| Список форумів | Журнали | Балачка [0] | Про нас | ![]() |
||||
|
||||||||
|
|||||||
| Реєстрація | Фотоальбом | Правила | ЧаПи | Учасники | Календар | Пошук | Нові повідомлення | Помітити всі форуми як прочитані |
![]() |
|
|
Параметри теми |
|
|
|||||
|
|||||
|
Ділимось в цій темі своїми враженнями про новинки кіно.
Ходив сьогодні на "Одного разу в Вегасі" - класна комедія(давненько я так не реготався ), плюс хороший український дубляж .Хтось бачив "Залізна людина"? Чи варто йти на нього в кінопалац?
|
|||||
|
|||||
|
Ironman
йти йти йти, і ще раз йти, от тільки що закінчила дивитись, просто супер, матиму з норм якістю обовязковов подивлюсь ще раз
|
|||||
|
|||||
|
Я на тижні також ходила на Ironman фільм супер, раджу сходити
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Ну тепер я остаточно вирішив піти
, а то прочитавши коменти на http://forum.kinopalace.lviv.ua/viewtopic.php?t=975 я вже було почав сумніватись.
|
|||||
|
|||||
|
Цитата:
Щодо "Залізна людина" то збираюсь йти завтра.. Не очікую нічого надзвичайного, не хочу нічого вдумливого і реального.. просто відпочити, тому певно і йду.
|
|||||
|
|||||
|
Дивилась сьогодні фільм - Штам Андромеда, просто супер.
Такого різного накрутили, і космос і віруси і воєнні, але як на диво цікаво, а довжелезне, 2 з гаком години, але чесно кажучи не відірватись було. Усім хто любить кіно з мудрими фразами (хіміків, фізиків і біологів та вистачало).
|
|||||
|
|||||
|
|||||
|
|||||
|
Цитата:
ну судячи по тому як закінчилось значить маю повністю ой, якщо не новинка то звиняйте, просто вчора під такими враженнями була що на рік не глянула
|
|||||
|
|||||
|
раджу всім ходити на покази фільмів у кіноклуб при Музеї ідей - там щовівторка та щочетверга показують справді якісні фільми провідних, як правило, європейських режисерів, котрі здобули нагороди різних фестивалів, наприклад, Каннського.
минулого тижня я дивилася фільм Анджея Вайди "Катинь" (2007) і ще досі під враженням..цього тижня буде показ "Cуничної галявини" Інгмара Бергмана.. приходьте!!! плюс, ціна більш ніж доступна - 6 гривень.. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Цитата:
Загалом мені сподобалося
|
![]() |
| Зараз активні учасники переглядають цю тему: 1 (0 учасників і 1 гостей) | |
| Параметри теми | |