PDA

Переглянути повну версію : Які наслідки лінування?

Лілія Зоряне Небо
18.05.2009, 11:03:41
От, народець, напишіть шо-хто думає, що-кому на думку спаде.
Які наслідки ліні ви відчули на собі? Що вас гримнуло, а що обминуло:)).
Якщо ваша фантазія не відкликається на таке запитання і вам хочеться хіба написати, шо "тупа тема", то йдіть в іншу тему:)

demiudg
19.05.2009, 00:38:01
існує думка: лінь - рушій прогресу.
імхо: Лінь- то дуже різнобічне явище. Звиклося ставитися до ліні з осудом(ніц не робиш, час марнуєш, ет цетера.) але насправді досить часто лінню називають некваність і розважливість. як на мене- лінь, то всього-навсього відсутність задовільної(необхідної) мотивації.
сам був в ситуаціях, коли від мене вимагали НЕГАЙНОЇ дії, а я того не робив, бо знав(так сталося) певні речі. в результаті те, що від мене раніше вимагалося- було визнано непотрібним. збоку то виглядало як лінь.
то не перша тема в котрій мушу сказати- життя- прогулянка по лезу бритви. тра баланс. і з лінощами- те ж саме)

Все
19.05.2009, 01:02:34
які наслідки? маєш більше часу на себе і менше витрачаєш на всілякі навязані суспільством бздури... Лінь - корисна...

CoH9I
19.05.2009, 09:43:54
Про свою "вроджену" лінь (бо вона зі мною скільки себе пам"ятаю) я уже відписувала в котрійсь темі. У моєму випадку лінь то й справді є рушій. Справа в тому, що я страшенно лінива. І я дуже того боюсь. Було декілька раз, що відпустила ту лінь з-під контролю і... страшно згадати, що то дійсно була я - спершу відмовила собі зробити щось одне, потім заразом й інше, а потім зрозуміла, що я уже четвертий день лежу на дивані і мені ліньки вставати. І їсти зробити ліньки, і в магазин піти теж. Рухатись ліньки і думати про це ліньки.

Тому! Тому я постійно щось роблю. Близькі оточуючі деколи казали - ти якийсь трудоголік, та сядь відпочинь, займись "нічогонеробленням". Страшно, не хочу знову загрузнути у той стан болота. Отаке-от...

ggg1089
19.05.2009, 09:49:14
З лінню багато справ вирішуються самі собою :)

Валентин
19.05.2009, 19:51:29
лінь класна штука!!
але через то купа завалів в навчанні!!
і зараз треба майже все за семестр підтягувати(((
а так лінь......(:

Shaola
20.05.2009, 08:26:42
лежу на дивані і мені ліньки вставати. І їсти зробити ліньки, і в магазин піти теж. Рухатись ліньки і думати про це ліньки.
Я собі на вихідні інколи влаштовуюю дні Ліні і веду себе так, як це описала CoH9I. ;-P І це дуже корисно, оскільки тоді просинається ентузіазм до роботи LOL

Валентин
20.05.2009, 08:33:21
просинається ентузіазм до роботи
а в мене ні!! ше більше і довше хочеться спати або валятись на дивані:-)))

comandos
20.05.2009, 11:38:10
я не можу просто собі лежати і літати в хмарах (колись в дитинстві міг годинами), зараз в мене від того, що я нічого не роблю, починається депресія... так ніби я марную життя...

Valdemarius
20.05.2009, 14:38:42
Я собі на вихідні інколи влаштовуюю дні Ліні і веду себе так, як це описала CoH9I. І це дуже корисно, оскільки тоді просинається ентузіазм до роботи
класно...

Я тоже колись так тупо валявся... тема не погана і дійсно якшо пару днів тупо провтикат ив потолок то появляєтсья бажанян шось зробити....
Зара я найшов цікавішу альтернативу...
Краще на ці вихідні поперти в гори і дати так собі джазу шоб на тиждень було чути шо тілу шо мозгам шо душі :) ....
Лінь це один з контрастів... основна його причина зацикленість в одному середовищі та темпі життя... завдання це найти як можна сильніший контраст своєї буденності і буде вам щастя і бажання жити....
тобто якшо робота сидяча ідіть погуляйте по горах, якшо робота гуляти по горах посидіть за компіком або поваляйтесь в ліжку :)

Irene
20.05.2009, 20:05:47
Ну... Звикла читати в мейлі, якщо вказують про вкладиш, тільки вкладиш... Так от через лінь прочитати сам лист, мало не втратила можливість влаштуватись на постійне місце роботи... Благо потім відзвонила... А далі... взнаю завтра...