Список форумів Журнали Балачка [0]        Про нас
Центрик | Львівський форум

Повернутись   Центрик | Львівський форум > Форум > Про Головне > Транспорт

Львівське ТАКСІ -100% кидалово!

Транспорт Обговорення роботи громадського транспорту, проблеми, пропозиції, бачення шляхів розвитку та перспектив.

Відповісти

Параметри теми
Old 15.08.2007, 13:56:52
Бетмен Бетмен is offline
Новенький
Репутація: 48
Вплив репутації: 0
Бетмен нічим особливим не відрізняється від інших
Приєднався: 15.08.2007
Default Львівське ТАКСІ -100% кидалово!

Привіт всім! Вирішив внести свою лепту у розвитоку Льова як європейського міста. Все почалось дуже давно, коли користувався таксі, не міг зрозуміти цього "безпределу", як водії нагло дивлячись у очі називали нереальні цифри за надані послуги. Але думка що це всюди на Україні ледь заспокоювала, але на великий подив і моє приємне розчарування, таки НІ.
Будучи у Тернополі зауважив одну цікавинку, практично всі таксі (90%) обладнані лічильниками, чітко 1,30 чи 1,50 грн, встановлений тариф. проїзд 11км обійшовся мені 15 грн плюс 2 грн чайових=17 грн. У нас же їдучи з вокзалу до мої домівки 7 км вимагають мін. 35грн.(і не один раз). Особливо моєму обруренню не було меж, коли нещодавно скористався послугами "086" і "002" проїхавши 5 км в ождну - сторону 22 грн. а на зад уже 25 грн. На запитання звідкіля такий тариф за 5 км (відстань вірна, перевіряв своїм авто) відповідь: "я працюю на пана", "а хто ж тоді тебе возитиме" Опісля того розумію, чому автомобілі тернопілських таксистів ніколи не простоюють, тому що люди знають варість чітко, і знають що їх не обдурять, у нас же сідаючи навіть не уявляєш скільки коштуватиме проїзд- ЖАХ ! Бував я також у інших містах нашої України, і сказати можу одне, що таке твориться не тільки у нас а також у інших містах (як правило курортних), але у багатьох такої наглості не зустрічав. Запитання до пана Садового чому не заставете ТАКСІ встановлювати лічильники, розумію що заставити платити їм менше не можливо, але нехай тоді люди бачуть що "львіський тариф таксі" 5грн/км, от тоді хай вони сплачують в бюджет податки за НАДприбудки, почнеться конкуренція і тоді вони перестануть розглядати клієнти як потенційного "лоха" За словами тих теж вождіїв таксі їх заробітов в районі 500-800 у.о. без особливих зусиль. Є й такі що мають постійних клієнтів- так 1000 це для них не проблема. І жодної копійки в бюджет міста, навіть на ремонт доріг, на медицину і освіту.
Хватить, потрібно навести лад...

P.S. особливе прохання до журналістів підхопити дану тему і винести її на розгляд суспільству, задавши питання пану Садовому чому таке у нас, чому у сусідній області все чітко і без проблем! Можливо він зацікавлений у такому безладді? Чи просто профнепридатний?
Відповідь з цитатою

Щоб побачити всі повідомлення на цій сторінці Вам необхідно зареєструватись!

Відповісти

Зараз активні учасники переглядають цю тему: 1 (0 учасників і 1 гостей)

Параметри теми

Ваші права у розділі