Список форумів Журнали Балачка [0]        Про нас
Центрик | Львівський форум
Old 11.05.2008, 16:55:21
sanekjn2's Avatar
sanekjn2 sanekjn2 is offline
Вправний
Репутація: 200
Вплив репутації: 40
sanekjn2 has a spectacular aura aboutsanekjn2 has a spectacular aura aboutsanekjn2 has a spectacular aura about
Приєднався: 11.05.2007
Ім'я: Олесь
Default Новинки кінопрокату

Ділимось в цій темі своїми враженнями про новинки кіно.
Ходив сьогодні на "Одного разу в Вегасі" - класна комедія(давненько я так не реготався ), плюс хороший український дубляж .
Хтось бачив "Залізна людина"? Чи варто йти на нього в кінопалац?
Old 11.05.2008, 19:48:48
fleshka's Avatar
fleshka fleshka is offline
Відомий
Писака місяця 
Репутація: 6478
Вплив репутації: 172
fleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond repute
Приєднався: 08.06.2007
Ім'я: Галя
Записів в журналі: 75
Default Re: Новинки кінопрокату

Ironman
йти йти йти, і ще раз йти, от тільки що закінчила дивитись, просто супер, матиму з норм якістю обовязковов подивлюсь ще раз
Old 11.05.2008, 20:08:46
CurLyheadeD's Avatar
CurLyheadeD CurLyheadeD is offline
Новенький
Репутація: 1
Вплив репутації: 0
CurLyheadeD нуль без палички
Приєднався: 09.05.2008
Ім'я: Юля

Я на тижні також ходила на Ironman фільм супер, раджу сходити
Відповідь з цитатою
Old 11.05.2008, 21:14:45
sanekjn2's Avatar
sanekjn2 sanekjn2 is offline
Вправний
Репутація: 200
Вплив репутації: 40
sanekjn2 has a spectacular aura aboutsanekjn2 has a spectacular aura aboutsanekjn2 has a spectacular aura about
Приєднався: 11.05.2007
Ім'я: Олесь

Ну тепер я остаточно вирішив піти , а то прочитавши коменти на http://forum.kinopalace.lviv.ua/viewtopic.php?t=975 я вже було почав сумніватись.
Old 11.05.2008, 21:32:42
Словотворець's Avatar
Словотворець Словотворець is offline
Адміністратор
Відданість форуму Відданість форуму Спонсор року 
Репутація: 9472
Вплив репутації: 290
Словотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond repute
Приєднався: 25.11.2005
Ім'я: Ростик
Записів в журналі: 99

Цитата:
Повідомлення написав(ла) sanekjn2 Переглянути повідомлення
"Одного разу в Вегасі
Це просто супер фільм.. американська комедія, може дещо тупа і з таким собі сюжетом.. зате дуже смішна. Давно не дивився таких фільмів. Варто подивитись, може навіть в кінотеатрі, оскільки сміятись не самому цікавіше.

Щодо "Залізна людина" то збираюсь йти завтра.. Не очікую нічого надзвичайного, не хочу нічого вдумливого і реального.. просто відпочити, тому певно і йду.
Old 11.05.2008, 23:04:55
fleshka's Avatar
Відомий
Писака місяця 
fleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond repute

Дивилась сьогодні фільм - Штам Андромеда, просто супер.
Такого різного накрутили, і космос і віруси і воєнні, але як на диво цікаво, а довжелезне, 2 з гаком години, але чесно кажучи не відірватись було.
Усім хто любить кіно з мудрими фразами (хіміків, фізиків і біологів та вистачало).
Old 12.05.2008, 08:09:25
Словотворець's Avatar
Словотворець Словотворець is offline
Адміністратор
Відданість форуму Відданість форуму Спонсор року 
Репутація: 9472
Вплив репутації: 290
Словотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond reputeСловотворець has a reputation beyond repute
Приєднався: 25.11.2005
Ім'я: Ростик
Записів в журналі: 99

fleshka, ти маєш його повністю? Наскільки я знаю то це міні-серіал який має кілька серій. А от чи це новинка кінопрокату
Old 12.05.2008, 08:47:41
fleshka's Avatar
Відомий
Писака місяця 

Цитата:
Повідомлення написав(ла) Словотворець Переглянути повідомлення
fleshka, ти маєш його повністю? Наскільки я знаю то це міні-серіал який має кілька серій. А от чи це новинка кінопрокату

ну судячи по тому як закінчилось значить маю повністю
ой, якщо не новинка то звиняйте, просто вчора під такими враженнями була що на рік не глянула
Old 12.05.2008, 09:09:56
hope's Avatar
hope hope is offline
Новенький
Репутація: 42
Вплив репутації: 36
hope нічим особливим не відрізняється від інших
Приєднався: 18.04.2007
Ім'я: Аня

раджу всім ходити на покази фільмів у кіноклуб при Музеї ідей - там щовівторка та щочетверга показують справді якісні фільми провідних, як правило, європейських режисерів, котрі здобули нагороди різних фестивалів, наприклад, Каннського.
минулого тижня я дивилася фільм Анджея Вайди "Катинь" (2007) і ще досі під враженням..цього тижня буде показ "Cуничної галявини" Інгмара Бергмана..
приходьте!!!
плюс, ціна більш ніж доступна - 6 гривень..
Відповідь з цитатою
Old 12.05.2008, 09:28:59
weber's Avatar
weber weber is offline
Модератор
Санітар року (спеціальна) 
Репутація: 6093
Вплив репутації: 173
weber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond reputeweber has a reputation beyond repute
Приєднався: 08.03.2007
Записів в журналі: 15

Цитата:
Повідомлення написав(ла) Словотворець Переглянути повідомлення
Словотворець, це простий фільм. Я також вчора подивився. Тривалість 2:46.
Загалом мені сподобалося
Відповідь з цитатою
Відповісти

Зараз активні учасники переглядають цю тему: 1 (0 учасників і 1 гостей)

Параметри теми

Ваші права у розділі