PDA

Переглянути повну версію : Адміністрування-модерування

sniper - ПАДОНКИteam -
12.11.2006, 16:47:26
Було б не погано, якби користувача, який офф-топив, спочатку попереджати про видалення його посту або давали можливість його редагувати, як на всіх культурних форумах... а не тупо витирати пів теми!!! Це сакс!

Будьте серьозні :-]

Dracula
12.11.2006, 16:51:07
Хмм...в принципі так...але ж оффтопщики, флудери і спамери тоді всерівно порушують ПРАВИЛА ФОРУМУ...

Словотворець
12.11.2006, 18:03:46
Було б не погано, якби користувача, який офф-топив, спочатку попереджати про видалення його посту або давали можливість його редагувати, як на всіх культурних форумах... а не тупо витирати пів теми!!! Це сакс!
Цікаво юзер який оффтопить чи флудить, про це знає?
Просо іноді складається таке враження що дехто пише шось таке щоб тільки написати. А чого б не створити нову тему? навіть якщо хочеься когось прокоментувати.. прокоментував в нову тему і пішло поїхало.. в цитаті є така хороша стрілочка яка дозволяє знайти першоджерело. Інколи набридає видаляти беззмістовні пости, які не несуть навіть мінімального змістового навантаження. Можна видаляти пост і залишати причину видалення.. але інколи видаляю зразу 10-15 повідомлень підряд.. і залишається величезний спичок причин.

Щодо редагування.. Редагувати можна протягом 10 хвилин після того як повідомлення було відправлено.. більший час нема змісту ставити оскільки дискусія продовжується і що якщо вона зайде вже на 5 сторінку а автор задумає змінити суть першого повідомлення.. думаю зрозуміло про що я.

Julijka
12.11.2006, 18:04:43
Було б не погано, якби користувача, який офф-топив, спочатку попереджати про видалення його посту або давали можливість його редагувати, як на всіх культурних форумах... а не тупо витирати пів теми!!!

хм.. цікаво, а як то робити, коли наприклад, користувач, який собі наоффтопив до чортиків, забрався і пішов з нету. і нема його тижнями, а оофтопована тема живе своїм оффтопованим життям, форум перетворюється на бардак.. а адміністратор сидітиме і відсилатиме такому оофтопщику месенджі: „любий і коханий оффтопщик, прибери будьласонька там, де нагадив, ну будьласонька!!“.. абсурд! помоєму, легше не оффтопити в темах, а для оффтопів є чат!
Пи. Си. Як кажуть німці — легше не смітити, аніж потім прибирати.. а раз насмітив, то й ображатись шо хтось за тебе поприбирав теж нема чого. З повагою Julijka.

Morfey
12.11.2006, 18:15:46
Julijka, але деколи модери труть толкові речі, і запитання які стосуються теми

Julijka
12.11.2006, 18:45:35
Julijka, але деколи модери труть толкові речі, і запитання які стосуються теми
но так, бо вони теж люди: от тобі здається що воно стосується теми, а модеру — що ні.. це вже насправді суб'єктивно.. і зрештою, Morfey, раз модератори і адміністратори піклуються про форуми, то невже ти думаєш шо вони би робили шось, щоби людям тут було некомфортно? вони ж навпаки, стараються щоб було якнайкраще, цікавіше.. але для того, щоб було добре, треба щоб був якийсь порядок, от і хтось то всьо мусить робити.. повір, анархія то не супер, то гальмо, воно ні до чого хорошого не приводить.. то моя думка

sniper - ПАДОНКИteam -
12.11.2006, 23:00:15
А чого б не створити нову тему?

так на культурнис форумах попереджають і дають можливість створити нову тему, якшо вже на то пішло...

{ добавлено через 1 хвилину }
пости, які не несуть навіть мінімального змістового навантаження

то вони може по темі не несуть ніякого змісту, а взагалі вони можу занадто багато означати!!!

{ добавлено через 19 хвилин }
хм.. цікаво, а як то робити, коли наприклад, користувач, який собі наоффтопив до чортиків, забрався і пішов з нету. і нема його тижнями, а оофтопована тема живе своїм оффтопованим життям, форум перетворюється на бардак.. а адміністратор сидітиме і відсилатиме такому оофтопщику месенджі: „любий і коханий оффтопщик, прибери будьласонька там, де нагадив, ну будьласонька!!“.. абсурд! помоєму, легше не оффтопити в темах, а для оффтопів є чат!
Пи. Си. Як кажуть німці — легше не смітити, аніж потім прибирати.. а раз насмітив, то й ображатись шо хтось за тебе поприбирав теж нема чого. З повагою Julijka.

дик, нема чого в мій город каміння кидати!!!
1. я просто сказав, як це робиться на всіх культурних форумах в Україні і Росії!
2. я не адмін, шоб давати Вам тут конкретні поради, як то робити. Питайтеся в Адміністрацій інших форумів.
3. Адмін на то і існує, шоб дивитися за форумом. То його робота! ...інакше, нашо він тоді?!
4. Якшо Адмін може терти все підряд, то думаю, було б простіше попередити про це і запропонувати користувачу створити нову тему, скажімо на якийсь час забанивши офтопові пости, поки користувач не зайде на форум і не відредагує все. Принаймі, це викликало би більше поваги до форуму і роботи адміністрації... ніж відрази.
5. Якшо користувач захопився і наофтопив, то не означає, шо його зразу треба називати офтопером.

SOLARIS
13.11.2006, 07:59:35
так на культурнис форумах попереджають
як на всіх культурних форумах...
ти так часто вживаєш термін "культурні форуми".. цей що потвоєму не культукний???
чи може ти натякаєш що був би кращим адміном зі своїм досвідом на "на всіх культурних форумах в Україні і Росії!
"???

Словотворець
13.11.2006, 09:44:09
так на культурнис форумах попереджають і дають можливість створити нову тему, якшо вже на то пішло...
Розкажи будь-ласка як на культурних форумах виглядать такі попередження? Мабуть як хтось наофтопив то треба зразу всіх попереджати, щоб не розвивали тему.. бо поки людина відреагує, то треба буде поперджати ще 10 чоловік і так добезкінечності. Юльця правильно каже.. то ше та оффтопщиця, але вона хоч щоки не надуває, бо розуміє в чому справа.
то вони може по темі не несуть ніякого змісту, а взагалі вони можу занадто багато означати!!!
Ну.. може варто записатись в філософський горток, а не братись відповідати по конкретній темі.

sniper - ПАДОНКИteam -
13.11.2006, 16:36:07
Ну.. може варто записатись в філософський горток, а не братись відповідати по конкретній темі.

...мля! а якшо я на тему відповідаю конкретно, але з підтекстом то шо, означає шо то вже не по суті?!

БРЄД!!! а.к.а. бздури LOL

Словотворець
13.11.2006, 18:24:08
sniper - ПАДОНКИteam -, ну чого ти до того так вчіпився.. я ж твоїх постів здається і не стирав. Окей, не буду терти нагло пости.. буду вказувати причину щоб власник міг оскаржити :)

sniper - ПАДОНКИteam -
13.11.2006, 20:07:56
Словотворець, дуже дякую! це вже на щось схоже! :) thanks

а ще, як будеш мати бажання, може в приватні повідомлення "тикати користувачу пальцем в калюжу, яку він наробив/нагадив"... але то вже як тобі заманеться!

Lucky_ST
13.11.2006, 20:14:12
Словотворець, дуже дякую! це вже на щось схоже! :) thanks

так-так....:))))адмін у нас хороший:'-|
треба дивитись за собою і виправляти свої помилки вчасно,тоді лекше спілкуватись буде;-)

Julijka
13.11.2006, 20:21:15
так.. шановні! у нас культурний (я всетаки сподіваюсь на це :'-| :-))) ) форум, з культурними і цікавими форумчанами, які час відчасу (ну вшистко буває :) ) забувають шо вони культурні і тоді модери і адмін цю культуру комбекають.. ніхто ні на кого не ображається.. мир, дружба, жуйка!
..і давайте цю тему закриєм.. ну невже нема цікавіших речей до обговорення?

fuxx
16.11.2006, 13:45:08
Цікавить такий розділ як "Форум для гостей". Назва не відповідає змісту (чи навпаки?). Судячи зі змісту його б логічно було назвати "новини".

Словотворець
16.11.2006, 13:56:36
Цікавить такий розділ як "Форум для гостей". Назва не відповідає змісту (чи навпаки?). Судячи зі змісту його б логічно було назвати "новини".
Там зара здебільшого новини, але взагалі він насправді для гостей.. там не треба реєструватись щоб створювати теми і відповідати на них (хоча друге можна робити в будь-якому форумі).

fuxx
15.12.2006, 08:49:52
Словотворець, у мене пропозиція, відділити від розділу "форум для гостей" повідомлення Брехунця у нову гілку Новини.

Julijka
16.12.2006, 07:51:42
Словотворець, у мене пропозиція, відділити від розділу "форум для гостей" повідомлення Брехунця у нову гілку Новини.
та нашо Новини .. так і назвем Брехунець :)))))))

Наївний
18.09.2007, 10:26:46
Така фігня: спостерігається така штука, коли хтось з адміністрації починає блатувати, міняє мені підпис, який не є забороненим, роблять попередження за флуд, в той момент коли на форумі пишуть матами... Тобто дріб"язковий флуд то гірше всього, ліпше матами спілкуватись... Хай народ висловлюється на рахунок того!
П.С. І чи найде сміливість признатись той, хто той сірий вовк?!

Словотворець
18.09.2007, 19:52:25
Така фігня: спостерігається така штука, коли хтось з адміністрації починає блатувати, міняє мені підпис, який не є забороненим, роблять попередження за флуд, в той момент коли на форумі пишуть матами...
Щодо свого підпису дивись комент в репутації. Щодо матів.. повідомляю що модератори можливо чогось і не догледіли, але кожен учасник може зробити добру справу і повідомити про нецензурщину, і ти доречі теж..

Наївний
18.09.2007, 22:03:26
кожен учасник може зробити добру справу і повідомити про нецензурщину, і ти доречі теж..
я дотримуюсь принципу: кожен сам знає свою справу! Крім того модератор не 1(один)-єдиний на форумі і була колись розмова збільшити штаб модераторів! Хоча б на 1-3 людей.

Rainbow
18.09.2007, 23:24:51
Наївний, ти колись був модератором на якомусь форумі? Тому не говори якщо не знаєш. Я особисто знайомий з роботою модераторів так як сам являюсь модератором на 2х форумах. На зеленому 10 модераторів (разом з адміном) і всеодно час від часу появляються всякі пости що порушують. І не вслідкуєш так люди працюють, навчаються чи ще мають якісь справи. Всеодно за всім не вслідкуєш. Не факт що в момент що хтось буде матюкатись і в цей час буде хтось з можераторів навіть якщо їх буде 100.
Є пару моментів з якими я непогоджуюсь але тим не менше поки що адміністрацію не переконав.

Наївний
18.09.2007, 23:45:20
Rainbow, чому ж був, я і надалі не перший рік модерую, але прікол в тому, шо в темі після посту з матом(ами) були й інші пости, тобто форумчани то бачили !!! Мені цікаво було спостерігати за реакцією адміністрації, така ж як і реакція влади - ніяка ! Ше давніше помітив ті поблажкі з боку адміністрації, а на дрібний оффтоп - тут як тут:-@ Певно якіта неписані правила ше й існують, просвітіть мене та інших форумчан, яким буде цікаво, будьте добрі....

Rainbow
18.09.2007, 23:58:53
Наївний, оффтоп це дуже таке поняття широке. Є декілька видів:
- невеликі відхилення від теми які переростають у ініші теми;
- флуд - безмістовні повідомоення типу відповідь ака "шаріш", "аццтой";
- флейм - повідмлення що провокують інших учасників.
Щодо матюків, то особисто вирізаю і даю червону картку без лишніх ромов. Може цілий пост вирізати, можу лише мат. Все залежить від змістовності.
Флейм як правило наказується жовтою карткою.
На офтоп в в одному випадку може буде застосованне попередження щоб учаснки не лізли за межі правил, якщо це вже близько до того. Якщо вже бачу назбиралось повідомлень на цілу тему, то вину все окремо.
Як показала практика придирка до слів і тупе вирізання постів веде до двох негативних речей:
- відтоку користувачів;
- ще більшими порушенням, коли народ починає робити все на зло;
Якщо хтось з модераторів не побачив мат (цільком можлива ситуація - спішив, тема нецікава чи інет глюкнув), то що коштує учаснику натиснути кнопку "покаржитись на повідомлення" і написати бодай одне слово? Вот в тому вся проблема що деякі учасники вважають що адміністаратори мають бути телепатами а самим висловити якісь пропозиції ліньки.

Наївний
19.09.2007, 00:03:30
Б*я, як так може бути, якщо в тебе є посвідчення водія? То якісь мутки нездорові.

Відредагув(ла) Словотворець : 14.09.2007 о 22:22:38.
Сам прікол, шо ніякого попередження нікому не було :-o
лінк на пост: http://center.lviv.ua/showpost.php?p=51647&postcount=2
І хай мені ше хтось скаже шо модератори можливо чогось і не догледіли :-/ Куроче всьо мені ясно з адміністрацією:-x ...Цікаво чи хтось зробить якісь висновки:-P
П.С. Я не за покарання того чи іншого, я за чесне покарання кожного, хто порушує правила форума!!! Але вже пізно про то говорити, адміністрація показала насправді шо собою представляє...

{ додано через 6 хвилин }
Rainbow, не мова про червоні чи жовті карточки, подивись за шо я отримував попередження, а дехто й за грубіше порушення навіть жовтої не мав! Крім того я завжди ЗА помогти модератору але не в справі як поскаржитись, а в справі як порадити, мол така тема вже є, або не в тому розділі... Які висновки з вище прочитаного і побаченого на власні очка?!

Rainbow
19.09.2007, 00:26:57
Сам прікол, шо ніякого попередження нікому не було
лінк на пост: http://center.lviv.ua/showpost.php?p=51647&postcount=2
Цілком підтримую в даній ситуації. Проводячи аналогію з зеленим, це повідомлення мабо б такий вид після модерування:
<вирізано>, як так може бути, якщо в тебе є посвідчення водія? То якісь мутки нездорові.
А автор отримав би попередження без лишніх розмов. Вот приклад (http://allgsm.com.ua/forum/showthread.php?p=54467#post54467).
подивись за шо я отримував попередження, а дехто й за грубіше порушення навіть жовтої не мав!
Цього я бачити не можу. Тому нічого казати не буду. І даному випадку я багато з чим не погоджусь. Якщо який дрібний флуд, то простіше його вирізати що не створювати конфліктних ситуацій.

masya-m
19.10.2007, 14:47:29
Цікаво юзер який оффтопить чи флудить, про це знає?
Мабуть ні! От я новенька,а мене уже й попередили... Я навіть толком і не зрозуміла за що!

Словотворець
19.10.2007, 15:03:37
masya-m, давай хтось напише якусь думку, і ще 20 чоловік напише.. я з тобою згідна/згідний.. і що то буде за така тема???

masya-m
19.10.2007, 15:45:34
Словотворець, в принципі так. Але нема нічого поганого в тому,щоб люди висловлювали свої думки! Можна було просто сказати...

Monashka
19.10.2007, 16:14:16
Можна було просто сказати...
власне так і зробили в твому випадку )

masya-m
19.10.2007, 16:17:21
Monashka, ну дякю. Це ж випадково.буду знати.

diden
18.01.2008, 19:43:12
даа,вы прям как полицаии,ниче сказать низя,вы што это специально делаете,тип какой то вынес мне предупреждение за сообщение 2х месячной давности,другие то же пишут и ниче,фух,надо было писать что я со Львова...

Rainbow
18.01.2008, 19:46:52
diden, краще вже з Марсу. LOL
Цікаво які твої пости незаконно ріжуть? Ти прям як російське телебечення.

diden
18.01.2008, 20:22:24
Цікаво які твої пости незаконно ріжуть?
со смыслом противоречащим идеологии жителей Львова,или модеров,серьезно мне кажеться нужно помягче относиться ко всему написанному,мы ж здесь чтобы общаться,мы ж люди поэтому должны понимать друг друга.

Rainbow
18.01.2008, 20:55:26
diden, будь ласка конекретніше!
Зміст і яка тема.

Словотворець
18.01.2008, 21:43:36
diden, якщо є якісь конкретні зауваження до роботи модераторів, зрадістю розгляну. Хоча мені здається що це просто буря в шклянці води і Донецьк тут нідочого. Краще уважно прочитай правила, особливо там де флуд і оффтоп.

Нагадую що в нас форум строго модерований щодо флуду і оффтопу, ніхто не забороняє писати, але пишіть в межах конкретної теми, а бо створюйте нову. Якщо є бажання пофлудити то прошу заведіть собі Журнал який модерується тільки тільки його власником.

Що стосується 2х місячної давності, то це зовсім не має значення.. Флуд є флуд, оффтоп є оффтоп.

diden
18.01.2008, 21:58:44
але пишіть в межах конкретної теми, а бо створюйте нову.
це буває неможливо,коли із однієї теми розмови виникає трохи інша,яка напряму не стосується головної,але має деякий вплив,я не кажу що вибравши якусь тему можна писати що завгодно,але ж є якісь межі,а тут вони зовсім маленькі оце мене турбує,бо у світі усе взаємозв"язано.а створювати нову тему для пару реплік нелогічно.

Словотворець
19.01.2008, 11:43:24
diden, все стає логічно, якщо підходити по принципу "а кому це потрібно?". Повторюсь, якщо є бажання поговорити про фіг зна шо, то заведи собі журнал і там пиши що хочеш. В межах форуму існують правила з якими треба рахуватись.

diden
03.02.2008, 13:51:40
навіщо закрили тему словесні асоціаціі?дуже гарна гра яку я бачив на багатьох форумах,а на деяких сам відкривав,будьласка відкрийте її.

SOLARIS
03.02.2008, 14:04:30
навіщо закрили тему словесні асоціаціі?дуже гарна гра яку я бачив на багатьох форумах,а на деяких сам відкривав,будьласка відкрийте її.
ця тема впливає на вибір кандидатів конкурсу "Писака місяця"..
несправедливо трохи коли когось хто обговорює якісь питання і в його постах хоч є якийсь зміст витісняє по кількості почтів людина яка тільки пише асоціації до слів..

warrior
03.02.2008, 14:11:24
несправедливо трохи коли когось хто обговорює якісь питання і в його постах хоч є якийсь зміст витісняє по кількості почтів людина яка тільки пише асоціації до слів..
попрошу наступного разу пояснення писати безпосередньо в темі перед її закриттям.
regards

diden
03.02.2008, 14:14:04
якщо ви адміни,ви що не можете зробити щоб у цій темі повідомлення не рахувались,або їх просто віднімати від загальної кількості,а тема цікава і приверне багато користувачів,ви собі на зло робите,ще пропоную відкрити тему,або вона вже є не знаю,питальна розмова(чи як воно там на російській вопросительный разговор),і теж не рохувати повідомлення...

dytynk@
03.02.2008, 16:10:09
Що це за брєд?
Бачу модератори так працюють,так працюють(чи то граються), що аж заграються!

Руель
03.02.2008, 16:22:10
dytynk@, тут мається на увазі, що така гра могла б собі існувати, якби не було конкурсу "писака місяця", де конкурсантів визначають по кількості постів за місяць, а бавлячись в гру "асоціації" ти зможеш і 3000 напостити... Потім ж переможця визначають по змісту і цікавості, але ж як тут вибирати якщо, приміром, усі 5 конкурсантів цілий місяць тільки й бавилися "асоціації".Розумієш?

Колись сама тут таку гру створювала, проте ще не знала, що воно заважатиме...

{ додано через 9 хвилин }

Ну а як дууже хочеться в цю гру бавитися, то є 3 виходи:

1. Відмінити "писака місяця"
2. Звалити мінінгіт на голову адміна, щоб той придумав як би пости в темі "асоціації" не рахувалися до загальної к-сті.
3. Бавитись в ту гру на іншому форумі.
:)

diden
03.02.2008, 16:47:35
3. Бавитись в ту гру на іншому форумі.
я це роблю на 3х форумах,інколи.
2. Звалити мінінгіт на голову адміна, щоб той придумав як би пости в темі "асоціації" не рахувалися до загальної к-сті.
тут питання можливо це взагалі чи ні?бо тоді треба відмінити назви відому постать...

dytynk@
03.02.2008, 17:37:25
якщо, приміром, усі 5 конкурсантів цілий місяць тільки й бавилися "асоціації".
Тоді нема нічого простішого.Просто не обирати і не подавати на голосування цих п.ять потенційних конкурсантів,які,окрім однієї гри ,майже нічого не напостили. Бо так можна усі ігри,що тут запропоновані,заблокувати чи видалити.
Проблему можна створити і на постному маслі,з нічого.Якщо є бажання.Але де тоді логіка?

Руель
03.02.2008, 17:42:20
dytynk@, з твоєю світлою головою в мене іще одна ідея народилась - можна просто поставити ще одного модератора, який буде перераховувати всі повідомлення найактивніших учасників в грі, а потім, в кінці місяця з калькулятором відіматиме їх від загальної к-сті:). Пропонуй свою кандидатуру і питання миттю буде зняте:)

dytynk@
03.02.2008, 18:01:21
А от і не запропоную;-P Модераторство-річ часто невиправдано-занадто-суб.єктивна,а я людина трохи м.ягшого помолу, і взагалі,як то можна бути класним модератором,не знаю :-S
Кажу ж,проблема створена на рівному місці.

Словотворець
03.02.2008, 18:15:45
dytynk@, сама модератором не хочеш бути і розказуєш тут шо і як.. от бери сама і рахуй ті пости, щось не дуже видно щоб ти дуже рвалась..

Взагалі все просто.. можна флудити в свому журналі, тоді:

Не треба відміняти писаку
Адмін не має мінінгуту від супер ідей
Не треба йти на інший форум
Не буде підстав давати вумні поради

Руель
03.02.2008, 18:18:50
Словотворець, геніально........ тож в якомусь журналі можна те саме створити.... а ми шось десятими дорогами, як турки-сельджуки воду мутимо...

dytynk@
03.02.2008, 19:05:00
Словотворець, ойойой:)
Я не прикидую, я бачу.А репутацію мені можеш скільки хочеш знімати,хоч за кожний пост,від цього моє ставлення до даного питання не зміниться:)

Rainbow
07.02.2008, 22:39:08
Бачу модератори так працюють,так працюють(чи то граються), що аж заграються!Добавлю: деколи відігруються. Невде dytynk@ таке страшне щось сотворила що так зі страрту. Зрештою свою думку написав. Там де я модератор, за таке модерування поме постати тема про зняття з поста модератора. Зрештою такі випадки були і не один. І тому що адмін справедливий дійсно. Зразу скажу що не я там адмін.

Щод ігор, то давно пора виниести їх в окремий розділ, в якому всі написані повідомлення не зараховуються користовучу. Тим більше що ядро форума це позволяє робити. Сам інсталив і адміню форум на vBulletin. Друге питання, що простіше тему закрити. Незарах!

А про репутацію я вже краще промовчу.

Словотворець
08.02.2008, 07:47:58
Добавлю: деколи відігруються. Невде dytynk@ таке страшне щось сотворила що так зі страрту.
Ще ти про що, про репутацію?Там де я модератор, за таке модерування поме постати тема про зняття з поста модератора.
За яке мождерування?Тим більше що ядро форума це позволяє робити. Сам інсталив і адміню форум на vBulletin.
Розкажи як це зробити..

Rainbow
08.02.2008, 11:32:48
Ще ти про що, про репутацію?
Один із прикладів:
http://center.lviv.ua/member.php?u=691
Адміністрування-модерування 03.02.2008 19:08:41 Словотворець Прикинь, от такий то брєд..
За яке мождерування?
За предвзяте.
Розкажи як це зробити..
В опціях розуділу можна відлючити лічильник повідомлень.
Дивись в прикріплене зображення.

weber
25.02.2008, 22:15:24
Словотворець, я сьогодні написав дета 5 повідомлень у нормальних темах і не іграх. Але чомусь мене немає у списку "Активність за 24 години". Там є учасники з 2 повідомленнями.
Лічильники що майже всюди вимкнуто? (:

Словотворець
26.02.2008, 07:22:38
weber, знайшлись твої 5 постів, а також всіх інших модерів. Я вас переніс в іншу групу, а потім забув включити ту групу в список груп які показувати в активності учасників.

warrior
11.03.2008, 01:58:58
Юзер Юльця є клоном Юльця-Шпульця.
Може перший (мабуть невдалий варіант Юлька-без-Шпульки) дропнути?)

Rainbow
20.03.2008, 11:39:19
Про цей комент (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=73631&postcount=6) я краще промовчку. Позор.

weber
20.03.2008, 12:24:39
Про цей комент я краще промовчку. Позор.
А чьо промовчиш, ти кажи?

neolviv
20.03.2008, 12:28:35
Про цей комент (http://center.lviv.ua/showpost.php?p=73631&postcount=6) я краще промовчку. Позор.
Я теж не погоджуюсь з таким висловлювання, але мовчати не буду.
Прочитайте коменти по темі:
http://center.lviv.ua/showthread.php?t=4927

weber
20.03.2008, 12:30:22
Rainbow, neolviv, а ви не мовчіть.
І давайте більш конструктивніше, поясніть мені про що от та http://center.lviv.ua/showthread.php?t=4927 тема.

Rainbow
20.03.2008, 12:49:33
weber, ти краще поясни мені чому два поста про Фарлеп було страшним оффтопом? Якщо би ти написав, що провайдера обговрюєм в вище вказаній темі, це одне. Це називається не подобається що он те яблуко неправильно висить і може комусь на голову впасти.

weber
20.03.2008, 13:07:55
Rainbow, ок поясню, але ти давай стрілки не переводь.
Раз взяв мяч, так ... доводь до кінця.
Ти ж тут інтигу розвиваєш, а не я.
Пояснюю...

Назва теми: Порадьте інтернет провайдера.
Пост №1 в темі: Друзі, порадьте Інтернет провайдера в районі вул.Кобилиці (бічна Кн.Ольги).

Як і назва теми, перший пост є невід'ємною частиною цілого поняття, яке обговорюється в темі.
Тобто, те що у назві теми пише порадьте провайдера, не значить що слід дискутувати про недоліки і переваги провайдерів взагальному.
Далі читаємо перший пост. Юзер конкретно вказав, де він живе і т.д. От і відштовхуючись від цього радимо провайдера і можна обговорювати його переваги і недоліки, але з посиланням до місця розташування юзера (оскільки воно вказано в 1-му пості), тобто чому в його районі фарлеп фіговий, а телеком кращий наприклад, тобто русло обговорення не узагальнене.

Rainbow, якщо читаєш пости, а не теми, то читай тоді ще і перші пости.

П.С. цей пост не слід сприймати як повчальний, хто не згідний, може залишити свою думку при собі ;PP Дякую :)

Rainbow
20.03.2008, 13:24:24
ти давай стрілки не переводь.
Я щось недоганяю одну річ. В чому перевод стрілок? Ти навіть толком не назвав який пункт правил форуму порушили ці два пости? Наскільки я знаю правила, більше ніж на оффтоп ну ніяк не витягне. Якщо був оффтоп то я тобі можу привести великий список тем де на оффтоп більша половина постів тягне. При бажанні навіть твоїх. Причина доволі проста. Трактувати оффтоп можна як завгодно. І що успішно робиш.
Тема була проста "порадьте провайдера". Один діяч написав що вот Фарлеп це фуфел. У мене був досвід співпраці з Фарлепом і сказав що в порівнняні з урком, Фарлеп рулить. Виходячи з твоєї логіки я мав йти в іншу тему, і там писати? І то раді одного поста, який ще й яке відношення до теми мав? Єрунда повна.
Якщо вже довірили тобі сокиру, то нема чого нею махати!

neolviv
20.03.2008, 13:32:59
те що у назві теми пише порадьте провайдера, не значить що слід дискутувати про недоліки і переваги провайдерів взагальному.
Невже краще б було щоб хтось сказав про "Раджу Фарлеп", не аргументовуючи чому, не сказавши про переваги і недоліки.
Далі читаємо перший пост. Юзер конкретно вказав, де він живе і т.д. От і відштовхуючись від цього радимо провайдера і можна обговорювати його переваги і недоліки, але з посиланням до місця розташування юзера (оскільки воно вказано в 1-му пості), тобто чому в його районі фарлеп фіговий, а телеком кращий наприклад, тобто русло обговорення не узагальнене.
Тут якраз прив"язка до вулиці лише важлива, якщо користувачу потрібна локалка, про це користувач промовчав. А у всіх решта випадках, якщо це не локальна мережа, можна радити усі решту видів підключення до нету, які тільки існують у Львові, з усіма їх перевагами і недоліками, в т.ч і Фарлеп. Неможна сказати, що у цьому районі Фарлеп хороший, а на цій вулиці поганий, усе залежить від якості надання послуги, от і знову повертаємось до переваг і недоліків...

Питань би не було, якби weber сказав, що переваги і недоліки фарлепу вже обговорювались тут і там.
а зараз радимо інших провайдерів.
А то навіть ініціатор теми, можливо і незрозумів чому в його темі Фарлеп табу:
"Інформація:Більше фарлеп не обговорюємо. Тема не та." weber