Переглянути повну версію : Оцініть мій сайт
-=Virus=-
06.07.2009, 14:06:22
Дуже важливо знати вашу думку про мій _http://358.ucoz.net сайт це не реклами прохання то модераторів не удаляти тему
weber
06.07.2009, 14:28:36
модераторів не удаляти тему
Удаляти це як, віддаляти від себе? ))
A Virus is an official site
Офіційний сайт вірусу? Якого? Бацили якоїсь чи шо :-S
Матеріалів немає
Сайт супер !!! )))
Andr1y
06.07.2009, 14:30:02
А що тут оцінювати? Готовий шаблон! У чому полягала Ваша робота, бо такі сайти робляться за 10 хв. і так само скоро через кілька тижнів пропадають! Навіть контенту сайту ніякого нема.
Домен на Юкозі! Це вже діагноз! Ще не бачив жодного сайту, який би був вартий увати на Юкозі!
vedeney
06.07.2009, 15:00:12
херня (с) я
{ додано через 1 хвилину }
A Virus is an official site
Олбанська?
-=Virus=-
06.07.2009, 18:15:31
Офіційний сайт вірусу? Якого? Бацили якоїсь чи шо
нк вдебе був би weberа
{ додано через 6 хвилин }
Цитата:
Матеріалів немає
Сайт супер !!! )))
спочатку його треба перекласти на українську (а то пише мова сайту українська а насправді 1/4 українська а решта російська) авже потім матеріалами забивати
Andr1y
06.07.2009, 18:28:13
нк вдебе був би weberа
Якщо весь сайт буде заповнений такими незрозумілими фразами на олбанській, то, напевно, топові місця в рейтингах йому зебезпечені ROTFL
Класний сайт! розвивай його! Цікаво, що за вірус буде...
-=Virus=-
06.07.2009, 18:34:40
А що тут оцінювати? Готовий шаблон! У чому полягала Ваша робота, бо такі сайти робляться за 10 хв. і так само скоро через кілька тижнів пропадають! Навіть контенту сайту ніякого нема.
Домен на Юкозі! Це вже діагноз! Ще не бачив жодного сайту, який би був вартий увати на Юкозі!
Поперше шаблон яще не напишу ,але якшо би постарався тоб примітивний написав
По друге домен з часом мона поміняти і нетреба зразе ставити хрест тільки через домен Наприклад http://warflame.biz/ це тоже сайт був створений в юкосі а потім переробрений
Навіть з гімна можна зліпити шедевр тільки тркба вміти
А так як я в хтмл майже дупля невяжу бо навідь не знаю як поставити банер в блоці посередині то про шо говорити, з часом буду справлятися.
Andr1y
06.07.2009, 18:57:44
Поперше шаблон яще не напишу ,але якшо би постарався тоб примітивний написав
Навіщо тоді просите оцінювати чужу роботу?
По друге домен з часом мона поміняти і нетреба зразе ставити хрест тільки через домен Наприклад http://warflame.biz/ це тоже сайт був створений в юкосі а потім переробрений
Домен, якраз, потрібно зразу обирати хороший. Маючи свій домен, живеш як у своїй квартирі, і не залежиш від хостера. А тут, помиму того, що реклама зверху від Юкоза, то ще і домен Юкозівський! :(
Щодо сайту, що Ви привели за приклад - жах! Вже після кількох секунд перегляду втомлюються очі від контрасту кольорів! На чорному фоні голубуватий чи червоний колір шрифту!
Я ще раз переконався, що Юкоз - найбільший вірус, що засмічує інтернет!
Юкоз маст дай!
vedeney
06.07.2009, 19:20:30
А так як я в хтмл майже дупля невяжу
істину глаголите! тому спочатку навчіться робити з гімна цукерку, а от тоді і питайтеся в народу думку про сайт. А так це - гімно і явно не цукерка.
ssTAss
07.07.2009, 14:08:11
ага... навіть з гімна можна зробити гранату, але "убойна" сила буде не та))
дурня то все... як би ге не прикрашали - все-одно ге і залишиться)
а по сайту, не розумію для чого викладати на розсуд людей шось недороблене... чи хочете аби хтось Вам допоміг чи шо?
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.