Переглянути повну версію : Вода, вода, біжить вода ....
maksms
27.05.2009, 20:29:42
Далекого 1963 року утворилася нова ділянка вулиці Садівничої (Мед.Печери 36, направо). Правда, тоді не було буд.№36 по Мед.Печери, а був великий гарний сад... Іншими словами - назва вул.Садівничої відповідала місцині... Побудували 36-й на місці саду і частини Садівничої, вулицю "пустили" в обхід 36-го, і проклали новий водогін ... І почалося...: до вчора (а вчора черговий раз) відбулося безліч! проривів води на ділянці біля 20 м в 5-ти/6-ти місцях. Ремонт традиційний: розрили-кілок забили-трактором загорнули. Не труба, а решето; не вулиця, а ,в дощ - багно, в спеку - порошнеча. За витрачені кошти на "ремонти", давно можна було б поміняти шмат труби, дорогу зробити дорогою,... і забути.!!! Сьогодні витік ліквідували,.... вірно : розрили-кілок забили-загорнули. Перепрошую: привезли піску... ???:пиво: А пройти чи проїхати і далі проблематично... .І платити за благоустрій та прибирання прибудинкової території так і хочеться...
Roxie
27.05.2009, 20:48:20
то питання не на форумі обговорювати треба, а в міській раді.... думаю тобі вони більше допоможуть....
Весною мій будинок обкопали накруги на 3/4, тому щоб кудись вибратися з дому й залишитися схожим на людину то потрібно було намотувати по 200 зайвих метрів.
А є така ділянка між будинками де за останній рік вже копали десятки разів, навіть пісок і щебінь привозили, а потім те все закопували :) Останній раз відмітилися - текло 3 дні а приїхали ремонтувати на 9 травня!! (певне їм порахують виїзд у святковий день).
maksms
27.05.2009, 21:22:47
2003-й, Париж. Виходжу о 6-й ранку з готелю, а по-під бардюр вода біжить потоком, ну, думаю, і в них прориває... Що казати про малий Париж... А виявляєть: через певну віддаль під бардюрами вмонтовані гідранти, і таким чином у у ранковий час миються дороги...
maksms
30.05.2009, 22:45:03
то питання не на форумі обговорювати треба, а в міській раді.... думаю тобі вони більше допоможуть....
допомога потрібна не мені, а , так званій, владі (див. додаток)
maksms, а ви зверніться у "Самопоміч" :)
comandos
01.06.2009, 20:23:51
в Києві були випадки, коли вода розмивала асфальт і машини туди провалювалися, кілька раз бачив фотки такі...
консультант
01.06.2009, 20:42:08
А що зробити, якщо там ніхто не хоче нікого слухати? Хай хоч тут щось поговорять...
maksms, а ви зверніться у "Самопоміч" :)
Перепрошую, а Ви хіба не знаєте ким і для чого була створена "Самопоміч" ?....8-)
Irene
02.06.2009, 01:31:23
Перепрошую, а Ви хіба не знаєте ким і для чого була створена "Самопоміч" ?....
А смайлик там так... для виглялу був, звісно...
Щодо мерства... скажу єдне... ше ні один мер ні одному місту не вгодив... Щодо загального питання, то раджу автору звернутись в приймальню депутата ВР свого району з заявою від мешканців!!!, власне в множині і фото. Інакше діла не буде, ні від міської ради, бо в них таких заяв - безліч, а в приймальню мало хто здогадується з таким питанням йти... Знаю на власній шкірі... В такій приймальні одного з районів Львова працює моя мама, і таких заяв практично нема, а якщо і є, то виключно тоді, коли знаючі про такий варіант рішення люди пишуть. Наведу приклад... Не так давно, ми взнали, що виявляється, біля нас має будуватись будинок, це при тому, що місця на нього нема... Але доблесний Лісотех домовився з колишнім ректором, про те, що він ставить їм нові вікна безкоштовно, а вони йому дають землю в оренду на 50-ть років... Саме на тій землі він планував побудувати це дітище... І як виявилось, що мешканці вулиці ознацомлені і нічого не мають проти... Заява - запит - стоп по тормозам... Зробили ремонт корпусу за бюджетні гроші і про ніякі новобудови мови не йде... Депутатський запит в міську раду більший толк, ніж звернення простого пересічного мешканця, тому варто знати про це і користуватись більш рушійною силою ніж власні можливості...
Irene, дякую за пораду. Так і зроблю...
раджу автору звернутись в приймальню депутата ВР свого району
Ірен, ти мене вражаєш! Вже нема давно депутатів ВР від району, у нас ПРОПОРЦІЙНА виборча система. Можна спробувати довідатися в міській раді - вони ніби розподіляли між собою райони міста, але то все дуже умовно.
Хоча в приймальню когось із депутатів можна звернутися, незалежно від району, вони переважно за все місто відповідають, принаймні саме так є з приймальнями Стецьківа і Герман.
Зараз, думаю, найбільш ефективно звертатися до приймальні Писарчука - він вже оголосив, що йде в мери, буде найбільше у Львові акцій влаштовувати...
maksms
03.06.2009, 16:55:37
Все, Зараз, думаю, найбільш ефективно звертатися до приймальні Писарчука - він вже оголосив, що йде в мери, буде найбільше у Львові акцій влаштовувати...
Прошу підказати адресу приймальні Писарчука або іншого деп-та ВР.
Завчасно дякую
ssTAss
03.06.2009, 17:08:36
ну десь була на Огірковій, 2 (там ше троха палили її))) )
а тепер може сюди звернутись...
З 21 квітня 2009 року розпочинає роботу громадська приймальня Партії регіонів у м. Львові, яка буде знаходитися за адресою м.Львів вул. Стрийська, 18.
Мешканцям Львова та області буде надана можливість звертатися з заявами, питаннями та пропозиціями щодо партійної діяльності, юридичного захисту своїх прав, молодіжної політики та інших питань передбачених компетенцією діяльності Партії регіонів та її молодіжної організації.
підкажуть, де однопартієць сі знаходить..
maksms
03.06.2009, 22:26:21
ssTAss, ДЯКУЮ, вельми !
maksms, приймальні Ганни Герман - Конотопська, 4, ще є на Рилєєва (то за готелем "Дністер", тільки номера не памятаю...
maksms
04.06.2009, 16:20:30
Ще і ще дякую
ssTAss
04.06.2009, 16:37:48
ги, шо цікаво всі пропонують приймальні тіко від ПР... чому?
певно тому, шо "протилежні" не дуже тут хочуть шось робити (а нашо? і так за нас голосують...), а ПР тра показувати своє "думання за народ"..
хоча нє... дійсно реальніше до Писарчука сі звернути. Зара будуть баталії за крісло мера (чи двох мерів))) - ше не знаєте? Буняка поновили))) ), ото він і буде показувати свої турботи про нас...
Irene
07.06.2009, 13:25:48
Ірен, ти мене вражаєш! Вже нема давно депутатів ВР від району,
Та що ж ти не кажеш?! А мама моя просто так сидить і понти лупить в громадській приймальні?! Правда?! Те що раніше був прикріплений деп ВР це одне, але приймальні лишились і діють так само ефективно. Збирають заяви і дають подання на вирішення в залежності від питання заяви. В кожній адміністрації району є така приймальня, у Франківській точно є 425 кімната по ідеї... не пам*ятаю номер точно.
А мама моя просто так сидить і понти лупить в громадській приймальні?!
Чесно? Абсолютно не уявляю, чим займається твоя мама. Може, й просто так сидить і понти лупить - звідки мені знати? Але те, що "депутата ВР від району" зараз нема - факт.
А от дати контакти громадських приймалень конкретних народних депутатів було б дуже корисно справді.
maksms
12.06.2009, 19:08:04
Чесно? Абсолютно не уявляю, чим займається твоя мама. Може, й просто так сидить і понти лупить - звідки мені знати? Але те, що "депутата ВР від району" зараз нема - факт.
А от дати контакти громадських приймалень конкретних народних депутатів було б дуже корисно справді.
Все, я , думаю, чіпати маму це справа не похвальна....
Стосовно Садівничої: "свіжі" події...
maksms
12.06.2009, 19:14:57
Сьгодні ж ліквідували...., коментарі, думаю, зайві.! А бюджетні кошти - ,зрештою, не з власної кишені "господаря" міста... тю-тю... Але - не виключено: гості ЄВРО-2012 можуть побувати і на вул. Садівничій, зрештою, це можна і організувати: показ "пристойних" місць-діянь мера Садового...
Irene
17.06.2009, 09:42:30
Є громадські, і про неї я і пишу. Те що за звичкою написала про Стецьківа, який раніше був депом тої приймальні, то сорі, звичка. Але не тре одразу в такі штики писати і казати, що хтось понти лупить, лише тому що не знаєш чим людина займається.
По замовчуванню всі заяви і т.д. з тої приймальні йдуть до Бащука. Не буду розписувати всіх кому допомогли, бо як в когось скептицизм до цього, то тут не виправиш, поки людина сама не звернеться і не переконається, що ще є люди і в таких приймальнях.
maksms
19.06.2009, 22:25:25
Вчора купу піску розгорнули... ні їхати. ні йти від того не легше... ЗАТО НА ПІСКУ ВИДНО, що вода просочується, ПРОРИВУ ЧЕКАТИ НЕ ДОВГО...
Irene
20.06.2009, 12:05:32
Вчора купу піску розгорнули... ні їхати. ні йти від того не легше... ЗАТО НА ПІСКУ ВИДНО, що вода просочується, ПРОРИВУ ЧЕКАТИ НЕ ДОВГО...
Не чекайте... Активізуйтесь, в кінці-кінців закидайте заявами і фото всі можливі інстанції... Не знаю, в нас з тим проблем менше... Живем в так званому приватному секторі, де всі будинки зняті з балансу і відповідно ніякі держ структури не мають ніц до чинєння... Робимо все самі... І ми і сусіди по будинках... Навіть якщо це дорога, якою мали б опікуватись інші, по тій причині, що окрім нас самих цього точно ніхто не зробить, а ноги собі ламаєм ми і машини псуєм також власні... Звісно це не вихід для загальнонаціонального благоустрою від імені держ структур, які доять гроші за той благоустрій, але для нормального нашого життя це вихід, от і обираєм з двох зол... Просто не чекаєм нічого ні від кого, все в наших руках... Єдине коли звертаємся, то коли хтось намагається захапати землю з липовими підписами всіх жильців... Наразі одну атаку відбили. А решта... для себе ж...
maksms
12.02.2010, 17:23:45
Все той же заїзд на Садівничу 43 (12 лютого 2010).
З останнього візиту було 3-4 прориви ( в цьому місці).
...... ?????
Онаній
12.02.2010, 18:17:54
maksms, а ви не пробували туди зводити Синютку чи Онищенко? Ви ж в одній системі з ними працюєте?
maksms
12.02.2010, 21:02:08
maksms, а ви не пробували туди зводити Синютку чи Онищенко? Ви ж в одній системі з ними працюєте?
Я ніколи не працював у "системі", тому і залишаюся собою....
На особистості переходити не буду.
maksms
02.04.2010, 18:58:24
Ось і Великдень завтра, .... благоустрій в розумінні ЖЕКу ЛКП № 504....
racer931
02.04.2010, 19:23:47
maksms,
прогуляйтесь по вул.Науковій між будинками...при кожному другому картина як у вас]:->
і це ще дуууже добре так як немає потопів які тут кожен тиждень.
Станіслав
02.04.2010, 20:32:33
maksms, в Слов'янську теж часто таку картину можна побачити. Якби не було написано що це Львів, я б подумав що Слов'янськ. А от в Краматорську краще, там такого не допускають.
maksms
02.04.2010, 20:45:30
Станіслав,
Щиро радий за Краматорськ !
maksms
05.04.2010, 10:29:39
Станіслав, А от в Краматорську краще, там такого не допускають.
А от у Львові на тій же трубі черговий надцятий прорив... В аварійній відповіли:- " Напевно завта виїде бригада". ....
maksms
06.04.2010, 19:01:09
Бригада виїхала....,результат на фото....
А от як ходити та їздити мешканцям... без коментарів
офтоп.
а ще кажуть , що то москалів тре вішати. та свої стільки шкоди нароблять, що москалі ховаються :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
але ж то свої..своїх лохів розводять :))))))))))))
тре просто виступити з плакатами- міськрада, козли! наші податки жерете! працювати, дармоїди!
а ми ж, як завжди, тихенькі, смирненькі...
коли мені одного разу один керівник відділу культури не дав використовувати для репитицій зал культури - я йому так і сказал - ти, сука. за мої податки жереш та то саме висираєш! МАЮ ПРАВО! і....йому нічого не лишалося.. бо багато людей було.
тут так само треба, думаю
maksms
19.04.2010, 16:19:04
НАДЦЯТИЙ ПРОРИВ, БЕЗ КОМЕНТАРІВ...
роман2
19.04.2010, 21:58:19
найбільше дратує те що за всю цю воду платимо МИ -споживачі. з нашої кишені,нашими грошенятами. тому то і лічильники так тєжко приживались,а тепер то повірка то пльомби за наші гроші. казали колись старі люди: враз ВСІ поставили лічильники і водоканал вішається, бо в хаті вода рахуєсі літрами чи тисячами літрів, а на пориві тікає кубами чи тисячами кубів. но то наразі
adviser
19.04.2010, 22:32:13
Думаю, що такі питання і на форумі і в міськраді потрібно вирішувати.
Тут на форумі можна прислухатись поради, як краще вирішити питання, особливо від тих, хто через це пройшов. Може знайдуться люди, які в змозі реально допомогти, а не тільки словом. Разом ми - сила!:)
Що до цієї ситуації - пишіть скаргу по місцю проживання та реєструйте її, зробіть копію. Одночасно зверніться до депутатів, які балатувались в вашому окрузі нехай візьме це під свій контроль.
maksms
30.04.2010, 16:57:51
Тема закрита ! Дякуйте Словотворцю .
Онаній
17.05.2010, 12:25:11
Тут в самому центрі міста прорив не можуть пофіксити... Ех...
http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/05/17/228797
Онаній
17.05.2010, 22:14:11
І ще отака інфа проскочила:
Із вихідними до мешканців вулиць Харківської, Ніжинської та прилеглих до них у Львові прийшло «комунальне» лихо: тротуари та вулиці затопило водою. Вода почала витікати у п’ятницю ввечері. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
У прес-службі Львівської міської ради ЗІКу повідомили, що справді у цьому районі Львова стався витік води, повідомлення про що надійшло у диспетчерський пункт 15 травня о 18 годині. Із диспетчерської ці дані були передані на «Львівводоканал», аварійна бригада якого ліквідувала виток води о 11 годині сьогодні, 17 травня.
У диспетчерській службі запевнили, що після 11 години сьогоднішнього дня вода по цій вулиці вже не тече.
Варто наголосити, що аварійні бригади львівських комунальних підприємств, в тому числі і «Львівводоканалу» у вихідні дні працюють у черговому режимі. Отож постає питання: за витік води, а відповідно, її втрату, заплатять працівники аварійки, які їхали півтори доби на виїзд чи гроші здеруть із кишень мешканців цих вулиць?
Кореспондент ЗІКу також повідомив про інший випадок витоку води, свідком якого став особисто: вчора, 16 травня, близько обіду на вулиці Хуторівка у Львові вода стояла вище колін й навіть окремі легкові автомобілі не могли проїхати по цьому шматку дороги, адже вода затікала у салон.
http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/05/17/228908
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.