PDA

Переглянути повну версію : Локальна мережа із вихідом в Інтернет, чатом, форумом та файловим архівом

ЗадНік
07.11.2006, 16:38:42
У Львові з'явилася класна локальна мережа. 8-P
Ресурси: доступ в Інтернет, чат, форум, файловий архів. :) Мережа охватує вулиці Патона, Виговського, Любінська. Детальніше тут: http://gladiator.in.ua Всім рекомендую! У мережі трафік халявний, але коштує 25 грн на місяць. ;-]

orest.lviv.ua
07.11.2006, 23:24:54
Мені здається що в нас таких мереж багато. І щось я незнаю чи варто платити 25 грн тільки за те, щоб юзати чат, форум і файловий архів. А скільки там 1 мегабайт інтернету коштує ?

Dracula
07.11.2006, 23:39:42
з 08 до 23 - 0.16 грн

з 23 до 08 - 0.06 грн

saddy
08.11.2006, 07:38:27
чомусь всі подібні мережі з'являються в районі Любінска-Виговського,а для центру ніх...

Словотворець
08.11.2006, 09:35:24
У Львові з'явилася класна локальна мережа.
Ну щодо класності то треба перевірити :)

Як на мене помегабайтна оплата то позавчорашній день, то несерйозно і особисто я б на таке ніколи не підписався (я бачив як трафік рахується) в такій мережі.

Був на вашому сайті.. чат для мережі можна було б і якийсь покреще поставити, наскільки знаю то всі великі мережі ставлять IRC і не парять собі голову. Файловий архів, справа хороша, але хто і як часто його оновлює.. Мені зручно, для прикладу Рижа Лисиця каже мені що є нове версія.. скачав і все, фактично потреба в такому архіві мінімальна, хіба що тримати там якісь великі дистрибутиви. Форум, штука класна, але він внутрішній тому не може претендувати на особливу популярність (якщо цікавить чому, поясню).

Ці фсі фішки вони стандартні, особлисто мене в вашій мережі нічого привабити не може крім інтернету, з яким доречі зараз проблем немає ніде.
Хочете зробити щоб вашим юзерам було цікаво придумайте щось новеньке, таке щоб був звязок з зовнішнім світом і за це не бралось грошей. Для прикладу зробіть безкоштовний доступ до нашого форуму, ваші користувачі не будуть замкнені в своїй мережі, то звичайно байдуже тим в кого безлімітний трафік, але ті хто платить по мегабайтно чи взагалі на інет не мають гроші будуть задоволені.

Dracula
08.11.2006, 09:46:26
Файловий архів, справа хороша, але хто і як часто його оновлює..

Доволі часто - як тільки хтось шось файне має - зразу заливаєм ;-)

Форум, штука класна, але він внутрішній

Зараз йдуть обговорення щодо можливого просунення його в інет (хоча не думаю, що адмін дасть згоду...)

Ці фсі фішки вони стандартні

Добре, що і це є - головне що Є. І головне - за доступну ціну і стабільно.

ЗадНік
08.11.2006, 14:16:12
чомусь всі подібні мережі з'являються в районі Любінска-Виговського,а для центру ніх...
Чому? Тому що Любінська-Виговського це спальний район.

Ну щодо класності то треба перевірити
Я єю користуюсь. Дракула теж. Супер, блін!

Файловий архів, справа хороша, але хто і як часто його оновлює..
Мова не про софт. На файловому музика, ігри, відео. Закидувати файли має право кожний. Оновлюється як мінімум раз на день.

RredCat
12.10.2007, 20:58:17
Які є ще мережі на Виговського в районі Південного (гладіатор не дістає :( ). там кажись ще воля близько? Хто що порадить? Хтось шось чув про FPSNET (не можу їх координати віднайти.. одне мертве мило і асі)? Може є якісь "партизанські" (напівлегальні) мережі? Буду вдячний за будь-яку інформацію :)

Наївний
12.10.2007, 21:06:37
На перехресті Виговського - Любінська в колєгі мережа патужна є, якшо цікавить - маякуй!

RredCat
30.10.2007, 19:25:36
Проблема вирішена.
Кому цікаво: в результаті підключився до http://airbites.lviv.ua/ на протязі місяця обіцяли дотягнути нет :)

OKus
04.11.2007, 22:30:54
А є якась мережа на патона?? Точніше в кінці патона біля заводу лорта або десь в тому районі?

Marfa(Indian_Summer)
04.11.2007, 22:49:06
а для яких районів - які мережі є?

Irene
06.11.2007, 17:05:31
Якщо Вам необхідний Інет - це одне, внутрішня локалка - друге. Наразі це питання розділене, оскільки для внутрішніх мереж необхідне розшарення папок яке тяне за собою несанкціонований доступу будь-кого через share з інету. Багато провайдерів таки локалку роблять, ставлять сервер з файлами і всім-таким, проте офіційний дозвіл мають одиниці, і ці серваки періодично падають на дно... Відносно покриття: практично у всіх районах міста можна підключити б/з, проте питання в кого...?!
Уарнет - заплатите щонайменше 1000грн за підключку, швидкість - не відповідає обіцяній.
Фарлеп - поставте їхній телефон, отримаєте інтернет, це приблизно від 1200грн.
ОГО - чекати будете ОГОГОГОГОГОГОГОГО як довго, термін авторизації заявки до 2017 року.
Піплнет - навернете RCI вхід на ноуті чи чим ви ще користуватись будете, проте інтернет літає.
І багато-багато-багато хто ще надає такі послуги.
А які райони цікавлять? (Якщо це просто вихід до інтернету)

Rainbow
06.11.2007, 19:22:55
Піплнет - навернете RCI вхід на ноуті чи чим ви ще користуватись будете, проте інтернет літає.
Що таке RCI? Модеми є двох видів: USB, PCMCIA. Хоча скажу любий тел Моторола (з тих що в них є) працює краще ніж модем.

weber
06.11.2007, 19:50:02
Уарнет - заплатите щонайменше 1000грн за підключку, швидкість - не відповідає обіцяній.
В залежності від місця проведення. І не так багато. Там або відмовлять або набагато дешевше, ніж 1К. Швидкість - відповідає обіцяній.

Та де. Зара за 200 грн. можна все мати, бо акція. А до акції не більше 300-500 грн. було.

Irene
06.11.2007, 23:04:59
Що таке RCI?
Це вхід в основному на ноут, через який ви використовуючи вид так званого "модему" (якщо ви не знаєте що то за вхід, то не буду умнічати) куди ви ставите свою карту доступу і виходите в нет, або користуєтесь ТВ тюнером, або підключаєте флопік і т.д. Вибачте, я користуюсь ноутом і виділенкою, тому на щастя слово "модем" мене більше не лякає.

{ додано через 6 хвилин }
Та де. Зара за 200 грн. можна все мати, бо акція. А до акції не більше 300-500 грн. було.
Ага... на ОГО теж акція... і Ви підключили? Як швидкість? Не падає? Інфа це одне, я з виділенками працюю... Ви вірите що у Вас 256, а насправді... пінг... да ... супер, а закачка 30-40 в кращому випадку. Акція...? Працювали в торгівлі? Акція - це термінове виконання плану попиту, або продаж. Вони засвітили 200 нових заявок, а підключити не можуть і не збираються. Я не кажу що фарлеп поганий, це закони торгівлі, бізнес. Слово АКЦІЯ - це ЛОХОТРОН для кінцевого споживача. В послугах - приймають до відома і "мають на увазі", в товарах - продають фікт типу сметана за 4,5грн, а не за 5грн, проте 150гр, а було 200гр... Тільки в супермаркетах під акцію можна щось купити трішки дишевше... А послуги... як казали здавна: "як платите, так працюємо".

weber
07.11.2007, 08:34:55
Irene, розслабся. В мене за 5 років з Фарлеп телефоном і за півроку АДСЛ їхнього не було жодних проблем. Швидкість гарантована 100%.
Якщо в тебе якісь проблеми, то у Фарлепі є тех. підтримка і вона на відміну укртелекома краща набагато.
Говорю про фарлеп, бо ти відповіла на мою відповідь про фарлеп.

Irene
07.11.2007, 08:43:35
Якщо в тебе якісь проблеми,

Ніяких.
за 5 років з Фарлеп телефоном
Ми говоримо про 5 років тому, і тепер.
Швидкість гарантована 100%.
Молжливо... для клієнтів з таким досвідом, проте не для новеньких.
то у Фарлепі є тех. підтримка і вона на відміну укртелекома краща набагато
Ага... пам'ятаю як на одній фірмі 3 роки тому встановлювати б/з від Фарлепу, так не те що тех. допомоги, навіть не приїхали налаштування зробити. Я вводила все сама в телефонному режимі, бо їм вибачте... впадло підняти свій з.. і виконати свої обов'яхки, за які доречі їм платять.
За укртелеком взагалі мовчу. Рекламу дали, а виконати не можуть. Якщо створити екаунт на ОГО і подати заявку... отримаєте надпис: термін авторизації заяви до 2017року. Я так проексперементувала щойно ОГО з'явилося. Навіть не перезвонили, часу вже пройшло більше року...

weber
07.11.2007, 08:52:12
Ніяких.
Я не питав про особисті проблеми :)
Ми говоримо про 5 років тому, і тепер.
Тобто протягом років в мене все було ок, а зара почнеться? :)
Направду Фарлеп непогано кантора і нет дуже якісний.
Оскільки, це не державна власність (як укртелеком) і не дослідницький центр, який збирає $ (Уарнет), фарлеп приватна компанія і як не хоч, але гарантії вони дають і скарги діють.
Молжливо... для клієнтів з таким досвідом, проте не для новеньких.
Можна детальніше і конкретно. Але будь-ласка не в цій темі, бо якось офтоп. :'-| Десь тема про провайдерів є.
Ага... пам'ятаю як на одній фірмі 3 роки тому встановлювати б/з від Фарлепу
Взагаліто, я також налаштовував все потелефону, але я і не хотів, щоб хтось приходив. Зате + Ти тепер спеціаліст налаштування модема )))

Irene
07.11.2007, 09:00:22
Ти тепер спеціаліст налаштування модема )))
Я і до цього не скаржилась. Працюю по встановленню виділенок і налаштування їх уже 3 роки.
а зара почнеться?
Трішки перекрутив. Я маю наувазі, що ті кому вони підключають тепер б/з, вони не виконують обіцянок, або йдуть шахрайським шляхом і платять монтерам гроші, щоб перекинути "пари" іншого провайдера, який уже 5 років ними користується і має юр. права на них. Не може кілька провайдерів дати одинакову швидкість всім в одному і тому ж місці. Беруть канал - максимальний, на вихід - перетискають. Проте є обмеження, якщо напр. я взяла 2,3Мб/с, то Фарлеп може взяти макс. 256кб/с. Принаймні наразі.

Словотворець
07.11.2007, 09:15:20
Irene, чесно кажучи я шось ніц не зрозумів.. шо за наїзди на Фарлеп? Наш форум вже півтори року працює на Фарлепівському інтернеті, річний аптайм більше 99% і то тільки через те що пропадала світло, без тих перебоїв думаю було б 99.99% так що за якість інтернету який надає Фарлеп на найвищому рівні.

Irene
07.11.2007, 09:26:37
я шось ніц не зрозумів.. шо за наїзди на Фарлеп?
Ніхто не наїжає, і не каже переходити на інший нет, я говорю про технічні моменти які виникають, і про які мало хто озвучує. Це мало цікаво споживачу, проте сильно злить конкурентів, не їхній ринок, а поступки. Це бізнес, так, проте є офіціал.

{ додано через 4 хвилини }
Крім усього починалось все з того, що були написані розцінки. Так відносно Фарлепу, а саме швидкість - написала те що знаю, оскільки люди скаржаться на цей момент. Це можете бути не Ви, проте є такі і немало. Звісно скаржаться на всіх. От по всіх (окрім дрібних) найчастіші скарги і написала, виключення так сказати.

{ додано через 7 хвилин }
Більше того, пост не складався ж з того, що: "Піпл... туфта то все, я можу провести Вам в любому районі виділенку, бест трафік, ціни аут звоніть №тел. і т.д....." Цього нема і не буде. Кому треба буде сам найде і крім того, у кожного є право вибору.

Rainbow
07.11.2007, 10:04:47
Це вхід в основному на ноут, через який ви використовуючи вид так званого "модему" (якщо ви не знаєте що то за вхід, то не буду умнічати) куди ви ставите свою карту доступу і виходите в нет, або користуєтесь ТВ тюнером, або підключаєте флопік і т.д. Вибачте, я користуюсь ноутом і виділенкою, тому на щастя слово "модем" мене більше не лякає
Нічєго нє панімаю. (с) Шеф.
Ну поперше не RCI, PCMCA (http://peoplenet.ua/equipments/modem/19/). А дальше читайте вище як користувача PeopleNet з досвідом і наявністю друзів в самі компані Телесистеми Україми (ТМ PeopleNet).

Irene
07.11.2007, 10:13:58
Нажаль саме після початку користування саме піпл чомусь на ноуті вломилось...?! Ну невже як завше брак? Чи може таки прилад не хороший? Так, вони їх не виготовляють, але і не несуть відповідальності за дорогу апаратуру. І чомусь це не поодинокий випадок. Ще раз кажу, що в кожного провайдера свої коники, і вибирати треба по найменш хвилюючому. Це виписки скарг. Хоч відносно ціни маєте аргументи? Що це таки дорого, чи як?

Monashka
07.11.2007, 10:28:24
Ага... на ОГО теж акція... і Ви підключили? Як швидкість? Не падає? Інфа це одне, я з виділенками працюю... Ви вірите що у Вас 256, а насправді... пінг... да ... супер, а закачка 30-40 в кращому випадку.
Я користуюся ОГО вже більше року. Підключився за два дні, звичайно, я не викликав ніякого монтера, бо краще за нього знаю, як то підключити :)

Взяв 512/128: закачка в середньому 60 кб/сек і не падає.

Irene
07.11.2007, 10:33:32
Я користуюся ОГО вже більше року.
Пощастило. Проте в мене зараз зовсім інша, на закачку маю 100-130.

Rainbow
07.11.2007, 10:33:44
Irene, а гарантія?
З MY39 проблеми вкрай рідко бувають. Самий проблемний це CCU550. І то за рахунок кривого софта, який треба зразу нафіг викидати. Як з ним поводитись описав тут (http://allgsm.com.ua/forum/showthread.php?p=62078#post62078). Перевено на практиці.
Щодо можливих глюків на ПН зараз. То це дійсно так є. Так як всі станції міняють на Nortel.
PS. Якщо є якісь приколи з ПН стукайте в аську.

Щодо урка, то як повезе. 512К на закачку не треба. А от 128 на аплінк терба. 32/64 хай собі засунуть подальше.

Lestat
15.11.2007, 19:01:53
Щодо можливих глюків на ПН зараз. То це дійсно так є. Так як всі станції міняють на Nortel.
не всі станції, на заході залишаються старі, нам рев.А довго прийдеться чекати

Rainbow
15.11.2007, 19:14:54
Lestat, не довго.

Perekotupole
17.11.2007, 12:13:04
я в локалці від Гладіатора і підключений через них до нету. ftp сервер у них середненький, а іншим задоволений

Lion
23.12.2007, 14:59:50
Якщо Вам необхідний Інет - це одне, внутрішня локалка - друге. Наразі це питання розділене, оскільки для внутрішніх мереж необхідне розшарення папок яке тяне за собою несанкціонований доступу будь-кого через share з інету. Багато провайдерів таки локалку роблять, ставлять сервер з файлами і всім-таким, проте офіційний дозвіл мають одиниці, і ці серваки періодично падають на дно... Відносно покриття: практично у всіх районах міста можна підключити б/з, проте питання в кого...?!

1000 це в самому поганому випадку, якщо треба для єдиного клієнта тянути лінію (і це справедливо), швидкість відповідає обіцяній як в аптеці (можу наочно доказати)

телефон + адсль порт зара по акції 200 грн. + нормальний модем 250 грн, як на мене - цифрова лінія за такі гроші це класно.

ОГО - чекати будете ОГОГОГОГОГОГОГОГО як довго, термін авторизації заявки до 2017 року.
От це дійсно жорстока реальність державного провайдера.

ну як врахувати те, що інет мобільний, тоді та, з заявлених 2х мбіт при тестах на сихові було макс 500 кбіт.

Rainbow
23.12.2007, 22:15:14
ну як врахувати те, що інет мобільний, тоді та, з заявлених 2х мбіт при тестах на сихові було макс 500 кбіт.
Дуже сильно залежить від відстані до БС. Особисто бачив 1,8 МБ/с на китаяйському телефоні.

Ромік
25.12.2007, 22:57:03
яка вас думка про PEOPLENET

{ додано через 1 хвилину }
10 коп 1 мб

{ додано через 3 хвилини }
10 коп

{ додано через 4 хвилини }
з вас хтось підключався?

Rainbow
26.12.2007, 14:09:54
Ромік, вже обговорили і переговорили. Пошук по форуму рулить.

Tiesto
27.12.2007, 19:58:30
класна мережа www.airbites.lviv.ua рекомендую.

roman.sv
21.08.2009, 09:32:41
З власного досвіду: Фарлеп працює надійно. Дає обіцяну швидкість гарантовано. Підключився і забув. Мінус в нього - ціни. ОГО - майже як фарлеп, але раз на місяць треба модем перевантажувати. airbites - з цінами краще, техпідтримка підтягується, але інтернет в мене лягає щотижня в найпотрібніший момент. інколи обходиться перезавантаженням рутера, інколи тре півдоби чекати. Добило в ньому те, що коли в тебе нету нема по техпричинам, то треба йти до них в офіс і заяву писати. я був в шоці! так що я зараз на Патона ще щось шукаю. Може вернусь на Фарлеп. В Гладіаторі ціни не дуже привабливі.