PDA

Переглянути повну версію : А безмежно то як???

KLEOPATRA13
07.11.2006, 20:48:02
В мене сусід завше каже "безмежно вдячний", а ще кажуть "люблю безмежно", "безмежно далеко"... цікаво, а то як, наскільки ... ота безмежність???:)

Dracula
07.11.2006, 20:58:33
така, що досягнути її неможливо...

Julijka
07.11.2006, 21:17:30
Хмм... я от коли думаю про безмежність, то мене огортає почуття страху.. незнаю чому, мабуть тому, що це щось, що мій мозок не здатне уявити, те на що в уяві і фантазії немає відповіді...Я думаю так: є початок і є кінець. Безмежність це те, що знаходиться перед початком і після кінц.

Оптимістка
07.11.2006, 21:27:38
То те, що зрозуміти неможливо, інколи те, чого взагалі немає...

KLEOPATRA13
07.11.2006, 21:40:52
Безмежність це те, що знаходиться перед початком і після кінц.
ні початку ні кінця, ні кінця ні краю???
То те, що зрозуміти неможливо, інколи те, чого взагалі немає...
якщо це те, чого інколи взалі немає, то чому це так часто вживають, ще й в більшості випадків говорять з такими важливими для людини речами?? проста балаканина(гарно звучить), чи просто люди того не усвідомлюють??
така, що досягнути її неможливо...
я зірку з неба теж не досягну...

Dracula
07.11.2006, 21:44:16
я зірку з неба теж не досягну...

Не зовсім...можна і дістати...Безмежність недосяжна - ви її навіть уявити не можете так, щоб можна б було охопити її...ой, шось я сам запутався...;-)

saddy
07.11.2006, 21:45:31
в більшості випадків люди самі не розуміють,що говорять. Для них це всього лиш устоявшаяся фраза,то саме,що "добрий день"...
що таке безмежність...То то,що я не можу оссягнути,тому і не можу сказати чітко...Безмежність це те що стоїть за гранню,на якій ніби все закічується,це те що ховаєтся за кутом,за який ми не можем заглянути,це те що є в основі життя,та смерті...

Julijka
07.11.2006, 21:55:55
в більшості випадків люди самі не розуміють,що говорять. Для них це всього лиш устоявшаяся фраза,то саме,що "добрий день"
ну.. я би так не сказала.. просто, безмежність, це щось незрозуміле, а отже таємниче, цікаве... так як людська уява (взагалі не переконана, але хочу вірити в це) апріорі орієнтована на позитивне, то слово “безмежність“ асоціюється з чимось таємничим, цікаим, хорошим, позитивним... тому й кажуть : безмежно вдячний, лише для того, аби виразити той позитив, закладений в слові... хоча (щойно подумала )будь-яку фразу можна затерти до дірок, коли вона не матиме початкового сенсуні початку ні кінця, ні кінця ні краю???
ні.. я думаю там, в безмежності взагалі не існує таких категорій як початок, кінець, край... навіщо це там?..

saddy
07.11.2006, 22:01:36
будь-яку фразу можна затерти до дірок, коли вона не матиме початкового сенсу
нажаль таких затертих до дірок фраз достатньо багато...дуже багато людей говорять слова вдячності чисто на автоматі,а бо тому,що так вимагає етикет,а почуття вдячності як такого нажаль часто не має...Тому такі слова і ти вже сприймаєш в свій адрес,як щось обов'язкове(бо так прийнято)...

KLEOPATRA13
07.11.2006, 22:19:44
в більшості випадків люди самі не розуміють,що говорять.
цілком згідна: чули дзвін, а звідкіля і нащо навіть не здогадуються. говорять, бо файно звучить, або тому що "круто".
Для них це всього лиш устоявшаяся фраза,то саме,що "добрий день"...
що таке безмежність...
а тут сонце мушу посперичатись, бо це не то слово. "Безмежно" переважно охарактериховують почуття, а це тобі не не "добрий день", багато хто готується до цього огого скільки, репетируючи ото "безмежжя" з усім підряд, тому ніби повинні мати хоч якесь зелене понняття про це.

Оптимістка
10.11.2006, 21:06:07
якщо це те, чого інколи взалі немає, то чому це так часто вживають, ще й в більшості випадків говорять з такими важливими для людини речами?? проста балаканина(гарно звучить), чи просто люди того не усвідомлюють??
Саме так, гарно звучить. Адже почуття людини завжди визначені, а коли ти вживаєш слово "безмежність", то маєш на увазі те, що осмислити неможливо, щось незвичайне, нереальне, інколи й те, чого взагалі немає.
Та й людині, якій ти скажеш про свою безмежну любов, висловиш безмежну вдячність буде дуже приємно...

Roxie
10.12.2006, 19:31:14
безмежність це щось неосяжне, величезне... от я ніяк не можу усвідомити що космос - безмежний.... ну як так? летиш в ньому, летиш, а він ніколи не закінчиться?? одна планета, інша, третя...сота... одна тисяча двісті вісімдесят перша.... мільйон триста вісімдесята... а потім БАЦ! астероїд в чоло!!! і капець... або паливо закінчилось.... От як припустим може бути вічний двигун?

Monashka
10.12.2006, 19:41:18
Анекдот в тему:
Поймали, значит, инопланетяне русского, американца и немца и говорят:
Кто назовет самое большое число которого мы незнаем - того мы
отпустим.
Американец: “Триллион! ”
Ха-ха - это же 10 в 12-ой степени. Аннигилировали американца.
Немец: “Я то точно знаю самое большое число - центилион! ”.
Ха - да это миллион в сотой степени. Трансклюкировали немца.
Ну а ты какое число скажешь?
Русский почесал репу и говорит:
ДОХУЯ!!!
???!!!??? Это сколько?
А, вон, видите ту железную дорогу
Ну…
Так вот идите по ней и считайте шпалы - когда будет “да ну их нахуй”
так это половина “ДОХУЯ”

Monashka
12.12.2006, 16:38:05
безмежно люблять дівчата, бо хлопці люблять лиш настільки, наскільки потрібно любити :)

SOLARIS
12.12.2006, 18:03:23
та безмежність рівно доти доки не відпустить... то про безмежну любов

USk@
24.01.2007, 16:45:47
Мені завжди було цікаво:шо було, доки Бог не створив світ?-Пустота і безмежність.Яка ж вона була:чорна?!-НІ.Біла?!-НІ.І як зрозуміти "безмежна"?Мусить же бути кінець тої безмежності.Але я зрозуміла, що це не під силі уявити людині- і все!

orest.lviv.ua
24.01.2007, 18:16:51
Безмежно... це так як нет безлімітний, качай не качай, все не викачаєш :)

Rainbow
24.01.2007, 19:10:37
це так як нет безлімітний
Всеодна більше ніж швдкість*(к-сть секунд в місяці) не викачаєш. Так вже не безлімітний ;-)

USk@
26.01.2007, 15:34:43
Безмежно... це так як нет безлімітний, качай не качай, все не викачаєш
Прикрльно порівняв!

gwen
07.02.2007, 23:26:05
безмежно каже тільки щаслива, закохана людина,яка не має обмежень, яка живе не те, що б в своє задоволення, а любе той світ настільки, що поглинає його повністю, тому й не обмежується чимось маленьким, крихким і несправжнім