так.
а таке БЗ, на мою думку, місто не надто потребує
А ЯКЕ потребує ?
Конкретно яке-сказати так відразу і не зможу. Але для чого потрібне бюро знахідок, де все рівно ти нічого не знайдеш. Це я конкретно про свій випадок. Для мене так тоді це і залишилося не зрозумілим. Бо пропала в мене не одна річ. А досить багато. А мені навіть нічого не показували і не запитували (практично). Я так розумію, що людина котра приходить в БЗ і каже, допустим, що у неї пропала сумка, то при цьому її повинні запитати хоча б яка це сумка і чи немає її серед тих що знаходяться в БЗ. Хіба ні?
Irene
18.05.2009, 21:15:38
Але для чого потрібне бюро знахідок, де все рівно ти нічого не знайдеш.
От якби люди не гналися за нагородою, то робота БЗ була б зовсім інакшою. Так, що питання не в працівниках БЗ, яких на пальцях однієї руки можна порахувати, а решта "морального і доброго" населення.
Бо пропала в мене не одна річ. А досить багато.
А мені навіть нічого не показували і не запитували (практично).
Ну знаєте,.. навіть коли Ви прийдете на опізнання речей в прокуратуру, чи міліцію, від Вас буде вимагатись багато формальностей:
1. Заява
2. Перелік і опис в письмовій формі
3. Документація до тих предметів, які її можуть мати (навіть на перстені потрібні документи)
4. Саме опізнання, тільки не в реалі, а в більшості на фото.
А Ви би хтіли, аби у Вас через перепрошую випитували, що такого у Вас пропало... Це Ваші речі, і саме Вам їх відстоювати.
Я так розумію, що людина котра приходить в БЗ і каже, допустим, що у неї пропала сумка, то при цьому її повинні запитати хоча б яка це сумка і чи немає її серед тих що знаходяться в БЗ.
Її нічого не мають питати, говорити має вона. І це нормально, а то Ви пропонуєте варіант:
- Жіночко... Вам яка сумочка більше до вподоби?!
як вже я писала, що мені навіть не давали рота відкрити: швидко заходь і швидко виходь.Можливо це я тоді попадала під "хороший настрій". Не знаю. Але що було , то було. І не мої це видумки. І чи ви думаєте, що я своїх речей не відстоювала, чи процедури опізнання у міліції не знаю. Я через все це пройшла. І тут вже важко говорити, що своїх речей я не відстоювала.
Її нічого не мають питати, говорити має вона. І це нормально
Ірен, ти трохи, як на мене, перегинаєш. Так не має бути. Якщо людина каже. що в неї зникла сумка, працівник БЗ має сам сказати: "опишіть, будь-ласка, сумку", або принаймні "для того, щоб перевірити, чи є ваша сумка, ви маєте виконати певні формальності" і ці формальності описати. До того ж, ти, очевидно, не бачила першого поста INKA, де вона ситуацію описувала детальніше...
Irene
18.05.2009, 21:46:15
До того ж, ти, очевидно, не бачила першого поста INKA, де вона ситуацію описувала детальніше...
Читала, але якщо чесно... ну не дуже вірю, щоб отак на людину накинулись і рота не дали відкрити... В мене виникає питання... як вона себе тоді вела... Бо поки сам не нахамиш, навіть в жеку доброзичливі... А в БЗ, я б не сказала що така плинність люду, щоб випихати, навпаки... думаю, що бажання поспілкуватись є, скрасити рутинний день... От тільки це залежить як сама людина себе веде. Це моя думка, реально... ну не віря, я що отак накинулись ні за що, ні про що... Дуже часто стикаюсь з тим, як люди скаржаться на працівників держ служб..., але і сама часто в мами в кабінеті чую, як влітають одразу з наїздами і мульками, що: "Мені ПОВИННІ!!!", і власне працівнику не дають ніц сказати, тільки після піднятого голосу у відповідь можуть схаменутись. Просто я прочитала як завше, які "ті" погані, але ні краплі, про те, як вела себе вона.
А цікаво де б ви хотіли прочитати про те як себе вела я? Чи можете ви себе уявити в такому місці? Через що мені себе там вести по-хамськи? Я людина не конфліктна. Але не мені вам це доказувати. І не планую тут нікого переконувати. Я написала свої враження про дане місце і про те як там до мене відносилися
Irene
18.05.2009, 22:01:32
Чи можете ви себе уявити в такому місці?
Ну... вже з цих слів, мені читається, що: "Це нижче моєї гідності заходити в таке...", то мабуть і вели себе відповідно..., тобто зверхньо... Принаймні, з цих слів роблю саме такий висновок.
А що тут уявляти?! Коли в мене вкрали сумку, в якій був паспорт, я в БЗ брала довідку про те, що моїх документів там нема... Нічого страшного, якщо не хамиш і не ведеш себе по відношенню до людей зверхньо... все супер, довідку дали за 3хв.
Але не мені вам це доказувати. І не планую тут нікого переконувати.
А я цього і не прошу. Я написала власне враження з написаних Вами слів от і все. Подальші Ваші слова, тільки усугубили мою думку в тому ж напрямку. Але це тільки моя думка.
Ну... вже з цих слів, мені читається, що: "Це нижче моєї гідності заходити в таке...", то мабуть і вели себе відповідно..., тобто зверхньо... Принаймні, з цих слів роблю саме такий висновок.
Не правильний висновок зробили. Цим я хоітла сказати, що це те місце де дуже важко знайти причину, щоб почати хамити (із моєї сторони). Я рада, що у вас склалося хороше враження про БЗ. Але не слід в чомусь звинувачувати інших. Я також висловила свої враження.
maksms
18.05.2009, 22:08:09
Друзі, кожен має, безперечно, право на власну думку, на критику..., але коли критика без пропозицій, як зробити краще, то це критиканство. І ще : БЗ не міліцейський підрозділ. Стосовно "НЕ ДИВИЛИСЯ, НЕ ПИТАЛИСЯ"... Основна маса знахідок в БЗ - документи, котрі реєструються в журналі. Коли вбігає схвильований відвідувач і сповіщає , що 10 хв. назад в ньго поцупили гаманець, працівник БЗ, знаючи, що вже кілька днів знахідки не надходили, звичайно відповість , що втраченого гаманця не має, і порадить зайти за кілька днів, якщо в гаманці не було документів, а тільки якісь важливі предмети(напр. ключі), а якщо були документи і вони потраплять, то однозначно буде повідомлено. А такі речі, як сумочки і т.п. виставлені наглядно і не побачити своєї речі не можливо. Ще раз повертаючись до інциденту з INKA,- залишається вибачитися за того, хто не ввічливо себе повів... Це швидше виняток, а не правило роботи БЗ. Вдячних і щасливих відвідувачів БЗ напевно більшість, інакше, навіть постаринці, воно б вже не працювало.
Стосовно "НЕ ДИВИЛИСЯ, НЕ ПИТАЛИСЯ"... Основна маса знахідок в БЗ - документи, котрі реєструються в журналі. Коли вбігає схвильований відвідувач і сповіщає , що 10 хв. назад в ньго поцупили гаманець, працівник БЗ, знаючи, що вже кілька днів знахідки не надходили, звичайно відповість , що втраченого гаманця не має, і порадить зайти за кілька днів,
До речі, на рахунок часу - це я добре знала. Була відкрита кримінальна справа. І приходила я не в той самий день. А хамити в мене не то, просто вже тоді не було ніякої сили.
залишається вибачитися за того, хто не ввічливо себе повів...
Це варто було зробити відразу, ще після першого поста INKA. Тоді б і такої довгої і неприємної, мабуть, і для вас, і для неї, дискусії не було. Тим більше, що структура муніципальна, себто INKA, як і будь-який інший мешканець Львова, є вашим працедавцем...
Сподіваюся, надалі розмова буде не про особисті якості INKA, а про деталі роботи БЗ. Irene, ти не проти?
Irene
18.05.2009, 22:26:06
Irene, ти не проти?
Абсолютно ні. Питання не в особистостях, а в тому, щоб негативний досвід полишити подалі, і таки відкрити доступ для позитивного. Через один злощасний випадок не варто бути настроєним проти всієї структури і служби як такої... Я більше про це говорила... І звісно власне про відношення людей до людей.
БЗ мусить існувати. Звісно, треба вносити корективи, як і всюди... як і всім... Але не спотворювати колишнім... Місце для коректування повинно бути, як і довіра, бо без цього... в трубу всі намагання. От якби ще люди перестали ганятись за винагородою... Говорю саме так, бо нещодавно друг загубив ДУЖЕ важливе посвідчення... За нього через треті руки вимагали 100у.о.... Звісно на зустріч поїхав не сам друг, а інша людина, і без погроз чи ще якихось пригод збили ціну до 100грн... Але сам факт... Правда є інша сторона медалі... Якби цей документ зафіксували в БЗ, то йому було б непереливки... Але цього ми вже не взнаємо...
maksms
21.05.2009, 17:20:59
Про особистості поговорили... Вибачилися .... А де пропозиції та шляхи їх впровадження в роботу БЗ ? Хто яку допомогу може запропонувати? Чи можемо тільки як, INKA, егоцентрично зводити все в проекції на себе, при цьому не бачучи своєї поведінки ? БО - інтерпритуючи Irene, можна згадати... " бачачать скалку в чужому оці, а в своєму не бачать поліна"...
Чи можемо тільки як, INKA, егоцентрично зводити все в проекції на себе, при цьому не бачучи своєї поведінки ? БО - інтерпритуючи Irene, можна згадати... " бачачать скалку в чужому оці, а в своєму не бачать поліна"...
А можна все-таки без наїздів особистих? Ні ви, ні я не знаємо, як поводилася INKA, тому говорити про це безсенсовно...
Щодо пропозицій - ви самі визначте, які в бюро є проблеми, тоді можна думати, як їх вирішувати. Бо навряд чи ви знайдете тут людей, які часто бувають у БЗ і можуть говорити про його роботу узагальнено...
які в бюро є проблеми,
ось якіА можна все-таки без наїздів особистих?Зверніть увагу, що я нікого не намагалася образити, просто висловила свої враження, так мене ще й моментально зробили винною.
Чомусь у наших установах так буває досить часто
Irene
22.05.2009, 09:06:35
Зверніть увагу, що я нікого не намагалася образити, просто висловила свої враження, так мене ще й моментально зробили винною.
Чомусь у наших установах так буває досить часто
І навіщо далі влаштовувати розборки і шукати хто більше хамський чи більше винний?! Невже не можна інакше? Чим більше будете шукати винного, тим гірше самі будете виглядати зі сторони. І все одно всі залишаться при власних враженнях і думках. Реакція тої людини в тому, що, якщо це був він, але такого не пригадує, то сприймає як відверте оббріхування. Якщо ж інша людина, так сказать попередник, то чому йому за це відмахуватись? Питання в самій структурі як такій, а не в людях, які там працюють.
Щодо покращень, то спершу б радила описати повний спектр функцій, які має БЗ і що є зара, реальна ситуація. Бо з неба брати варіанти - нема толку.
maksms
23.05.2009, 01:10:20
Реакція тої людини в тому, що, якщо це був він, але такого не пригадує, то сприймає як відверте оббріхування. Якщо ж інша людина, так сказать попередник, то чому йому за це відмахуватись? Питання в самій структурі як такій, а не в людях, які там працюють.
Irene, у Вас мудрі і варті уваги думки (не тільки процетована).Щодо покращень, то спершу б радила описати повний спектр функцій, які має БЗ і що є зара, реальна ситуація. Бо з неба брати варіанти - нема толку.
завдання БЗ викладені в моєму повідомленні від 12.02.09. Якщо бажаєте поговорити
про сьгоднішні проблеми БЗ - заходіть в гості, зручний час можна узгодити по телефону 8067/3391978. Дякую.
{ додано через 9 хвилин }
завдання БЗ викладені в моєму повідомленні від 12.02.09
повідмлення від 12.05.09.
Irene
23.05.2009, 07:24:55
повідмлення від 12.05.09.
Щось я його проскочила... чи читала, але... Тре подумати... Для початку скажу таке, що багато людей взагалі не здогадуються про існування, а коли питають, то у відповідь чують "Навпроти Ст. Бандери 1, вірніше "обезьянника"", що вже само по собі нагнітає... Я б почала лінію інформування і виокремлення від Ст. Бандери 1. Тобто... Якщо Ви подаєте оголошення, то давати не тільки номер телефону, але і вказувати що це БЗ і адресу, без спрямувань на орієнтири. Крім того, подавати закликаючі оголошення про те, щоб знахідки приносили в БЗ, чи шукали там. Типу... "Ви втратили ***, заходьте, ймовірно *** на Вас чекає" ну і звісно, щоб не було цунамі людей, варто вказувати про документацію яку необхідно при собі мати. Але почала я б з вивіски, як то кажуть "Реклама це двигун", так от... Нинішня вивіска БЗ нагадує подорож в минуле, причому далі ніж 1998рік... Ладно... решта після пар, а то спізнюсь.
maksms
23.05.2009, 11:43:43
решта після пар, а то спізнюсь.
день, у Вас, вірю, був гарний, чекаю на "решту"...
Irene
23.05.2009, 16:20:07
Сорі... тре курсову писати, причому доволі складну... Ще не зі всім розібралась... Отже... Для початку все таки тре зайнятись зовнішнім виглядом, фінансові затрати - мінімальні, а от роботи - купа. Першочергово має бути візуальне позитивне сприйняття, а не подорож в СССР, а то і в ще дальші часи... Принаймні зовнішній вигляд БЗ (коли востаннє бачила, тобто не так давно), в мене власне асоціюється саме так... Що і заходити не хочеться... Зовнішній вигляд таки має бути привітним. Я не маю на увазі моментальне перевстановлення вікон на пластик і позолоту граток, але принаймні вимити їх до блиску і відмити "пережитки булої розкоші" варто... Взяти фарбичку, якусь (тіко не зелену, а то знову совком повіє, хоч під фасад вона більше піде ніж той коричневий, але не варто...) і підмалювати... Обов*язково, як на мене, при вході має бути інформативне табло (може бути на вікні), де є листи з переліком послуг, які надає БЗ і що для цього тре. Таке табло:
1. Для тих, хто прийшов отримати виключно інформацію про порядок отримання тої чи іншої довідки.
2. Психологічний фактор "заманювання". Звичане задоволення питання "А що там написано?" і кусень інфи, який так чи інак відкладеться.
І зніміть тому фіранку зверха... Краще вже на тому вікні якийсь напис наклеїти... Типу "Вони чекають тебе тут" ;)... Знову беру тайм-аут, тре далі шукати інфу...
maksms
23.05.2009, 19:58:17
І зніміть тому фіранку зверха... Краще вже на тому вікні якийсь напис наклеїти... Типу "Вони чекають тебе тут"
:квіточка:Irene, а фіранка до БЗ не належить... Над БЗ "кімната відпочинку" чергових водіїв з "НАПРОТИ". Спробую їх переконати, що "потрібні зміни"(Най вибачить за плагіат В.Литвин). Стосовно інших пропозицій - приймаються. Не буду займати час, бажаю аби курсова вдалася і здалася; я теж маю роботу
maksms
28.05.2009, 18:33:39
Якщо по БЗ є питання, звертайтеся на моб.тел. зав.БЗ, п.Мирослава Максимця :+38....
Звертатися можна в такі днів та час : Пн.,Ср.- 13:00-16:00; Вт.,Чт.,Пт.- 10:00-14:00.
Будь-ласка, - звоніть тільки у вказаний час
maksms
28.05.2009, 21:06:08
Думка преси про роботу БЗ, після прихованої перевірки...
maksms
12.06.2009, 19:39:08
Дякувати Богові - ніхто нічого не губить, і нікого не грабують.... про бюро знахідок... забули. Але , незважаючи на це - БЗ працює: з останнього мого візиту в ТЕМУ - ПОВЕРНУТО знахідки 21-й особі, серед них 8-м паспортів, в.т.ч гр. Турції: Калледжі Кадіру, 2-а посв. водія, 9-ть пенс. посв., 1-а трудова кн-ка, 1-н військовий квиток - з однієї сторони - небагато, - але , взявши до уваги реакцію кожної людини, котра, без надії знайти втрачене, отримала повідомлення про знахідку.... Розумію - БЗ ПОВИННЕ працювати, не зважаючи на будь-які перешкоди... Прикро: ніхто не пропонує допомоги... БЗ працює, як не дивно на самофінансуванні і ,вибачте за не скромність - моєму інтузіазмові... Чекаю коментарів( негативних, позитивних - все ж увага...) .... ;-)
maksms
20.11.2009, 16:48:59
бюро знахідок потребує комп"ютера... хто чим може допомогти ???
enigma
20.11.2009, 19:18:47
бюро знахідок потребує комп"ютера... хто чим може допомогти ???
У мене є новенька, практично не використовувана мишка!:) Во.
maksms
21.11.2009, 19:36:02
Щиро дякую ! Чекаю в БЮРО: С.Бандери 4, пн.,ср.: 13:00-16:00; вт.,чт,пт. :10:00-14:00
Irene
22.11.2009, 11:13:45
Такс... якісь з,ч маю, навіть нову запаковану мамку для інтеловського проца, але не більше 4-ки... але... от з завітанням важко, бо в той час активно працюю... наразі... Також є мамка з процом (целерон), пам*ять до них (пра СДрам ще)... відео і т.д., але то така древність... і без харда і корпуса... як цікавить, то якось тра домовитись про передачу...
maksms
24.11.2009, 20:00:48
домовимось
oleg-energy
01.12.2009, 13:18:07
Питання. Загубив документ в якому немає адреси, а лише ПІБ.
Якщо його принесуть до вас, то ви мене розшукаєте чи потрібно завітати до вас і спитати?
maksms
06.12.2009, 20:36:52
розшукаємо адресу та відправимо офіційне повідомлення, хоч варто завітати: можна залишити номер моб.тел. - буде оперативніше...
maksms
11.01.2010, 19:00:24
16 січня БЮРО ЗНАХІДОК м.Львова 12 років
maksms
10.02.2010, 19:13:35
http://center.lviv.ua/showthread.php?p=132493#post132493 - за цим посиланням можна перейти до теми "ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ" Бюро знахідок
maksms
11.02.2010, 15:54:44
В темі "Дошка оголошень" бюро знахідок , бюро знахідок м.Львова надає інформацію про нові надходження, починаючи з 10.02.2010р. Запрошую відвідати та порекомендувати іншим.
{ додано через 35 хвилин }
http://center.lviv.ua/showthread.php...493#post132493 - за цим посиланням можна перейти до теми "ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ" Бюро знахідок
maksms
31.03.2010, 19:47:52
В березні 2010 р. бюро знахідок відвідало 308 відвідувачів: 45-ть - забрати свої "згуби", 263- для отримання довідок про втрату, для поновлення документів
maksms
20.04.2010, 16:13:04
*о! майо))* (с) Трус
"ssTAss": а фотку можна?
звичайно шо то офтоп і звичайно жи тра мені картку, але-м сі не стримав, бо дуже хтю побачити таке чудо, як "ідентифікаційна картка громадянина Камеруну"
в них шо тамка пашпортів нема чи шо? чи то так як в нас тойвово "інфікаційний" нумер?
Зразки ідентифікаційних карток (аналог нашого внутр.паспорту) кількох країн:
1 -Камерун
2 -Польща
3 -США
4 -Франція
20.04.2010, 16:23:50
maksms, а вам не здається, що то трохи некоректно - виставляти чужі документи напоказ? При цьому на них ще й видно імена-прізвища, номер, ідентифікаційний код, інші реквізити?
ssTAss
20.04.2010, 16:25:57
клас)
хоч побачив.. виявляється в Камеруну найкрутіший))), бо має відбиток пальця
КАРТКА "METRO"
1.Цепко Н.І.
а ось це, думаю, не варто викладати в оголошення... і так ніхто не звернеться
та картка виробляється безкоштовно (та ше й в кількості 5 штук на одну юр особу), а вам треба платити за знахідку
maksms
20.04.2010, 16:31:05
Цитата:
Повідомлення написав(ла) maksms Переглянути повідомлення
КАРТКА "METRO"
1.Цепко Н.І.
а ось це, думаю, не варто викладати в оголошення... і так ніхто не звернеться
та картка виробляється безкоштовно (та ше й в кількості 5 штук на одну юр особу), а вам треба платити за знахідку
Повідомити не зашкодить, а чи забирати, то вже воля власника. Що ж до оплати...
Як не дивно, БЗ функціонує на самофінансуванні, як би за бюджетні кошти..., але ...
{ додано через 8 хвилин }
maksms, а вам не здається, що то трохи некоректно - виставляти чужі документи напоказ? При цьому на них ще й видно імена-прізвища, номер, ідентифікаційний код, інші реквізити?
Зауваження слушне, але за терміном зберігання(№№ 2.3.4 - понад два роки) громадяни певно вже мають інші док-ти, а ці втратили свою дію, тай скористатися реквізитами внутрішнього док-ту в чужій країні... . Але певно розм. док. таким чином не буду. Вдячний за зауваження.
maksms
30.04.2010, 16:57:09
Тема закрита ! Дякуйте Словотворцю .
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.