Переглянути повну версію : Львів'яни мерзнуть, батареї холодні
ridnjanyn
14.10.2009, 12:44:32
Сьогодні 14 жовтня.
За старих часів нині-завтра починався опалювальий сезон. А ним у Львові навіть і не пахне.
До прикладу, в Івано-Франківську батареї вже гарячі, і такими ж стануть сьогодні у файному місті Тернополі.
Львівські квартири холодні і коли включать опалення - ніхто не знає.
Ще в понеділок Кабінет міністрів рекомендував львівсьікй владі подати тепло 15 жовтня. Та якщо досі немає розпорядження львівського мера про початок опалювального сезону, завтра тепла не буде.
ambertan
14.10.2009, 13:53:03
"У м. Львів опалювальний сезон розпочнеться вчасно – 15 жовтня. Про це зазначив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.
"Питання про початок опалювального сезону обговорювалось 12 жовтня на апаратній нараді, прийнято відповідні рішення – опалювальний сезон у Львові розпочнеться вчасно", – заявив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, інформує кореспондент ZAXID.NET .
"На сьогодні відсоток оплати за спожитий газ у Львові є одним з найвищих в Україні. Львів входить до перших десяти чи п’ятнадцяти міст за кількістю проплати за спожитий газ. Це 77% по "Львівтеплоенерго" та 82% –о "Залізничнетепленерго". Будемо звертатись до державних установ, аби вони погасили існуючу заборгованість, будемо звертатись до Міністерства оборони України та до уряду України, аби вони зробили взаємозалік по пільгах і субсидіях, які повинні надійти від уряду. Але на початок опалювального сезону це не вплине", - зазначив Олег Синютка"
{ додано через 18 хвилин }
На Науковій сьогодні розпочався опалювальний сезон!!
Tiesto
14.10.2009, 16:12:38
а вмене теплі 8-)
ambertan
14.10.2009, 16:20:08
а вмене теплі
а вода в крані є? бо в мене також теплі, а води нема- (може це кругообіг води в будинку?)
ssTAss
14.10.2009, 17:05:35
а вода в крані є?
ну я не далеко від вас, але теж така ж ситуація... батареї теплі, а води немає
просто вже так звиклось, що вода майже цілодобово, що тепер аж якось дико, що її нема))
і то ніякої - ні холодної, ні гарячої.... може ввечері дадуть, глянемо, бо зранку була..
Monashka
14.10.2009, 17:52:39
Води нема серез серйозні аварії на лініях елекропередач, що живлять водокачки. То все через той сніг і вітер.
McMag
14.10.2009, 19:49:33
Можу лиш гаряче поспівчувати всім мерзнучим мешканцям Львова. Колись також мерзнув,допоки не розірвав теплові відносини з державою.Маю чистий спокій і кран керування витрат під повним контролем.Щось радити при зимі вже пізно-хіба що зігріватись пробіжками по кабюнетах бюрократів.У Львові мене аж тіпає коли постійно стикаюсь з проблемою води.І це проблема, напевне, однолітка Львова.Львів"яни,Ви герої,що так довго живете і миритесь з такими умовами.
Pianist
14.10.2009, 20:22:33
А в нас в гуртожитку вже від учора батареї теплі....хоча один мінус те що виключили воду...навіть помитися неможна..
Tiesto
14.10.2009, 21:38:47
а вода в крані є? бо в мене також теплі, а води нема- (може це кругообіг води в будинку?)
води так само небуло в 6-тій вечора включили, тільки я на сихові...)
Irene
14.10.2009, 22:16:39
Львів"яни,Ви герої,що так довго живете і миритесь з такими умовами.
Залежить де жити... в мене в районі з цим проблем одвіку не було і зара нема... хоч в сестри через дорогу води нема - в мене дома є... А щодо опалення - автоном продакшн раз... і не нагнітати обстанівку за день до початку опалювального сезону два... от якби післязавтра написали, що скоти сволочі не дали тепла - то одне... а за день до... то як мінімум скрита піар акція певного претендетна (Писарчука) на місце мера... Дуже схоже на його не зовсім адекватних і зовсім не навчених агентів...
1985god
14.10.2009, 22:30:24
:) є купа методів грітися без централізованого опалення ... є законні є не законні ... (звертайтесь в приват). Оперативно можу сказати тільки про деякі котельні у центрі міста (звертайтесь в приват).
Сьогодні відбувся запуск централізованого опалення УРА !!! :) у моєму будинку заллило 2 квартири підряд на 2-ох поверхах :)))) тому для мене опалювальний сезон відкладається до ремонту трубы.
Rol@nd
15.10.2009, 00:31:56
води так само небуло в 6-тій вечора включили,
мали вввімкнути тільки на 30 хв.
У залізничному районі має бути вода! Це єдиний район, який живиться не з того водогону.
Води нема серез серйозні аварії на лініях елекропередач, що живлять водокачки. То все через той сніг і вітер.
А знаєш у чому ще більший прикол? Качалки відносяться до І катерії, - там ще має бути дизель генератор. Так от: частина не працює, іншу покрали солярку.
Чого ми боїмося війни? Наша країна - бомба хаосу! :)
Валентин
15.10.2009, 09:14:53
У залізничному районі має бути вода!
Є вода в нас....але тиск води слабенький..
fleshka
15.10.2009, 15:46:38
;-< а Флешки мерзнуть, теплм і не пахне.. добе хоч воду віддали...ато вчора були просто тапки...
1985god
15.10.2009, 16:14:40
fleshka, як зігрітися - відповдь банальна :) здогадайся сама .
vBulletin v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.