папатiя, дуже би хотiла з Вами обмiнятись досвiдом. Менi треба вивчити польску, взамiн можу Вас навчити говорити болгарською.Якщо зацiкавила моя пропозицiя - чекаю на Вашого листа: katany@abv.bg
З повагою, Кейко.![]()
Показ результатів 31 до 37 з 37
папатiя, дуже би хотiла з Вами обмiнятись досвiдом. Менi треба вивчити польску, взамiн можу Вас навчити говорити болгарською.Якщо зацiкавила моя пропозицiя - чекаю на Вашого листа: katany@abv.bg
З повагою, Кейко.![]()
Nie wierzę Pani na słowo… Przecież mieszkam tu i widzę. Zgadzam się tylko, że młodzi ludzie jak najbardziej korzystają z tego słowa. Nie mówię o tym że wszytce Polacy tak mówią.![]()
Не розумію,нашо вам та польська?!краще б українську добре вивчили...
А ми нею добре володієм... трішки не по адресу...
А нашо на сході Російська?
Щирість і відкритість часто роблять боляче собі ж... Але це не означає, що треба ставати лукавою і замкнутою. Просто треба вчасно зорієнтуватись в людях, а якщо не вчасно - то ніколи не пізно.
Я б порадив слухати плеєр з польськими піснями, текстами. От йдеш кудась, чи їдеш в маршутці-- і зразу мову вчиш. Дісно помагає.
Так і я притримуюся такої думки. А ше краще коли ви до того аудіо матеріалу маєте ше й розмовник.
Щодо письма, то мені помагає писання листів до друзів в Польщу, а також переписування в Gadu-Gadu. Якщо хтось має можете писати.
Мій номер 7410571.
Буду рада поспілкуватися польською.![]()
Я вивчаю польську мову вже пів року, дуже мені подобається вчити нові слова, фрази і т.п. за допомогою відео-уроків. В youtube було багато цікавих роликів, віднедавна почала користуватись ось цим ресурсом Онлайн-курс польского языка по фильмам. Я задоволена, це приносить багато користі, тому, хто не любить багато возитися з книжками, цей сайт буде великим помічником!