Список форумів Журнали Балачка [0]        Про нас
Центрик | Львівський форум

Повернутись   Центрик | Львівський форум > Форум > Інформаційні технології > Інтернет, локальні та глобальні мережі

Відкрився мій сайт по нарощенню нігтів

Інтернет, локальні та глобальні мережі Всяке з інтернету, провайдери, цікаві сайти, проблеми, налаштування, тести, домашні мережі..

Відповісти

Параметри теми
Old 14.09.2008, 17:00:18
nikanails's Avatar
nikanails nikanails is offline
Невідомий
Репутація: 1
Вплив репутації: 0
nikanails нуль без палички
Приєднався: 14.09.2008
Ім'я: вікторія
Default Відкрився мій сайт по нарощенню нігтів

оцініть будь ласка http://www.nikanails.com/
Відповідь з цитатою
Old 14.09.2008, 18:04:44
Lestat's Avatar
Lestat Lestat is offline
Досвідчений
Репутація: 259
Вплив репутації: 60
Lestat is a jewel in the roughLestat is a jewel in the roughLestat is a jewel in the rough
Приєднався: 19.03.2006
Ім'я: Lestat
Default Re: відкрився мій сайт по нарощенню нігтів

думаю це все помістилося б на форумі в одну тему
Відповідь з цитатою
Old 14.09.2008, 21:37:05
fleshka's Avatar
fleshka fleshka is offline
Відомий
Писака місяця 
Репутація: 6755
Вплив репутації: 178
fleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond reputefleshka has a reputation beyond repute
Приєднався: 08.06.2007
Ім'я: Галя
Записів в журналі: 75

помістилося б, але... сайт таки ростиме, простенько і гарненько...

бажаю успіху
Old 14.09.2008, 23:01:52
консультант's Avatar
консультант консультант is offline
Досвідчений
Репутація: -247
консультант is infamous around these partsконсультант is infamous around these partsконсультант is infamous around these parts
Приєднався: 24.11.2007
Ім'я: Степан

Не розумію... А нафіга взагалі нарощувати ці нігті і ходити, як пантера ? Чи не простіше і негігієнічніше їх обрізати. Іноді читаю і думаю:" Як така жінка може посуду мити, білизну прати, як світла нема, картоплю копати і тому подібне". Скільки часу потрібно, щоб кожен день вишкрябувати з-під них бацили та різних непотріб, шо там назбирується. Боже-боже, ото проблеми в людей...
Відповідь з цитатою
Old 15.09.2008, 09:16:45
Rona's Avatar
Rona Rona is offline
Відомий
Писака місяця Писака місяця 
Репутація: 9831
Вплив репутації: 245
Rona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond reputeRona has a reputation beyond repute
Приєднався: 13.03.2007
Ім'я: Тетяна
Записів в журналі: 26
Default Re: Відкрився мій сайт по нарощенню нігтів

консультант, для краси, яка не заважає прати, мити посуд, підлогу, чистити картоплю і т.д. Ніскільки часу не треба, щоб щось там вишкрябувати з-під нігтів - достатньо попрати власну білизну.
Old 15.09.2008, 13:56:06
консультант's Avatar
консультант консультант is offline
Досвідчений
Репутація: -247
консультант is infamous around these partsконсультант is infamous around these partsконсультант is infamous around these parts
Приєднався: 24.11.2007
Ім'я: Степан

Дякую, Роно ! Після того, як Флешка додала мені репутації, я все зрозумів. Справа не в нігтях, справа в сайті про нігті. Сайт гарний, про нігті взагалі мовчу. Найбільше сподобались гіпсові чи то тіпсові наророщуваня. В поході вони незамінимі. Можна картоплю пошкрябати, з хижим звіром поборотись, збуджуючий масаж зробити, на випадок бойових дій, коли відчуєш смертельну небезпеку, можна й окоп вирити в піщаному грунті. Людина з такими нігтями - це універсальний солдат у вечірньому Львові. Подивившись на такі нігті, можна й імпотентом стати... Зі своєї точки зору, для того щоб сайт привернув ще більшу увагу, раджу поміняти фотографії з нігтями. бо вже дуже вони якісь не привабливі на відміну від фото миловидної дівчини. Знайдіть більш еротично-сексуальніші пальці, щоб збуджували з одного вигляду, не кажучи про контакт...
Відповідь з цитатою
Old 15.09.2008, 15:06:46
Monashka's Avatar
Monashka Monashka is offline
Поважний
Фотопогляд місяця Писака місяця Фотопогляд місяця Фотопогляд місяця Відданість форуму 
Репутація: 16514
Вплив репутації: 405
Monashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond reputeMonashka has a reputation beyond repute
Приєднався: 16.11.2006
Ім'я: Володимир
Записів в журналі: 77

Картинка в шапці сайту каже: «Відкуси собі нігось — і ми його наростимо!»

На сторінці ніфіга нема, а вона важить 450 кб.

Вас розвели на галіму флешку.

Контакти є в батарейки і у вилки, і в телефоні, але у вас на сайті нає бути контактна інформація.

Цитата:
Вова , 8:47:44/5-9-2008
Вовка тест

Оля , 12:10:34/5-9-2008
Оля test =)
— дуже змістовні відгуки, які несуть найбільше інформацію про сайт, а саме те, що крім тестерів — Олі та Вовки — сайтом більше ніхто не користується.

Успіхів.

{ додано через 21 хвилину }
Цитата:
Нігті це шар затверділої речовини - кератину. Вони ростуть зі швидкістю 1/8 1/4 дюйми (1 дюйм - 2.5см) за місяць в залежності від віку та стану здоров"я людини.
— то для робота написано?
Для українця дюйми ніфіга не означають. Одиниці виміру трема нутром чути, то має бути на рівні підсвідомості.
Українці звикли до метричної системи і х*й довжиною 20 см то є х*й довжиною 20 см, а х*й довжиною 8 дюймів то для українця є х*йзна-що.

Невже так важко написати 3—6 мм?

фото

Відредагув(ла) Monashka : 15.09.2008 о 15:28:40 Причина: Додано повідомлення
Відповідь з цитатою
Old 15.09.2008, 19:15:37
Anairda Kashef's Avatar
Anairda Kashef Anairda Kashef is offline
Досвідчений
Фотопогляд місяця Фотограф року Фотопогляд місяця Фотопогляд місяця 
Репутація: 5283
Вплив репутації: 142
Anairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond reputeAnairda Kashef has a reputation beyond repute
Приєднався: 17.07.2007
Записів в журналі: 32

Якщо бути відвертою, то приклади ті шо показані на знимках, просто жахливі. Нарід хоче естетики і гармонії. І ще нігті краще відрощувати свої! От одного разу наростила собі (дурною була) то потім в мене мої власні доволі довго слоїлися і тріскали (причин не знаю, сперла на нарощування бо в подруги було ьак само).
Сайтик доволі вбогий і трохи поганенький (дизайн і структура бажають кращого!)
Рости і вдосконалюйся і все буде ок!!!
Old 16.09.2008, 10:15:48
nikanails's Avatar
nikanails nikanails is offline
Невідомий
Репутація: 1
nikanails нуль без палички
Приєднався: 14.09.2008
Ім'я: вікторія

[quote=консультант;90950]Не розумію... А нафіга взагалі нарощувати ці нігті і ходити, як пантера ? Чи не простіше і негігієнічніше їх обрізати. Іноді читаю і думаю:" Як така жінка може посуду мити, білизну прати, як світла нема, картоплю копати і тому подібне". Скільки часу потрібно, щоб кожен день вишкрябувати з-під них бацили та різних непотріб, шо там назбирується. Боже-боже, ото проблеми в людей...[/QUOT

сучасна жінка заробляє гроші ,живе в своє задоволення, а білизну пере пральна машина якщо ви не знали !

{ додано через 4 хвилини }
Цитата:
Повідомлення написав(ла) Anairda Kashef Переглянути повідомлення
Якщо бути відвертою, то приклади ті шо показані на знимках, просто жахливі. Нарід хоче естетики і гармонії. І ще нігті краще відрощувати свої! От одного разу наростила собі (дурною була) то потім в мене мої власні доволі довго слоїлися і тріскали (причин не знаю, сперла на нарощування бо в подруги було ьак само).
Сайтик доволі вбогий і трохи поганенький (дизайн і структура бажають кращого!)
Рости і вдосконалюйся і все буде ок!!!

нігті слояться і тріскають не від гелю , а через проблеми в організмі ,або неправильний догляд.

{ додано через 13 хвилин }
Цитата:
Повідомлення написав(ла) fleshka Переглянути повідомлення
помістилося б, але... сайт таки ростиме, простенько і гарненько...

бажаю успіху
дякую. візьму до уваги , з часом добавлю більше цікавої інформації.

Відредагув(ла) nikanails : 16.09.2008 о 10:28:54 Причина: Додано повідомлення
Відповідь з цитатою
Old 16.09.2008, 11:09:39
vedeney's Avatar
vedeney vedeney is offline
Дуже злий модератор
Web-експерт Приколіст року 
Репутація: 13018
Вплив репутації: 325
vedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond reputevedeney has a reputation beyond repute
Приєднався: 29.11.2005
Ім'я: Оран
Записів в журналі: 5

Головна
Заголовок - "Nika Nails" Нарощування та дизайн гелевих нігтів
Лапки нафік, тире після Nika Nails, слово нарощування з маленької. В даному варіанті виглядає так само як і:
"Верховна Рада України" Прийняття законів за гроші

Верстка:
[куда поділи декларацію версії HTML: от такий наприклад <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2 Final//EN">]
<html>
<head>
<title>"Nika Nails" Нарощування та дизайн гелевих нігтів</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
Чому мета-тег який визначає кодування стоїть після <title>?

У флеші - криво приклеєні троянди, ну криво!!!
Менюшка - текст скаче при наведенні.
Мигаючі звьоздочки виглядають брудом.

Проходила навчання з нарощування та дизайну гелевих нігтів в компанії neways <link:http://www.neways.com/> де й отримала диплом майстра з нарощування гелевих нігтів. У своїй роботі використовую продукцію тільки компанії neways<link:http://www.neways.com.ua/>

http://www.nikanails.com/neways.html
Цитата:
Це дозволяє зберегти нігті та шкіру пальців в здоровому стані.<НЕМАЄ ПРОБІЛУ>Після застигання гель утворює на нігті міцне покриття, але в той же час має еластичність і структуру як натуральний ніготь.
http://www.nikanails.com/guestbook.php
Вам так необхідний час в секундах? 10:56:28/15-9-2008

http://www.nikanails.com/contacts.html
Цитата:
Поки що працюю тільки в місті львові , тел.
Філологи знайдуть мінімум 3 помилки

http://www.nikanails.com/prices.html
Цитата:
Корекциія (10 нігтів) - 120 грн.
Цитата:
зняти нігті - 40 грн.
- ужас який... ФАШИСТИ!!!
Цитата:
Ремонт нігтя<НЕМАЄ ПРОБІЛУ>(без корекції) - 15 грн.
Цитата:
Аквариумный эффект - 250 грн.
- якщо вже українською то українською.
Цитата:
Для постійних клієнтів будуть знижки
- завеликий пробіл

ну і буква "Ц" не читається в заголовку блоку. Получається "іни".

Проте загалом дуже задоволений що у Львові з'являються сайти такого рівня. Недотяпи і помарки бувають, але загалом дуже-дуже непогано! Вітаю з гарним сайтом!
п.с.
На сайт зайшов суто з професійної цікавості
Відповісти

Зараз активні учасники переглядають цю тему: 1 (0 учасників і 1 гостей)

Параметри теми

Ваші права у розділі