Що, на вашу думку, краще для ноута (де він буде краще захищений) і зручніше? Схиляюся до рюкзака - менше теліпається і якимось захищенішим ноут виглядає.
Показ результатів 1 до 9 з 9
Що, на вашу думку, краще для ноута (де він буде краще захищений) і зручніше? Схиляюся до рюкзака - менше теліпається і якимось захищенішим ноут виглядає.
В мене сумка. Але не той портфель, який є стандартним для ноута, а така сумка через плече, яка продається на ринках орієнтовно за 80 грн. Можливо вже трохи дорожче.
З іншого боку питання не зовсім коректне. "сумка чи рюкзак". Я часто ту сумку (в якій знаходиться ноут) ношу в рюкзаку.![]()
Cognito ergo sum - Мислю, а отже існую
рюкзак. хоча б тому, що йде навантаження на два плеча, а не одне.
Усе повинно мати зміст і користь.
маю сумку, що йшла в комплекті. але якби купував сам то однозначно рюкзачок. та обовязково жосткуватий, щоб і сам форму тримав, а не дві шмати докупи сшиті
завжди є причина і є наслідок
Рюкзак намного удобнее.
Amicus Plato, sed magis amica veritas.
Я теж схиляюсь до рюкзака. Я коли собі купив рюкзак, то радів більше місяця ) Потім вже почав звикати. Зараз без рюкзака себе почуваю як без верхнього одягу )))
The Vacuum
якщо дивитись з погляду захисту, то таки рюкзак (як видно всі погодились з тим).
можна взяти і те і інше, все буде добре але, усе впирається у фірму виробника, якість товару,ну і ціна тобто можна вибрати рюкзак з прорезиненими замками і хорошим матерівалом, і таку ж сумку,ну чим кращий виріб тим дорожче
Та звичайно рюкзак краще: і на плече можна повісити, і ще багато чого в нього можна покласти! От, якщзо такого типу взяти http://kilimanjaro.com.ua/shop/produ...a-16-ciclamino